HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon Pixma nyomtatók - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon Pixma nyomtatók Kérdések, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Mr_Rob 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 11. 21:02

Idézet: lugosi - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 16:22

Nekem is volt egy régi HP-m, most édesapám küzd vele. A görgő egyszerűen elkopik egy idő után, a miénk 4-5 papírt húzott be egyszerre.

Az enyém meg egyet sem, úgy kellett etetni :)

Légyszives segítsetek!

Pénteken akarom megvenni a nyomtatót, de alig találni boltot, ahol bruttó 30e környékén lehet még kapni. Vagy drágák, vagy már a 4200-ast forgalmazzák.
Ha valaki BP-en tud olyan boltot, ahol még lehet kapni az kérem jelezze!

Köszi!

#422 Felhasználó inaktív   ggyury 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 12. 00:01

Idézet: Mr_Rob - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 22:02

Légyszives segítsetek!

Pénteken akarom megvenni a nyomtatót, de alig találni boltot, ahol bruttó 30e környékén lehet még kapni. Vagy drágák, vagy már a 4200-ast forgalmazzák.
Ha valaki BP-en tud olyan boltot, ahol még lehet kapni az kérem jelezze!

Köszi!

Pl. Media Markt 37900 Ft sulinetbe. 30 körül akartam én is venni csak nem találtam sehol. A végén rákényszerültem megvenni ilyen drágán, jövőre meg visszakapom a felét...

#423 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 14:55

Idézet: ggyury - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 23:01

Pl. Media Markt 37900 Ft sulinetbe. 30 körül akartam én is venni csak nem találtam sehol. A végén rákényszerültem megvenni ilyen drágán, jövőre meg visszakapom a felét...

Szerintem 30 ezerért nem reális, nem hiszem hogy valahol is ennyiért árulják.
Én ismerősnél, a nagy vásárlóknak járó, nagy tételű kedvezménnyel kaptam meg 32-ért, de ez a bolt alapból sem nagyon drága. Igaz, ez Szegeden van, nem Pesten.

#424 Felhasználó inaktív   ggyury 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 15:14

Idézet: lugosi - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 15:55

Szerintem 30 ezerért nem reális, nem hiszem hogy valahol is ennyiért árulják.
Én ismerősnél, a nagy vásárlóknak járó, nagy tételű kedvezménnyel kaptam meg 32-ért, de ez a bolt alapból sem nagyon drága. Igaz, ez Szegeden van, nem Pesten.

Pedig árlisták szerint több helyen is van 30 körül. Raktáron persze nincs, jellemző...

#425 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 16:25

Idézet: ggyury - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 14:14

Pedig árlisták szerint több helyen is van 30 körül. Raktáron persze nincs, jellemző...

Jártam már úgy is számítástechnikai üzletben, jópár évvel ezelőtt, hogy egy alaplapra ki volt téve egy 25 ezer forintos ár, és "épp most nincs raktáron", telefonálgattak, és már holnapra tudnak hozni, csak nem ennyiért, hanem pár ezerrel drágábban, vagy jövő hétre "esetleg lesz" ilyen áron. Remélem, hogy ez már a múlté.

#426 Felhasználó inaktív   ramses 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 21:50

Ma vettem ip 5000-es nyomtatót 39.990.- hufért. Azt mondják nem volt sok érte.
Pentium 66@69 MHZ, 8MB RAM, 560MB HDD, s3 virge 1MB, Tomato TX-S4 alaplap, Mitsumi 2x-es CD-ROM olvasó, Mercury 125 WATT táp

#427 Felhasználó inaktív   mindigmorc2 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 13. 01:02

Idézet: ramses - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 22:50

Ma vettem ip 5000-es nyomtatót 39.990.- hufért. Azt mondják nem volt sok érte.

Meg tudnád mondani hol vetted ennyiért, én is szeretnék venni 5000-es pixmát. Privátban is jöhet az info. Köszönöm leőre is!

#428 Felhasználó inaktív   Roltii 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 08:34

38-39-be kerül a 4000-es Sulinetbe, és ez éri meg....meglehet venni 30-ért is, de ha kiszámolod...te is tudod:D

Balázs

#429 Felhasználó inaktív   eref_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 09:01

Hali!
Nekem is "Tescós" IP 3000-em, meg vagyok elégedve vele.
Kérdezném, hogy próbálta-e már vki Linux alól használni bármelyik Pixmát is?
Most csak XP-m van, de fel fogok tenni egy SUSE 10-et is a közeljövőben, azért kérdezem.

#430 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 17:47

Idézet: eref_ - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 8:01

Hali!
Nekem is "Tescós" IP 3000-em, meg vagyok elégedve vele.
Kérdezném, hogy próbálta-e már vki Linux alól használni bármelyik Pixmát is?
Most csak XP-m van, de fel fogok tenni egy SUSE 10-et is a közeljövőben, azért kérdezem.

Suse 8.2-ig bezárólag szenvedtem linuxokkal, korábban debian és red hat alapúakkal is, de feladtam végleg. Úgy nagy általánosságban a pendrive-nál bonyolultabb usb-s perifériák a rémálom kategóriába tartoznak. Ha sikerül párhozamosan kötni (az ip 4000-et lehet), akkor van remény.

#431 Felhasználó inaktív   Mr_Rob 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 17:40

Sikerült nekem is beszerezni eme csodás pédányt! :cool:
A twokoko-ban kaptam 32500-ért, de már ott is ez volt az utolsó.

A hozzá mellékelt fotópapíron hiehetlen képet nyomtatott! Csodálatos! :respect:

#432 Felhasználó inaktív   ramses 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 20:19

Idézet: mindigmorc2 - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 2:02

Meg tudnád mondani hol vetted ennyiért, én is szeretnék venni 5000-es pixmát. Privátban is jöhet az info. Köszönöm leőre is!

Az IP 5000-est a METRO-ban vettem.
Pentium 66@69 MHZ, 8MB RAM, 560MB HDD, s3 virge 1MB, Tomato TX-S4 alaplap, Mitsumi 2x-es CD-ROM olvasó, Mercury 125 WATT táp

#433 Felhasználó inaktív   stema 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 21:36

eredeti vs. nem eredeti:
dpreview.com fórumát elég sokat olvasom és ott a legdurvább a3-as canon és epson nyomtatókat használják az emberek, közben utántöltenek és utángyártott patront használnak, pedig azon a fórumon tényleg csak minőségbuzik vannak. Nagyon dobálóztok ezzel a sulinettel én megrendeltem egy ip4200-ast 2-3 napja de nagyon húzta a száját az eladó, hogy lesz-e. Először ip5000-et akartam, a chip miatt meg a sebesség és kinézet miatt, de azt már rendelni se lehetett. Azért örülök, mert időközben kiderült, hogy chipes utángyártottakan már dolgoznak a cégek és hogy nem csak hogy nem lassab, de gyorsabb mint az 5000-es, marad a kinézet amire magasról.... szal egyenlőre imádkozom, hogy legyen, mert 34440 sulinetben, fele visszajönne és királyság :) bazz de szép is lenne

#434 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 18. 22:03

Na, az 5000-est le is vették a listáról, 5200-as lett, mire odaértem :Đ .
Talán nem láttam még eleget, de ez a kinyomtatom a fejigazító oldalt, aztán visszahúzom és ellenőrzöm-beállítom júzer input nélkül nekem kissé futurisztikus jelenet volt :Đ . Eszközillesztő hamar fennt volt, nyomi hamar nyomtat, nagyon szépen, csendben és a tartályok nekem úgy tűnt, csurig vannak. Ami nem baj, mert a nagykerben telefonon riasztott Canon disztrib sem tudta megmondani, mikor lesz patron hozzá...
Hű, és világítanak a patrongyok, pirosan, mint a karácsonyfa, mozgás közben, ha belenézek, olyan, mint Kitt... :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#435 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 05:44

Idézet: didyman - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 23:03

Na, az 5000-est le is vették a listáról, 5200-as lett, mire odaértem :Đ .
Talán nem láttam még eleget, de ez a kinyomtatom a fejigazító oldalt, aztán visszahúzom és ellenőrzöm-beállítom júzer input nélkül nekem kissé futurisztikus jelenet volt :Đ . Eszközillesztő hamar fennt volt, nyomi hamar nyomtat, nagyon szépen, csendben és a tartályok nekem úgy tűnt, csurig vannak. Ami nem baj, mert a nagykerben telefonon riasztott Canon disztrib sem tudta megmondani, mikor lesz patron hozzá...
Hű, és világítanak a patrongyok, pirosan, mint a karácsonyfa, mozgás közben, ha belenézek, olyan, mint Kitt... :Đ

Itt már van 8-as patron. Onnan tudom, hogy elengedtem egy levelet nekik, miszerint - az utángyártottak között - nem találtam a 4200-eshez patront, és válaszban írták, hogy van, de eredeti. Mondjuk szép ára van. Az auto fejigazítás nem újdonság, HP 9** sorozat már csinálta, igaz nekem is újdonság volt, hogy vártam a beixelendő pontokat, melyek a jók, de megcsinálta magától a nyomi.
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#436 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 19:08

Nem tudtok-e véletlenül olyan oldalt, ahol ICC profilokat lehetne letölteni canon, epson, vagy ilford papírokhoz, ezek hiányában bármilyen másikhoz?

#437 Felhasználó inaktív   WolfSK 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 20:48

Nos én most 4200 tulajdonosoktól szeretnék kérdezni. Tulajdonképpen 4000-est szerettem volna én is és egy ismerős is, de mivel nálunk már sehol nem kapható, most a 4200-ast fogjuk megvenni valszeg. Utánnaolvastam a fogyasztásnak, de mindenhol az 5%-os fedettségről vannak adatok. Én most olyan valaki szeretnék megkérdezni, aki nap mint nap használja, hogy sacc/kb hány 10*15-ös fotót lehet egy komplett eredeti tinta készlettel kinyomni? Kb hány Ft/10*15 -re jön ki a nyomtatás?
Asus Workstation X58, i7 930, 4GB Corsair Dominator 1600Mhz, SSD Corsair X64, WD 1TB HDD, ATI 5770 1GB, Corsair VX450, Coolermaster Mystique 632

#438 Felhasználó inaktív   Arwald 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 11:42

Idézet: nonamequest - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 5:43

Üdv mindenkinek!
Ma reggel 7.01 perckor :) boldog (remélem) tulajdonosa lettem a hőn áhított 3000-es nyomtatónak, potom 19988 Ft-ért. Az mondta a Tescos eladó, hogy 80 db-ot hoztak belőle, reggel 6-kor kezdődött az akció, és még volt vagy 60db, viszik mint a cukrot, - gondoltam :). Egyébként a 2000-es 22e Ft, na ja, az akcijóó... :)
Úgy látom a patronok azért elég jól fel vannak töltve, de az is lehet hogy a behelyezés után a szivacs felszívja a tartályból mindet. Valamint 1 év teljesen normál Canon gari van hozzá.

Értekeztem e-mailben egy tintapatron töltésével foglalkozó emberkével, és ezt most +osztom veletek, mit gondoltok ?

ÉN (szerényen :))
"Szia !
Tanácsodat szeretném kérni, mivel nyomtatóvásárlás előtt állok.
A Canon Pixma IP3000-es 4 patronos gépét néztem ki, most akcióban 20e alatt lesz, és mindent tud ami nekem kell.
Azt olvastam internetes fórumokon róla, hogy nem szereti az utángyártott és utántöltött patronokat, nagyon drága hozzá a fej és könnyen tönkre megy nem eredeti patron/tinta esetén, amúgy sok jót mondanak róla a felhasználók.
Mi a tapasztalatod, mennyi a meghibásodás esélye, légyszíves írd meg ajánlod-e, ezen tipus patronjainak a töltését?"

Válasz:
"Szia. A kérdéses nyomtatót merem ajánlani. Aki azt mondta,hogy nem lehet után gyártott patront vagy töltöttet használni az vagy nem ért hozzá vagy hazudik.Személyes tapasztalat, hogy töltés után semmi baj nem történik.Több fotozással foglalkozó embernek is töltök és nagyon megvannak elégedve a minőséggel.Ráadásul a nézett nyomtatók 4000-5000-es kimondottan foto nyomtatók.A fej hozzá tényleg drága,de van rajta fúvóka tisztító program.
Egy * barátomnak is ez van ő is töltéssel foglalkozik, és nincs baj. A töltési ár 800ft/db én csak eredeti tintát használok minden típushoz. A tinta minósége az fontos. Én csak amerikai PTI-típusú után gyártott patront forgalmazok."

Meri vagy nem meri Én ? Nah,szerintetek?

Üdv mindenkinek!

Akkor jól értem? Létezik utántöltött és utángyártott tinta is? Ha igen, akkor az utántöltöttel is jelenkeznek azok a problémák, mint az utángyártottal?  :think:

#439 Felhasználó inaktív   pik20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 14:05

Idézet: Arwald - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 10:42

Üdv mindenkinek!

Akkor jól értem? Létezik utántöltött és utángyártott tinta is? Ha igen, akkor az utántöltöttel is jelenkeznek azok a problémák, mint az utángyártottal?  :think:

Tapasztalatom szerint az utántöltős a gyengébb minőségű!
Az utángyártott egy fokkal jobb, de nem találtam még a gyárihoz mérehetőt sem a canon-ban sem az epson- :think: ban.

#440 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 19:38

Idézet: pik20 - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 13:05

Tapasztalatom szerint az utántöltős a gyengébb minőségű!
Az utángyártott egy fokkal jobb, de nem találtam még a gyárihoz mérehetőt sem a canon-ban sem az epson- :think: ban.

Csatlakoznék. Egyelőre én se javasolnám, csak az eredeti tintát.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.