Idézet: pik20 - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 15:01
Attól függ mit nyomtatsz.
Általában a sárga szokott kifogyni először. (fotó nyomtatás)
Attól ne félj,hogy kifogy fénykép vagy bármi közben, mert megáll a nyomtatás, patroncsere és attól a pixeltől folytatja amelyiknél abbahagyta!
Inteligens, nem?
Az utángyártott patronhoz:
több nyomtatóban is használtam, volt amelyik még jó minőségű is volt!
DDDEEE!!!
Kivétel nélkül a csikozódást tapasztaltam mindegyiknél, néhány csere után!!!
A fúvóka beszárad és utána b@szhatod!
Ebbe a nyomtatóba egy garnitúra festék 1 tank benzin ára, vagy egy 3 személyes vacsoráé.
Fölösleges a sz@rt rágni!!

Igen, igazad van, már döntöttem, gyári festéket fogok rendelni, mégpedig a
http://shop.gigacity.hu oldalról, aholis tartályonként 2145 forint ha jól emlékszem.
Következő lépéshez érkeztem a papírokkal. Ma volt nálam édesanyám, és nagyobb mennyiségben lettek nyomtatva családi fotók, amiket kiválasztott. Hát, voltak közöttük világosabbak, sötétebbek, kint és bent készült képek egyaránt. Az avery papír kifogyott, ilyet sosem veszek többet, nem 10x15-ös méret, hanem kisebb, erről ennyit.
Ellenben a tesco gazdaságos 10x15-ös kiválóan teljesített, igaz a kiírás szerint 256 g-os papír, volt is mire jónak lenni. Ez tényleg 10x15-ös, így rendesen lettek rányomtatva a képek, nem maradt le a széle mint az avery-nél. Nagyon jó minőséget produkált, és ha jól emlékszem akkor az 50db-os csomag volt vagy 2000 ft. Ha ezt a minőségi szintet tartják, akkor általános célra ezt a papírt fogom venni.