HWSW Informatikai Kerekasztal: Fujitsu-Siemens Notebook - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen? Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Bl@tty 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 20. 15:54

Sziasztok!

Akinek van Amilo Pa1538-a, az mivel nézte/vizsgálta meg a kijelzőt. Milyen progival lehet pixelhibákat keresni?

Köszi!

#722 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 20. 16:05

Idézet: Bl@tty - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 15:54

Akinek van Amilo Pa1538-a, az mivel nézte/vizsgálta meg a kijelzőt. Milyen progival lehet pixelhibákat keresni?

Fehér/fekete/kék/estébé egyenszínű képernyők... Tipikusan a Nokia monitortteszt nevezetű cucc az csinál ilyeneket.
Make love not Wor.

#723 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 16:17

everest be is van valami kis egyszeru monitor tesztelo cucc
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#724 Felhasználó inaktív   Sherko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 20. 23:00

Lehet nem ide kéne irnom de ha már fujitsu a noti akkor megpróbálom.

A noti egy Pa1510. Az op rendszer Vista. Egy kivetellel minden tokeletesen mukodik de ez az egy keresztbe tesz nekem. Alt Gr + C nem akar működni még a képernyő billentyűzeten sem ( Aztali gepemnél működik vista alatt a kombináció). Programozóként eléggé szenvedek az 'and' jeleim nélkül :(

Találkozott már valaki ilyennel?
-------------------------------------------------------------
     "Én csak egy rajzolt heroin díler vagyok...."

#725 Felhasználó inaktív   Sherko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 23:06

essen az ati control center tervezőjére egy három tonnás &-jel.
Hogy a faxba találták ki hogy kisajátítják ezt a kombinációt.

Probléma megoldodott...
     "Én csak egy rajzolt heroin díler vagyok...."

#726 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 01:22

Idézet: Sherko - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 23:06

essen az ati control center tervezőjére egy három tonnás &-jel.
Hogy a faxba találták ki hogy kisajátítják ezt a kombinációt.

Probléma megoldodott...

Elárulhatnád igazán, hogy hogyan oldódott meg. Én is szívok vele, de én tudtam, hogy amiatt a rohadék CCC miatt van.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#727 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 09:46

le kell tiltani az ati hotkey cuccot..
nekem az alap hogyha atis vga-s gepet telepitek.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#728 Felhasználó inaktív   Bl@tty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 15:23

Hi!
Lenne pár kérdésem az Amilo Pa1538-at használókhoz!
1. Az Ethernet vezérlőhöz milyen drivert kellene WinXP alatt használni? Mert a gyártó support oldaláról leszedett cuccokkal nem ismeri fel. Azaz az eszközkezelőben bent van de drivert nem talál hozzá! :rolleyes:

2. Az mennyire gáz, ha az új gép monitorán nem teljesen szemből nézve van egy-két kisebb "fehér folt"? Van egy hibás pixel is ami a monitorteszt piros képének kivételével minden színen látszik (persze feketén nem). Gondolom ez utóbbi még nem vészes. :think:

3. A videokártyához az nVidia-tól leszedett mobile forceware nem ismeri fel a vezérlőt. Lehet egyáltalán más forrásból beszerzett drivert feltenni? :confused:

4. Ha már drivereknél tartunk, melyik drivert KELL feltenni mindenképp telepítéskor? :confused:

Egyelőre ennyi... :D
Előre is köszi minden választ!

#729 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 13:18

Nekem is PA1538-am van kb1 hónapja ZAa bajom vele hogy XP prof alatt nekem sem volt WLANom. Pontosabban volt WLAN, de 5-10 percenként ledobott, átnám 5-10-20 percig nem csinált semmit. Ilyenor lefagyott az egér is (pontosabban nem mozhgott a bill-lel lehetett használni simán)
Ezutn ujra működött minden mint eddig. Aztán megen ledobott a WLan. Nem is tudtam megcsinálni.
Próbából föltettem a VISTA-t és azzal rendben ment minden semmi bajom nem volt velük (1-2 progi ugyan nem fut vele) kivéve azt hogy a VISTAnak a játékhoz kellene a 2 GB ésnem nagyon akarok rákölteni.
Ugyhogy akinek megy XP Prof alatt a Wlan az legyen szives írja le hogyan csinálta... Nekem nem sikerült megcsinálnom. Fusi oldaláról az össze drivert kipróbáltam, sőt még 2 napig a FUSI magyar helpdeskjét is hivogattam (rendesek voltak mindent megróbáltak, de nem jött össze hoyg működjön)
Szval.. Aki tud megoldást mondja el pls..

#730 Felhasználó inaktív   Bl@tty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 16:43

Azt nem tudom észrevettétek-e, hogy az 1538-as noti driverlistájánál azt írják ki, hogy a drivereit csak a Vista, az XP Home és az XP MCE alatt tesztelték, a többi XP (pl. Pro) lehet nem is támogatott... :confused:  :(
Pontosabban a Prof. a "Show operating system without support" alatt található meg! Ez nem nagyon bíztató...

#731 Felhasználó inaktív   Bl@tty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 17:11

Kicsúsztam az előző hsz-em szerk. idejéből... :rolleyes:

Szóval az egyel feljebbi hsz-emben lévő kérdések egy része megoldódott:
1. Az Ethernet vezérlő az a wlan volt csak (én hüle) nem kapcsoltam be az érzékelőt amíg telepítettem a driverét... :D

3. A vid. drivernél is rájöttem: az meg sajna csak a "bika" mobil videokártyákat támogatja... :confused: Sőt, a FU-SI oldalán a driver újabb verziószámú, mint ami a honlapján vagy az ftp-jén van fenn. Sajna úgy néz ki csak a gyártó oldaláról kaphatunk hozzá frissítést.  :( 
Szerk.: Ezt azért hajtom, mert a S.T.A.L.K.E.R-ben nem jól jeleníti meg az égboltot... :D

DE! Van új kérdés is: Az akksi! Teljes feltöltés után kiírja 2:07 (100%) van vissza. Ez eddig király, de 2-3 perc múlva 1:51 (100%), majd újabb 2-3 perc után 1:06 meg 0:54 (x %), és mindez alap Win boot után, semmi használattól!  :think:
Namost, ezek után "normál" használat esetén kibír kb. 40 percet. Formázás megvolt, normális ez??? Vagy vigyem gariba vissza, hogy "adjatok uj akksit vazze, ez sz*r" ? Mert ugye az a max 1 óra (és akkor sokat mondtam) kissé szegényes szerintem.

Szerkesztette: Bl@tty 2007. 03. 25. 17:13 -kor

#732 Felhasználó inaktív   TiLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 17:32

Idézet: Bl@tty - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 17:11

Kicsúsztam az előző hsz-em szerk. idejéből... :rolleyes:

Szóval az egyel feljebbi hsz-emben lévő kérdések egy része megoldódott:
1. Az Ethernet vezérlő az a wlan volt csak (én hüle) nem kapcsoltam be az érzékelőt amíg telepítettem a driverét... :D

3. A vid. drivernél is rájöttem: az meg sajna csak a "bika" mobil videokártyákat támogatja... :confused: Sőt, a FU-SI oldalán a driver újabb verziószámú, mint ami a honlapján vagy az ftp-jén van fenn. Sajna úgy néz ki csak a gyártó oldaláról kaphatunk hozzá frissítést.  :( 
Szerk.: Ezt azért hajtom, mert a S.T.A.L.K.E.R-ben nem jól jeleníti meg az égboltot... :D

DE! Van új kérdés is: Az akksi! Teljes feltöltés után kiírja 2:07 (100%) van vissza. Ez eddig király, de 2-3 perc múlva 1:51 (100%), majd újabb 2-3 perc után 1:06 meg 0:54 (x %), és mindez alap Win boot után, semmi használattól!  :think:
Namost, ezek után "normál" használat esetén kibír kb. 40 percet. Formázás megvolt, normális ez??? Vagy vigyem gariba vissza, hogy "adjatok uj akksit vazze, ez sz*r" ? Mert ugye az a max 1 óra (és akkor sokat mondtam) kissé szegényes szerintem.

Szvsz elfogadható érték a kb 1 órás akkuidő. Én most kaptam használatra egy ASUS gépet CeleronM 1,6GHz, ATI X200-as integrált video, 15,4", 65Wh-ás akkuval tud max 3 órát. Az Amilo Pa1538-ben meg 48Wh az akku, és a video is sokat eszik benne.

#733 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 17:06

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mikor lesz valami új driver. A stalker miatt kérdezem. :D

Üdv.: Zoli
"Építse a termékét szorgalmasan. . .álljon mögötte és a siker 100% jönni fog."

- George G. Blaisdell ( a ZIPPO gyújtó megalkotója)

#734 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 26. 17:20

Tul regire valaszoltam :-D

Szerkesztette: Jahno 2007. 03. 26. 17:21 -kor

Make love not Wor.

#735 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:11

Idézet: Messiiah - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 18:06

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mikor lesz valami új driver. A stalker miatt kérdezem. :D

Üdv.: Zoli

Milyen kártyához? Ugyanis ha az ATI kártya, akkor nyugodtan rakd rá az ati honlapjáról az Xpress x1200-as kártyához valót. Ennél már nem írja ki, hogy Radeon Xpress 1100, csak azt hogy Xpress series. De működik korrektül.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#736 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:39

Pa1538-as kártyájához gondoltam. Nvidia go7400. Olyan driver, aminél nem mosódik a felhő.

#737 Felhasználó inaktív   Bl@tty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:10

Szerintem próbálkozz meg a Guru3D-ről leszedni egy frissebb, moddolt ini-s drivert! Én is azzal fogok nemsokára tesztelni, asszem ott láttam 100.95-ös drivert is ami ismeri a 7400-at :eek:  :D
ITT beírod a keresősávba pl hogy "geforce go 7400" és kiad egy rakat drivert. De nem mindegyikben van mod-os ini, főleg a verziószámokkal kezdődő állományokban (pl. "9773-32bit-[Guru3D.com].exe") lehet találni, valamint az "optimized driver"-ek támogatnak elvileg minden típust.

Majd a fejleményekről beszámolok.

#738 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 23:21

Idézet: Bl@tty - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 20:10

Szerintem próbálkozz meg a Guru3D-ről leszedni egy frissebb, moddolt ini-s drivert! Én is azzal fogok nemsokára tesztelni, asszem ott láttam 100.95-ös drivert is ami ismeri a 7400-at :eek:  :D
ITT beírod a keresősávba pl hogy "geforce go 7400" és kiad egy rakat drivert. De nem mindegyikben van mod-os ini, főleg a verziószámokkal kezdődő állományokban (pl. "9773-32bit-[Guru3D.com].exe") lehet találni, valamint az "optimized driver"-ek támogatnak elvileg minden típust.

Majd a fejleményekről beszámolok.

Várom a fejleményeket! :D

#739 Felhasználó inaktív   Bl@tty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 08:39

Nos, a fent említett 97.73-as driver ("9773-32bit-[Guru3D.com].exe") a benne lévő moddolt ini-vel szó nélkül feltelepül, ÉS...a S.T.A.L.K.E.R. is megjavult!!! :D

Ajánlom mindenkinek! :cool:

#740 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 16:36

Nagyon király! Köszi szépen! :)

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.