Idézet: DannyLz - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 9:48
Előre is köszönöm...
üdv.
Sziasztok,
Tapasztalatom, az van... Inkább legyen veserupturám a nevem napján, minthogy én az életben még egyszer bármilyen Fujitsu-Siemens termék közelébe menjek.
Nem vagyok nagy számítógépes guru, így csak a laikus felhasználói tapasztalataimat tudom közzé tenni.
Szerény véleményem szerint a gép egy rakás.... És akkor még finom voltam és nőies.
Halálosan instabil a gép, az akkumulátora új korában sem bírt ki egy óránál többet, most már 0, azaz nulla secundumot sem, ha lekapcsolom a hálózatról, azonnal hanyatt vágja magát. A CD-ket saját kénye kedve szerint olvassa be, vagy nem, van, hogy adott CD-t csak tizedik nekirugaszkodásra hajlandó befogadni, közben olyan iszonyatos hangokat ad ki, mint egy ütvefúró. Ez speciel rettenet idegesítő.
Nekem amióta megvan, annyi kellemetlen percet okozott már, hogy egészen biztosan rituális keretek között fogom apró darabokra zúzni, amint megveszem a következő gépemet.
Aki teheti, közelébe se menjen ezeknek a vackoknak, ha anyagi keretei engedik, vegyen valami normális cuccot, mert ez éveket vesz el az ember életéből.
Üdv,
P.S.: Nyilván elég szubjektív voltam, de gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy ne akarnám legalább egyszer szétzúzni a gépet egy féltéglával...

Súgó
A téma zárva.