I need help !
Van egy ilyen, topikcímben megjelölt íróm (a 109-es), egy MSI rs480-as alaplapra lógatva, 1.57-es firmware-rel.
Egyszerűen képtelen egy DVD-d megírni, folyton a felírt adat visszaellenőrzésekor hibát jelez.
Kiprószáltam mindent, amit előzőekben írtatok, lehúztam mellőle a slave-ről a vinyót, csak ő volt a 40 eres kábelen, mint írtam, a firmware-t is cseréltem, próbáltam 8*-os Traxdata -R lemezzel (4, 6 és 8* sebességen, bár felajánlja a 12*-est is), próbáltam TDK+RW 4*- vel (4*-esen), de épp 8*-os Ridisk-kel is (4*-esen), eredmény a nagy büdös nulla.. próbáltam 80 eres kábellel, eredmény ld. fenn.
A Nero-m 6.6.0.13-as, és leírtottam az Alcohol-nak még a maradványait is a registryből.
Szóval már nem tudok semmire gondolni, esetleg lehet, hogy a memória okoz ilyen gondokat ? (Az 2 Corsair CMX256A-3200C2 modult jelent nálam, dualban, 400 MHz-en).
Elkezdtem PIO-módban is akartam próbálni (még az újraírhatót), de iszonyat lassú volt, így hagytam.
Már tanácstalan vagyok, mit hagytam ki a számításból ?
szerk: Érdekes dolog, de pl CD-t megír hiba nélkül, és általában a megírt DVD-knek is a végefelé szokott hibákat produkálni.
Szerkesztette: Aguinaga 2005. 07. 25. 19:03 -kor