HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 15:49

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 15:11

Szerintem a topicnak az is elég lenne, ha személyeddel kevesebb lenne. Persze tudom, demokrácia, liberalizmus, satöbbi...

"Sose állj le idiótákkal vitázni, mert közben lesüllyedsz az ő szintjükre, és ott lenyomnak a rutinjukkal."

Nyertél, befejeztem. Aki hülyeséggel, meg sarkítással tud csak reagálni a dolgokra, annak ezentúl nem is válaszolok. Aztán gondoljon amit akar.

#802 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 16:55

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 13:30

Egybként meg JOG-ról senki nem beszélt. Attól hogy nincs jogom hozzá, még áthághatom. Sehol sem mondtam, hogy a jogot is megteremtem magamnak erre.

Nem is büntetőjogról van szó, mert az alól sosem bújhatsz ki, akárhogy magyarázol :D Hanem, az emberek szemében akarod azt elhinteni, hogy te egyenesen jót teszel azzal ha ezt meg azt áthágod és az követendő példa, mert aki nem követi, az mazsola.

Nem születik mindenki cipésznek, meg olyan bátornak, hogy ahol te 120-at tartasz reálisnak ott ő is annyival menjen.

Mindenesetre egy dolgot már leszűrtem, aki lassabban megy mint te, az mazsola, aki gyorsabban az meg balfasz :D

Szerkesztette: Mumia 2005. 02. 24. 17:00 -kor

#803 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 17:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 16:55

Nem születik mindenki cipésznek

Mépont cipész  :think:

------

Más. Tegnap este 10-kor a Hungárián csücskös Opel Vectra, helyzetjelző + ködfény + kék led a ködlámpák mellett valamint az indexnél is. Piros lett a lámpa, a 3 sávban jövők közül egyedül ő állt meg, jobbról-balról áthúztak mellette. És nem hogy dubci-dubci, hanem semmilyen zene nem szűrődött ki az autóból.
Ott mentem el előtte fél méterrel biciklivel, úgyhogy nem arról van szó, h csak nem hallottam :)

A teljes képhez szerintem ez is hozzátartozik.

------

Ma kb 5en szorítottak le majdnem, 1 órán belül, kanyarban átsodródó mentőautótól kezdve (totál átjött a sávomba, pedig előtte is szabad volt az út, csak kissé gyoran jött  a kanyarhoz képest), a krátert kerülő BKV buszig bezárólag. Amennyi helyet hagytak, azzal kellett gazdálkodni. Szerencsére elég volt.

Szerkesztette: fram 2005. 02. 24. 17:52 -kor

Ciciman is on borda

#804 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 17:30

Idézet: Atti - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 14:55

Ok, mondjuk Te mennél 90-nel országúton, más viszont úgy ítéli meg hogy az ő autójával, képességeivel a 70 a megengedhető max és annyival is megy.
Akkor ő most egy beszari mazsola? Lehet hogy 2x annyi tapasztalata van mint neked, viszont az autója rosszabb. Ilyenkor mi van?
Ez most komolyan érdekel, őt milyen kategóriába sorolnád?

Mi az, hogy az autója rosszabb, még egy trabival sem gond 80-al menni országúton.  :)  Mondjuk az ilyesmi igazán akkor gáz, ha nem lehet előzni annyira tele van az út (egyébként még élvezem is, hogy lehet előzni :) ) na akkor idegesít az ilyen figura, ráadásul a többségük az a fajta sutyerák, aki ilyen esetekben le sem húzodik, ha lehetősége van, hogy elengedje a mögötte feltorlódott sort (a hivatásosok többsége hál' Istennek kultúrált ilyen esetben és megteszi ezt). 
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#805 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 17:47

Errefele (Bakony) azt figyeltem meg, nagyon sok az a vezető, aki egyik falutól a másikig megy csak. Mondjuk kb 6 km-t. Kényelmesen elautózik kb 60-al. Az ő részéről valahol érthető, hiszen mind1, hogy 10 vagy 12 perc alatt ér oda. A gond ott kezdődik, hogy nagyon sok olyan út van, hogy nincs kb 30 méter egyenes belátható aszfalt, az út folyamatosan kanyarog, előzni lehetetlen. Aki ilyen úton vezet le több száz kilómétert, esetleg sietne pl a munkája miatt, az talán megérti amit Locutus akar mondani a "mazsolázással".

Bár tegnap elött éjjel én is mazsola voltam, lakott területen hóban ~ 45-el mentem, amikor levillogott/előzött egy távolsági busz...  :omg:  :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#806 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:13

A mazsola-srac emlitette asszem az osztrak autopalyakat. Errol jutott eszembe a fel evvel ezelotti osztrak kiruccanas a cimboraimmal. A Becs fele vezeto autout egyebkent kellemes hangulatu falvak mellett vezetett, szinte megerte, hogy nem vettunk A1-es matricat. Azon a kb 60 kilometeren, ami a hatartol a fovarosig ment, osszesen 1 idegbeteg BMW-s huzott el mellettem 200-zal. Termeszetesen magyar volt. A tobbiek meglepoen szabalyosan kozlekedtek, ami alatt 50-es tempot ertek a falvakon belul is, pedig lehet, hogy az itelokepesseguk akar 80-at is megszavazott volna nekik az egyebkent gyer forgalom miatt, valszeg megsem ereztek mazsolanak magukat. En a megszokott 60-nal megyek, ha uj helyen jarok, de szinte a pofam egett volna, ha nem lassitok.

#807 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:27

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 19:13

sokblabla
:D

Nekem is hasonló emlékeim vannak, de ne hasonlítsd össze a kettőt. Ott több/jobb autópálya van. Ha sietni akar valaki ráteker az A1-re és pikk-pakk Bécsben van. Az ilyen "mellék" utak a kényelmes autózásról szólnak. Attól függetlenül meg merem kockáztatni, hogy jobban oszlik el ott az utakon a forgalom. No meg persze ott nem láttam 60-al autózni egy osztrákot sem....

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 02. 24. 19:31 -kor

#808 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:29

Kar, hogy beidezted, az elso mondatot most akartam atszerkeszteni.

Vegyetek ugy, hogy megtettem. Szemelyeskedes off.

#809 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:30

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 19:29

Kar, hogy beidezted, az elso mondatot most akartam atszerkeszteni.

Vegyetek ugy, hogy megtettem. Szemelyeskedes off.

Ezen ne múljon, átszerkesztem.

#810 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:32

ezt ma fotóztam :( 86-os út

oda
Kép
vissza
Kép

Szerkesztette: Lord 2005. 02. 24. 19:33 -kor

#811 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:34

Ez nem az a kamion amelyikben lovakat szállítottak?

#812 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:44

Nem.

Az ez: http://hvg.hu/itthon...leset.aspx?s=hk

#813 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:44

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 20:27

Nekem is hasonló emlékeim vannak, de ne hasonlítsd össze a kettőt. Ott több/jobb autópálya van. Ha sietni akar valaki ráteker az A1-re és pikk-pakk Bécsben van. Az ilyen "mellék" utak a kényelmes autózásról szólnak. Attól függetlenül meg merem kockáztatni, hogy jobban oszlik el ott az utakon a forgalom. No meg persze ott nem láttam 60-al autózni egy osztrákot sem....

Ami meg tetszett, az az automata sebessegmero a falvak hataraban. Mivel eletemben eloszor jartam Ausztriaban autoval, nagyon meglepett, mikor 110-zel mentem a tabla fele, elkezdtem fekezni, mivel mar kozel jartam a lakott terulethez, es irja nagy betukkel nemetul, hogy "az on sebessege : 75". 49-cel mentem vegig a foutcan. :) Hatasos cucc, idehaza meg nem lattam hasonlot. Ehhez hasonlo intezkedesekkel azert rendesen lehet nevelni, szoktatni az embereket a szabalyokhoz.

Amugy Becs mocskosul tulzsufolt, a "city"-ben tomegkozlekedesnek nyomat sem lattuk, mert egyszeruen nem fertek volna el a buszok/buszmegallok. Akinek nincs autoja, az vagy biciklivel, vagy taxival, vagy teleporttal jar dolgozni, mas alternativa nincs.

Jah, es persze a SZUK!! savok, egyiranyu hidak... Ido volt megszokni.

#814 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:46

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 19:34

Ez nem az a kamion amelyikben lovakat szállítottak?

azt nekem is csak már itthon mondta faterom, azt nem láttam sehol

#815 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:47

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 19:44

Ami meg tetszett, az az automata sebessegmero a falvak hataraban. Mivel eletemben eloszor jartam Ausztriaban autoval, nagyon meglepett, mikor 110-zel mentem a tabla fele, elkezdtem fekezni, mivel mar kozel jartam a lakott terulethez, es irja nagy betukkel nemetul, hogy "az on sebessege : 75". 49-cel mentem vegig a foutcan. :) Hatasos cucc, idehaza meg nem lattam hasonlot. Ehhez hasonlo intezkedesekkel azert rendesen lehet nevelni, szoktatni az embereket a szabalyokhoz.

Amugy Becs mocskosul tulzsufolt, a "city"-ben tomegkozlekedesnek nyomat sem lattuk, mert egyszeruen nem fertek volna el a buszok/buszmegallok. Akinek nincs autoja, az vagy biciklivel, vagy taxival, vagy teleporttal jar dolgozni, mas alternativa nincs.

Jah ezek a sebességmérők jópofák. Az egyik faluba kicsit gyorsan mentem be (56kmph), egyből kiíra a sebességem, alatta egy óriási szomorkodó smiley-val. Egyből fékeztem 50 alá, a smiley pedig egyből mosolyogni kezdett. A másik, hogy minden falu elött van lassító-sziget, a frekventáltabb helyeken nem átallják ~10 méterenként kirakni különböző formákban a sebességhatárra figyelmeztető táblákat.

Bécsben lehet, hogy nagyobb a tömeg, viszont nem dudálnak, nem szorítanak le, ha egy utcából reménytelen kijönnöd, akkor kiengednek, gyalogosként hihetetlen figyelmesek, simán át tudtam menni mindenhol.

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 02. 24. 19:49 -kor

#816 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 19:48

Idézet: RiCS - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 19:44

Aham, köszi. Mondjuk gyanús volt, mintha azt mondták volna, hogy az felborult.

#817 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 20:01

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 20:47

Bécsben lehet, hogy nagyobb a tömeg, viszont nem dudálnak, nem szorítanak le, ha egy utcából reménytelen kijönnöd, akkor kiengednek, gyalogosként hihetetlen figyelmesek, simán át tudtam menni mindenhol.

Ez teljes mertekig igy van. Roppant elozekeny volt mindenki, nekem pedig nagyon uj volt a kornyezet. Volt olyan szuk utca, ahol felvaltva nezegettem a kulso tukroket, es attol rettegtem, hogy a bohom Mercivel a csavo 2 centire atlog az en savomba. Es azert a szemelyes velemenyem az egesz forgalomiranyitasrol akkor is az, hogy : kaosz. 5 savos, egyiranyu utak mindenfele, terkeppel onmagaban sz*rt se ertunk, mert hiaba lattuk, hogy 2 jobbkanyar + 1 balkanyar, 90%, hogy nem lehetett behajtani valamelyikbe. De a legfinomabb akkor is az volt, mikor 5 full tomott sav araszol, megyek a kulsoben, es egyszer csak se szo, se beszed, a jobbszelso 2-t leterelik jobbfele, atsorolni meg mar nem tudsz, es megint kerulni kell egy csomot.

#818 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 20:04

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 19:44

itthon egyedül az M0-on van, vagy volt, engem asszem 120-ra jelzett :)

#819 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 20:06

Idézet: Lord - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 21:04

itthon egyedül az M0-on van, vagy volt, engem asszem 120-ra jelzett :)

jol emlexem, hogy ott 100 a limit? :)

#820 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 20:10

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 20:06

jol emlexem, hogy ott 100 a limit? :)

fogalmam sincs :Đ

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +