Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 20:27
Nekem is hasonló emlékeim vannak, de ne hasonlítsd össze a kettőt. Ott több/jobb autópálya van. Ha sietni akar valaki ráteker az A1-re és pikk-pakk Bécsben van. Az ilyen "mellék" utak a kényelmes autózásról szólnak. Attól függetlenül meg merem kockáztatni, hogy jobban oszlik el ott az utakon a forgalom. No meg persze ott nem láttam 60-al autózni egy osztrákot sem....
Ami meg tetszett, az az automata sebessegmero a falvak hataraban. Mivel eletemben eloszor jartam Ausztriaban autoval, nagyon meglepett, mikor 110-zel mentem a tabla fele, elkezdtem fekezni, mivel mar kozel jartam a lakott terulethez, es irja nagy betukkel nemetul, hogy "az on sebessege : 75". 49-cel mentem vegig a foutcan.

Hatasos cucc, idehaza meg nem lattam hasonlot. Ehhez hasonlo intezkedesekkel azert rendesen lehet nevelni, szoktatni az embereket a szabalyokhoz.
Amugy Becs mocskosul tulzsufolt, a "city"-ben tomegkozlekedesnek nyomat sem lattuk, mert egyszeruen nem fertek volna el a buszok/buszmegallok. Akinek nincs autoja, az vagy biciklivel, vagy taxival, vagy teleporttal jar dolgozni, mas alternativa nincs.
Jah, es persze a SZUK!! savok, egyiranyu hidak... Ido volt megszokni.