Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 20:15
Szerintem ezt azoknál használják, akik rendszeresen megjátszák ezt. Nekemis javasolák egyszer ezt a módszert (tilosban parkolás), de akkor inkább nem éltem ezzel a lehetőséggel, valahogy óckodom az ilyen froclizástól, mivan, ha egyszer pont az én esetemben szakad el a cérna vagy mittomén.
Bár ez a Zimbabwei barátom szöveg elgondokodtató

szerintem erre inkább lehet alapozni, mert egyrészről így nem tagadod meg az adatszolgáltatást, ergó nem vonhatják ki a járművet a forgalomból, másrészt a halál fogja lenyomozni, inkább hagyják a fenébe az egészet.
Figy, ez nem adatszolgáltatás megtagadása, pont az a hülyeség ha valaki ezt állítja. Ha azt mondod, hogy családtag vezette az autót, NEM vagy köteles vallani ellene. Ez törvény, nem kényszeríthetnek rá semmivel, büntetéssel sem. És hidd el hogy működik. Ugyanúgy működik, ahogy a külföldi ismerősnek kölcsönadtam duma is. Persze azért ne Zimbabwet mondjon az ember, hanem valami hihető, de közelebbi országot amivel nincs kiadatási szerződés

(Ausztriával már most van, illetve épp tegnap mondták a rádióban, hogy 2007-től az összes EU állam között lesz, AMENNYIBEN a büntetés meghaladja a 70 eurót!)
Ez meg hogy kivonják a járművet a forgalomból, még nagyobb baromság. Aztán mirefel vonnák már ki, ugyankérem...
Wizard: Szerintem ha bevalodd amit tettél, akkor van rá esélyed, hogy tényleg megúszod pár 20-30-40k forint büntetéssel... persze ha biztosra akarsz menni, akkor dobj egy emailt, összehozlak egy sráccal akinek már működött igy a téma, szal járatos benne

(nem 10kerben volt? ott el tudom sikálni neked én is)