HWSW Informatikai Kerekasztal: Balesetek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balesetek ...mi történt Veled? Hogyan? ... Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 22:24

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 21:20

Ámátőrök szoktak ilyesmiken lovagolni :Đ

Nem akartam a sajat stilusaban le "gozolgo anusz"-ozni a kollegat, azert lett ez elozo szerkesztve.

#22 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:24

Idézet: Senator - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 22:12

Sajnos ez sem vicces történet.  Hazafele tartottam a toyota yarisommal (fél éves, 10k km) az örödgárok úton. Namost azt tudni kell, h ez az út végig védett útvonal mert busz közlekedik rajta.  Haladok haladok rajta szépen ahogy elő van irva ugy 55-60 km/h -val, mikor hirtelen az egyik meredek mellékutcából az elsőbbség adást elmulasztva kirohan elém keresztbe egy kocsi, de úgy, hogy már semmit nem tudtam csinálni és durr bele. (1 mm féknyom sem volt) Mivel a kocsi jobb hátulját találtam el, az ember kb 6-7 et pördülve bevágódott a szemközti utcába az árokba majd neki a villanyoszlopnak. Én szintén kb 4-et pördültem és egyenesen bele az árokba s isteni mázlim volt h nem állt fejre az autó. Mindezt az egészet megúsztam pici agyrázkódással és 1-2 komolyabb zúzódással. A vicc az volt, h a rendőr közölte velem nagypofával, h én leszek a hibás mert túl gyorsan mentem !!!  :omg:  Erre én beközöltem vele, hogy mielőtt túlságosan megerölteti az agyát a nagy esetfeltárásban, kicsit gondolkozzon, hogy ki közlekedett a főútvonalon ... Ezután elvesztettem az eszméletem és a mentőben ébredtem fel. A legnagyobb parám az volt, h fájt a hátam, de szerencsére semmi gáz nem történt, a saját hülyeségemből adódóan nem voltam bekötve és az ütközés erejétől az anyós ülés előtti lábtéren kötöttem ki, ezért fájt.. Legalább leteszteltem a yarist hogyan törik, azt kell mondanom, hogy remek autó, ugyan rommá tört de megvédett és élek, akik látták az esetet mind azt hitték kampec nekem, még a balesetet okozó sofőr is rohant mint a gép hozzám mert ő is azt hitte végem van. Mielőtt valaki firtatná a vezetési tudásomat, havonta legalább 2 ilyen eset történik ebben a "kereszteződésben" az elsőbbségadás elmulasztása miatt. Amúgy idén lesz 8 éve h vezetek mindenféle baleset nélkül ez volt az egyetlen kop-kop... Szoval közlekedjetek óvatosan, körültekintően mert egyre többen veszik úgylátom féldisznóért a jogsit,
Bocs ha egy kicsit hosszú volt, köszi h végigolvastad.

Nem volt hosszú, de tanulságos.

Én rövidebbet írok: Nálunk úgy néz ki a kereszteződés, hogy a mi utcánk hangyányit szélesebb, legalábbis rendes utca méretű. Van 3 háznyira egy keresztutca, ahova nem lehet egyik oldalon sem jobbra belátni fakerítések miatt. :( A kis keresztutcából tökéletesen lehet jobbra látni, tehát jó messzire tudod, hogy nem kell senkinek se elsőbbséget adni, mehetsz. Ennek ellenére én mindig megállok, mintha stop tábla lenne a sarkon, mert tudom, hogy mindig van olyan idióta, aki észre se veszi, hogy a kerítés mögött jobbkezes utca van. :(
Ezt csak azért írtam, mert te is írtad, hogy lehetett volna számítani az esetre. Nem azt akarom mondani, hogy te vagy a hibás, de talán lehettél volna elővigyázatosabb. Főleg a biztonsági övvel kapcsolatban.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#23 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:35

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 21:24

Nem volt hosszú, de tanulságos.

Én rövidebbet írok: Nálunk úgy néz ki a kereszteződés, hogy a mi utcánk hangyányit szélesebb, legalábbis rendes utca méretű. Van 3 háznyira egy keresztutca, ahova nem lehet egyik oldalon sem jobbra belátni fakerítések miatt. :( A kis keresztutcából tökéletesen lehet jobbra látni, tehát jó messzire tudod, hogy nem kell senkinek se elsőbbséget adni, mehetsz. Ennek ellenére én mindig megállok, mintha stop tábla lenne a sarkon, mert tudom, hogy mindig van olyan idióta, aki észre se veszi, hogy a kerítés mögött jobbkezes utca van. :(
Ezt csak azért írtam, mert te is írtad, hogy lehetett volna számítani az esetre. Nem azt akarom mondani, hogy te vagy a hibás, de talán lehettél volna elővigyázatosabb. Főleg a biztonsági övvel kapcsolatban.

Amirol te irsz az jobbkezes utca. Amirol en irok az foutvonal ami ugye azt jelenti, h vegig neked van elonyod..  Ez a ket dolog nagyon nem ugyanaz te is tudod. Foutvonalon te szamitasz arra h kijonnek eled keresztbe? A biztonsagi ovvel kapcsolatban igazad van, a tobbivel kapcsolatban nem. Kepzeld el ha valakit egyszer a 157es busz talal majd igy oldalba, mert foutvonalon nem szokas megallni minden keresztutcanal... Te meg szoktal? Inkabb el sem kepzelem..
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#24 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:42

Ha arra gondolsz, h lehettem volna elővigyázatosabb mert havi 2 hasonló eset történik ott ahol ez velem is tortént? Természetesen én erről csak az eset után értesültem. 7 éve ugyanezen az úton járok haza, eléggé ismerem az utat. Persze mostmár elég keményen lelassitok az esemény helyszinén, mert az ember parázik, nehogy mégegyszer megtörténjen.
De mondok neked még 1 variációt. Mi van ha 3 másodperccel előbb érek oda? Akkor full oldalba kap, akkor biztosan annyi, ugyanis bukfencezve repültem volna lefele jó pár métert, ahol a következő utca már viszont jobbkezes... nem ragozom tovább el tudod képzelni.. Az ilyet hogy véded ki? Felragasztod a kocsira, hogy ADD MEG AZ ELSŐBBSÉGET mert halálos kimenetele lehet az elmulasztásának ? Vagy ezentúl álljak meg minden alkalommal ha főútvonalon megyek minden keresztutcánál hátha valaki nem adja meg az elsőbbséget? Ugye ezt te sem gondolod komolyan :) Szerintem valamit félreértettél az első írásomból...
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#25 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:57

Idézet: Senator - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 22:42

Ha arra gondolsz, h lehettem volna elővigyázatosabb mert havi 2 hasonló eset történik ott ahol ez velem is tortént? Természetesen én erről csak az eset után értesültem. 7 éve ugyanezen az úton járok haza, eléggé ismerem az utat. Persze mostmár elég keményen lelassitok az esemény helyszinén, mert az ember parázik, nehogy mégegyszer megtörténjen.
De mondok neked még 1 variációt. Mi van ha 3 másodperccel előbb érek oda? Akkor full oldalba kap, akkor biztosan annyi, ugyanis bukfencezve repültem volna lefele jó pár métert, ahol a következő utca már viszont jobbkezes... nem ragozom tovább el tudod képzelni.. Az ilyet hogy véded ki? Felragasztod a kocsira, hogy ADD MEG AZ ELSŐBBSÉGET mert halálos kimenetele lehet az elmulasztásának ? Vagy ezentúl álljak meg minden alkalommal ha főútvonalon megyek minden keresztutcánál hátha valaki nem adja meg az elsőbbséget? Ugye ezt te sem gondolod komolyan :) Szerintem valamit félreértettél az első írásomból...

No offense. :)

Igen, az általad is említett dolog félreérthető volt, de úgy látom, ezt te is megtaláltad. Ezesetben tényleg csak a biztiöv hiányáért kapsz egy rossz pontot.

#26 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 23:01

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 21:57

No offense. :)

Igen, az általad is említett dolog félreérthető volt, de úgy látom, ezt te is megtaláltad. Ezesetben tényleg csak a biztiöv hiányáért kapsz egy rossz pontot.

Peace ! A biztonsági öv be nem csatolásáért jogos a fekete pont. :up:

#27 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 06:51

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 22:24

Nem akartam a...

Csak vígasznak szántam a zelszenvedett trauma enyhítésére...enpera.
Én gyerekkoromban ezt a számot énekelgettem, főleg a refrénjét, lehettem olyan 6-8 éves (anyám valószínűleg mindig vagy sokat hallgatta lemezjátszón). A lényeg, hogy igazi megnyugvás volt a dallama.

Úgy látszik nálad pont az ellenkező hatását váltotta ki :Đ

#28 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 13:33

5 éves lehettem, kintről nagykabátban rohantam be, a szobában megcsúsztam a szőnyegen és fejjel előre bele az üvegajtóba. Ott lógtam egy ideig míg anyámék ki mertek szedni. ( a téli ruha miatt nem lett semmi bajom).

Általános iskolás koromban a haverommal versenyeztünk. Teljes erővel tekertük a bringát, majd fékeztünk (kontráztunk). És néztük kinek hosszabb... a féknyoma :) Hát én egyszer véletlenül kontrázás helyett előre nyomtam a pedált, bele egy kb 3 m mély árokba. Csak a bringának lettek kisebb sérülései.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#29 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 17. 14:01

Kisgyermekkorban burleszkfilmbe illő babakocsiból fejreesés ér?  :confused: :)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#30 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 14:04

Kb 3-4 éves lehettem, nagyapám telkén szüret... borkóstolás... mindenki megízleli a nedüt... poharak az asztalra vissza dolgozni... én meg bemegyek és kihörpintettem a poharak alján maradt bort... majd visszamentem segíteni anyámnak...
3 perc mulva édesanyám arra lett figyelmes, hogy leszédülök az állványról... doki mondta, hogy kilaszom :D

Kb 5 éves lehettem anyám főzött a konyhában (elektromos főzőlap). Odaálltam mellé és rámutatva az egyik lapra megállapítottam, jó hangosan, hogy meleg, nem szabad hozzáérni... ez után teli tenyérrel adtam egy pacsit a főzőlapnak, majd felmutattam az eléggé megperzselődött kezemet és egy mosoly keretében: Nézd mama! :)
(a szivargyújtóval nagyjából ugyan ezt eljátszottam... akkor is mosolyogva mutattam ügyességem végtermékét szüleimnek).
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#31 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 11:23

Vasarnap esti kocsmazas, kb 10 tequila meg sor melle, ilyenek. Olyan reszeg eletemben nem voltam az tuti. Hazafele biciklivel ugy mentem a jardakon mint a lezer. Kb 500 meterre az otthontol a legszelesebb uton elaludtam/megzuhantam/mittudomen de arra lettem figyelmes, hogy a szegelyre erkezem merolegesen, jo gyorsan. Estem akkorat mint az olajto az elso kerekem az kb derekszogu lett, akkora nyolcast sikerult belerakni. Utana cipelhettem vallon. :D
Iszonyat makom volt, mert jo nagyot koppantam tarkoval a betonon. Persze masnap mindenkivel osszefutottam a varosban, akivel csak lehetett, mikozben mentem centiroztatni a kereket. :Đ
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#32 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:45

ez az én autóm, ma 12.30.
Kép
Business as usual. We fucked up everything.

#33 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:49

hátulról
Kép

#34 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:51

a másik
Kép

#35 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:51

Nem látom. :think:

#36 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:54

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 19:51

Nem látom. :think:

Kopi a kép tulajdonságaiból a címet, majd böngészőbe paste és lőn :)

#37 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 20:03

Idézet: csucs - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 19:54

Kopi a kép tulajdonságaiból a címet, majd böngészőbe paste és lőn :)

:offtopic:

Próbáltam, itt valami más gond van. :think: És nem az én készülékemben, mert minden más megy.
I:\>ping free.x3.hu

Pinging free.x3.hu [193.202.83.83] with 32 bytes of data:

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 193.202.83.83:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

#38 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 20:17

Érdekes képek!!! Nem semmi!
Bár az én suzukim sem járt jobban, de legalább nekem csak a hátulja van megtörve!!!
Ez gazdasági totálkár nem???
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#39 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 20:19

studinak
nem tudom ez segít-e?
500 FEAT not understood.
Apparently, this server does not support the "FEAT" command for automatic discovery of features.
Sending the FEAT command is optional.  You can disable it in the site options of the profile.
bocsi, ha hölyeség...

Szerkesztette: perzecutor 2005. 01. 18. 20:23 -kor

#40 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 20:20

Idézet: blitz - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 21:17

Érdekes képek!!! Nem semmi!
Bár az én suzukim sem járt jobban, de legalább nekem csak a hátulja van megtörve!!!
Ez gazdasági totálkár nem???

még nem tudom, de, hogy én gazdasági totálkáros lettem az -szinte - biztos.

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó