HWSW Informatikai Kerekasztal: Balesetek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balesetek ...mi történt Veled? Hogyan? ... Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 04. 15:40

/me kb 9-10 evesen rohangalt a szunetben az iskolai padok tetejen, olyanokon, amelyiknek egyben volt az asztali resze epitve az ulessel, biztosan emlekeztek. Aztan egyszer megbotlottam. A ket szemem kozott fejeltem le egy kiallo femdarabot, azota is latszik a nyoma, nem sok hijja volt, hogy megvakuljak.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#82 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:46

jok a történetek, de ilyen véreseket most nem irnék :)

csak egy egyzerüt ami a végén már kinos volt.
Vonattal jártunk suliba pár haverral, és ugye jo idő volt és akkor még nem az automata csukos ajtok voltak igy a peronon kinn logtunk (persze nyitott ajtonál:))
Szorakozása volt az egyik havernak, hogy mikor lasit a vonat akkor lelép a vonatról és megadja magának a lendületett egy kis futáshoz.
Nem is volt baj egy ideig csak egyszer felcserélte a lábait (mert ugye nem mindegy melyik lábbal lép le elöször az ember), és egy akkorát esett mint egy olajtó. Böszen vigyorogtunk rajta, mert ugye vicces, föleg amiko beszolt na most megelözzöm a vonatot, amikor egy idős nénike elkezdett sivitozni:
- Szegénykémet lelökték a vonatról.

Mondjuk nekem volt pech, mert nekem azon az állomáson le kellett szállnom, huu szedtem a lábam hogy kiérjek az állomásról.
Havernak a ruhája cafatokban, ahogy felnyalta a betont.
Kinos egy eset volt nekem.
Már van nettem :)

#83 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 12. 11:15

Ejnye, Richarka, nem kellett volna ennyire sietni! :D  Téptél haza mint a zállat és lelökted az előtted szerencsétlenkedőt, valld be! :Đ 

#84 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 22:24

jaja :)
Már van nettem :)

#85 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 22:14

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 22:15

... :D ...telibeverte a bicajjal a rönköt...árokba repült, a bicaj meg a másikba....tiszta vér volt...póló, nadrág darabokra szakadt rajta...nem volt rajta olyan bőrfelület, amiből nem szivárgott a vér, akkorát csúszott az aszfalton...nem állt meg senki. :D

2 éve a bringa a garázsban van egy dobozban szétszedve, azóta nem teker :D

Ne, ne hagyd abba... hagy szarjak be en is a rohogestol... :rolleyes:

#86 Felhasználó inaktív   akita 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 13:54

Sziasztok!  :hello:

Velem autó baleset történt 1989. augusztus 7-én: mégpedig onnan tudom a dátumot ilyen pontosan mert hugom a baleset ideje alatt született meg Debrecenben :D
Nos meleg nyári idő volt, krumpilszedés ideje. Épp a nagy kertbe tartottunk autóval amikor egy beláthatatlan kereszteződésben balrakanyarodáskor belénkszaladt egy másik kocsi.Túl gyorsan jött, és apukámnak ideje se volt a kanyarra, így pont a seggétt lökte a mi koncsinkan a másik (pont ahol én ültem, hátul)A csapódástól én mamám ölébe estem a túloldalra, de  a vállam rándulásán kivül komolyabb baj nem trötént, a többiek is megúszták karcolás nélkül. Szerencsénk volt..
Viszont amikor megtörtént a a baleset épp megjelent egy rendőr- és egy mentőautó, pedig senki nem hívta őket :D . Nos ez dél körül történ, és mint már említettem, hugom épp akkor született.Tehát ha rosszul végződött volna  a baleset meg lett volna az után pótlásom :) ....

Hát ennyi vóna...
"Lenni, vagy nem lenni"
"Bátraké a cseresznye!" és mindenkinek legyen szemcserés a papja :) !

#87 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 16:05

Par hete tortent, hogy egy erkezo ismeros ele mentem ki a Lutonra, es a leteronel kb 170-180rol lassitva (mielott barki lecsesz, ennyivel haladva be sem mernek pofatlankodni a belso savba ahol csak feltartanam a forgalmat) eszrevettem, hogy olyan "final destinationos" modon a vezetoules alol eloregurult a baratnom Evianos palackja, be a fekpedal ala. Szerencsere senki nem volt elottem az uton, es a 45-os acelbetetes Martens hatarozott igenybevetelevel az asvanyvizes palack megszunt balesetveszely lenni.
Hazaerve azert elmagyaraztam kedvesemnek, hogy legkozelebb hova dugja a pillepalackjat.

#88 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 21:12

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 16:05

Par hete tortent, hogy egy erkezo ismeros ele mentem ki a Lutonra, es a leteronel kb 170-180rol lassitva (mielott barki lecsesz, ennyivel haladva be sem mernek pofatlankodni a belso savba ahol csak feltartanam a forgalmat) eszrevettem, hogy olyan "final destinationos" modon a vezetoules alol eloregurult a baratnom Evianos palackja, be a fekpedal ala. Szerencsere senki nem volt elottem az uton, es a 45-os acelbetetes Martens hatarozott igenybevetelevel az asvanyvizes palack megszunt balesetveszely lenni.
Hazaerve azert elmagyaraztam kedvesemnek, hogy legkozelebb hova dugja a pillepalackjat.

:omg: Ez azért elég dúrva! Hál' Istennek könnyen kihúztad magadat a helyzet mélységes bugyrából mindenféle baleset, károkozás nélkül.

Ejnye-bejnye!  :reklamacio:  A 130 ott is csak ~80 mph! Bagoly mondja véreb (a Martens-ből itélve :Đ ) öö verébnek..

BTW az angolszász autók kilométer órája  nagyon  :pokeas2:  , a gyengébbek kedviért van egy skála km/h-ban is.  :p

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#89 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 10:30

Öcsémet 93-ban ütötte el egy autó! Ment az úton és nekiment a kocsinak biciklivel csak a csomagtartójának, átesett rajt (LADA gépjármű :D ) majd a BMX szilánkosra törte a bal lábát. Meg is kellett műteni, illetve platinba került bele. Egyértelmű öcsém volt a hibás, de a pasas ittasan vezetett. Mikor apám hazaért melóból nevetve mondta neki, hogy elütöttem a fiadat, apám nekiment lebilincselték a rendőrök! :D Ez egy szörnyű baleset volt, hál istennek azóta öcsémnek nem fáj a lába!

Nekem tesiórán lett térdszalag húzódásom, marhán fájt, és a gipsz qrva szar volt + utána még 1 hónap járógép! Marha sokat szenvedtem! :D

#90 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 12:31

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 9:30

Öcsémet 93-ban ütötte el egy autó! Ment az úton és nekiment a kocsinak biciklivel csak a csomagtartójának, átesett rajt (LADA gépjármű :D ) majd a BMX szilánkosra törte a bal lábát. Meg is kellett műteni, illetve platinba került bele. Egyértelmű öcsém volt a hibás, de a pasas ittasan vezetett. Mikor apám hazaért melóból nevetve mondta neki, hogy elütöttem a fiadat, apám nekiment lebilincselték a rendőrök! :D Ez egy szörnyű baleset volt, hál istennek azóta öcsémnek nem fáj a lába!

Nekem tesiórán lett térdszalag húzódásom, marhán fájt, és a gipsz qrva szar volt + utána még 1 hónap járógép! Marha sokat szenvedtem! :D

nekem már nem gipszelték, szerencsére... arthroszkópiával elég szépen helyretették... bár nem 1 hónap a gyógyulás, hanem 9... gondolkoztam, h kivegyek-e a szülési szabadságot :Đ

-C0pp3rM!n3-

#91 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 22:24

Én csak kétszer törtem be fejemet.
Mindkét alkalommal 5-7 éves lehettem.
Egyszer megcsúsztam az ágyon és asztal sarkát izomból megfejeltem.
Egyszer meg söprögetés közben a lépcső mellé estem fejjel betonra vagy fél méter magasból. Ömlött is a fejemből a vér.
Csoda, hogy normális vagyok :Đ
Egyszer karamboloztunk. Két trabi volt, és mi felborítottuk a másikat. Ütközéskor hátul ültem, pont nézelődtem kifelé, és a fejem végig csúszott az ablakon és a középső tetőtartó, vagy merevítő, vagy minek nevezik állította meg. Magyarán megfejeltem, ami miatt pár hétig egy nagy duzzanat volt a fejemen.
Meg egyszer volt olyan, hogy biciklivel lépcső mellett akartam a földes részen feltekerni, egy darabig ment is, aztán egyszer csak megállt. Fékek be, de mivel meredek volt eléggé, így nem bírtam az egyensúlyomat és a biciklit is megtartani, de leszállni sem, így aztán elkezdtem lassan gurulni hátra. Csak hogy hátramenetben meg a pedláok kezdték el ütögetni a lábamat de rendesen. Így mivel a lábamat sem akartam szarrátörni, próbáltam hátrébb rakni, ami miatt még kevésbé bírtam magam tartani, azaz, kontrollálatlanul gurultam hátra. Rágurultam a lépcsőre is és a váz jónéhányszor hozzávágódott a tökömhöz, ami igen szarul esett. Végülis egy villanyoszlop állított meg. Fájt, mint a fene, de pár perc után elmúlt a fájdalom. Otthon vécézés közben tűnt fel, hogy "összekoszoltam" a tökömet. És ahogy próbáltam letisztítani, tűnt fel, hogy iszonyat lila az egész. Hát igencsak rosszul éreztem magamat egyből. Pár óra alatt olyan színe lett, mint egy szilvának. Kellett neki vagy 2 hét mire normális színe lett.
Szerencsére semmi baja nem lett neki, de nagyon megijedtem.
...

#92 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 09:23

Régen, mikor még én is nagy bicós voltam volt nekem egy jó kis házilag gányolt versenybicóm. Mindenhová azzal jártam. Egyszer lett annyi pénzem, hogy vegyek rá egy jó kis digitális kmórát. Fel is szereltem. Utána hát persze, hogy tesztelni kellett! :) Mentem vele minden felé, de persze, hogy az volt a legfontosabb, hogy mennyire tudom kipörgetni a darabot. Uzsgyi keressünk valami, jó hosszú kis lejtőt. :drive: Emlékszem rá jól, hogy a 62-es volt a maximum, amit ki tudtam pörgetni belőle. Azért is emlékszem, mert ez volt az utolsó szám, amit valaha is kijelzett szegényem. A lejtőn lefelé haladva nem az utat figyeltem, hanem az órát és későn vettem csak észre, hogy egy útkereszteződéshez értem, ahol biza nem nekem volt elsőbségem. Nekiálltam intenziven fékezni, aminek az lett az eredménye, hogy elszakadt a hátsófék, de én még mindig gyorsan haladtam a kereszteződés felé. Press elsőfék button. Szaltó biciklistől mindenestől, utána meg kb 10m csúszás az aszfalton. Végül is nem estem be a kereszteződésbe, ami valószínűleg sokkal súlyosabb kimenetelű lett volna a nagy forgalom miatt. Az egész jobb oldalam tiszta seb volt, a bőröm alá több helyen is apró kavicsok csúsztak, a jobb térdemen egy maradandó 5 cm-es heg keletkezett, plussz a jobb bokám azóta nem úgy működik, ahogyan annak kellene. Ja, a bringa az természetesen tropára ment, az új órával együtt. Ezek után még a saját lábamon haza mentem, úgyhogy a bicikli roncsait a vállamon vittem, azt mikor otthon meglátták fateromék, hogy nézek ki, kérdés nélkül egyből vittek be az ambulanciára. Fertőtlenítés, tetanusz, kötözés, röntgen minden volt. A csodával határos módon semmim nem törött el, mégis úgy néztem ki, mint akit elütött egy autó. :Đ
Persze ilyen "apróságok" nem vehették el a kedvem a bringázástól, de egész nyáron melóztam, hogy összekalapozzam az új bringára valót. :)
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#93 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 26. 11:06

Idézet: tzabo - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 23:24

...Otthon vécézés közben tűnt fel, hogy "összekoszoltam" a tökömet. És ahogy próbáltam letisztítani, tűnt fel, hogy iszonyat lila az egész. Hát igencsak rosszul éreztem magamat egyből. Pár óra alatt olyan színe lett, mint egy szilvának. Kellett neki vagy 2 hét mire normális színe lett.
Szerencsére semmi baja nem lett neki, de nagyon megijedtem.

Az majd kiderül...

#94 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 11:27

én ifjabb koromban sokat alkottam :D
pár emlitésre méltó :)

ált isk, nyár első napja, biciklizés, haverrel bicó csere, neki az a klasszikus csepel bmx volt fém pedállal, ugratás, pedál egy pár centis darabot kivágott a vádlimból ami ott viritott utána a pedálon. szokásos balesetire rohanás, utána több mint 1 hónap semmit sem csinálhatás :D

vitorlázás, nádasba elakadás, kiugrás mezitláb bele nádas torzsába, lábafej oldalát szétkapás, azóta is ilyen heg csikók vannak ott, sztem jól néz ki :D

aztán kertben futkározás, pincébe lemenés, de ugrás közben igy keret lefejelés. baseball satyek volt rajtam igy a tetanuszt megusztam. fejem összevarták, majd egy csodálatos géz masnit alkotott rá a néni. iskolában sok röhögés ezen. :D

kenu túra, ilyen lápos vmibe nyakig merülés, térd fölé combba 4-5 centis tüske tövig beszúródás.
balesetin kimütés,de amivel kezelték allergiát váltott ki és ott egy kisebb folt szerüség van a heg körül. :D

uccsó pedig biciklizés, kormány elengedés, utca közepén luk későn észrevevés, kormány nem időben elkapás, kormány kiforulás kézben, arccal bitumen betonba csapodás kb 30as sebességnél.
elájulás, auto dudálásra magamhoz térés, kissé szédülten haza biciklizés, nem tudván mi is történés, hazaérés,anyukám sikoltozás, balesetire menés, bal arcomról bör eltünés teljesen, 3-4 hét nem iskolába menés, majd hála az égnek nyomtalan gyógyulás. :D

vhogy a biciklizésböl mindig lett baleset, sielést is ilyen eszetlenül nyomtam ebben a korban és sose volt semmi bajom hála az égnek :) csak lécem meg botom törtem párszor, magam sose :D

"röviden" ennyi jutott most eszembe  :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#95 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 13:07

Velem nem történt semmi érdekes.Kb 3-4 évesen megfejeltem egy útpatkát, azóta is látszik a nyoma (ha vk jobban megnézi homlokomat látja).
Kb 4éve nyaralónkok göriztem, felmentem az út tejeére,ami kb 50-60méteres,elég meredek.Tiszta por volt, salakos,apró kavicsok,törött üvegek meg minden.Mondom sebaj,ha az út közepén megyek nagyobb bajom nem lehet.Namármost rögtön mikor lendületet vettem magamon, rögtön elnyaltam, szépen végigcsúsztam/gördültem az egész lejtőn,a mackónadrágom szanaszét szakadt, póló szinte lejött róllam, de komolyan bajom 1-2 csúnya horzsoláson kívül nem lett  :)
Ja,meg még egy amire emlékszek.Tavaly nyáron haverommal lementem,ő bringával, én görvel.Belekapaszkodtam a bringa ülésébe,mentünk mint állat,mondom jóvan elég volt, mellégurultam h álljunk meg,erre abban a pillanatban egy taxiból kiszállt egy csávó a járda mellett,énmeg nem vettem észre.Szépen átbuktam az ajtón,térdem iszonyat durván nézett ki.S a legcikibb az volt hogy mindez egy fagyizó mellett történt nyáron,mikor kinnt nyalta a fagyit mindenki  :smoker:  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#96 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 16:08

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 12:06

Az majd kiderül...

Eddig működik minden normálisan. Akarok majd gyereket, úgyhogy remélem tényleg semmi gond nincsen vele.
...

#97 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 17:07

Én nyáron hasaltam egyet biciklivel egy tisztességeset. Haverommal versenyeztünk, lehajtottunk kb. 30-cal az ártérre (egy lejtőn, tehát sebességfelvétel az volt), persze haverom már sehol sem volt mögöttem. Mivel a földön kb. 20 centi mély barázdák voltak, legalább 6-7 méteren keresztül szagoltam a földet. Értsd: arccal, térddel és vállal végigcsúsztam rajta. Bal csuklóm és kb. 4 ujjam meghúzódott, 2 hét alatt begyógyult. A bicaj kereke a tengelyhez képest 45°-kal elfordult, de visszafordítottam és ráhúztam egy kicsit a csavarra. Arcom felületének 40%-a tele volt sebekkel, főleg a szemem környékén. De legalább nem fájt  :D
A poén az, hogy nyaralásra indulás előtti nap volt pont.  :D
Akkor...
Egyszer leestem egy fáról pont úgy, hogy a térdem a kőlap élére megy. Csak megvágódott, de egy 4 cm-es heg máig ott van. Uszodában nem bizonyult elég mélynek a medence, ugyanis amikor "búvárkodtam", 6 ujjamon lehorzsolódott a bőr ott az ízületnél egy kicsit. Máig megvan mind a 6, úgy néz ki, mintha égési sérülés lenne.
Időrendben mégvisszább haladva a következő a 2. kedvencem, amikor elestem a tanterem, padlóba beletört a bal felső első fogam onnan középről nézve. Természetesen majdnem a fele lejött, ugye ez máig látszik.
A kedvencem viszont a legelső, kb. 5-6 éves koromban unokatestvérem fejbesuhintott egy kapával.  :D  :D Vér ömlött rendesen, de géz megoldotta.

Ezek mellett kórházat csak látogatói oldalról szemléltem. Nem vagyok egyébként szerencsétlen típus, beteg is extraritkán vagyok.
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#98 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 28. 10:00

Nekem is jutott még eszembe sztory!

No 1.: Haverommal jöttünk ki egy vendéglátó helyről nagyon beszélgettünk! Biciklivel voltunk és én mentem elől! Marhán beszélek hátra, mikor havernak már vörösödik is a feje és majdnem megfullad úgy röhög, én meg mire előrenéztem már bele is mentem egy álló trabantba átestem rajt, és jól összetörtem magam. Háziorvos előtt történt, ki is jött tetanusz + bekötözött! Kész volt! :D :D :D

No 2.: Kisgyerek koromban megkaptam szülinapomra a csukát! Kinn ilyen esős idő volt, de nekem még aznap ki kellett próbálnom! Csupa sár lett, mondták szüleim húzzam le a fűben. Én meg ahogy húztam, bohóckodtam és elestem természetesen a fejem a kistraktor pótkocsijának a sarkában landolt úgyhogy ehhez gratulálni tudtam magamnak! Háziorvos, kapcsozás tetanusz! :D :D :D

No 3.: Tesiórát világ életemben utáltam! Középiskolában 1 feladatot tudtam megcsinálni a kézen átfordulásból bukfenc, nyújtott lábbal való érkezés! Minden ment, csak nem volt elég nyújtott a lábam! Mondta tanár úr ha nyújtott lesz 5-ös! Az lett, annyira hogy meghúzódott a szalagom és kórház. 2 hét fekvő gipsz, majd 1 hónap járógép! Elég korrekt volt, nagyon elegem lett belőle!

Hát más nem nagyon történt velem! Hála Istennek! Kopp kopp ....

#99 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 28. 11:22

Eszembe jutott még egy balfaszságom! :Đ Még volt több is, de most ezt írom le.

Régebben jártam karatéjozni tesómmal és sokat bohóckodtunk a kertben, ütöttünk rúgtunk mindent, de leginkább egymást. :) Valamelyikünk, asszem én kitaláltam, hogy tegyünk egy vas oszlopra egy vizes flakont és azt rúgjuk le! :omg: Én kezdtem és jó erőset akartam belerúgni, hogy messzire szálljon a flakon. Persze mondanom se kell, hogy izomból a vasrúdba rúgtam bele. :Đ Ráállni sem bírtam, úgy vittek be ősök a zambulanciára. Röntgen, nem törött el szerencsére. Viszont az már eleve a rossz bokám volt (lásd feljebb) és ettől csak még szarabb lett. Mindegy, levágni még nem kellett, meg focira is használható még, úgyhogy annyira nem sírok. :D
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#100 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 28. 13:02

Igen ez amikor valami jót és nagyot szeretnénk alkotni akkor ilyen szokott történni! Gratulálok!  :respect:  :D

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.