Látom tényleg nagyon eltérő használati szokások vannak...
Íme az én tapasztaltaim:
Telóm most kb 10. hónapban van

. Mondhatnám hogy erősen érik a csere, mivel kb. 300órát beszéltem eddig vele, szóval kapott rendesen az élettől!
Ám egyelőre úgy tűnik, nincs mire és nincs miért cserélnem !!!
-
Az akku
emellett az intenzív használat mellett manapság is bír kb 2-2,5 napot. Ha nem használom a BT-t, akkor 3 napig is biztos elmegy. Készenléti óra kikapcsolva, így a kijelző is teljesen kikapcsol! sms-játék stb.-t nem nagyon használom, esetleg Naptárba írok. A telót sosem kapcsolom ki (max lemerítem addig)! Persze nagyon 'vigyázok rá', értem ezalatt, hogy szinte mindig teljes lemerülés után kezdem tölteni.
USB-s töltésnél azt figyeltem meg, hogy ilyen használat mellett szinte nem tudja feltölteni a telót. Délelőtt rádugom, és délutánig sem tudja maxra feltölteni (vagy állandóan csepptölti ???)
-
A külső és gombok állapota
kiváló esztétikai állapotban van, szinte teljesen karcmentes (övön hordom fekvő tokban)
joy is megy, bár mostanában elkezdte, hogy lefele csak erősebben megnyomva indul el(úgyhogy megfogadom a jótanácsokat, és asszem elviszem szervizbe, amíg garos)
Egy hibát követtem el kb 1 hónapos korában, ami maradandó sérülés lett a külsejét tekintve. Nem vagyok egy dagadék, de lehajolva sikerült úgy megfeszítettem az övtokban a telót, hogy a kamera ajtaja meghorpadt. Nemtom másnak sikerült-e ilyen jellegű kárt tenni K750-ben, de elég sanszos, ha így hordja valaki, mivel emögött a nagy fém felület mögött 'nincs' semmi. Viszont azóta is tökésetesen működik!
-
szoftver
teló frissítés netről: mostantól ha nincs, az már hátrány egy telónál
myphoneexplorer: 'sose volt ilyen jó'-m
Nem vagyok Nokia ellenes, de az előző telómról (N6230) is írok pár sort összehasonlításképpen
Tudom előre lelövöm a poént, de az előbbi szempontokat tekintve K750-es fényévekkel van előbbre!
1. A Nokia már újkorában sem ment 3 napot...
2. Ugyanebben az övtokban, gyakorlatilag 1 hónap alatt apró karcokkal volt tele a kijelző, és kifényesedett (!!!) a ház a sarkain. Mikor eladtam kb. 6-7 hónaposan, meg is kérdezte az új tulaj, hogy felpolíroztattam a telót vagy mi? Persze az is jól be volt járatva... Már ami a hívásokat illeti!
3. sw frissítésről csak annyit, hogy az én 6230-am még nem tudott "S" betűt írni pl, csak a 'ékezetes' 'S'-t, mire megkérdeztem a boltot, hogy ezzel meg mi van? Amire jött is a válasz (5 napos telóra), hogy bocsi, tudjuk, hozd be, és megfrissítjük a szoftot, csak pár nap... Ugyan mi tart pár napig rajta, másrészt miért adnak el ilyen szofttal új telót???? Ja, még annyi, hogy másolni tudta az 'S' betűt, csak új nevet nem tudtál beírni vele, ezért tartott 5 napig mire kiderült...
Szóval röviden, s tömören: innentől csakis SonyEricsson !!!
Remélem ebből a minőségből az SE nem engednek majd a későbbi sem!
Bocs a hosszú üzentért!