HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#2301 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 21. 00:28

Nya, vettem BT headset -et a dragaszaghoz, SE. HBH-608, a medim. -ban most 9990Ft, ami igencsak baratinak szamit, meg a kedvenc occso sufni boltocskaknal is olcsobb 4-5eFt -vel.
Ha mar ilyenben gondolkodik valaki, akkor ugyanott van most Logitech (sajnos a konkret tipust nem tudom), es melle van csomagolva egy autos tolto is, 5900 penzert. Sokat gondolkodtam rajta, de az SE az SE :)

Egyelore jol muzsikal, nem szakadozik a BT link. Persze a k750i hozta a szokasos formajat, gondolkodtam rajta hogy milyen jo lenne gyorsgombra (joy -ra) berakni a BT on/off -ot. Persze be lehet  :respect: .

Es akkor egy kis tortenet, mert az utobbi 1-2 honapban futottam par kort:

Tobb mint 1 eves a telom. Gondoltam meglepem magam valami extraval, de nem talaltam jobbat :)
Egy hasznalt nokia 9300i es egy SE m600i probalgatasa kozben futott vegig a hideg a hatamon: EZEKBEN NINCS ZSEBLAMPA  :Đ  Hat mi lesz igy velem? Nameg a 2mpx -es fotoapparat? Amivel mar tobb embernek is bebizonyitottam hogy de igenis van hasznalhato fenykepezogep telefonban? Hova tunnenek a megszokott ujjmozdulatok, a... aaa, nem is sorolom tovabb, nem tudnek nekule elni..  :cool:
Asszem tortenelmi pillanatnak vagyunk tanui, veletlenul csinaltak egy jo telefont, valamit elrontottak biztos. Remelem meg huzza par evig. A kamergomb oxidaciojat leszamitva semmi baja, pedig nagyon sokat hasznalom, mar a masodik tokot szaggatom el, de a telefon ep es serulesmentes :) Joystick problema nalam nem jott elo (kopp kopp). Romma hackeltem, van sajat magam altal buheralt menu, kamera nem csipog tobbe, 2gb -s ms duo benne figyel jol.
Utodokkal is ennyire jok a tapasztalatok?

Szerkesztette: Lasrach 2006. 11. 21. 00:30 -kor

#2302 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 21. 01:36

Idézet: Lasrach - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 0:28

Nya, vettem BT headset -et a dragaszaghoz, SE. HBH-608, a medim. -ban most 9990Ft, ami igencsak baratinak szamit, meg a kedvenc occso sufni boltocskaknal is olcsobb 4-5eFt -vel.
Ha mar ilyenben gondolkodik valaki, akkor ugyanott van most Logitech (sajnos a konkret tipust nem tudom), es melle van csomagolva egy autos tolto is, 5900 penzert. Sokat gondolkodtam rajta, de az SE az SE :)

Egyelore jol muzsikal, nem szakadozik a BT link. Persze a k750i hozta a szokasos formajat, gondolkodtam rajta hogy milyen jo lenne gyorsgombra (joy -ra) berakni a BT on/off -ot. Persze be lehet  :respect: .

Tobb mint 1 eves a telom. Gondoltam meglepem magam valami extraval, de nem talaltam jobbat :)
Egy hasznalt nokia 9300i es egy SE m600i probalgatasa kozben futott vegig a hideg a hatamon: EZEKBEN NINCS ZSEBLAMPA  :Đ  Hat mi lesz igy velem? Nameg a 2mpx -es fotoapparat? Amivel mar tobb embernek is bebizonyitottam hogy de igenis van hasznalhato fenykepezogep telefonban? Hova tunnenek a megszokott ujjmozdulatok, a... aaa, nem is sorolom tovabb, nem tudnek nekule elni..  :cool:
Asszem tortenelmi pillanatnak vagyunk tanui, veletlenul csinaltak egy jo telefont, valamit elrontottak biztos. Remelem meg huzza par evig. A kamergomb oxidaciojat leszamitva semmi baja, pedig nagyon sokat hasznalom, mar a masodik tokot szaggatom el, de a telefon ep es serulesmentes :) Joystick problema nalam nem jott elo (kopp kopp). Romma hackeltem, van sajat magam altal buheralt menu, kamera nem csipog tobbe, 2gb -s ms duo benne figyel jol.

A kameragombra van 500 Ft-os megoldás a Westendben. Cserélni viszonylag könnyű, ha szedted már szét. Ha nem, elhozod és berakom ingyen...
Gondolkoztál már ma?

#2303 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 21:40

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 0:36

A kameragombra van 500 Ft-os megoldás a Westendben. Cserélni viszonylag könnyű, ha szedted már szét. Ha nem, elhozod és berakom ingyen...

Milyen megoldas, es a Westenden belul hol?

#2304 Felhasználó inaktív   kopaszkukac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 22:29

Idézet: Lasrach - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:28

A fényképezéskor jelentkező csipogást hogy sikerült kikapcsolni?
Ez engem is nagyon érdekelne.

Előre is köszi.

#2305 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 23:02

Idézet: kopaszkukac - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 21:29

A fényképezéskor jelentkező csipogást hogy sikerült kikapcsolni?
Ez engem is nagyon érdekelne.

Előre is köszi.

Van egy furcsa megoldas, aminek a segtisegevel olvasni tudod a telefon flashmemoriajat a sima dcu60 -as kabellel is. Gyakorlatilag latod a teljes filerendszert, az oprendszer elemeivel egyutt, tehat eleg veszelyes a dolog, ha nem vagy biztos valamiben inkabb ne allj neki. A kamera nemitasa egyszeru, meg kell keresni azt a filet amit exponalaskor lejatszik es le kell torolni :) (sajnos fejbol nem emlekszem a nevere). Meg mielott jon par okos ismet a regi trukkokkel (nema uzemmod fenykepezes kozben, stb..), jelzem ismet: sajnos vannak olyan k750i szeriak amikben nem lehet nemitani a kamerat semmi olyan modszerrel ami a telefon nyomogatasaval abszolvalhato. A fent emlitett modszerhez kell egy FAR filemanager, es hozza az SE flash plugin.

A plugin itt:

http://sephone.nm.ru/

Kiindulasi pontnak meg ezt ajanlom mielott nekiallsz:

http://www.pappfer.h...opic.php?t=1664

Amugy amint hozzafersz flash -hez, kinyilik a vilag, barmit meg tudsz valtoztatni, le tudod torolni a gyari boszme videokat, meg zeneket, egyesek meg a kamera driveret is lecsereltek (van egy hazifejlesztesu ami allitolag jobb kepminoseget produkal mint a gyari :D). En pl a fomenut csereltem le, a bal felso SonyEricsson menu helyett van ott egy shortcut az Opera Mini -re :) XML ismeretekkel amugy total at tudod szabni a menut, lattam olyat is ahol teljesen meg volt valtoztatva a szerkezet, nem a 3x4 ikonos elrendezes volt, hanem jobbrol balra scorllozodtak az ikonok a joystick mozgatasaval.

Szerkesztette: Lasrach 2006. 11. 21. 23:04 -kor

#2306 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 23:24

Nem hiába olvastam a sok pozitív hangulatú hozzászólást, 4 napja szerencsés K750i tulaj vagyok. :)
T-s a teló, a szokásos dolgokon kívül néhány tapasztalat:
- halkításnál a kamera is elhallgat szerencsére, ami jó pont.
- a jobboldali gomb Tzone-os menüjén kívül nem találok semmi negatívumot a menüben, viszont az baromira idegesít. Esetleg tudja valaki, hogyan lehet ezt kiszedni?
- dátumozást hiába kapcsolom be, nem rakja rá a képekre

Ezekkel együtt nagyon meg vagyok vele elégedve.

#2307 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 22. 01:54

Idézet: -MM- - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 23:24

- a jobboldali gomb Tzone-os menüjén kívül nem találok semmi negatívumot a menüben, viszont az baromira idegesít. Esetleg tudja valaki, hogyan lehet ezt kiszedni?

Garanciavesztés nélkül sehogy. Ha nem kell a gari (:blink:), flashelsz gyári firmware-re.

#2308 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 02:48

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 1:54

Garanciavesztés nélkül sehogy. Ha nem kell a gari (:blink:), flashelsz gyári firmware-re.

Azért CID49-et otthon óvatosan!!!
Gondolkoztál már ma?

#2309 Felhasználó inaktív   Manitou 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 09:07

Nincs valakinek K750-eshez Service manualja ?

Próbáltam keresni neten, de csak olyat találtam, hogy D750/K750/W800, és pont a W800-ast szedik szét. De nekem tulajdonképpen a hátsó burkolat belső részéről kéne kép. Leesett a telefonom és a kamerát védő kis elhúzó ajtócskával lett valami. Szétszedtem és egy rugó kiakadt belőle. Próbáltam visszatenni, de valami nem stimmel, elbaxni meg nem akarom. Jó lenne látni eredetileg hogy is van ez beszerelve.

#2310 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 12:17

Honnan is tudom, hogy CID36-os a telefon, vagy nem?

Szerk.: Megvan, DaVinci klienssel. Sajna az enyém CID49, szóval a menüátrajzolás ugrott...

Szerkesztette: A.J. Crowley 2006. 11. 22. 12:25 -kor

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#2311 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 12:27

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 12:17

Honnan is tudom, hogy CID36-os a telefon, vagy nem?

Szerk.: Megvan, DaVinci klienssel. Sajna az enyém CID49, szóval a menüátrajzolás ugrott...

ha az ITP szoftver verziónál írja ki a szám végén, akkor nekem 49es
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#2312 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 13:14

Idézet: NeCrO - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 13:27

ha az ITP szoftver verziónál írja ki a szám végén, akkor nekem 49es

Nekem is azt írja oda, de nem tudom, hogy az-e az.
Itt a kliens, az első tabsheet-en van egy 'test...' gomb, ott látod majd.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#2313 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 11:48

Hali!

A telefonhoz kapott 64MB-os kártya MSDuo, akarok venni 1GB-osat, de mindenhol csak MS Pro Duot látok. Most ez a két kártya kompatibilis? Berakhatom a Pro-t is a telóba?
Egyáltalán mi a különbség a kettö között?
Köszi.

Üdv.

#2314 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 12:05

Idézet: pet - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 10:48

Hali!

A telefonhoz kapott 64MB-os kártya MSDuo, akarok venni 1GB-osat, de mindenhol csak MS Pro Duot látok. Most ez a két kártya kompatibilis? Berakhatom a Pro-t is a telóba?
Köszi.

Üdv.

IGEN.
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#2315 Felhasználó inaktív   L_A_M_A 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 23. 13:54

Sziasztok!
Olvasgattam több oldalt valamint néhány fórumot és elhatároztam h lecserélem a nokiám egy SE-re!

az ár ill a küllem miatt a k750i-re esett a választásom!

tegnap vettem meg, viszont ügyeskedtem is vele!

a Menü - Beállítások - Hívásinformáció menüpontban babráltam, amikor a vissza gomb helyett a "c" gombot nyomtam meg és ügyesen kitöröltem két menüpontot! név szerint a "telefon neve" és a ... -t!
eléggé parás.. visszaállítottam a gyári beállításokat de sajnos így sem jöttek vissza az almenüpontjaim! SŐT sikerült egy gyári témát, ami még a leghasználhatóbb volt kitörölni :p majd töltök újat!

mi a teendő?

köszönet!

#2316 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 23. 14:13

Idézet: L_A_M_A - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 13:54

a Menü - Beállítások - Hívásinformáció menüpontban babráltam, amikor a vissza gomb helyett a "c" gombot nyomtam meg és ügyesen kitöröltem két menüpontot! név szerint a "telefon neve" és a ... -t!
eléggé parás.. visszaállítottam a gyári beállításokat de sajnos így sem jöttek vissza az almenüpontjaim! SŐT sikerült egy gyári témát, ami még a leghasználhatóbb volt kitörölni :p majd töltök újat!

mi a teendő?

köszönet!

:confused: 

Almenüpontot nem lehet törölni a C-vel, a Beállítások-Hívásinformációnál. S ott olyan sincs hogy "A telefon neve".

#2317 Felhasználó inaktív   L_A_M_A 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 23. 14:16

Idézet: L_A_M_A - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 13:54

Sziasztok!
Olvasgattam több oldalt valamint néhány fórumot és elhatároztam h lecserélem a nokiám egy SE-re!

az ár ill a küllem miatt a k750i-re esett a választásom!

tegnap vettem meg, viszont ügyeskedtem is vele!

mi a teendő?

köszönet!

Egyszerűen csak benéztem!
Brilliáns! :cool:

legalább röhögtetek egy jót!

szal tekintsétek semmisnek!

köszi

#2318 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 14:17

:omg::D

#2319 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 22:22

Idézet: pet - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 11:48

Hali!

Köszi.

Üdv.

A hozzá adott magyar nyelvű leírásban le van írva több helyen is, hogy mi a jó memóriabővítés hozzá.
Úgy tűnik, üdén megkímélted magadat a forgatásától ;)
Gondolkoztál már ma?

#2320 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 22:57

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 23:22

A hozzá adott magyar nyelvű leírásban le van írva több helyen is, hogy mi a jó memóriabővítés hozzá.
Úgy tűnik, üdén megkímélted magadat a forgatásától ;)

Soha senki nem olvassa el őket.
Két hete a főnökömnek vettem új telefont, direkt a kezébe nyomtam a leírást, de persze jöttek a kérdések..."aaakkor, hogy is kell fényképezni?"  :omg:
Nameg a mai google időkben nem nehéz megtudni a kívánt információt....

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.