Ha mar ilyenben gondolkodik valaki, akkor ugyanott van most Logitech (sajnos a konkret tipust nem tudom), es melle van csomagolva egy autos tolto is, 5900 penzert. Sokat gondolkodtam rajta, de az SE az SE
Egyelore jol muzsikal, nem szakadozik a BT link. Persze a k750i hozta a szokasos formajat, gondolkodtam rajta hogy milyen jo lenne gyorsgombra (joy -ra) berakni a BT on/off -ot. Persze be lehet
Es akkor egy kis tortenet, mert az utobbi 1-2 honapban futottam par kort:
Tobb mint 1 eves a telom. Gondoltam meglepem magam valami extraval, de nem talaltam jobbat
Egy hasznalt nokia 9300i es egy SE m600i probalgatasa kozben futott vegig a hideg a hatamon: EZEKBEN NINCS ZSEBLAMPA :Đ Hat mi lesz igy velem? Nameg a 2mpx -es fotoapparat? Amivel mar tobb embernek is bebizonyitottam hogy de igenis van hasznalhato fenykepezogep telefonban? Hova tunnenek a megszokott ujjmozdulatok, a... aaa, nem is sorolom tovabb, nem tudnek nekule elni..
Asszem tortenelmi pillanatnak vagyunk tanui, veletlenul csinaltak egy jo telefont, valamit elrontottak biztos. Remelem meg huzza par evig. A kamergomb oxidaciojat leszamitva semmi baja, pedig nagyon sokat hasznalom, mar a masodik tokot szaggatom el, de a telefon ep es serulesmentes
Utodokkal is ennyire jok a tapasztalatok?
Szerkesztette: Lasrach 2006. 11. 21. 00:30 -kor

Súgó
A téma zárva.