HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#861 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:36

Idézet: Romoto - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 14:15

a fele táj szépen megrajzolt festmény és nincs lerenderelve, még a fák nagy része is csak egy 2d-s lapka

ez biztató, ezekszerint talán-talán van rá esély, hogy nem lehet majd forgatni :Đ
ALWAYS COCA COLE

#862 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:39

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 13:28

Nezd, erveltem. Nem ertesz a szobol. Ertheto, hogy unlak es a hatam kozepere kivanlak. De mivel innentol szemelyeskedes lenne, marad az ignore. Majd ha kijosz az altalanos iskolabol, esetleg megnezed, hogy milyen a diablo1-2, es ezek utan lesz produkcios tapasztalatod egy 50 fos jatekfejleszto cegnel akkor majd kvittek leszunk es beszelhetunk. Addig Te csak vauvau, en meg  :nevet2: . Na bye.

OFF
Ne személyeskedjünk mán ennyit itten kéremszépen,  én vagyok az idősebb (fogadhatnánk is akár...) és megvolt az dio1-2, mindennek persze semmi köze a témához... :o
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#863 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:42

Már volt itt százalékosztás, nem kéne megint... :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#864 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:44

Idézet: bucsher - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 13:36

ez biztató, ezekszerint talán-talán van rá esély, hogy nem lehet majd forgatni :Đ

Ja a nextgen :Đ  jegyében nyílván nem lehet, mit nekünk játékélmény szabadsága...inkább a festményekben gyönyörködjön a gamer  :Đ 
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#865 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 14:07

Idézet: Romoto - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 14:44

Ja a nextgen :Đ  jegyében nyílván nem lehet, mit nekünk játékélmény szabadsága...inkább a festményekben gyönyörködjön a gamer  :Đ 

Ez így nagyon buta... Ha adott nézőpontra optimalizálják a pályát, onnan nézve garantáltan szép és játszható lesz, akkor nehogymár ez bárkinek is a játékélmény rovására menjen... Nem az a nextgen, hogy magasabb a poligonszáma, és több a postprocess, mint bárminek, hanem hogy élettel telibb, súlya és dinamikája van a dolgoknak, beleélhetőbb, nem statikus párcsontos animációval lendíti a baltát, aminek hatására az áldozat szintén párcsontos animációt bemutatva lejátssza a jajj.wav-ot.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#866 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 14:20

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 14:07

Ez így nagyon buta... Ha adott nézőpontra optimalizálják a pályát, onnan nézve garantáltan szép és játszható lesz, akkor nehogymár ez bárkinek is a játékélmény rovására menjen... Nem az a nextgen, hogy magasabb a poligonszáma, és több a postprocess, mint bárminek, hanem hogy élettel telibb, súlya és dinamikája van a dolgoknak, beleélhetőbb, nem statikus párcsontos animációval lendíti a baltát, aminek hatására az áldozat szintén párcsontos animációt bemutatva lejátssza a jajj.wav-ot.

Nos neked a nextgen-t ezek szerint a karakteranimáció kidolgozottsága jelenti :up: amúgy konkrétan a  játékélmény szabadságáról és nem a játékélményről szólottam volt és személyszerint nekem bejön a képzőművészet, imádom a festményeket... a falon és nem egy 5 éve "véres verejtékkel" :omg: készülő játékban.

Szerkesztette: Romoto 2008. 07. 03. 14:24 -kor

#867 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 15:01

Ennek a vitának a lényege számomra kicsit zavaros.
Sok, sok álmatlan éjszakát töltöttem a D2-vel HWSW tagok társaságában, de azt hiszem egyikünk sem a grafika miatt játszott. Leginkább a jah, ber, ist rúnák tartózkodási helye izgatott minket... és szerintem a Diablos társadalom nagy része szintény így volt ezzel. Amikor az exp. pack behozta a 800X600 felbontást, akkor sem az volt az előny, hogy szebb a grafika, hanem, hogy nagyobb területet belátsz a térképből.
A D2 megjelenésekor is nagy "kiakadások" voltak a piros meg kék zombik, méhrajok hada miatt... aztán valahogy mindenki megbarátkozott ezekkel a "hibákkal".
Érzésem szerint most is ez lesz.
Aki "vérdiablós", azt úgy is a skillek meg a tárgyak érdeklik, nem az, hogy milyen színben pompázik egy Baba, amikor IK szettben feszít.

Szerkesztette: Verghaust 2008. 07. 03. 15:02 -kor

"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#868 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 15:04

Szövegértelmezés, nem tisztán a karakteranimációról van szó... Interaktív életteli környezet, detail, moziélményt nyújtó kamerakezelés (nem a forgatást értem ezalatt), és élvezhető gameplay-t már lehet nextgennek nevezni. Egy egyszerű klasszikus fps akkor sem lesz az, ha full directx 11 featuretámogatást, és 100x-os poligonszámot pakolunk bele, viszont ha puskatussal levered a vakolatot a falról, és a karakteranimációt kombináljuk a fizikával, eltántorít egy lökéshullám, vagy elesel egy találattól, a kamera úgy követ, mintha egy társad vinné, és érzed a lőporszagot az egészből, na azt nevezzük nextgennek... A marketingesek meg a poligonszámot, de már az 5 évvel ezelőtti játékok sem voltak annyira lemaradva a mostani látványvilágtól, ma már csak a szépség nem adja el a játékot, ma már egy Turok-ot csak fikáznának a szaklapok, anno istenítették mert újat mutatott.
...

#869 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 15:15

Idézet: Verghaust - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 16:01

Aki "vérdiablós", azt úgy is a skillek meg a tárgyak érdeklik, nem az, hogy milyen színben pompázik egy Baba, amikor IK szettben feszít.

Arról még semmi infó nincs, de megelőlegezhetjük, ha lesz is infó, nem hiszem hogy rossz felé tudnának mozdulni, ha jól tálalják, felőlem akár zergeket is apríthat halomba a karakterem. DR Nekrovich sem egy nagyon kiherélt kaszt, csak nem raknak be mellé még pokemon meg teletubbie class-t kitöltőnek. Designhoz értenek, kiegyensúlyozni az eddigiek alapján ki fogják, gépigényt még nem tudjuk, úgyhogy nincs mit fikázni, csak a grafika maradt :D
...

#870 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 15:25

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 16:15

Arról még semmi infó nincs, de megelőlegezhetjük, ha lesz is infó, nem hiszem hogy rossz felé tudnának mozdulni, ha jól tálalják, felőlem akár zergeket is apríthat halomba a karakterem. DR Nekrovich sem egy nagyon kiherélt kaszt, csak nem raknak be mellé még pokemon meg teletubbie class-t kitöltőnek. Designhoz értenek, kiegyensúlyozni az eddigiek alapján ki fogják, gépigényt még nem tudjuk, úgyhogy nincs mit fikázni, csak a grafika maradt :D

Szerintem barátságos lesz a gépigény, ha a demot mostani atomreaktoron nyomták is, mire kijön a cucc, addigra az a teljesítmény már egy közepes konfigé lesz :)

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#871 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 15:27

Idézet: Verghaust - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 16:01

Ennek a vitának a lényege számomra kicsit zavaros.

Ha azt mondom nem vagy egyedül, aki így érez, akkor megnyugszol? :D

#872 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 15:32

Összefoglalom:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
...

#873 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 15:34

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 15:25

Szerintem barátságos lesz a gépigény, ha a demot mostani atomreaktoron nyomták is, mire kijön a cucc, addigra az a teljesítmény már egy közepes konfigé lesz :)

Ezzel egyet tudok érteni, meg a felső "vérdiablós" hsz el is  :up:

#874 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 17:50

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 7:38

Ugyan, próbáld már meg érteni a szarkasztikus kifejezést...

Az az unalmas, hogy oldalakon keresztül agitáltok itt olyan dologért, ami sokaknak nem is fontos. Lehet szavazni, egyszer-kétszer már be is volt linkelve a hely, ahol meg lehet tenni, de nem kéne itt mindenkit hülyíteni, hogy ízlésficamban szenvednek, mert nem hánynak a jelenlegi kinézettől.

Ha már változást akarnánk elérni, azt komolyabb dolgokban kellene megpróbálni, az inventory, a kezelőfelület, meg olyan dolgokban, amikről még infó sincs nagyon (multiplayer, pvp). Tehát olyanokról, amik a játékélményt tönkre is tehetik, nem arról kéne állandóan vitatkozni, hogy miért kékes/lilás fényeket használnak a dungeonban. Ha majd nem fog tetszeni, fel lehet venni egy erős napszemüveget...

Úgy gondolom, ez a féle szarkasztikus kifejezés nem ide, ebbe a topikba való.Meghagyom ezt a csűrhe és molotov paranoia-ban szenvedő oldalnak.Szerintem ez bőven OFF

Az is el lett mondva, h valószínű a sztori előrehaladtával, "sötétűlni" fognak a helyszínek, ezzel nincs is akkora probléma, h az első pályák ilyenek.Az inventory érdekes, a kezelőfelület szintúgy, de megszokható.Engem nem zavar, h az inventory-ban ott áll a karakter.Annál inkább zavar, h rengeteg átfedés van a WOW és a DIO között (páncélok/karakterek/az eddig látott helyszíneken a színek is a wow világát tükrözik, picit finomhangolva izometrikus nézetben).
Én azért mondtam, h jelenjen meg, csinálják, de ne Diablo néven, hanem WOW hack"n"slash, oszt annyi.
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#875 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 18:04

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 18:50

[...]
Én azért mondtam, h jelenjen meg, csinálják, de ne Diablo néven, hanem WOW hack"n"slash, oszt annyi.

Csak nem tudod abbahagyni. Az eddig látottak alapján a játék nem wowos, sokkal inkább hasonlít az elődjéhez szerintem, de talán neked is elő kéne venni megint a játékot, hidd el, jobban megérné, mint itt vagdalkozni.

#876 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 18:08

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 18:04

Csak nem tudod abbahagyni. Az eddig látottak alapján a játék nem wowos, sokkal inkább hasonlít az elődjéhez szerintem, de talán neked is elő kéne venni megint a játékot, hidd el, jobban megérné, mint itt vagdalkozni.

De ahogy látom, te sem tudod abba hagyni a kontrázást.Na mind1, nekem ez a véleményem, kész.Az, h nem fogadod el, sajnálom. (97-óta játszom dióval, tegnap idítottam bneten egy új palát, nagyon jól tudom miről beszélek).Kár, h vannak olyanok akik még így sem látják azt, h milyen, holott nyiltan megmondták, h igen, egy pici csencselés volt a wow univerziumból.Ennyi, befejeztem veled.

#877 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 18:11

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 15:25

Ezzel a grafikával és izometrikus nézettel, nem szabadna megreccennie egy HD 3870-en vagy egy 8800GT-n sem.A köv genről meg már nem is beszélek...

#878 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 18:19

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 19:08

[...]
Ennyi, befejeztem veled.

Sebaj, én folytatom. Ha fel tudsz sorolni 5 különbséget a csatolt kép és az eddig látott D3 képek között, akkor abbahagyom én is.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1215105562.jpg

#879 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 18:25

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 18:50

Annál inkább zavar, h rengeteg átfedés van a WOW és a DIO között (páncélok/karakterek/az eddig látott helyszíneken a színek is

erre egy nagyon jó példa a wowban a pajzs kérdése. gondolom láttál már párat wowban, én személy szerint mindet.

nos, igazi pajzsnak nagyjából 1 kivételével - bulwark -  egyik sem nevezhető pont a kinézete miatt.

viszont a bulwark - a játékban meglepő módon - egy szimpla hajlított, szegecses acéllap, pure metal, semmi csiricsáré.

ha tehát olyan cuccokat akarsz ami a valóságosra hajaz akkor sok választásod nincs, nagyjából minden cucc ugyanúgy fog kinézni.

ha olyan cuccokat kapsz ehelyett ami a valóságtól elrugaszkodott, akkor meg az lesz a baj ugye.

várom a megoldást :)

#880 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 18:35

Olyan cuccokat akarunk mint amilyenek Diablo 2-ben voltak, minél epikusabbakat de valósághueket. Nem 10 méteres buzogányokat madártollakkal meg lila macikoponyával díszítve.

Színekben sem szurkét és barnát szeretne a nép (tévesen mindenki erre gondol) hanem borongósabb színvilágot. Lehet sárga, rózsaszín, lila de ne a vakító meg élénk oldalról hanem a tompából válogassák ossze a színeket. Most úgy néz ki a játék mint valami giccses rajz, a 32bit osszes színe megtalálható egy képen (lásd például a fentebbi WoW shotit). Igen, látjuk hogy már nem kell 256 színbol dolgozni de azért nem kell minden modellen 1000 kulonbozo színt használni. Valami egységesség jó lenne.

Egyébként már elo lehet rendelni 25 fontért :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.