HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5241 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 04. 16:50

Bár az én farmolási "szokásom" nem mérvadó (napi egy act1 meg egy act2 vagy act3 összesen key-ért), de én is próbálkoztam gyenge sorcimmal MP5-ig, és nagyon nem érte meg, főleg, ha jött egy extra health pack, mert akkor fél órás rohangálás, hogy ne üssenek meg. MP1-en szoktam hagyni (szinte semmi különbség 0-hoz képest), de legalább haladós. Viszont a key dobására meg nagy befolyása van, így csak nagyjából minden 5-6. run esetén jön key is sajnos.

Bár amennyire nekem egyelőre esélyem lenne összegyűjteni egy szetet a gyűrűre, nem is igazán érdekes a dolog, még jeweler receptet se vettem meg, nincs most 2m goldom rá. :laugh:

Bossokat mostanában már nem is látogatom, nekem szintén nem esett azokból soha semmi jó (Diablo dobott ugyan egy orange crossbow-t, amit használ a csicsóm, de nem nagy durranás az se), goblinnal meg tipikusan akkor találkozok össze, amikor NV még csak 2-esen van mondjuk, aztán dob négy kéket...

Szerk.:

Akartam venni Depth Diggerst már jó ideje, de soha nem sikerült a kis pénzemből összehozni egy jót, erre végül vettem egy rare gatyát (link), nem egy nagy durranás, de az ára az volt: 11k-ért került hozzám. Ha fordítva lenne a vit/int rajta, jósok millió lett volna, de szegény ember vízzel főz.

Szerkesztette: SuMMeR 2012. 12. 04. 16:53 -kor

#5242 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 04. 10:05

[..]mp0-mp2-őt runolom, act3 alkaizer körök.
Farm karinak tök jó, bazi gyors vele a farm, a gyors xp miatt is megyek alacsony mp lvlen meg azért is mert ennyit bír a picipuha :D Magasabb mp-n már nem mondhatnám el azt hogy húdegyors. Bár még mp3at nem is teszteltem :think: Szal a lényeg, hogy egész jó lett ennyi pézből :)

Ezt nem értem!

Hogyan lehet "gyors" az XP, ha lvl60-as karakterrel "csak" mp2-est használsz? Hát mégsem az MP10 adja a legtöbb XP-t? :-s
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5243 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 04. 20:56

Ezt nem értem!

Hogyan lehet "gyors" az XP, ha lvl60-as karakterrel "csak" mp2-est használsz? Hát mégsem az MP10 adja a legtöbb XP-t? :-s

Minél magasabb MP annál több élete van a moboknak (exponenciális növekedés).
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5244 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 04. 20:56

Ezt nem értem!

sokkal több monstát ölsz meg adott idő alatt ...
yooccoo#2929

#5245 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 05. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: ecneB - Dátum: 2012. 12. 04. 15:19

tegnap 3-4 orat toltam osszesen, 5 set es 4 legendary
egyszeruen mp0-n esik a legtobb legend nekem, sokkal tobbet szamit imho a monsterkill/min, mint a magas mf

Ezt megerősítem, tegnap direkt teszteltem mentem 2 kör mp2-öt 1 kör mp1-et utána meg 3 kör mp0-át, eredmény: mp0-án esett 4 leg a többin csak rare. Persze mind brim kategória de az arány tetszik. (Viszont sztem az mf is számít a kill mellé).
A poén hogy mp0hoz nem is kell ütős gear, ezzel a barbal a büdös életbe nem akarok überezni vagy egyéb húzós helyzetekbe helyt állni ez csak farm kari.... és most kicsit bánom hogy későn ébredtem és dacból csak a wizt nyomattam, persze az a main karim és a kedvencem továbbra is(rá vagyok büszke) és a befolyt iggből azt fejlesztem tovább ezen nem változtatok.
Egyszerűen az van, hogy a barb a kötelező farm kari dio3ban, mint dio2ben a sorci volt(vagy később enis hammerpala).
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5246 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 12. 05. 07:38

sokkal több monstát ölsz meg adott idő alatt ...

Értem, mire gondoltok. Tehát az XP/Mob arány az MP10-en a legmagasabb, viszont MP0-2 között sokkal gyorsabban lehet haladni, ezért az egységnyi idő alatt szerzett összes XP mennyisége is itt, MP0-2 között a legtöbb.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 05. 08:21

Ezt megerősítem, tegnap direkt teszteltem mentem 2 kör mp2-öt 1 kör mp1-et utána meg 3 kör mp0-át, eredmény: mp0-án esett 4 leg a többin csak rare. Persze mind brim kategória de az arány tetszik. (Viszont sztem az mf is számít a kill mellé).

És az miért van, hogy eddig nekem a játék elején esett két vacak "Legendary" item, és azóta egy sem?

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 05. 08:21

A poén hogy mp0hoz nem is kell ütős gear, ezzel a barbal a büdös életbe nem akarok überezni vagy egyéb húzós helyzetekbe helyt állni ez csak farm kari.... és most kicsit bánom hogy későn ébredtem és dacból csak a wizt nyomattam, persze az a main karim és a kedvencem továbbra is(rá vagyok büszke) és a befolyt iggből azt fejlesztem tovább ezen nem változtatok.
Egyszerűen az van, hogy a barb a kötelező farm kari dio3ban, mint dio2ben a sorci volt(vagy később enis hammerpala).

MP0-MP2 között nem mindegy melyik karakterrel vagy, ha jó cuccok vannak rajta? Akkor ugyanúgy "darálni" fog, bármelyik kasztról is legyen szó, nemde?

#5247 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 05. 12:19

MP0-MP2 között nem mindegy melyik karakterrel vagy, ha jó cuccok vannak rajta? Akkor ugyanúgy "darálni" fog, bármelyik kasztról is legyen szó, nemde?

Sajna nem :)

A sprint+ww miatt a barbár mindenen át tud menni, nem kell megállnia, ráadásul szinte folyamatosan 40% extra mozgási sebességet kap. Elég magas dps-el 1 ütés mp0-1 mellett 1 max 2 ütésből meghal 1 mob, így elképesztő gyorsan haladsz előre.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#5248 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 05. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 05. 12:19

És az miért van, hogy eddig nekem a játék elején esett két vacak "Legendary" item, és azóta egy sem?

Érd el a 60-at amint lehet onnantól kezdve jobb az esély addig kb zéró, barbommal egészen 60-ig mplvl10-en mentem és 4 leg esett egészen addig. 2 normon, 2 hellen.

Nevlnek igaza van, barbot nem lehet utolérni gyorsaságban csak megközelíteni(monk). Itemből jön barbomnak 24% movement, sprint +40%, WOTB +20%, összesen 84% movement speed jöhet össze és nem ritkán.
Ehhez képest wizzardomnak lehet itemből 25% és annyi, skill van ami még adna 25%-ot de kössz ahhoz megkell hogy üssenek. :) jó mi? Teleport nem játszik mivel nagy a CD-je. Sza'l mondom én már egy ideje d3-ban a movement speed = d2 teleport.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5249 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 05. 13:27

Ehhez képest wizzardomnak lehet itemből 25% és annyi, skill van ami még adna 25%-ot de kössz ahhoz megkell hogy üssenek. :) jó mi? Teleport nem játszik mivel nagy a CD-je. Sza'l mondom én már egy ideje d3-ban a movement speed = d2 teleport.

Jó, de wiz-nek ott az utolsó rúnás spectral blade, amivel távolról simogathat ívben (plusz a disintegrate sugár), ha meg nem halnak bele, akkor marad a futás, meg az arcane hydra és a templar. :p Hell Diablo-t így vertem le healing nélkül és nem is tartott sokáig. :) Hell Azmodan kifejezetten piszok könnyű volt és fireball sem talált el. Nightmare Act 3 óta gyak. még nem haltam ki (párszor bevörösödött a képernyő, de túléltem). Ami nagyon szivatós, az a vortex és a jailer, de a wiz mindkettőből ki tud ütni messzire is.
Amúgy lvl 60-ig egyetlen legendary-t találtam, valahol nightmare-en (azt a nagyon gyenge frost-akármi fejszét, amit sztem a játékosok nagy része legalább egyszer megtalál :) ). Azóta sem találtam egyet sem. Az mondjuk igaz, hogy lvl 55-ig még a nagy patch-ek és drop módosítgatások előtt jutottam el.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#5250 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2012. 12. 05. 15:15

Jó, de wiz-nek ott az utolsó rúnás spectral blade, amivel távolról simogathat ívben (plusz a disintegrate sugár), ha meg nem halnak bele, akkor marad a futás, meg az arcane hydra és a templar.

ettől még nem halad gyorsabban előre ...
yooccoo#2929

#5251 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 18:10

Ismerős innen valakinek a Hawk nevű player? Érkezett egy teljesen normális friend request tőle (nem gold-seller, amiket naponta tiltok), de nekem nem ismerős.

#5252 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 20:08

Nekem is jött egy ismeretlen request 1 hete kb, valami "Thomas" néven, dobtam egyből mivel nem volt ismerős.
Mondjuk ha nincs semmi utaló szöveg/üzenet megadva a request mellé akkor természetesen egyből törlés/decline, ha ismerős ha nem.
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#5253 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 12. 05. 15:27

ettől még nem halad gyorsabban előre ...

De, mert ahogy körbefut, berántja a többi monsztát is és azokkal később már nem kell foglakoznia, ergo gyorsabban halad előre. :Đ

Spoiler

/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#5254 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 06. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 05. 18:10

Ismerős innen valakinek a Hawk nevű player? Érkezett egy teljesen normális friend request tőle (nem gold-seller, amiket naponta tiltok), de nekem nem ismerős.

Nekem is jött egy req de beleírta hogy a gamekapocsot szokta olvasni stb. én egyelőre felvettem.

Lufi: thx amugy barb gizit ;)
Kép

#5255 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 18:47

Én is felvettem a srácot. Bár nemtom ki ő :)

Dani: :cool2:

#5256 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 07. 14:03

Egy hasznos link:
http://www.d3blacklist.com/

ha vkivel ahn kívül tradeltek érdemes itt csekkolni btagjét az illetőnek.
Kép

#5257 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 12. 05. 13:16

A sprint+ww miatt a barbár mindenen át tud menni, nem kell megállnia, ráadásul szinte folyamatosan 40% extra mozgási sebességet kap. Elég magas dps-el 1 ütés mp0-1 mellett 1 max 2 ütésből meghal 1 mob, így elképesztő gyorsan haladsz előre.

Így persze érthető a dolog. Ha RPG-s szemszögből nézzük, akkor kicsit "sántít" a dolog. (A jelenlegi karakterek közül egyértelműen a Monk-nak kellene a leggyorsabbnak lennie.)

Sajnos azonban ez a játék olyan messze van az RPG-től, hogy ehhez képest még a Diablo első része is HC RPG-nek tekinthető!

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 05. 13:27

Érd el a 60-at amint lehet onnantól kezdve jobb az esély addig kb zéró, barbommal egészen 60-ig mplvl10-en mentem és 4 leg esett egészen addig. 2 normon, 2 hellen.

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2012. 12. 05. 15:15

Amúgy lvl 60-ig egyetlen legendary-t találtam, valahol nightmare-en (azt a nagyon gyenge frost-akármi fejszét, amit sztem a játékosok nagy része legalább egyszer megtalál :) ). Azóta sem találtam egyet sem. Az mondjuk igaz, hogy lvl 55-ig még a nagy patch-ek és drop módosítgatások előtt jutottam el.

Ez nem túl bíztató. Igaz... Tegnap, Nightmare ActIII-ban, egy "szimpla" mob kidobta az eddigi 3. Legendary cuccot is. Igaz... egy teljesen vacak "Chaingmail". Viszont legalább addig megvolt az izgalom, amíg a láttam a földön, a karakterem lába alatt egy "Legendary Chest Plate" nevű tárgyat. :Đ

#5258 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 12:31

Srácok, segítsetek nekem, kérlek benneteket!

Tegnap, Nightmare Act III utolsó küldetéseinél feladtam az MP10-et, és ismét "no monster power" beállítás mellett játszottam tovább. Szükség volt erre, mert bár az MP10 sokkal több XP-t ad, lassabban tudtam haladni.

A normal mob-okon úgy sétál keresztül a karakterem (gyakorlatilag bármelyik skill-jét használva), mint "kés a vajon". Viszont időnként belefutok egy-egy Elite mob-ba, amelyik kb. 3-4 ütéssel nullára redukálja az egyébként nem kevés (~24.000) HP-ját.

A játék eleje óta nem nagyon értem azt, hogy a legújabb Diablo részben hogyan működik az "Armor" érték a gyakorlatban.

Nekem az eddigi tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy sehogy. Az előző részekben az "Amror" jótékony hatását szinte minden egyes hozzáadott pont érezhetően növelte. Itt gyakorlatilag több százzal növelem az armor-t, és nem látok különbséget.

Elmondom mire gondolok. Íme egy kicsit "sarkított", de szemléletes példa. Adott szinten járva, adott MP lvl beállítás, és 1000-es armor érték mellett adott mob-nak 10 ütésre van szüksége, hogy a karakterem 20.000-es HP-ját nullára redukálja. Pillanatokon belül találok egy páncélt, ami 500-al növeli a karakter armor értékét.
Így már 1500-as armor érték "birtokában" halad tovább. Találkozik egy ugyanolyan mob-bal, amelyik 9, vagy 10 ütés alatt nullára redukálja a 20.000-es HP-ját.

Nonszensz. Minimum 15 ütés lenne a "reaális", de ez... gyakorlatilag bármit adok az Armor-hoz, mintha nem is lenne.

Már azt sem értem, hogy ha a karakteremen lévő felszerelési tárgy (mondjuk Bracer) 100-as Armor értékkel rendelkezik, majd az Inventory-ban nézek egy másik Bracer-t, amelynek 200-as az Armor értéke, akkor az összehasonlításnál miért írja azt a program, hogy "Protection +0,0%"!???? :blink:

Mi ez a hülyeség, hogy csak a Strenght érték növelését tekinti úgy, hogy a "Protection" érték is növekedik???

Azért is sarkalatos most ez a kérdés, mert átjutottam "Hell" fokozatra, és bár támadásban - a Legendary Wand-nak, és sok Intelligence pontnak köszönhetően - gyakorlatilag ugyanolyan erős a karakterem, de ha egy csapat mob körbezárja, akkor pillanatok alatt kifektetik, ha nem vagyok elég ügyes.

Gondolom itt is megvan, hogy egyes nehézségi fokozatok növelésével a "Resistance" értékek drasztikusan csökkennek (és mivel itt már ez is játszik, feltételezhetően a "Physical Resistance" is), talán adott nehézségi fokozaton az Armor érték sokszoros növelést igényel...

Ettől független, illetve éppen a fentiek miatt tartok attól, hogy semmit nem jelent, ha a jelenlegi felszerelésemet (átlagban 90 és 200 közötti Armor értékű páncéldarabok) kicserélem egy sokszor nagyobb Armor értékű felszerelésre.

Mi a javaslatotok? Bármilyen építő jellegű, segítő hozzászólást köszönettel veszek!

Íme a karakterem jelenlegi "setup"-ja.

#5259 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 13:07

Kezdetnek dob ki a fegyver/source kombót és bökjél oda egy 2h bazi nagy sebzésű fegyvert, amin van lvl reduced. Utána pedig minden cuccodat olyanra cseréld, amin minél magasabb int van. Scoketes is lehet, amibe minél több topaz. Ebből egy valagot lehet találni sliccgombért. Az a ~10k sebzés mp10hez nagyon karcsú. Én legalábbis így csinálnám. :)
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5260 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 09. 12:31

[...]
Mi a javaslatotok? Bármilyen építő jellegű, segítő hozzászólást köszönettel veszek!

Íme a karakterem jelenlegi "setup"-ja.

1. Fegyverből lehetne jobb, de szerintem hellen ilyen fegyverrel még bőven jól lehet haladni, nekem infernora áttérve volt nagyjából valami hasonló.
2. Nincs criticalod. Kell, egyik legfontosabb tulajdonság intellect (és vitality) után. Mondjuk ehez aztán kellene egy jó nagy critical damage is, az meg a fegyver lecserélésével oldható meg igazán (socket+emerald).
3. Templar: Inspire helyett Guardiant tanítsd meg vele, az a 0,5 arcane power/second annyira kevés, hogy nem érdemes használni, de a másik skill meg megmenti az életed kritikus helyzetben.
4. Armor téma. A strength az a tulajdonság, ami egyenes arányban növeli az armort, de wizard esetén azért strength-re fejleszteni nem fogunk. (Barbárnál már jóval hatásosabb az armor, ráadásul skilljei is vannak sebzéscsökkentésre.) Az armor ettől függetlenül nem haszontalan, de wizard esetén kevésbé lehet megemelni annyira sajnos.
5. Apropó, sebzéscsökkentés. Jobban jársz az energy armor/prismatic armor párossal, a resist igencsak fontos már hellen, sok elemental sebzést kapsz, főleg packoktól (fire chain, mortar, arcane sentry, stb.) és ugye az armort is növeli ez a skill.
6. Nem használsz Magic Weapon-t, pedig az még jócskán megemeli a sebzésed (plusz valamennyire gyógyítani is tud)

Alapesetben vagy valami fizikai sebzést kapsz (melee vagy ranged) vagy valamilyen elemantal sebzést. Előbbire az armor érték növelése és a physical resist növelése az érdekes, de szerintem nem érdemes ilyen irányban fejleszteni a cuccokat, mégis ranged karakter a wizard. A resistek már fontosabban, hogy egy mortar lövéstől azért ne halljon meg az ember, vagy egy arcane sentry "karcolást" még lábon elviseljen. Szerencsére wizzard intellectre gyúr a sebzése miatt, és az növeli a resistet is (10 intellect/1 allresist arányban). Szóval minél több intellect kell, topazt minden lyukba (kivéve sisak és fegyver).

Látom, hogy Archon-t használsz, nos az kicsit közelebbi ismeretséget igényel a mobokkal, és ha nincs elég alap armorod/resited, akkor hiába növeli meg azt 40%-al, az se lesz elég. Ha sűrűn halsz ilyen helyzetekben Archon formban is, akkor válassz valami hit&run skillkombinációt. Nekem nagyon bevállt, fejlődés óta töretlenül használom a Venom Hydra/Blizzard párost, lehet vele futkározni, csalogatni, a Blizzard lassít is. Mellé érdemes valamelyik signature skillt betenni, hogy ha kifogysz AP-ből, akkor is legyen fegyvered (energy armornál ez előfordulhat)

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.