HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#1161 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 16. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 03. 16. 20:06

ezért nem árt otthonra egy kensington lock :)

-C0pp3rM!n3-

És akkor nem csak a PC hiányzik, hanem elázik a lakás mert elvágták a fűtéscsövet :D
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1162 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 22:49

Üzenet megtekintéseIdézet: VKP - Dátum: 2011. 03. 16. 20:25

És akkor nem csak a PC hiányzik, hanem elázik a lakás mert elvágták a fűtéscsövet :D

ne a fűtéscsőre kösd, én a kutyaházhoz csatolnám :Đ de azért el tudom képzelni, hogy van az az elvetemült, aki elreszeli a fűtéscsövet is, csak hogy kiszabadítsa a hw-t :strong: :taps:

-C0pp3rM!n3-

#1163 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 22:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 03. 17. 21:49

ne a fűtéscsőre kösd, én a kutyaházhoz csatolnám :Đ

Remélem azért nem csivavákat tartasz :D
E-mail-en általában ellehet érni!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...

#1164 Felhasználó inaktív   macskajaj 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 20. 01:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 02. 26. 08:31

(Ez az a post, amit ennél tovább képtelenség elovasni. Összefolyik, se eleje, se vége, csak a betűhalmaz.)

Szerencsére volt aki megértette.

Szerkesztette: macskajaj 2011. 03. 20. 01:50 -kor

#1165 Felhasználó inaktív   macskajaj 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 20. 02:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 02. 26. 10:58

A mondanivalója is kész dohogás. Mert 1-2 kókler/fék YT videó után neki nem sikerül, senki más nem ért hozzá és mindenki hibás. Nem érti meg, hogy senki nem veszi be ezt a "saját rendszert török" dumát. WPA2 + szótárnak ellenálló hosszabb jelszó = jó darabig nem töri meg senki. Ha már ilyenen töri a fejét, legalább annyi esze lenne, hogy a legújabb BT-vel próbálkozik és utánaolvas. Pedig megy atherosos laptopon. Annyit még elárulok, hogy Coppermine hozzászólásában ott van a mágikus kulcsszó hozzá. Nekem annó egy magyar nyelvű, régi WEP törős oldal alapján sikerült beizzítani, csak egyszer kellett ránézni a BT oldalára. Igaz 2 napig tartott, mire sikerült beindítani a csomaggyűjtési folyamatot, mert első nap elsiklottam egy led felett, az volt a tanulópénz. Valamint igen, én is csak saját rendszeren próbáltam ki, de nem azért, hogy végül annak a biztonságát teszteljem :glare:

Szerencsére volt aki megértette. Ha nektek nem sikerült nem az én hibám. Akinek nem inge nem vegye magára ,hogy "dohogok" a honi rendszergazdák miatt itt páran azonban érezték hogy az ő dilettáns hozzáállásukról van szó. Előadni magunkat, lenézni másokat könnyű.Ha úgy érzem hogy valamibe ász vagyok akkor azt tükröznie kéne a tudásomnak. Végülis az a legegyszerübb hogy "nem értem". Vannak pl. szakács fórumok. Ott nem találkozni olyannal hogy én vagyok a király de a vajaskenyér a maximum amit tudok. Gondolom ezt se értik páran de csak szemétségből a hecc kedvéért írtam ezt. Elmondom hogy sikerült a crack.Átjött a szomszéd 20éves lánya és megoldotta a dolgot kb. 2 óra alatt. Unalomból tanulta meg nem szakmája. Elolvasta amit írtam és csodák csodája megértette mi az a betűhalmaz és miről szól.Itt is páran megértették,rámírtak. Kiváncsi lennék hogy Ti is tudtok-e más szakmában ennyit nyújtani amikor a rendszergizdaként jópáran leszerepeltek. A fikázás nem érdekel, mert netre futja, nem azért kellet volna a segítség. Hajtott a kíváncsiság a témával kapcsolatban.-"Nem érti meg, hogy senki nem veszi be ezt a "saját rendszert török" dumát."-Az meg a másik hogy a "jogászkodás" az megy.Annyi eszed gondolom nem lett volna végső esetbe hogy elkérd a személyim és egyezteted mi van a kapura írva.Akkor is kiderülhetett volna hogy a SAJÁT netem kellet volna feltörni.Pénzért, nem ingyen.De már mindenféle kifogások stb. az elején.Úgyhogy osszátok csak az észt(a semmiből).Lehet hogy 1-2 dolgot jobban vágsz mint az átlagember de nem kéne ennyire beborulni magadtól.Tanulj szövegértelmezést elsősorban.De úgysem azzal volt a hiba hanem azzal hogy valamit "kellet" irnod de megfelelő tudás hiányában csak beszólásra futotta.-" Mert 1-2 kókler/fék YT videó után neki nem sikerül, senki más nem ért hozzá és mindenki hibás".-Szóval leírom mégegyszer hátha...Megpróbáltam hekkelni ,nem ment.Utána 3 szaki is felsült. Akkor ki a kókler? :) Akik PC isteneknek hiszik magukat de tudás az 0.-"Ha már ilyenen töri a fejét, legalább annyi esze lenne, hogy a legújabb BT-vel próbálkozik és utánaolvas."-Megvolt az újabb BT és utánaolvastam de nem ment ezért irtam ide.A stilusod undoritó!Egyszer mintha a haverodhoz beszélnél Rólam ,egyszer nekem szólsz.Te is csak ködösítesz meg fikázol konkrét segítség semmi.-" Annyit még elárulok, hogy Coppermine hozzászólásában ott van a mágikus kulcsszó hozzá"-ezzel is sokra megy a "halandó" -. " WPA2 + szótárnak ellenálló hosszabb jelszó = jó darabig nem töri meg senki"- 1 adat:Ha valaki furfangos jelszót talál ki akkor 10 a 16-on év kell hozzá a Világegyetem pedig 10 a 10-en év óta létezik. Ez a jó darabig? :) Ha valaki segitséget kér,"bünözönek" hiszed akkor elöbb gondolkozz,kérdezz de ne legyél ilyen....... Mégegyszer kinek nem inge.... Ui:Regélik a hozzáértők , hogy 1 post, 1 email után is visszakereshető az ember ha valaki ért hozzá.Mivel nagyon ügyi vagy kiváncsi vagyok mit derítesz ki Rólam.Elvégre nagyágyú vagy nem?

Szerkesztette: macskajaj 2011. 03. 20. 02:22 -kor

#1166 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: macskajaj - Dátum: 2011. 03. 20. 02:20

... Megpróbáltam hekkelni ,nem ment.Utána 3 szaki is felsült. Akkor ki a kókler? :) Akik PC isteneknek hiszik magukat de tudás az 0. ...

Elhiheted: nagyon, de tényleg nagyon kevesen értik, amit csinálnak, ebben a szakmában, a hálózati működésnek ezen a szintjén. Ha így vesszük, tele van kóklerekkel az "ipar". Szóval akik "felsültek", azok nem hálózati guruk voltak, az egyszer biztos, attól még kiváló szakik lehetnek, nem? Valamit félreértettél szerintem.
A számítástechnikának rengeteg területe van, azt gondolják a buta emberek, hogy valaki, aki "számtek szaki", az majd mindenhez fog érteni. :omg: Lehet, hogy csak apró speciális területnek szakértője az illető. A hálózat, mint olyan, pedig egy keskeny, de annál mélyebb réteg, ha szabad így fogalmazni; amihez nagyon kevesen értenek - persze annál többen hiszik magukról.
Olyan ember pedig nincs szerintem a világon, aki a PC-k világában mindenhez ugyanúgy értene. Csak anyám: mert semmihez nem ért ezen a téren, azaz mindenhez ugyanúgy. :)
Szóval: a törés egy érdekes dolog, ami a pszichológiáját illeti. Kérdem én. miért akar valaki törni úgy, hogy valójában nem megismerni akarja a törendő rendszert, hanem puritán egyszerűen csak visszakapni a kódot, jelszót, kulcsot, titkot, akármit. Miért? Mi értelme van?
A hekker egy biztos: nem ezért csinálja! Ő beleviszi az értelmet is, megismeri a rendszert, annak hibáit, de könyörgöm: megismeri, ez a kulcsszó, s nem csak a "végső" eszközt keresi, amivel minden kapu gombnyomásra nyílik majd.
Hát ezért "nem értik", amikor valaki egy ultimate-törő-eszközt keres, amivel majd jól be lehet valahova jutni úgymond. Nem értik, miért kérnek tőlük ilyet, hiszen a topic szempontjából ez már rezgő léc, ahogy VKP kolléga anno nevezte. Nem értik, hogy valaki miért nem azt kérdezi, hogy "hogyan működik". Hisz ha tudná, értené, hogyan működik, saját maga is megtörhetné azt, ráadásul ismerné is... :smoker:

ps.: most nézem csak, mekkora technika baki a 10^16 év emlegetése. Ha manapság igaz ez az állítás, vajon évente hogyan változik ez a számérték, ha az akkori, majdani számítási kapacitás a saccolt ütemben növekszik? (megsúgom: nem kell annyi év, elég lenne hozzá pár évtized is)
Coppermine kolléga épp azt írta, hogy értelmezni kell tudni a számokat, a program által kiírt cuccot, mert különben üres dobálózás és levegőbe lövöldözés csak a dolog. Annak meg mi értelme?

Szerkesztette: Warrior 2011. 03. 20. 14:51 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1167 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: macskajaj - Dátum: 2011. 03. 20. 02:20

Mivel nagyon ügyi vagy kiváncsi vagyok mit derítesz ki Rólam.

Azt, hogy egy K*csög vagy.
Megkértek, igaz, a te stílusodban, hogy próbálj olvashatóan írni.
Eltelt három hét (gondolom, gyakoroltál, rágyúrtál a válaszra), de most sem tellett többre üres fröcsögésnél.

Próbálj már, kérlek, normális mondatokat összeütni, bekezdéseket, tördeléseket, hogy érthető legyen a szöveged...
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1168 Felhasználó inaktív   macskajaj 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 20. 18:20

Warrior!"Elhiheted: nagyon, de tényleg nagyon kevesen értik, amit csinálnak, ebben a szakmában, a hálózati működésnek ezen a szintjén. Ha így vesszük, tele van kóklerekkel az "ipar". Szóval akik "felsültek", azok nem hálózati guruk voltak, az egyszer biztos, attól még kiváló szakik lehetnek, nem? Valamit félreértettél szerintem." Célzottan kerestem embert akinek elmondtam miről van szó.Nem volt zsákbamacska ,hogy a helyszínen jöttem elő azzal ,hogy konkrétan mit szeretnék.Minden infót megadtam telón.Beválallták de felsültek.Sajnos itt a fórumon is van 1 pár"nagytudású" akik billentyűvel a kezükbe előadják hogy milyen marha okosok de érdemben segíteni,hozzászólni nem tud.Pl dr szöszi.Elég bunkó a stílusa és látom hogy magára vette amit nem is neki szántam.Csupán 2x írtam le kinek nem inge.... Sötét a kis lelkem szerintem senkit nem bántottam meg a fórumon de ha kóklerekről, van szó ugrik. :) Az hogy köcsögözöl amiért van véleményem szánalmas. Erre futja a tudásodból. -"Coppermine kolléga épp azt írta, hogy értelmezni kell tudni a számokat, a program által kiírt cuccot, mert különben üres dobálózás és levegőbe lövöldözés csak a dolog. Annak meg mi értelme?" Semmi. Nem szakmám de gondoltam milyen jó kis móka lehet.Valamennyit fogtam a témából azért.Próbáltam értelmezni a dolgokat.Belátom nem egyszerű.Már megoldva a dolog a nem szakmabeli által.Ezzel nem azt mondom hogy más nem tudja megcsinálni.Akivel tudtam erről beszélni azt mondja bizonyos szinten ez volt a csúcs 1 időben de már vannak nagyobb kihívások az "éterben".

#1169 Felhasználó inaktív   macskajaj 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 20. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 03. 20. 15:52

Azt, hogy egy K*csög vagy.
Megkértek, igaz, a te stílusodban, hogy próbálj olvashatóan írni.
Eltelt három hét (gondolom, gyakoroltál, rágyúrtál a válaszra), de most sem tellett többre üres fröcsögésnél.

Próbálj már, kérlek, normális mondatokat összeütni, bekezdéseket, tördeléseket, hogy érthető legyen a szöveged...

Annyira odavagy , hogy nem vétesz helyesírási hibát.Szerintem így is érthető.Ha visszaolvasnál kicsit láthatod ,hogy stílusommal semmi baj nem volt míg be nem vaúztál.Nem hiszem ,hogy üres fröcsögés amit írtam ,megint voltak akik megértették csak valahogy neked okoz különösebb nehézséget értelmezni.Gondolom nem a betükkel volt bajod hanem a szakmai résznél akadtál el és kínodba vergődtél.Szakmailag hozzá se tudtál szólni mással ellentétben.Ennyit a tudásodról.Úgyhogy jöhetsz azzal milyen "szépen irsz" de nem a Magyar Helyesírási Fórumon vagyunk de te ezen kötözködsz. :) Nem kellet gyakorolni,rágyúrni a válaszra nyaralni voltam.

#1170 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 13:09

Üdv

Lehet hülyeséget kérdezek, de a captive portal-t csak hitelesítésre lehet használni? Azt a részét értem, hogy bármilyen webes aktivitásom van a hálózaton akkor egy autentikációs ablak fogad és csak a felhasználónév/jelszó páros megadása után tudok csak továbblépni. Ebben az esetben hol található a titkosító kulcs?

Immy
E-mail-en általában ellehet érni!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...

#1171 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 13:01

Imy azthoszem h te írtad hogy moddold a drivereket. Ezen gondolkozom most ezen. Ezt h is kell csinálni?? megváltoztatni az interfészt? Nagyvonalakban értem a linux használatát ccsak vki magyarázza el légyszíves h ezt h is kell csinálni.

#1172 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 17. 06:40

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 04. 16. 14:01

Ezt h is kell csinálni?? megváltoztatni az interfészt? Nagyvonalakban értem

Nagy vonalakban sem érted.
Az interfész adott, azt nem lehet megváltoztatni.
Az interfészen átpréselt adatokat lehet megváltoztatni.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1173 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 15:23

Heló mindenki. Mostmár nagyjából kitanulmányoztam a témát és eljutottam odáig hogy vennem kell egy kompatiblis ezköszt mert a jelenlegi nem kompatiblis az aircrackkel. USB WIFIT szeretnék venni. A tipusa: Edimax EW-731USG. Fennt van a támogatottak között is : http://www.aircrack-...ibility_drivers . Ezen kívül még egy videóban is rátaláltam ahol működött : http://www.youtube.c...h?v=zJp5LY6vcuc . És még ezen az oldalon is fennt van : http://www.wireless-...rivers-utility/ . Na ha most megvenném akkor lehet hogy a linux driver nem lenne kompatiblis a Backtrack4 -el mert lehet h nincs a támogatott linux disztributációk között a backtrack. Valaki tudna e tanácsot adni hogy működne e a driver telepítője Backtrack 4en ? Előre kössz a válaszokat.

#1174 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 04. 22. 16:23

Heló mindenki. Mostmár nagyjából kitanulmányoztam a témát és eljutottam odáig hogy vennem kell egy kompatiblis ezköszt mert a jelenlegi nem kompatiblis az aircrackkel. USB WIFIT szeretnék venni. A tipusa: Edimax EW-731USG. Fennt van a támogatottak között is : http://www.aircrack-...ibility_drivers . Ezen kívül még egy videóban is rátaláltam ahol működött : http://www.youtube.c...h?v=zJp5LY6vcuc . És még ezen az oldalon is fennt van : http://www.wireless-...rivers-utility/ . Na ha most megvenném akkor lehet hogy a linux driver nem lenne kompatiblis a Backtrack4 -el mert lehet h nincs a támogatott linux disztributációk között a backtrack. Valaki tudna e tanácsot adni hogy működne e a driver telepítője Backtrack 4en ? Előre kössz a válaszokat.

az aircrack-ng support oldalán azt mondják rá, hogy:

card name: Edimax EW-7318USg
chipset: Ralink rt73
antenna: RP-SMA
Windows support: No
Linux support: Yes

ennek működnie kell a backtrack 4 (final) distroval.

-C0pp3rM!n3-

#1175 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 15:27

Ha van még olyan ember akinek működött már USB-s WIFI Backtrack 4en az légyszíves írjon. Amúgy Coppermine nekem Backtrack 4 R2 Releas-em van, nem sima 4. Ez befolyásolhatja ?

Szerkesztette: sajtattila 2011. 04. 23. 15:30 -kor

#1176 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 04. 23. 16:27

Ha van még olyan ember akinek működött már USB-s WIFI Backtrack 4en az légyszíves írjon. Amúgy Coppermine nekem Backtrack 4 R2 Releas-em van, nem sima 4. Ez befolyásolhatja ?

nézz egy aircrack verziót rajta.

-C0pp3rM!n3-

#1177 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 04. 24. 10:41

nézz egy aircrack verziót rajta.

-C0pp3rM!n3-

Ezt nem nagyon értem lehet hogy csak egy szó hiányzik a mondatodból akkor érteném. Légyszíves magyarázd el kicsit részletesebben Kép

#1178 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 19:53

Úgy értette, hogy nézd meg a Backtrackeden, hányas verziójú aircrack van rajta.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1179 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 19:43

Aircrack 1.1-es verzió van rajta.

#1180 Felhasználó inaktív   Freemann 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 16:32

Sziasztok kedves fórumozók!

Egy kis segítséget szeretnék kérni "sima" WPA crakhez mert ha jól olvastam akkor eddig a WEP az amit lehet crackelni. De ha nem akkor elnézést kérek a tudatlanságom miatt. Alapszintű felhasználónak mondanám magam ilyen téren mint a crack. De már egy ideje foglakoztat a WPA és társai, "amin szeretném magam túltenni". Mindenki érti mire is gondolok valójában.
Válaszotokat és segítségeteket nagyon szépen köszönöm.

Üdv:Freemann

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.