HWSW Informatikai Kerekasztal: gázfegyver - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

gázfegyver Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   szucsi57 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 08. 08:30

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 2:25

Sajnos nem tudom, mi az új módi, mostanában eltávolodtam a gázfegyver-engedélyezési mizériától. Sorry.

:offtopic:

Hadj mássoljak ide valamitt:

Link:
http://nethirlap.hu/...ar=4&topic=6265

WARNING, WARNING, WARNING!!!!

Valaki beregelt TotoSK neveben a HWSW gazfegyver topikjara es nyilvanvalo baromsagokat irogat:

"
Sziasztok. A találgatások elkerülése végett én a nethirlapos TotoSK vagyok.
Nem
provokálni jöttem, hanem békével és azért hogy érdemben szóljak hozzá a
témához, kicsit másképp mint ahonnan idejöttem. Az az igazság hogy sok
mindenben más lett a véleményem és itt szabadon elmondhatom amit ott
nem vennének jó néven."" Igen, ez így igaz, és nagyon jók önvédelmi célra még a Keserű konverziók is PA 63-AP 9.Furcsa hogy ezt mondom? Pedig ezt mondom. Bevallom hordok én is ilyet backupnak. :-)"

https://forum.hwsw.h...c=83938&st=1770

Vigyazat, imho hamarosan masok kozismert nickjeivel is vissza fognak ott elni. KLF-szagot erzek!!!

:reklamacio:
Dr. Szűcs Imre Sándor - KFKI, Budapest Hungary

www.kfki.hu

"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction."

Albert Einstein - 1934

#1802 Felhasználó inaktív   énvokén 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 08. 08:44

Idézet: TotoSK - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 1:50

Nem provokálni jöttem, hanem békével és azért hogy érdemben szóljak hozzá a témához, kicsit másképp mint ahonnan idejöttem. Az az igazság hogy sok mindenben más lett a véleményem és itt szabadon elmondhatom amit ott nem vennének jó néven.

És szerinted ki a kis-nagy f @szom hiszi neked el hogy te vagy TotoSK???
Szerintem qrvagyorsan fejezd be mások nickjének másolgatását, mert csúnyán seggbe leszel érte rúgva.......

Szerkesztette: énvokén 2007. 08. 08. 08:44 -kor

#1803 Felhasználó inaktív   J.P.Montoya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 08:53

Idézet: TotoSK - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 2:50

Nem provokálni jöttem, hanem békével és azért hogy érdemben szóljak hozzá a témához, kicsit másképp mint ahonnan idejöttem. Az az igazság hogy sok mindenben más lett a véleményem és itt szabadon elmondhatom amit ott nem vennének jó néven.

Megkérem a Moderátort, hogy törölje ezt a fikanicket és a provokáció szagú hozzászólást.
Az illető más nevében ír.

#1804 Felhasználó inaktív   rollaz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 11:03

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 2:25

Sajnos nem tudom, mi az új módi, mostanában eltávolodtam a gázfegyver-engedélyezési mizériától. Sorry.

Rendben, azért köszönöm! Írtam a FÉG Army e-mail címére, de semmi válasz. Ez van, majd kiderül a kapitányságon...  :think:

#1805 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 15:21

Idézet: énvokén - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 8:44

És szerinted ki a kis-nagy f @szom hiszi neked el hogy te vagy TotoSK???
Szerintem qrvagyorsan fejezd be mások nickjének másolgatását, mert csúnyán seggbe leszel érte rúgva.......

Nem értem miért írsz ilyeneket mikor én vagyok a TotoSK. Kizártak a nethirlapról és idejöttem hozzátok. Baj ez talán? Arról pedig nem tehetek hogy ott csináltak egy másik totó nicket, egyébként nem is érdekelnek már.

#1806 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 15:23

Idézet: rollaz - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:03

Rendben, azért köszönöm! Írtam a FÉG Army e-mail címére, de semmi válasz. Ez van, majd kiderül a kapitányságon...  :think:

Szia.
A Fég elköltözik Csepelre a Soroksári útról. Ott nyílik majd meg a mintaboltjuk.

#1807 Felhasználó inaktív   szucsi57 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 16:01

Idézet: TotoSK - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 15:23

Szia.
A Fég elköltözik Csepelre a Soroksári útról. Ott nyílik majd meg a mintaboltjuk.

Kérrem figyellembe venii hogy TottóSk itt egycerre jelennt meg KáElEffel az indexen!

Tehát az azonoságg legalábis valószerrű.
Dr. Szűcs Imre Sándor - KFKI, Budapest Hungary

www.kfki.hu

"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction."

Albert Einstein - 1934

#1808 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 17:12

Idézet: szucsi57 - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 16:01

Kérrem figyellembe venii hogy TottóSk itt egycerre jelennt meg KáElEffel az indexen!

Tehát az azonoságg legalábis valószerrű.

Igazán nem szép amit csinálsz. Jó volna ha elfelejtenénk a multat. Ne veszekedjünk, elismerem hogy értesz a fegyverekhez és sokmindenben igazad volt a multban is.

#1809 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 08. 18:29

TotoSK "ügyét" továbbítottam a globális moderátorok felé. Addig kéretik mindennemű találgatást mellőzni (és kultúráltan fórumozni)!

#1810 Felhasználó inaktív   Multislave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 18:36

Kedves ál-TotoSK!

A hwsw fórumon ezzel a nick-el szereplek, a nethirlapon TotoSK névvel közel 6 ezer hozzászólással.

Nem tudom ki vagy te, gerinctelen fehérjehalmaz barátom. Én mindenesetre a nethirlapos fórumon a nickem mellett személyesen is vállaltam az azonosságomat, így rengetegen ismernek, tudják a számomat, stb.

Irogathatsz ide amit akarsz, ha neked erre áll fel, akkor tegyed. Szánalmas kis életforma vagy, ha azt gondolod, ezzel most jóóól lejárattál. Én jót vigyorgok rajta, hogy ezek szerint ennyire népszerű lettem, hogy valakinek megéri nekem kiadnia magát.
Hiába, ez a népszerűség átka, aki egyszer szerepel a Kaliberben az nem ússza meg.

Álnéven hülyeségeket kérdezel - na, most jól megmutattad! Ez igen! Voltaképpen te egy hős vagy, egy igazi férfi!
Írjál jó sok ostobaságot, lehetőleg rossz helyesírással, hogy azt higyjék te vagy én, és azt gondolják húúdehülye ez a Toto. :D
Időnként ide jövök röhögni és megnézem mit alkotsz, de az eddigi próbálkozások elég haloványak voltak. Jobban kellene sarkítani a hülyeséget, kicsit lehetnél agresszívabb néha, lehetne jobban erőltetni a szekrénytáras vs pergőtárcsás vonalat, esetleg jobban szidhatnám a nethirlap fórumot - valami ilyesmi, legyél kreatívabb. Ha olvastál párszor, tudod hogy néha agresszív bunkó vagyok -, szóval van még mit polírozni a másodnickeden.

Muhhahahahahaaaa :)))))

TotoSK the real

#1811 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 08. 18:39

Utoljára szólok: a következő személyeskedő post figyelmeztetést és a topic egy időre való bezárását vonja maga után. A topic esetleges újranyitójának warning-szintjét szintén emelni fogom.

#1812 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 19:35

Idézet: Multislave - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 18:36

Kedves ál-TotoSK!

A hwsw fórumon ezzel a nick-el szereplek, a nethirlapon TotoSK névvel közel 6 ezer hozzászólással.

Nem tudom ki vagy te, gerinctelen fehérjehalmaz barátom. Én mindenesetre a nethirlapos fórumon a nickem mellett személyesen is vállaltam az azonosságomat, így rengetegen ismernek, tudják a számomat, stb.

Irogathatsz ide amit akarsz, ha neked erre áll fel, akkor tegyed. Szánalmas kis életforma vagy, ha azt gondolod, ezzel most jóóól lejárattál. Én jót vigyorgok rajta, hogy ezek szerint ennyire népszerű lettem, hogy valakinek megéri nekem kiadnia magát.
Hiába, ez a népszerűség átka, aki egyszer szerepel a Kaliberben az nem ússza meg.

Álnéven hülyeségeket kérdezel - na, most jól megmutattad! Ez igen! Voltaképpen te egy hős vagy, egy igazi férfi!
Írjál jó sok ostobaságot, lehetőleg rossz helyesírással, hogy azt higyjék te vagy én, és azt gondolják húúdehülye ez a Toto. :D
Időnként ide jövök röhögni és megnézem mit alkotsz, de az eddigi próbálkozások elég haloványak voltak. Jobban kellene sarkítani a hülyeséget, kicsit lehetnél agresszívabb néha, lehetne jobban erőltetni a szekrénytáras vs pergőtárcsás vonalat, esetleg jobban szidhatnám a nethirlap fórumot - valami ilyesmi, legyél kreatívabb. Ha olvastál párszor, tudod hogy néha agresszív bunkó vagyok -, szóval van még mit polírozni a másodnickeden.

Muhhahahahahaaaa :)))))

TotoSK the real

Kedves multislave. Én nem bántottalak téged és mást sem, ezért nem értem a reakciódat. Azt hogy te ki vagy nem érdekel, én az vagyok akinek mondtam magam és a nethírlapról jöttem ide.
Én nem akarok senkivel veszekedni, veled sem, remélem hogy megérted ezt és a továbbiakban békésen szakmaian tudunk fórumozni.

#1813 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:55

Na, kezdődik.

Most nem leszek oly elnéző, mint a múltkor. Senkivel, úgyhogy akit duplaregen érek (már vizsgálunk 1-2 nicket), végleg felfüggesztem.
Aki offol, flame-et gerjeszt, személyeskedik, valótlanságot állít be ténynek, végleg felfüggesztem és végleg bezárom a topicot is, még egyszer nem játszunk olyat, mint a múltkor.

Az meg, hogy ki kicsoda egy másik fórumon (ha lehet így nevezni) engem maximálisan hidegen hagy, csakis az itteni ténykedése alapján itélünk meg mindenkit.

#1814 Felhasználó inaktív   Multislave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 22:24

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 21:55

Aki offol, flame-et gerjeszt, személyekedik, végleg felfüggesztem és végleg bezárom a topicot is, még egyszer nem játszunk olyat, mint a múltkor.

Hali!

A személyeskedést valóban tegyük félre, a másodnickek ellen viszont tiltakozom és kérem a TotoSK nevű versenyző nickjének törlését.

Emailen küldhetek pár nethirlap-on publikált fényképet amin én vagyok látható, és ami  a Kaliber magazin decemberi számának gázpisztoly humán tesztjében jelent meg, amelyben nethirlap fórumos és Toto nickneves hivatkozással szerepelek, és egyéb, interneten nem lévő képeket saját magamról akár fegyveres akár nem fegyveres vonatkozásban.
Mindezt emailen, majd utána telefonon is kész vagyok igazolni, emilcímem toto pont sk kukac chello pont hu.

Kár lenne a topicért amúgy, nem lenne jó ha a másodnickesek "győznének".

üdv,

Toto

Szerkesztette: Multislave 2007. 08. 08. 22:27 -kor

#1815 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 23:32

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 21:55

Na, kezdődik.

Most nem leszek oly elnéző, mint a múltkor. Senkivel, úgyhogy akit duplaregen érek (már vizsgálunk 1-2 nicket), végleg felfüggesztem.
Aki offol, flame-et gerjeszt, személyeskedik, valótlanságot állít be ténynek, végleg felfüggesztem és végleg bezárom a topicot is, még egyszer nem játszunk olyat, mint a múltkor.

Az meg, hogy ki kicsoda egy másik fórumon (ha lehet így nevezni) engem maximálisan hidegen hagy, csakis az itteni ténykedése alapján itélünk meg mindenkit.

Takarítottam ésatöbbi. Kérem a fenti postom komolyan vételét.

Köszönöm.

#1816 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 01:25

Inkább töröltem. Jobb ha én, mintha mod. teszi...

Szerkesztette: *Macika* 2007. 08. 09. 01:26 -kor

Gondolkoztál már ma?

#1817 Felhasználó inaktív   picifiú 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:18

Sziasztok,

Néhány ostoba kérdés?
1. Miért jó, ha valakinek több nickje van?
2. Miért jó, ha másra hisszük, h ő az, aki nem is ő? Ezt nem értem.
3. Ez valami szakmán beüli politikai dolog, legalábbis olyan a szaga. Nem lehet ezt máshol megbeszélni?

Na jó ennyi elgég lesz az ostobaságaimból...

Plusz volna még egy kérdésem. A múltkor már kérdeztem a festéssel kapcsolatban.
Szóval, festhetem a stukkert hagyományos olajfestékkel (a dobot kellene meg a markolatot) ecsettel vagy van ennek valami rendhagyóbb módja?

Köszi,
Semmi jót ne halljak, de vigyázzatok magatokra! Üdv,
PiciFiú

#1818 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 21:10

Idézet: picifiú - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 19:18

Sziasztok,

Néhány ostoba kérdés?
1. Miért jó, ha valakinek több nickje van?
2. Miért jó, ha másra hisszük, h ő az, aki nem is ő? Ezt nem értem.
3. Ez valami szakmán beüli politikai dolog, legalábbis olyan a szaga. Nem lehet ezt máshol megbeszélni?

Na jó ennyi elgég lesz az ostobaságaimból...

Plusz volna még egy kérdésem. A múltkor már kérdeztem a festéssel kapcsolatban.
Szóval, festhetem a stukkert hagyományos olajfestékkel (a dobot kellene meg a markolatot) ecsettel vagy van ennek valami rendhagyóbb módja?

Köszi,
Semmi jót ne halljak, de vigyázzatok magatokra! Üdv,
PiciFiú

Szia. Visszaolvastam de nem találtam a festéssel kapcsolatos hozzászólásodat.
Milyen stukkert festenél be és miért? Olajfesték nem jó ötlet egyébként.

#1819 Felhasználó inaktív   picifiú 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 10:21

Üdv,

Nos egy Röhm RG59N típusú gp -t szeretnék befesteni, mert több helyen leverődött róla a festék, persze csak foltokban, a dob oldalán, a markolaton és a cső egyik oldalán. Igazából nem nagy kiterjedésű terület, amit szeretnék lefesetni.
Hogy miért szeretném lefesteni?
Nos, a legfontosabb, hogy engem zavar - nem találom túl esztétikusnak. A másik, szeretném elkerülni a korrodeálódást (nem tudom, hogy bekövetkezne-e).
Véleményed szerint mivel lehetne lefesteni, ha nem olajfestékkel?

Sziasztok,
PiciFiú

#1820 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 17:23

Idézet: picifiú - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 10:21

Üdv,

Nos egy Röhm RG59N típusú gp -t szeretnék befesteni, mert több helyen leverődött róla a festék, persze csak foltokban, a dob oldalán, a markolaton és a cső egyik oldalán. Igazából nem nagy kiterjedésű terület, amit szeretnék lefesetni.
Hogy miért szeretném lefesteni?
Nos, a legfontosabb, hogy engem zavar - nem találom túl esztétikusnak. A másik, szeretném elkerülni a korrodeálódást (nem tudom, hogy bekövetkezne-e).
Véleményed szerint mivel lehetne lefesteni, ha nem olajfestékkel?

Sziasztok,
PiciFiú

Most már világos. Az olajfesték azért nem jó mert vastagon fog és könnyen lekopik.
Vannak speciálisan alumíniumra kifejlesztett festékek azok spiáterre is használhatóak. A felületet előtte le kell maratni, majd alapozni kell és azután lefesteni. El kell menni egy festékszaküzletbe és ott megkérdezni hogy mit ajánlanak, a maratáshoz és a festéshez is.
Korrodálódni nem fog a spiáter egyébként, legfeljebb csúnyán néz ki ha lekopott.

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.