HWSW Informatikai Kerekasztal: gázfegyver - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

gázfegyver Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Malebolgia 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 18:08

Macika ne legyél már ilyen paranóiás:-D nem én vagyok a hatalom..teljesen más emberke...
én amúgyis coltmániákus vagyok ha figyeltél volna korábban:-D csocsi

hatalom te epdig sztem nézz át az index-hu forumra mert itt értelmes választ uygse fogsz kapni:-(

#402 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 18:18

Na majd ott a Vass Gábor elmagyarázza...
Ő nem ennyire tapintatos a nagyarcú újoncokkal, mint én.
Gondolkoztál már ma?

#403 Felhasználó inaktív   Malebolgia 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:17

Nagyarcú újoncok?! :-D lol figy még mindig nem értelek? elnéztem azt, hogy már leírtátok ezt a szabályosdi dolgot..én jót akartam tenni és leírogattam szépen mit hogyan mikor kell azt gondolván hogy talán segítheteke valakinek ezzel.erre te kurvára belém kötsz és az okoskodó visszataszító stílusoddal elkezdel nekem szövegelni:-D és még te nagyarcuzol le engem? te figy neked a magánéleted rendben van?!
na mind1:-D élvezd a piti életed továbbra okostojás..ennyi öröm legyen a te életedben is, hogy beszólhatsz a neten nekem:-D hajrá hajrá.:-p

#404 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:30

Idézet: Malebolgia - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:17

elnéztem azt, hogy már leírtátok ezt a szabályosdi dolgot..

Elnézted???
Ez új!

Legutóbb még ezt írtad:

Idézet

Macika.nézd bármennyire is olvasgatom a hozzászólásaid nem igazán találtam egyett sem ahol oylan amatöröknek nemhozzáértőknek mint én elég tisztán világosan elíyrtad volna egybe!!

Ezek szerint már megtaláltad, visszaolvastál 7 db hozzászólást?
Gondolkoztál már ma?

#405 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:32

Idézet: Malebolgia - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 19:08

Macika ne legyél már ilyen paranóiás:-D nem én vagyok a hatalom..teljesen más emberke...

Namost nem értem.
Írtam én olyat, hogy Te lennél a másik nickkel is?

Ilyet csak Te írtál le...
Gondolkoztál már ma?

#406 Felhasználó inaktív   Malebolgia 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 02. 00:43

Ja akkor vele is alapból voltál ilyen bunkó?! pff egs neekd srác:-D

#407 Felhasználó inaktív   Dorian 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 07:17

Na álljunk meg egy szóra...
Erre a fórumra nem jellemző ez a fikázós - kurvaanyázós stílus ami most itt megy, úgyhogy légyszi vegyetek vissza!
Acer 5740, Samsung PS50C530, Denon 2809, H/K HD755, Venice V13, Pioneer DV490, Dali Concept 6 szett, Heco Vitas 30A sub, Pentax Kx szett +FA50/1.4

#408 Felhasználó inaktív   Malebolgia 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:50

Ez így van és elnézést is kérek azoktól akik kénytelen végignézni etz a bunkózást ami itt megy...de mindekit kéren olvason vissza és figyelje meg az egésznek a menetét. köszi....
Sziasztok....
és tényleg tudnéám értékelni ha valaki hozzáértő végre felelne a Colt 1911-es kérdésemre.

#409 Felhasználó inaktív   conSalves 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 22:14

Idézet: Malebolgia - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 16:50

és tényleg tudnéám értékelni ha valaki hozzáértő végre felelne a Colt 1911-es kérdésemre.

Mit szeretnél tudni róla? Az hogy umarex többet mond róla bárminél (azért jobb mint a bruni v kimar, bár a kimaron müxik legalább a szánakasztó ha jól emléxem): alulméretezett alkatrészek, szinte full spiater, csak SA, kb 100 lövés után már kezdenek kijönni a hibái, de addig egész normálisan működik. A falon jól mutat.

#410 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 22:26

Idézet: conSalves - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 23:14

Mit szeretnél tudni róla? Az hogy umarex többet mond róla bárminél (azért jobb mint a bruni v kimar, bár a kimaron müxik legalább a szánakasztó ha jól emléxem): alulméretezett alkatrészek, szinte full spiater, csak SA, kb 100 lövés után már kezdenek kijönni a hibái, de addig egész normálisan működik. A falon jól mutat.

Mondjuk kérdés, hogy gázfegyverrel ki lő 100-at. Mert még ha éles, az más, azzal kell gyakorolni.
Na de gázzal - gondolom - kipróbálod 8-10x, aztán meg csak ha élesbe kerülsz (az meg elég ritka).

Gondolom nem véletlen, hogy az Umarex (jól tudom, hogy német a cég?) így adja el a pisztolyait, hiszen fölösleges strapabíróbbra csinálni (na jó, mostmár engedélyezett nálunk is a rakétafellövés egyes típusokkal), mert úgysem használnák egész életciklusa során annyit.

Akkor is azt mondom, hogy aki jót akar, az GRP-9-et vegyen.
Csúnya, meg snassz, de magyar és ELNYŰHETETLEN, csak acél alkatrészeket tartamaz!

Bááár, tudom, hogy sokan a látszatra mennek, hogy minél félelmetesebbnek nézzen ki, legyen minél jobban megtévesztő, mintha éles lenne.
Csak ne kerüljön egyszer sem olyan helyzetbe, hogy egy élesfegyver-tulaj is félreértse. És jogosan használja a fegyverét.
Gondolkoztál már ma?

#411 Felhasználó inaktív   Malebolgia 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 04. 23:11

Uhhh:-( nehéz szavak..mondjuk tényleg ciki szitu alakulhat ki ha az élesfegyvertulaj félreérti a szitut és mondjuk beléd lő 3at ijedtében...
de egyébként az, hogy 100 lövés után tönkremegy ez azért idegesít nem mindha annyira sokat lövöldöznék itt vele:-D lényeg hogy valahogy kinézzen.
de mondjuk nem is emberre akarom használni meg sztem nem is mászkálnék vele...csak barlangászunk és föleg erdélybe azaz romániába és ott azért még vannak vadállatok szabadon értsd többek között medvék és farkasok.és már volt rá pélkda hpogy a sátrunkat elvitte a maci:-( gondoltma ha a riasztó flash defence.el belelövök az égbe 3-4et jó hangosat szól elvileg ..akkor talán megijed az állat és eliszkol..vagy jön a b verzió amikor ijedtében nekem ront és letépi a fél arcom...:-) nos meglátjuk..de sztem maradok a colt-nál...
köszönöm. lehet-e kilöni rakétát a coltbol? mert sztem attól a fél erdő is megijedne:-D bár ha belegondolok nem jó ötlet 38 fokban az erdőben ilyen cuccokkal lövöldözni..tüzveszélyes nem? ???
nah ez lenne a következő kérdés..hogy ha mondjuk 4 méterig lő el a gázfegyó akkor begyulladhat tölle a száraz bokor akár?
és, hogy az erdőrendészek mit szólnak a gázfegyóhoz?

#412 Felhasználó inaktív   conSalves 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 01:34

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 21:26

Mondjuk kérdés, hogy gázfegyverrel ki lő 100-at. Akkor is azt mondom, hogy aki jót akar, az GRP-9-et vegyen.
Csúnya, meg snassz, de magyar és ELNYŰHETETLEN, csak acél alkatrészeket tartamaz!

Hehe, aki szeret legózni annak mindenképp ajánlott.  :D Manapság a fégtől csak "kit"  ;) formájában szerezhetsz, mert b*-nak a vevőre. Még egy olyan grp-t sem láttam, ami egyből működött volna, kellett mindegyikhez egy kis "finomhangolás".
Az árából meg lazán lehet venni egy (vagy akár kettő) csúcsminőségű Weihrauch revkót, ami szvsz sokkal alkalmasabb önvédelemre.

#413 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 01:47

Idézet: conSalves - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 2:34

Hehe, aki szeret legózni annak mindenképp ajánlott.  :D Manapság a fégtől csak "kit"  ;) formájában szerezhetsz, mert b*-nak a vevőre. Még egy olyan grp-t sem láttam, ami egyből működött volna, kellett mindegyikhez egy kis "finomhangolás".
Az árából meg lazán lehet venni egy (vagy akár kettő) csúcsminőségű Weihrauch revkót, ami szvsz sokkal alkalmasabb önvédelemre.

Erről nem is hallottam, bár mostanában nem is nagyon foglalkoztam gáz-riasztó fegyverekkel.

Kár érte, remek konstrukció (ha jól tudom, az örökéletű PA-63-tól csak a csőben különbözik!).
Bár, amit leírsz az szomorú, amikor én vettem egy ilyen GRP-9-et, a 'hosszú' csövűt (nagyon régen, tán van már 7-8 éve is), akkor még teljesen jól használható volt. Az akadályt akkoriban inkább a lőszer okozta.

Az viszont igaz, hogy rohadt drága volt már akkor is (pár éles olcsóbb volt), ezek szerint mára sem változott. Na de a jót meg kell fizetni ;)
Gondolkoztál már ma?

#414 Felhasználó inaktív   conSalves 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 19:53

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 0:47

Az viszont igaz, hogy rohadt drága volt már akkor is (pár éles olcsóbb volt), ezek szerint mára sem változott. Na de a jót meg kell fizetni ;)

Na ja, de épp az a baj, hogy nem jó!  :( Neked akkor még mázlid volt, '97 körül még volt ott egy kis igényesség. Manapság a fég csak összelapátol a maradék alkatrészekből egy-két szutykot s azt árulják 50k-ért. Aki mindenáron fullacél öntöltőt akar, annak sokkal értelmesebb egy Makit vennie (IZS79) 40k-ért. Az sokkal igényesebb, mint amilyenek a fég cuccok valaha is lesznek. Legalábbis szvsz.

#415 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 20:34

Idézet: conSalves - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 20:53

Na ja, de épp az a baj, hogy nem jó!  :( Neked akkor még mázlid volt, '97 körül még volt ott egy kis igényesség. Manapság a fég csak összelapátol a maradék alkatrészekből egy-két szutykot s azt árulják 50k-ért. Aki mindenáron fullacél öntöltőt akar, annak sokkal értelmesebb egy Makit vennie (IZS79) 40k-ért. Az sokkal igényesebb, mint amilyenek a fég cuccok valaha is lesznek. Legalábbis szvsz.

Igazad lehet, mondom, mostanában nem nagyon vagyok képben...
Gondolkoztál már ma?

#416 Felhasználó inaktív   BlauKitti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 21:22

Szerbusztok!

Nincs még gázpisztolyom, de szeretnék magamnak. Nekem inkább a méret a lényeg, hogy hol fér el. Ne tessék félre éreteni :)
Amúgy elolvastam a technikai/jogi dolgokat, azok nagyjából világosak, csak azt szeretném kérdezni, hogy ti hová teszitek, hogyan viselitek a fegyvert?
Ismeri valaki a Reck Goliath-ot? Estleg tudtok ajánlani kicsi pisztolyokat? Revolver és öntöltő is lehet. Tartok az üzleti eladóktól, ezért próbálkozok először veletek.

#417 Felhasználó inaktív   Dorian 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 10:40

Idézet: BlauKitti - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 21:22

Szerbusztok!

Nincs még gázpisztolyom, de szeretnék magamnak. Nekem inkább a méret a lényeg, hogy hol fér el. Ne tessék félre éreteni :)
Amúgy elolvastam a technikai/jogi dolgokat, azok nagyjából világosak, csak azt szeretném kérdezni, hogy ti hová teszitek, hogyan viselitek a fegyvert?
Ismeri valaki a Reck Goliath-ot? Estleg tudtok ajánlani kicsi pisztolyokat? Revolver és öntöltő is lehet. Tartok az üzleti eladóktól, ezért próbálkozok először veletek.

nem busz, hanem vusz  :D

Ha a K-i nék bemész a Gunboxba, ott korrektül kiszolgálnak, csak kicsit katonás a stílusuk  :)
Forgót javaslok, ha van pénzed rá, Weihrauch HW88, ha kevesebb, akkor HW37.
Ha meg öntöltőt veszel, vedd meg az én P22-met (öntültők közül az egyik legkönnyebb és megbízható)mert szívesen kipróbálnék én is egy forgót...
Acer 5740, Samsung PS50C530, Denon 2809, H/K HD755, Venice V13, Pioneer DV490, Dali Concept 6 szett, Heco Vitas 30A sub, Pentax Kx szett +FA50/1.4

#418 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 11:31

K-i nék = Keletinél? ;)
Gondolkoztál már ma?

#419 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 11:39

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 12:31

K-i nék = Keletinél? ;)

Igen. Egész korrekt az a bolt: nekem, a szinte teljesen laikusnak is elmondták, hogy mire kell vigyázni a spray-használatnál. Kérdés nélkül. :)

#420 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 11:57

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 12:39

Igen.

Hurrá, elmehetek kódfejtőnek... ;)

Ismerem őket, gyalog 10 percre vannak tőlem. Valóban korrektek. Engem nem zavar a katonásság sem. A nyegleség jobban zavarna.
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.