Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 13:51
Próbáltam több setupot is, de mindegyikkel szar volt.
Kess csinálhatna egy jó kis Citro setupot
 , nekem a Subaru-s setupja nagyon bejött a Joux Verte és Joux Verte II pályákon. Itt a legtöbb a hajtű, és ezeket simán vitte, nem lassult be, fordult ki a kocsi...
 , nekem a Subaru-s setupja nagyon bejött a Joux Verte és Joux Verte II pályákon. Itt a legtöbb a hajtű, és ezeket simán vitte, nem lassult be, fordult ki a kocsi...Tegnap egész délután a citro-val küzdöttem aszfalton, de most azt kell mondanom, hogy ezen a terepen egy nagy trágya. A letöltött setup-ok vackok voltak végül elkezdtem egy teljesen saját setup-ot gyártani, ami sok kísérletezés után azt mondom elég jó, de a kocsival így sem tudom elérni a saját subarus idejeimet.
Szerintem a héten inkább nyomom egy másik kocsival és egy nap gyakorlok majd citro-val a bajnokság miatt.
A legfeltűnőbb, hogy a hajtűkben nagyon lassú a kocsi. Lehet, hogy ez már azért van, mert ennek a legkisebb a nyomatéka?
 Pl a rövid cote... -on az első szakaszon vesztek el minden időt a második és harmadik alapján akár világcsúcs is lehetne a gyors részeken nagyon jó az autó, de az elsővel nem tudok mit tenni akármit állítok egy 3-4 másodpreccel lassabb vagyok.
  Pl a rövid cote... -on az első szakaszon vesztek el minden időt a második és harmadik alapján akár világcsúcs is lehetne a gyors részeken nagyon jó az autó, de az elsővel nem tudok mit tenni akármit állítok egy 3-4 másodpreccel lassabb vagyok.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

. Sajnálom.
 . Sajnálom.