HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2321 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 26. 07:27

ajaj, tegnap jó kis raid volt Orgrimmarban. bár kétszer haltam konkrét ostrom alatt (meg egyszer előtt, mikor a másik oldalon pusztítottuk a jónépet.), de azért visszavertük az imperialista humánok reakciós seregét. :D :p
teljesen jó, hogy 40es szint felet már hozzá lehet szólni a dologhoz, nem egy warlock, priest, mage nézte meg a roguém késeit közelebbről. (cheap shot nagyon rulez volt. :)) mondjuk lehetett volna sokkal jobb is az egész, ha nincs ekkora lag, de a bliz alkalmazottak érthetően a bahamákat preferálják a szerverfejlesztés helyett..
ami a legjobb volt: nem jött ki a 3:1-es arány az alliance oldalra. meg tudtuk tartani őket, sőt két ellentámadást is bevállaltunk. (a második bejött, és akkor fogták menekülőre a gnómok.) már az elején sikerült egy jó raidgroupot összerakni (20-25 fő, 40+ karikból), és azt nagyjából irányítani is tudtuk.

lok tar ogar! :cool:
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#2322 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 07:42

Idézet: rvs - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 8:27

ami a legjobb volt: nem jött ki a 3:1-es arány az alliance oldalra. meg tudtuk tartani őket, sőt két ellentámadást is bevállaltunk. (a második bejött, és akkor fogták menekülőre a gnómok.) már az elején sikerült egy jó raidgroupot összerakni (20-25 fő, 40+ karikból), és azt nagyjából irányítani is tudtuk.

Na ennyiből voltatok szervezettebbek, mert az a fejetlenség ami az ostromlók oldalán volt, az meglátszott a végére nagyon. De jó móka volt  :D
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2323 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 08:18

Kisebb csapat alapvetően nagyobb szervezettséget feltételez. Minél többen vannak a támadók, annál nehezebb szervezetten összehozni a támadást...soxor nem is sikerül...
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2324 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 08:28

Idézet: Apaf3j - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 20:49

Ha már Galadriel említette a lányát, én sem hagyhatom szó nélkül: az enyém 9 éves, és szintén nagyon ügyesen választott magának nevet (pedig nem is szerepjátékos). Magirának hívják, ember, varázslónö, 20-as szintü. Csak ritkán játszik, de ha esetleg az utatokba akad, és segítségre szorul... Köszönöm.

Határozottan emlékszem a névre, átfutott rajtam, milyen remek választás egyből vagy három mesére asszociál. Gratulálok :)

#2325 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 26. 08:44

Mindenkit üdvözlök (Régi és Új belpőket egyaránt) :)

A Guild Listát frissítettem (az előző 5 lap alapján) köszönöm az együttműködést :) még mindíg nem teljesz szerintem, de alakúl ;)

"A Nagy Magyar Guild":
   Én is amellett foglalnék állást, hogy maradjunk mi így egyben, mert tényleg "családias" a hangulat és pici gondoktól eltekintve nem is volt soha... Mindenki belerázódott a világba, büszke lehet mindenki magára, mert mindenki Védi / óvja a klán becsületét és eddig még nem is volt senkire panasz (tudtommal csak 1* volt de az is csak egy figyelmeztetés formájában, hogy "enyebenye").
   A családias / baráti légkört nem adnám fel semmiért :) (itt a "lányom",  "neveltfiam", stb. is játszik boldogan :) )

Nem szeretném ha az a "nagy magyar The Huns-os egyveleg" összeolvadna velünk... Vannak MINDEN nemzetnek "fura / nemkedvelt" játékosai... jól elvannak ott is...
Direkt nem mondom, hogy kiknek a neveit említették másutt, mások, tőlem függetlenül... csak annyit mondok (Etele, hozzászólására reagálva) hogy :lol:

[Szerk ON:]
Az a külön csati a "HunRade" pl. jó ötlet...
Az a Mod is tetszik.. csak nekem hibaüzenettel indúl és elszáll az elején...
[Szerk OFF]

Apaf3j:
  Én sem tudok annyit fennlenni mint amennyit szeretnék (még szerencse, mert akkor nem járnék dolgozni, valszeg asszony beadná a válópert és éhenhalnék a monitor előtt :D ).
  Én is "csak" 48-as vagyok... ha gondolod akkor mehetünk néha együtt... /w -z rám :)

BaluC :cool2:

Ui. Jelenleg a Lista szerint 38 tagot számolunk. A lista szerintem még nem teljes, mert csak 52! karakter szerepel, pedig tudtommal a 60-at már átláptük...

Csatolt fájl:

Szerkesztette: BaluC 2005. 05. 26. 08:48 -kor

WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2326 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 08:47

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 8:28

Határozottan emlékszem a névre, átfutott rajtam, milyen remek választás egyből vagy három mesére asszociál. Gratulálok :)

Köszi :D
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2327 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 08:53

Idézet: rvs - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 8:27

ajaj, tegnap jó kis raid volt Orgrimmarban. bár kétszer haltam konkrét ostrom alatt (meg egyszer előtt, mikor a másik oldalon pusztítottuk a jónépet.), de azért visszavertük az imperialista humánok reakciós seregét. :D :p
teljesen jó, hogy 40es szint felet már hozzá lehet szólni a dologhoz, nem egy warlock, priest, mage nézte meg a roguém késeit közelebbről. (cheap shot nagyon rulez volt. :)) mondjuk lehetett volna sokkal jobb is az egész, ha nincs ekkora lag, de a bliz alkalmazottak érthetően a bahamákat preferálják a szerverfejlesztés helyett..

lok tar ogar! :cool:

hát a horda bepróbálkozása SW ellen viszont egy nagy nulla volt... megjelent kb 10-15 db 40-50 körüli kari, és mikor elnéztek SW fele, meglepve tapasztalták hogy kb 50 fős sereg (40-60-asok) állomásozik már GS-ben, ugyanennyi bent SW kapujában... szal "a horda raidel SW ellen"-ből semmi sem lett :)

aztán az imperialista humánok feldühödtek hogy még egy jókis támadást sem tudnak visszaverni ellenfél hiányában, szal átmentünk ellentámadásba orgrimmar ellen. na az kissé zúzós lett :D

kb 100 fős alliance sereg. a dolog ott lett elbaltzáva, hogy megálltunk a bevezető folyosón, szűk helyen. egyszer ugyan nagyrészt bejutottunk az udvarba, de valami miatt mindenki visszább húzódott. patthelyzet alakul ki, ugye a kisebb horda sereg jól tartotta a beszorult nagyobbat, főleg, hogy pont ott állt mindenki, ahol a grunt NPC-k, élükön a 60-as elittel spawnoltak állandóan :/ aztán a warriorok intimidate rohama a végén brutális volt... kb 10 fő berohant a 70-80 fős alliance sereg közé és feart nyomtak mindenkire... szvsz egy kicsit durvára sikerült az a skill, miután ezzel az egy rohammal ki is söpörtek mindenkit a városból...

csináltam képeket is az ostromokról, majd linkelem este :)

#2328 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 08:56

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 9:44

Mindenkit üdvözlök (Régi és Új belpőket egyaránt) :)

A Guild Listát frissítettem (az előző 5 lap alapján) köszönöm az együttműködést :) még mindíg nem teljesz szerintem, de alakúl ;)

Galadriel - Quenthel - NE female hunter - skinning elementhal LW
              - Danifae - NE female priest - tailor, enchanting

- Taldera Tauren female shaman - skinning LW

Csak gondoltam nem iszom előre a medve bőrére és teljes jogú tagként írom be az adatokat  ;)

#2329 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:01

Kecsöpp: ne haragudj hogy olyan kurtán-furcsán kiléptem, de melóhelyről nyomom ilyenkor reggel, most megjött a főnök, és volt egy "azonnaldesürgősentegnaprakellettvolna" intéznivaló, sorry, legközelebb belépek WoW-ba, én megyek hozzád. :) Kárpótlásul.
Még egyszer bocsánat. :respect:

#2330 Felhasználó inaktív   Avulu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:06

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:42

Én sem a 10 fős raidekre gondoltam. :cool:

De számoljunk csak egy kicsit.  :think:

Hány emberke (NEM karakter) van a klánban? :think:

Szerintem 60 simán. Na most lassacskán mindenkinek lesz lvl60-as karija, és mivel nem áttekinthetetlen egy ekkora taglétszámnál a kommunikáció, simán meg lehet szervezni heti néhány 40 fős klánraidet. Szerintem.

Aztán tévedhetek is, mert láttunk már karón varnyút. :D

Nincs 60 ember a klánban. Ne azt nézd, hogy hány karakter van, hiszen vannak elég szép számmal alt karik. A legtöbb amikor mindenki fent volt olyan 25-30 player körül volt. Önmagukban mi nem fogunk tudni megszervezni se egy Onyxia, se egy MC raidet 40 fővel, legfőbbképpen azért mert egyetlen papunk van és egy druidánk. Ez pedig édeskevés ezekre a helyekre.  (Ebből a szempontból a többi magyar guild se áll jól..Tarkumiéknak van 3 papjuk, de még az is kevés).
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu

#2331 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:10

Idézet: Avulu - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 10:06

Nincs 60 ember a klánban. Ne azt nézd, hogy hány karakter van, hiszen vannak elég szép számmal alt karik. A legtöbb amikor mindenki fent volt olyan 25-30 player körül volt.

Azt hiszem az általad is idézett hozzászólásomból világosan kiderül, hogy én sem a karaterekre, hanem a játékosokra (=emberekre) gondoltam, viszont kissé túlbecsültem a számukat, mea culpa.

Idézet

Önmagukban mi nem fogunk tudni megszervezni se egy Onyxia, se egy MC raidet 40 fővel, legfőbbképpen azért mert egyetlen papunk van és egy druidánk. Ez pedig édeskevés ezekre a helyekre.  (Ebből a szempontból a többi magyar guild se áll jól..Tarkumiéknak van 3 papjuk, de még az is kevés).

Együtt lehet működni - szerintem - a többi kisebb klánnal, és velük megszervezni egy-egy 40 PC-t követelő raid-et. Az óriásmassza klánok meg csináljanak amit akarnak. :) :D

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 26. 09:11 -kor

#2332 Felhasználó inaktív   Avulu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:12

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:35

Részemről én azt mondom jó lenne a nagy klán. Például tegnap is 3szor irtam kláncsatira, hogy kellene egy kis help, mire valaki válaszolt. Úgy talán könnyebb lenne partereket találni partykba (persze ez nem 100%:)) a kissebb karaktereknek is, mert nem mindenki lvl 58+.

Végül Huns-osokkal csináltam meg.

Egy összevont nagy klán pont nem a kicsiknek kedvezne.
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu

#2333 Felhasználó inaktív   Red 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:15

red - Amonike - HUM female pap - herba-alchemy

#2334 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:49

Idézet: Red - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 10:15

red - Amonike - HUM female pap - herba-alchemy

Te IS és Galadriel is hozzáadva :)

a Jóhír viszont hogy jelenleg 10 !!! Priest van a listán :p
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2335 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:52

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 10:49

küldtem mailt, de beírom ide is:
Antracit - rvs - dwarven paladin - miner/armorsmith
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#2336 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:59

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 10:49

Te Balu, nem akarod berakni a klánlista file-ra mutató linket az aláírásodba? Én azért nem teszem be, mert nem én dolgoztam vele, idegen tollakkal nem ékeskednék... :)

RE: vagy ha nincsen tárhelyed, told el emilben a klánlista file-t, feltöltöm neked, és küldök egy linket, amit kirakhatsz aláírásba... :)

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 26. 10:05 -kor

#2337 Felhasználó inaktív   H0PE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 10:03

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 10:30

Most kicsit elakadtam.

Nem nagyon van olyan questem, ami nekem, lvl32-nek való, a 20-30-as területeket "kinőttem", a 30-40-esek még túl kemények nekem...
Szóval olyan "megfeneklettem" érzésem van. :( :down:

Erre nekem az a trukkom, hogy nem hagyok szurke questet... Tauren vagyok, a barrensi teruleten megcsinaltam a questeket 20ig, es atmentem undercity kornyekere, ott volt par napi szurke, de most mar akarhova megyek, zold mindenhol. Ezek igy eleg konnyuek, atlag 1500-2000xp legalabb, es inkabb ingazok a ket sziget kozt majd. A questlogban ugy is latom, hogy milyen szintuek a legalacsonyabb szintu questek mind2 szigeten, ergo a legkissebhez igazodok mindig. Aztan majd megcsinaltam minden questet, majd szolok :D

Igazabol azert is csinalom, mert kivancsi vagyok a "reputation" hogy fog allni a game vegen, ha minden questet megcsinaltam :)
H0PE

#2338 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 10:06

Már nem aktuális a dolog, kicsit túllendültem a lvl30-on, lvl53 vagyok. :) :D

#2339 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 10:26

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 9:53

... nagyrészt bejutottunk az udvarba, de valami miatt mindenki visszább húzódott. patthelyzet alakul ki, ugye a kisebb horda sereg jól tartotta a beszorult nagyobbat, főleg, hogy pont ott állt mindenki, ahol a grunt NPC-k, élükön a 60-as elittel spawnoltak állandóan :/ aztán a warriorok intimidate rohama a végén brutális volt... kb 10 fő berohant a 70-80 fős alliance sereg közé és feart nyomtak mindenkire... szvsz egy kicsit durvára sikerült az a skill, miután ezzel az egy rohammal ki is söpörtek mindenkit a városból...

csináltam képeket is az ostromokról, majd linkelem este :)

Pont ezt nem értettem mert abszolút nyerésre álltunk erre csomóns csak álltak hátul vagy visszaemntek
Én végig első sorban voltam és egyszer haltam meg
Persze ekkora sereghez már kell valamiféle fegyelmezett vezetés is

:D  :D  :D 
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#2340 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 10:31

Idézet: Asdam - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 11:26

Pont ezt nem értettem mert abszolút nyerésre álltunk erre csomóns csak álltak hátul vagy visszaemntek
Én végig első sorban voltam és egyszer haltam meg
Persze ekkora sereghez már kell valamiféle fegyelmezett vezetés is

:D  :D  :D

A fegyelmezett vezetés egy dolog, de a népnek engedelmeskedni is kéne a vezetőknek. Szóltak ott többen, hyog menjen előre mindenki, de sokna mentek a maguk feje után. Meg is lett az eredménye :)

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118