HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#181 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 17. 11:49

Idézet: Devon Mjsz - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 10:47

Mi a lényeges különbség a leatherworking, és a tailoring között? Azt vettem észre h nagyjából hasonló cuccokat lehet készíteni mindkét képességgel. Javítsatok ki ha tévedek, pls.
Melyikhez kötődik jobban a skinning mesterség? És miért?
thx

klikk ide

#182 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:06

Megjegyzem a support a kedd kora délután írt levelemre egyelőre cseszett válaszolni... :reklamacio:

Ja.

Az Account Manager oldalon nekem is azt írja ki a bankkártyánál, hogy "Invalid details or
Payment refused" (tegnap 23:25-kor kellett volna terhelniük). A kártya egyébként okés. Szerintem a Blizzard rendszerével lesz a gond, mert eddig itt ahogy elnézem senkinél nem tudták levonni a havidíjat a kártyáról.. :think: 

Szerkesztette: Etele 2005. 03. 17. 12:10 -kor

#183 Felhasználó inaktív   mATy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:17

WoW HUN-on írta egy srác, hogy nála a vezetéknév - keresztnév csere megoldotta a bankkártyás problémát.
Kíváncsi vagyok nálam működik e a dolog.

Szerkesztette: mATy 2005. 03. 17. 12:18 -kor

ABIT IC7-G + INTEL P4 3GHz 800MHz Prescott + Zalman CNPS7000A-Cu + 2x512MB(DDR400) + RADEON 9600 XT 128MB (SAPPHIRE) + LG StudioWorks 775N + CREATIVE SB Live! 5.1 + MAXTOR 6E040L0 40GB + LG 8320B CDRW + LG 8120B DVD + DEXXA Optical Mouse + MICROSOFT Windows XP Professional SP2 + ADSL(2048 kbit/s)

#184 Felhasználó inaktív   capaszabi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:22

Idézet: Devon Mjsz - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 12:47

Mi a lényeges különbség a leatherworking, és a tailoring között? Azt vettem észre h nagyjából hasonló cuccokat lehet készíteni mindkét képességgel. Javítsatok ki ha tévedek, pls.
Melyikhez kötődik jobban a skinning mesterség? És miért?
thx

lw-el bör cuccokat lehet késziteni, nagyobb armor, inkább testi statok adása, armor kitek st. skinning ehhez kötödik jobban, mert bör alapanyagot használ. viszonylag gyorsan fel lehet fejleszteni. magas szinten lehet specializálodni 3 fajtára belöle amik adnak recepteket.

tailoringgal alacsonyabb armorú cuccokat lehet, föleg mentális statra adnak. alapanyaga cloth, silk, wool amit mobok dobnak. bagokat is ezzel lehet késziteni. nagyon drága a fjlesztése, mert a clothokat drágán adják AHban és csak humanoid mobok dobják általában.  magas szinten neked kell megszerezni a recepteket, mert oktato nincs.

magasabb szinten (150+) már mindegyik használ offskill alapanyagokat (spidersilk, gemek, drágakövek, ezeket elég nehéz beszerezni).

kb. ennyi.
Kaysa (Lvl 52+ NE Hunter) on Arathor
Rofellos (Lvl 41+ NE Druid) on Arathor
Selenia (Lvl 12+ UD Priest) on Zenedar
Lyanor (Lvl 32+ HU Paladin) on Dunemaul

#185 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:51

húú, van itt mindenféle kártya :)
nem is gondoltam, h szerencsésnek kell éreznem majd magam, h nekem rendesen levonták...

#186 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:53

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 13:06

Megjegyzem a support a kedd kora délután írt levelemre egyelőre cseszett válaszolni... :reklamacio:

Ja.

Az Account Manager oldalon nekem is azt írja ki a bankkártyánál, hogy "Invalid details or
Payment refused" (tegnap 23:25-kor kellett volna terhelniük). A kártya egyébként okés. Szerintem a Blizzard rendszerével lesz a gond, mert eddig itt ahogy elnézem senkinél nem tudták levonni a havidíjat a kártyáról.. :think:

Én felhívtam a bankomat (MC kártyám van egyébként), és mondták hogy semmilyen pénzleemelési próbálkozást nem látnak. Szerintem is az ő rendszerükkel lehet a gond. Megpróbálom én is megcserélni a vezeték- és a keresztnevemet, hátha.

Ha nem megy, marad a gamersloot.

#187 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 13:49

Lehet ezért meg leszek lincselve de azért elmondom. :Đ
Az ingyen napokkal együtt 15-én járt le az ingyen 1 hónapom, már régóta OTP-s webkártyám van, fizettem vele már itt-ott a netem, többek közt MMORPG-t is. Simán beírtam a számát az azt a 3v4 jegyü (fejből nemtom) ellenörző bigyót, simán levették a pénzt (na jó nem simán mert elöször elbasztam a számot és akkor invalid lett) most április 15-ig vagyok előfizetve és a netes bankcenterem szerint is megtörtént a 3xxxFt-os terhelés. Szal webkártyával is megy, még ha nem is mindnkinek.  :think:  :think:  :think:
User Error, replace user and press any key to continue...

#188 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 14:11

Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 14:49

Lehet ezért meg leszek lincselve de azért elmondom. :Đ...

Meglincselve nem leszel érte. Nekem a baráti körömben is kb olyan vegyes a kép, mnit itt a fórumon. Van amivel megy, van amivel nem. Nekem úgy tűnik, mintha az MC kártyákat kissé kevésbé szeretné...

De az, hogy az elméletileg kb 3 napja lejárt accountomat még nem tiltották le, arra utal, hogy feltehetően ők is tisztában vannak azzal, hogy a probléma az ő gépezetükkel lehet.

#189 Felhasználó inaktív   mATy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 14:31

Jól megszervezte a Blizz a pénzügyek intézését :rolleyes:
ABIT IC7-G + INTEL P4 3GHz 800MHz Prescott + Zalman CNPS7000A-Cu + 2x512MB(DDR400) + RADEON 9600 XT 128MB (SAPPHIRE) + LG StudioWorks 775N + CREATIVE SB Live! 5.1 + MAXTOR 6E040L0 40GB + LG 8320B CDRW + LG 8120B DVD + DEXXA Optical Mouse + MICROSOFT Windows XP Professional SP2 + ADSL(2048 kbit/s)

#190 Felhasználó inaktív   capaszabi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 17. 15:15

Sziasztok!

Tud valaki ma jönni Blackfathom Deepsbe segiteni nekem??? 5 ora körül? :help:  :respect2:
Kaysa (Lvl 52+ NE Hunter) on Arathor
Rofellos (Lvl 41+ NE Druid) on Arathor
Selenia (Lvl 12+ UD Priest) on Zenedar
Lyanor (Lvl 32+ HU Paladin) on Dunemaul

#191 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 15:34

Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 13:49

Lehet ezért meg leszek lincselve de azért elmondom. :Đ
Az ingyen napokkal együtt 15-én járt le az ingyen 1 hónapom, már régóta OTP-s webkártyám van, fizettem vele már itt-ott a netem, többek közt MMORPG-t is. Simán beírtam a számát az azt a 3v4 jegyü (fejből nemtom) ellenörző bigyót, simán levették a pénzt (na jó nem simán mert elöször elbasztam a számot és akkor invalid lett) most április 15-ig vagyok előfizetve és a netes bankcenterem szerint is megtörtént a 3xxxFt-os terhelés. Szal webkártyával is megy, még ha nem is mindnkinek.  :think:  :think:  :think:

Hogy töltötted ki a mezőket?
-Neved normál, vagy fordított sorrendben volt?
-Kártyán mennyi pénz volt? (nem fillérre pontosan, csak a levont léhez képest mennyi :) nekünk l2 fizetésekor ha picivel több volt rajta csak, akkor valamiért bugzott a rendszer, és nem jött össze a fizetés, viszont a pénzt zárolták...)

Én10k-t utaltam webkártyára, és kb 9et kellene levonniuk a 3 havi díjjra, ezzel szemben Invalid details or Payment refused vár az account management oldalon, viszont még mindíg aktív, szóval nemtudom mi az ördög van...

Végülis, ha megy a gáma, és egy fillért nem kell fizetni nekem az is jó :D

#192 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 15:52

Jah egy kérdés:
semmi mód nincs rá, hogy soulstone-t party-ban használjuk értelmesen? Csak mert a 30 perces cooldown azt hozza, hogy vagy rajtam van, vagy haveron, és így rajta ritkábban van, mert én vagyok puhább :)

#193 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 15:54

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 10:15

Én csak egy dolgot nerm értek. És nem azért, mert savanyú a szőlő!

Van itt olyan, ugyebár, akinek már le kellett volna vonni a havidíjat a számlájáról, de ez nem történt meg (lényegtelen, hogy a Blizzard vagy a user hibájából), ugyanakkor a delikvens mégis tud játszani az accountjával, kvázi "ingyen", hiszen már lejárt az ingyen hónapja, az újat meg még nem fizette be...

De van (lesz) itt olyan is, akinek minden rendben, és ahogy azt kell, időben levonják a pénzt a számlájáról/befizeti a gamecard-ot, ketyeg az előfizetése tovább. Ő nem kap "ingyen" játékot.

Ezt az ellentmondást hogyan óhajtja feloldani a kedves Blizzard? :think: Vagy csak én érzem úgy, hogy nem egészen kerek ez a történet? :think:

Szerintem majd vonni fognak...nehogy azt hidd, hogy ha pl 15-én kellett volna vonniuk a pénzt, de csak 22-én teszik meg, akkor ápr. 22-re teszik a következő fizetés időpontját. Marad szépen ápr. 15.
Szerintem :)
Szal max annak jár....rossz szó, inkább 'kap'... ingyen játékot, akinek nincs lóvé a kártyáján, de nem is akarja meghosszabbítani az előfizetést. Bár szerintem rajta is be lehet hajtani így vagy úgy a pénzt.

#194 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 15:58

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 15:52

Jah egy kérdés:
semmi mód nincs rá, hogy soulstone-t party-ban használjuk értelmesen? Csak mert a 30 perces cooldown azt hozza, hogy vagy rajtam van, vagy haveron, és így rajta ritkábban van, mert én vagyok puhább :)

Csapatban érdemes olyanra tenni, aki fel tudja támasztani a csapatot. Ha nincs ilyen, akkor szerintem helyzettől függően célszerű a legerősebb, vagy épp a leggyengébb játékosra tenni.

#195 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 16:11

Hát jah, ilyenre jutottam én is, de akkor önző leszek :)

Más:
Megléptem lvl20at warlockal, és mehetek barrensbe sucubus miatt.
Melyik a nyerőbb útvonal? Booty bay->Ratchet(barrens), vagy Menethil Harbour - > Theramore Isle

Egyiknél az egyik kontinens a keményebb másiknál a másik. Lvl 20 körül a lvl30-45ös lények erősen szétcsapnak bármit is kezdek, szóval merre érdemes próbálkoznom?

#196 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 16:15

(MH->)Auberdine-->Ashenvale-->Barrens - kényelmesen el lehet sétálni minden gond nélkül, persze PvE szerveren :D

#197 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 16:23

Annyit hozzátéve, hogy Astranaar-ba vedd fel a griff útvonalat, ha esetleg legközelebb erre kell jönni :)

#198 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 18:05

Ezt midenkI nézze meg Képek nélkül (A Képek nevét nézzétek)

LOOOL
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#199 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 18:46

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 16:11

Megléptem lvl20at warlockal, és mehetek barrensbe sucubus miatt.
Melyik a nyerőbb útvonal? Booty bay->Ratchet(barrens), vagy Menethil Harbour - > Theramore Isle

szerintem is a

menethil-auberdine-astranaar...Barrens a jó útvonal.

egyébként jó lesz ha hozzászoksz a barrenshez, főleg ratchethez, mert jópár warlock küldi lesz oda :D

#200 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 20:20

Nem jópár, hanem kva sok :D

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9