HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#381 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 18. 18:09

Sorcim a délután elérte a 92-es szintet, ennek örömére mf-eltem egy kicsit: Highlord's Wrath, Occulus, meg valami +3 sorci skilles bot (a neve nem jut eszembe...).  :)

Szerk.: Hmm... csak fel kellet nézni az Arreat Summitra: Warpspear a becses neve. Nem valami nagy durranás, de mostanában egy-egy mf-run során örülök ha egy exceptional unique esik.  ;)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 04. 18. 18:13 -kor

#382 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 18. 21:31

Summer grat a 92-es szinthez :)

Ma igazan szerencses volt a hf:
Nigthmaren egy UM, hellen egy GUL esett :birthday2:

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#383 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 22:05

Egy ilyen mf mit jelent? Hányszor, hol, hányan, stb?

Hogy bírtok ennyi hf-t csinálni? Csak nem felhúztok egy karaktert eddig csak ezért? Bezzeg nekem egy kemény Sol esett nighton  :fuck:

Egyébként grats.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#384 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 19. 07:20

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 23:05

Hogy bírtok ennyi hf-t csinálni? Csak nem felhúztok egy karaktert eddig csak ezért? Bezzeg nekem egy kemény Sol esett nighton  :fuck:

Egyébként grats.

Dehogynem. Szombat óta csináltunk 4 karit csak a hf miatt. Normal baalrunon elvisszük 40-es szintig, aztán jöhet a két hf. Eredménye: 2 pul, 2 um, 1 gul

Ha úgyvesszük, hogy ez 3 nap eredménye(ami nem teljes 3 napot jelent), akkor ez nagyon jó.

Ja, és köszi :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#385 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 08:02

ööööö, a hf az ugye nem mf? micsoda?
a bonekrom 52-es szinten normalban baalnal igen nagyon bajban van az utolsó két csoport minionjaival, pedig 20-as bone spirit, 17-as bone spear, 5-ös bonewall, 5-ös teeth...  spiritre 1000+ damage.
rendesen egyesével kell velük lefogócskázni a pályát bone spirittel. Ha mind utánam mozdul, akkor gáz van. Lehet, hogy mf karakternek csak és kizárólag a sorc az igazi???

Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 19. 08:09 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#386 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 08:53

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 9:02

ööööö, a hf az ugye nem mf? micsoda?
a bonekrom 52-es szinten normalban baalnal igen nagyon bajban van az utolsó két csoport minionjaival, pedig 20-as bone spirit, 17-as bone spear, 5-ös bonewall, 5-ös teeth...  spiritre 1000+ damage.
rendesen egyesével kell velük lefogócskázni a pályát bone spirittel. Ha mind utánam mozdul, akkor gáz van. Lehet, hogy mf karakternek csak és kizárólag a sorc az igazi???

mf = magic find, azaz olyan játék, ahol direkt jó cuccok találása a cél
hf = Hellforge, küldetés Act4-ben, ami rune-okat ad. Ha szerencséd van, akkor igen jókat, ha nincs, akkor nem. Nekem normon adott vagy 4-5-t, a legmagasabb Amn volt, nighton egy darab Sol-t kaptam. Persze a mázlistáknak már Um esik :) Állítólag jó, ha többen vannak a játékban, akkor jobbakat ad, szóval érdemes akkor hívni valakit (persze olyat, aki nem kapkodja el előled)

Hát nem tudom, de nem tűnik túl biztatónak, hogy lvl52-n gond a normál baal :( Mi lesz később?

#387 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 10:48

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 9:53

mf = magic find, azaz olyan játék, ahol direkt jó cuccok találása a cél
hf = Hellforge, küldetés Act4-ben, ami rune-okat ad. Ha szerencséd van, akkor igen jókat, ha nincs, akkor nem. Nekem normon adott vagy 4-5-t, a legmagasabb Amn volt, nighton egy darab Sol-t kaptam. Persze a mázlistáknak már Um esik :) Állítólag jó, ha többen vannak a játékban, akkor jobbakat ad, szóval érdemes akkor hívni valakit (persze olyat, aki nem kapkodja el előled)

Hát nem tudom, de nem tűnik túl biztatónak, hogy lvl52-n gond a normál baal :( Mi lesz később?

igazából nem is feltétlenül baal volt a gond, hanem az utolsó két garnitúra minionjai....baal az állt türelmesen egy helyben, néha nyomott magic-et, néha odébbteleportált .... viszont a bonespirit a minionokat nem állitotta meg, jöttek egyenesen mint tank, és kb. ugyan olyan tempóval közlekednek, mint a nekróm.
Belátható, ha menekülés közben megállok varázsolni, utolér és hátbamasszíroz.... volt, amikor három kört szaladtam a nyakamban loholó monsztával, mire egy kanyar mögött leakadt, és tudtam neki spiritelni....
Na mindegy, most lesz vagy két nap kihagyás, addig elgondolkodok a sorcin...
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#388 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 14:46

Vaakuum:
Gondolom Lister the Tormentorra, és kis csapatára gondolsz? Szvsz azok a legkeményebb szörnyek az egész kib. játékban. Players hányon próbáltad?
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#389 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 14:52

A sorcit azért használják mf-re, mert nagyon erős és lehet vele haladni, vagy mert a Tal set brutál magas "better chance of getting magic items"? Vagy mindkettő? Egyébként melyik a legerősebb sorc?

#390 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 14:58

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 23:05

Egy ilyen mf mit jelent? Hányszor, hol, hányan, stb?
[...]

Nos, az én "mf-menetrendem":
ACT1 - Mausolaeum (a lightning immunis lények miatt csak akkor megyek ide, ha unatkozom...)
ACT1 - Dark Wood - Treehead Woodfist
ACT1 - Forgotten Tower - Countess
ACT1 - Pit (mindkét szintje) (mostanában kihagyom, mert hiába 85-ös szintű, itt nekem még nem esett semmi jó...)
ACT1 - The Cathedral - Bone Ash
ACT1 - Catacombs - Andariel
ACT2 - Lost City - Dark Elder
ACT3 - Sewers lvl2
ACT3 - Durance of Hate - Mephisto
ACT5 - Frigid Highlands - Eldritch the Rectifier
ACT5 - The Bloody Foothills - Shenk the Overseer
ACT5 - Arreat Plateau - Thresh Socket
ACT5 - Nihlathak's Temple - Pindleskin
ACT5 - Glacial Trail - Bonesaw Breaker

A felsorolt helyek/szörnyek felkeresése egészséges jó item találása érdekében. Persze a menet közben útbaeső szörnycsoportokat is ki szoktam végezni, különös tekintettel az unique lényekre. Ez mondjuk nem kevés (a többiek talán tanúsíthatják, hogy nálam egy run eltarthat több mint fél óráig), viszont nem is olyan unalmas, mintha kétperces Andi-runokat csinálnél.

#391 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 15:03

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 15:52

A sorcit azért használják mf-re, mert nagyon erős és lehet vele haladni, vagy mert a Tal set brutál magas "better chance of getting magic items"? Vagy mindkettő? Egyébként melyik a legerősebb sorc?

Nekem egy egyágas lightning sorcim van, tal szetben futkározik és van 472% "better chance of magic item" értéke. A fenntebb vázolt útvonalon szinte sehol sincs lightning immunis monszta (csak a mellékesen kóborló lények között), de ha van is, akkor a segítő simán lecsap mindent. Érdekes, hogy a legtöbben cold vagy fire sorcit használnak (vagy kétágast), pedig például Counti is fire+cold immunis...  :)

#392 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 15:06

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 9:02

Lehet, hogy mf karakternek csak és kizárólag a sorc az igazi???

Assából is lehet mf-es karit csinálni, bár kétségtelen a sorci a legjobb mf-elésre.

#393 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 15:23

Summer:
Countess kötelezően Cold+Fire immun (gondolom Hellen)? Nem véletlenszerűen kapják a +2 speciál tulajdonságot a szörnyek?
Mondjuk Lite Enchanted+Immune to Lite+Multiple Shot ?
Vagy Aura Enchanted (Fanaticism)+Extra Strong+Extra Fast ??? (hogy még elszaladni se lehessen)

Kérdésem:
A Blessed Hammer-hez miért csak a Concentration ad +damaget? Ez van fenn az AS-on is, ezt írja mindenki, bár a Skill Tree-ben nem szerepel (igaz, nem is synergy), de mi ebben a logika? Might vagy Fanaticism miért nem (igaz, hogy utóbbinál az AS növelés hasztalan lenne, Might meg gyengécske)?
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#394 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 16:00

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 16:23

Summer:
Countess kötelezően Cold+Fire immun (gondolom Hellen)? Nem véletlenszerűen kapják a +2 speciál tulajdonságot a szörnyek?
[...]

:think:
ha nem is cold+fire, de cold és/vagy fire immunis, és az biztos, hogy sose lightning immunis. Mindenesetre nekem a lightning sorcimmal még sose kellett a csicsó munkájára várnom Countinál...

Szerk.: most, 3 run után állítom, hogy Countess hellen mindig cold+fire... háromszor egymás után már nem lehet véletlen.  ;)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 04. 19. 16:40 -kor

#395 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:00

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 15:58

Nos, az én "mf-menetrendem":
ACT1 - Mausolaeum (a lightning immunis lények miatt csak akkor megyek ide, ha unatkozom...)
ACT1 - Dark Wood - Treehead Woodfist
ACT1 - Forgotten Tower - Countess
ACT1 - Pit (mindkét szintje) (mostanában kihagyom, mert hiába 85-ös szintű, itt nekem még nem esett semmi jó...)
ACT1 - The Cathedral - Bone Ash
ACT1 - Catacombs - Andariel
ACT2 - Lost City - Dark Elder
ACT3 - Sewers lvl2
ACT3 - Durance of Hate - Mephisto
ACT5 - Frigid Highlands - Eldritch the Rectifier
ACT5 - The Bloody Foothills - Shenk the Overseer
ACT5 - Arreat Plateau - Thresh Socket
ACT5 - Nihlathak's Temple - Pindleskin
ACT5 - Glacial Trail - Bonesaw Breaker

A felsorolt helyek/szörnyek felkeresése egészséges jó item találása érdekében. Persze a menet közben útbaeső szörnycsoportokat is ki szoktam végezni, különös tekintettel az unique lényekre. Ez mondjuk nem kevés (a többiek talán tanúsíthatják, hogy nálam egy run eltarthat több mint fél óráig), viszont nem is olyan unalmas, mintha kétperces Andi-runokat csinálnél.

Ez azt jelenti, hogy elsősorban Act1 és Act5 a legjobb mf-elésre? Én meg Tal Rashaztam meg Baaloztam. Ezt a tapasztalat után szedted össze?

Az, hogy egy pálya 85-s szintű, az mit jelent, hol jelentkezik? Mi a legmagasabb?

Én halálra unnám a két perces runokat. Nekem is jobban fekszik, ha játszhatok. Így inkább elmegyek valahova és mindent letakarítok :)

Szerkesztette: pig 2005. 04. 19. 17:17 -kor

#396 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:16

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 16:23

Kérdésem:
A Blessed Hammer-hez miért csak a Concentration ad +damaget? Ez van fenn az AS-on is, ezt írja mindenki, bár a Skill Tree-ben nem szerepel (igaz, nem is synergy), de mi ebben a logika? Might vagy Fanaticism miért nem (igaz, hogy utóbbinál az AS növelés hasztalan lenne, Might meg gyengécske)?

Eleg az, hidd el, ugyanakkor a blessed hammernek es a concentrationnak is van synergije, gagyi cumokkal is szep sebzest lehet osszehozni.
Might ugyi fizikai sebzesre vonatkozik, ez meg magic szal logikatlan, AR megintcsak nem jatszik a sebzesnek ennek a formajaban, szal megintcsak logikatlan.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#397 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:32

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 18:00

Ez azt jelenti, hogy elsősorban Act1 és Act5 a legjobb mf-elésre? Én meg Tal Rashaztam meg Baaloztam. Ezt a tapasztalat után szedted össze?
[...]

Néhány oldallal ezelőtt td berakta a 85-ös szintű helyeket, nézd meg. Azokon a helyeken elméletileg nagyobb esélye van esnie jobb cuccoknak. Amiket írtam, azok elsősorban szörnyek, akiket runolok; ezek mindegyike dobott már elite unique cuccot. Talán Pindleskin nem éri meg csak a fáradozást, de ő meg gyorsan megvan...

Tal Rashán Durielt érted? Na az a rusnya féreg nem dob szinte soha semmit, arról nem beszélve, hogy hosszú az út odáig, még teézéssel is. Baal-al ugyanez a hiba, bár az néha dob jó dolgokat, de két szintet lemenni hozzá, meg a minionjait is kinyírni...

#398 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 04. 19. 18:05

Sziasztok! Tomb wand-ot honnan tudok szerezni a legkönnyebben?
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#399 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 18:37

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 19:05

Sziasztok! Tomb wand-ot honnan tudok szerezni a legkönnyebben?

Gondolom az unique tomb wandra gondolsz, vagyis az Arm of King Leoric-ra. Ha nem akarsz trédelni, akkor szorgalmasan runold az act bossokat (Andi, Mefi), egyszer majd csak esik. Mivel ez exceptional tárgy, így akár normal fokozaton is eshet, de nightmare-en vagy hellen nagyobb az esély rá.

#400 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:23

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 19:37

Gondolom az unique tomb wandra gondolsz, vagyis az Arm of King Leoric-ra. Ha nem akarsz trédelni, akkor szorgalmasan runold az act bossokat (Andi, Mefi), egyszer majd csak esik. Mivel ez exceptional tárgy, így akár normal fokozaton is eshet, de nightmare-en vagy hellen nagyobb az esély rá.

Kösz, de már megtaláltam. Höháhá, ismét enyém Leoric wand-ja, már érzem, hogy egyre erősödök...
MuHaHaHaHa.... :D
Szerk : mostmárcsak azt mond meg, hogy mien rúnát érdemes belerakni, mert véletlenül a wandot socketltem :omg:  :) Meg azt is, hogy mien jo kis unique cuccokat ismersz a necro-nak, mert nekem a fury within nevezetű mod van fennt és ott könnyen megcsinálom ezeket a cuccokat a kulcsok segítségével!

Szerkesztette: sKeLeToR 2005. 04. 19. 19:29 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.