Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. ápr. 2., szombat - 0:21
Jaj, ezt arra irtam, hogy ugy kigyorsit 80-120-ra egy VTI vagy egy Integra, mint egy M3-s BMW. Tudod a szovegkornyezet...sajnalom, ha nem volt logikad hozza, hogy kovesd, ugyhogy kb ennyit csusztatsrol, meg "a lebukasrol"
Kerdes meg, hogy most a VTI es az Integra az megint vmi Ave oldalan mert hekkelt van-e hasonlitva egy gyari M3-hoz, vagy nem....
Tudom, hogy arra a hozzászólásra írtad. Én viszont végig arról beszéltem, hogy
én speciel nem hasonlítottam össze őket. Eszembe se jutott. Szép tömött sorban hoztam az eredményeket: Hondákat, BMW-ket, VW-eket, Fiatokat. Ami csak feltűnt, mert valami miatt érdekesnek találtam. Erre te a nagy halom eredményből kiemeltél egy Integrát meg egy M3-at (abból is gondosan a gyengébbiket, nem azt ami lealázott mindent), aztán beírtad jól, hogy én milyen hülye vagyok, hogy ilyen hülyeségeket közlök. Erre húztam fel magam. Pontosabban ezen nem is hőztam fel magam, csak szimplán kijavítottalak. De amikor beírtam a gyári teljesítményét, meg azt, hogy mekkora motor van benne, akkor meg előjöttél az 5.3-as gyorsulással. De még ezen sem húztam fel magam, elvégre nagy az isten állatkertje. Azon buktam ki, amikor elkezdted terjeszteni, hogy én vetettem össze őket. Hát nem. Én csak hoztam egy halom eredményt. Te meg azok közt próbáltál párhuzamot vonni, de elég ostobán, mert fogalmad sem volt róla, hogy mit is tud az az M3 valójában.
Idézet
A masik meg, ne haragudj, hogy el mereszeltem menni itthonrol delutan ugy 1 ora korul es csak 3 ora korul ertem haza, sajnos vezetes kozben a varosban nem tudok notebook-l meg GPRS nettel forumozni, folyamatosan az F5-re tapadva, hogy rogvest valaszolhassak Neked, ennek egyik oka az, hogy nincs notebook-m, a masik meg, hogy nem tud GPRS-t a mobilom, a harmadik meg, hogy annyira nem vezetek jol, hogy az olemben a notebook-l egy kezzel kormanyt fogva, masikkal meg Neked a hsz-t gepelve gurigazzak a bp-i forgalomban, de hat sajnos ijen csoro meg bena vagyok, most mondd meg. Ja es egy jo 3/4-d orara meg az Interware-nel is volt vmi gebasz, ezert van ket hsz-m kozott kozel egy ora, hiaba irtam be a hsz-t, amikor elkuldtem volna csak annyit irt ki A lap nem jelenitheto meg, ekkor a router-m pedig a PPPoe authentication fail hibauzit bofogte. Miutan visszajott a net elegge lassan frissultek az oldalak meg egy darabig, de igykeztem valaszolni. Tegnap este meg azert nem tudtam irni, mert akarmilyen hihetetlen szamodra, de neha dolgoznom is kell, es kepzeld el van olyan ember, aki nappal es ejszaka is dolgozik a beosztasatol fuggoen, es ott pedig nekem nincs net hozzaferesem, meg egyebkent ha lenne sem nagyon lett volna ra idom, hogy Neked irogassak. Remelem kielegito a valasz, de ha nem azt is magasrol es szep nagyivben...
Ez tök jól hangzik, de közben egy halom hozzászólást megszültél más témában. Csütörtök délután fél 4-kor válaszoltam neked, péntek délelőtt 11.20-kor megsürgettelek (közben hozzászóltál a topichoz), 15.43-kor megint (közben ismét hozzászóltál a topichoz), végül 15.53-kor végül kegyeskedtél reagálni. Mindeközben 8 azaz nyolc hozzászólást tudtál elküldeni más témában ezen a fórumon (közte új témákra is reagáltál, néhol jó hosszan). De tudod mit, egye fene, leszek nagyvonalú és elfogadom a kifogásaidat!
Ja igen, mostanában a GT témáról pattantál le, mióta kiderült, hogy keréken mért 160 lóereje van, ami ugye főtengelyen sokkal több. És persze még a Passat témában mindig nem hoztál érveket amellett, hogy mitől csökkenne le ekkora mértékben a VTi gyorsulása.
Szerkesztette: hvuk 2005. 04. 02. 01:40 -kor
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor