HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 12. 00:07

Idézet: L - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 0:49

Nem, én nem gondolom, hogy jobban kezelném a helyzetet. Szerintem más sem. De ez nem mentség számotokra. A szakember nem vághatja a hozzánemértő képébe ezt a gyerekes "csináldtejobban!"-t, ha valami probléma adódik.

Nem is mondták egyszer sem, emlékeim szerint.

#302 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 12. 00:20

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 0:05

Amiket írtál

Azért ez egy jórészt kielégítő válasz. Személy szerint ezt hiányoltam. Köszönjük!
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#303 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 00:21

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 23:53

Mutassatok rá viszont bárki más, egyéb témakörben szakmailag tájékozott (a fórumon segítően ténykedő emberre), aki olyan stílusban nyomná, mint amit ő megengedett magának. Nincs ilyen.

Eddig kétszer kaptam már T2k jelzőt komoly, szakmai vitában. Hogy jogos volt-e nem tudom, nem is nekem kell önmagam megítélnem, de a másik fél így látta.
Ciciman is on borda

#304 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 06:37

Idézet: fram - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 0:21

Eddig kétszer kaptam már T2k jelzőt komoly, szakmai vitában. Hogy jogos volt-e nem tudom, nem is nekem kell önmagam megítélnem, de a másik fél így látta.

És te szakmailag tájékozott vagy? :Đ (bocs, ezt nem hagyhattam ki :))

A (rossz) viccet félretéve: mindenkinek lehetnek rossz napjai, kevesebb ideje, ilyenkor előfordul, hogy esetleg rossz stílusban szól be, vagy egyszerűen van egy sajátos stílusa, ami néhány embernek nem tetszik. Baj akkor van, ha ez állandósul.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#305 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 08:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 19:34

De nem kell visszamenni az időben ilyen sokat, "következetes" moderáció után kutatva. Elég akár most benézni a SZIGET-re, és látni, hogy két oldalt megért egy újonnan nyitott, horgászatról szóló téma vígan pörög, miközben sem fórumtag, sem házigazda -bár tisztában van a ténnyel- nem törődik azzal, hogy Rapidus már 2003-ban nyitott a témának egy remek topicot.

Tudtam, hogy volt mar pecas topic, kerestem de sajna nem talaltam...

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 19:34

Elkövettem azt a hibát, amit sokan, hogy nem érteni próbáltam, hanem támadásnak vettem, amit írt.

Igen, ez volt a forumozok ertetlen reszenek a problemaja vele... a piszok elvarta toluk, hogy gondolkozzanak... jo pelda erre, Lauda belinkelt segitsegkero topicja. Azt hiszem a "Szó, ami szó, észhez nehéz hozzájutni." kifejezes teljesen helytallo akkor, amikor valaki gondolkodas nelkul leokez egy olyan uzenetet, hogy most a progi felulirja a merevlemeze tartalmat... ez utana azon sirankozik hogy is tortenhetett ilyen.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#306 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 09:26

Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 9:50

Tudtam, hogy volt mar pecas topic, kerestem de sajna nem talaltam...

Igen, ez volt a forumozok ertetlen reszenek a problemaja vele... a piszok elvarta toluk, hogy gondolkozzanak... jo pelda erre, Lauda belinkelt segitsegkero topicja. Azt hiszem a "Szó, ami szó, észhez nehéz hozzájutni." kifejezes teljesen helytallo akkor, amikor valaki gondolkodas nelkul leokez egy olyan uzenetet, hogy most a progi felulirja a merevlemeze tartalmat... ez utana azon sirankozik hogy is tortenhetett ilyen.

Samott

Hát, nem tudom, szerintem ez a röhög a markába, ez azért nem olyan hű de szép dolog. Azért nehogy már megdicsérjünk valakit fikaosztásért... :rolleyes: (Még akkor sem, ha volt igazságalapja. Mert a segítő szándék még csak nyomokban sem felfedezhető abban a topicaban)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#307 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 09:46

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 10:26

Hát, nem tudom, szerintem ez a röhög a markába, ez azért nem olyan hű de szép dolog. Azért nehogy már megdicsérjünk valakit fikaosztásért... :rolleyes: (Még akkor sem, ha volt igazságalapja. Mert a segítő szándék még csak nyomokban sem felfedezhető abban a topicaban)

Egyaltalan nem ereztem ezt a "rohog a markaba" dolgot. Egyszeruen leforditotta az uzenetet... azt tette amit a kedves usernek kellett volna tennie az OK gombra klikkeles elott... es a beszurt kep is rimel a tartalomra: a gepnek nincs esze, hasznald a sajatodat.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#308 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 13:12

Idézet: Friczy - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 7:37

És te szakmailag tájékozott vagy? :Đ (bocs, ezt nem hagyhattam ki :))

A (rossz) viccet félretéve: mindenkinek lehetnek rossz napjai, kevesebb ideje, ilyenkor előfordul, hogy esetleg rossz stílusban szól be, vagy egyszerűen van egy sajátos stílusa, ami néhány embernek nem tetszik. Baj akkor van, ha ez állandósul.

Döntsd el te magad :)

>>_<<

Én viszonylag türelmes vagyok, 3 "ilyen esetet" gond nélkül kezelek, de 10 fölött (mondjuk 2 héten belül) már nem kezeskedem magamért.

---------

PPeter -  ha volt időd elolvasni a linkelt cuccot -, ha ilyenből lenne X ugyanolyan, akkor is tudnád tűrtőztetni magad? Én azt mondom, olyan stílust kapott, amit (ki)érdemelt. De ha vita közben netán valaki ráfekszik a Jelzés buttonra és egy mod arra kér, h vegyek vissza, na annak igazán nem örültem volna. Mert akkor  (még) rajtam kívül senki nem tudta, mire megy ki az egész, mit is akarok elérni.

Gondolom, abban egyetértünk, h egy mod (a saját szekciójában) szakmailag nem lehet mindenben "A" legfelkészültebb a fórumozók között. Így előfordulhat, nincs kellő információ birtokában, h (szakmailag) helyesen ítélje meg a szituációt (provkációról/kötekedésről vagy csupán szó vagy az illető tudja netán jól a dolgokat). Az, h a vita milyen stílusban folyik, az a vitapartnereken múlik. De nem lehet szétválasztani őket, mikor ítélkezünk róluk.

Fram MadWhite-tal ilyen stílusban tudott vitázni, csucs-csal egy másikban, Omegával egy harmadik, Csybe-vel megint másképp, GI-vel megint és így tovább.

Ha külön választod és csak engem nézel (és ez alapján próbálsz megítélni/ítélkezni), hamis képet fogsz kapni rólam, mert a stílusom függ a másik fél hozzáállásától/stílusától/satöbbijétől.

Mindezt csak azért írtam le, mert mikor T2k stílusáról (vagy bárkijéről) esik szó, nem illik a másik oldalt kihagyni mellőle. (Nem voltak képesek 2 oldalt el- illetve visszaolvasni és döntötték ugyanazokat a sületlenségeket, amit 2 oldallal korábban T2k már megcáfolt ... és csak jöttekésjöttekésjöttekés ...)
Szal "a T2k stílus" azért akalulhatott ki, mert biza volt egy ilyen másik oldal is. T2k is tehetett róla, nem vitás, de a másik oldalt sem szabad lefelejteni.

T2k stílusát (fel)emlegetni a másik oldal (meg)említése néklül "sunyi kis csúsztatás" - ahogy ő mondaná.

Szerkesztette: fram 2005. 04. 12. 13:17 -kor

Ciciman is on borda

#309 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 18:28

Engem most már csak a érdekelne, hogy miért lassult be megint az egész fórum?  :think:

#310 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 18:30

Jelenleg (szerintem) a rengetek hsz miatt.
JóSebesség

#311 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 18:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 19:30

rengetek

Hagyd abba a rengetést!  :p

#312 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 12. 18:37

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 23:53

Néha komolyan elmélázok azon, hogy melyikőtök milyen HWSW fórumot szeretne.[...]Ennyit a színvonal zuhanásáról.

Mivel soraidból kiérződik, hogy hosszú "szösszenetemre" reagáltál alapvetően, így válaszolnom illik. Ismételten szólok, hogy NAGYON HOSSZÚ ÜZENET LESZ!!! Ígérem, ilyen hosszan többé nem írok. De nem fért bele kevesebb sorba mindez. Elnézést kérek mindazoktól, akiknek ezzel leki törést okoztam!

Ha minden olyan egyszerű lenne, ahogyan leírtad... Mások nevében nem nyilatkozhatom, de azt tudom, hogy én milyen fórumot szeretnék. A válasz nem lesz szerintem meglepő nektek, mert vagy ezerszer leírtam ezeken az oldalakon, de az újabbak kedvéért megismétlem magamat. Én olyan fórumot szeretnék, ahol a végletekig következetes a moderáció minden tekintetben. Ahol egy Társalgó nevű rész még véletlenül sem fér meg (lehet felháborodni, de aki ott volt a tesztfórumon, az tudja, hogy milyen "nehéz szülés" volt ennek a fórumrésznek a születése -kezdve az elnevezéssel-, és egyáltalán a létezése. Lett. De amikor lett, akkor sem annak tervezték, ami most valójában. Arra mindenesetre jó lett, hogy a címéből adódóan csábító legyen olyan alakoknak is idejük itteni eltöltésére, akiknek valójában semmi keresnivalójuk a HWSW fórumán.), ahol a fórumot játszótérnek néző idióták egy percig sem maradnak meg, ahol a szakmai rész olyan színvonalas, mint akkor, amikor sok évvel ezelőtt el kezdtem olvasni a fórumot, majd amikor otthon is lett internethozzáférésem, akkor úgy döntöttem, hogy olyan fórum ez, ahová feltétlenül érdemes regisztrálnom is, aktív tagja lennem a fórumnak.

Az, hogy felhoztad ezt a "kinek van türelme az idióta kérdéshez, kinek nincs" témát, azt mellébeszélésnek tartom. Semmi köze mindahhoz, amit írtam, és amiről itt a beszélgetés alapvetően folyik. A színvonalat lehúzó "SG szökevény idióták" (akikről a színvonalzuhanás kapcsán szoktam írni) nem azok, akik újoncként (de nem feltétlenül újoncként) butaságot/sokszor kitárgyalt dolgot/rossz helyen/stb. kérdez. Ezt te is tudod nagyon jól. 

Leírtam az okokat mik vezettek idáig. Azt a tendenciát, hogy fórumra nem való egyedek egyre nagyobb számban ragadnak meg itt, már nem lehet megfordítani. Olcsó duma a "tegyetek a színvonalért!".
Mert már nem lehet visszalapátolni a sz'rt a lóba. A fórumozók erre nem képesek. De már ti sem.

Ezt fejtegettem tegnap. Ha az elejétől minden téren következetes munkát végzett volna a moderatúra (nyilván az akkori dolgokról olyan házigazdák, moderátorok, akik még nem voltak akkor beosztásukban, nem tehetnek), akkor most nem volna miről beszélnünk.

De nem ez történt. Nem akartátok, nem tudtátok... a végkifejlet szempontjából mindegy. A következetlen, kaotikus, átgondolatlan moderátori munkára rengeteg példát lehet hozni. Jó, fogadja el mindenki, hogy ez van.
Csak akkor -megintcsak magamat ismétlem- ne tessék meglepődni, csúsztatásokkal mentegetőzni, a felelősséget a fórumközösségre hárítani, ha mindezek után ezt sok joggal elégedetlen fórumtag a fejetekre olvassa! Ugyanis moderátori munkához a fórumtagoknak a legcsekélyebb köze nem volt (leszámítva azt, hogy páran naív mondon, bizakodva segédkeztek holmi seniorátus és Fórumszabályzat kidolgozásában).

Idézet

Tk2 esete a joker, amit bármikor elő lehet húzni, és példálózni vele, hogy bezzeg kifúrta a moderáció, eltávolítását kiprovokálta pár ellenlábasa. [..]

Így van. T2K esete bármikor megemlíthető. De sajnos nem az egyetlen példa. De nála maradva megint csak azt mondom, hogy mellébeszélsz, és véletlenül sem arról írsz, amiről én.
Én soha nem írtam, hogy megengedhető bárki részéről a személyeskedés, mégha az illeti szakmai kvalitásaihoz fikarcnyi kétség sem fér.
Én arról beszélek -és ezt ti házigazdák mind jól tudjátok-, hogy a T2K kitiltásáig vezető út nem olyan síma és egyértelmű, mint ahogyan ti próbáljátok ennyi idő távlatából láttatni. Bizony egyesek kiismerve T2K lobbanékony természetét tudatosan, rendszeresen provokálták (akár több nick-et reggelve), a moderatúra teljes jóváhagyása mellett. (igen, tudom, hogy azért pl. Bilux is kapott egyszer eltiltást, amiért anyázta T2K-t, de az már annyira, de annyira ezen folyamat végén volt....)
Meg is lett az eredménye. T2K kifakadt, végleg mennie kellett, ámde provokátorai a mai napig aktív tagok a fórumon.

És ez az eset is remekül példázza azt, hogy a moderatúra cselekedete a mostani Lamex ügy kapcsán miért hozhatott csakis rossz döntést.
Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, ha az elejétől következetesek lettetek volna, akkor most nem lenne miről beszélni, mert nem lenne probléma. De elkövettétek azt a hibát, hogy kivételeztetek egyesekkel (T2K provokátorai,Bilux, Cözömörök). Mindezek után, ha a világ legjobb munkáját is végeztétek volna, mementónak ott maradt volna ez az X számú eset, amire később bárki joggal hivatkozhatott volna. Szóval innentől kezdve, ha többszörös regisztráció miatt kitiltotok valakit, akkor azt lehet a fejetekre olvasni. Ha nem tiltjátok ki, akkor azt.
Ez történt most is.

És mint mondtam, ez "kicsiben" is megvan. Valakinek zárjátok a dupla topicját (én ezzel értek egyet), valakinek a dupla topicja (maradjunk ismert példánál, pl.: Horgásszunk) a moderatúra teljes jóváhagyásával nyitva marad. Érted ugye? Az elvekről beszélek még mindig. (az már szinte apróságnak tűnik, hogy volt jópár olyan házigazda/mod, akinek -hamar kitapasztalható módon- keresnivalója lett volna ebben a felelősségteljes munkakörben)

Idézet

LameXpert, Salgó Béla, Öregördög és Don Xihote... ügyével kapcsolatban leszögezem: semmiféle személyes indulat, ellenségeskedés nincs a történtek hátterében.

Személy szerint én ezt nem is állítottam. Én most is a határozatlan, következetlen moderációt kritizálom.

Idézet

Akik azt vágják a fejünkhöz, hogy nevetséges amit csinálunk, hogy nem jól kezeljük a helyzetet, nem jól moderálunk, azoknak csak azt üzenem: ennyire futja tőlünk. Őszintén sajnálom, ha sokatoknak ezzel fájdalmat okozunk, és megértem, hogy sokan közületek azt gondoljátok, hogy jobban tudnátok kezelni ezt a helyzetet, meg úgy általában a fórum moderálását, mint ahogy mi tesszük.

Ugye tudod, hogy elég komolytalan, ez a "csináljátok jobban, ha tudjátok!" hozzáállás.
Még azt sem mondom, hogy szeretnék mod lenni. Voltam egy másik (jóval kisebb) fórumon moderátor, és tudom, mivel jár (szerintem nem titok... anno pl. Drummaster barátomnak személyesen megmondtam, hogy "Nem vagy komplett, ha elvállalod, amire felkértek most." Nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényeg.). Kemény meló volt.
De ha valamit már elvállaltál...

Fájdalmat egyébként nem okoztatok, csak csalódást.

Idézet

Egy dolgot viszont határozottan leszögezek:[...].

Ismételten mondom, hogy én végig a rosszul végzett munkáról beszéltem, és most is arról beszélek.
Nem emlékszem, hogy rosszindulatúan ténykedőnek próbáltam volna beállítani bárkit a moderátorok közül.
Ismételten azt mondom Péter, hogy ilyen jellegű mellébeszélésre nincsen szükség. Péter, te komoly, felnőtt ember vagy. Nagyon jól tudod, mit és miért írtam, ahogyan én is, hogy a válaszodban mi miért született.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#313 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 18:40

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 19:35

Hagyd abba a rengetést!  :p

:omg: :p
JóSebesség

#314 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 12. 19:22

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 19:37

Kép

Hadd legyen egy-két megjegyzésem:

- A Társalgóból szerintem elég minimális a Színvonalas Szakmai Részekbe átszökő és ott őrjöngő-tobzódó-nívórontó emberek száma (igen, lebuktam, hazabeszélek, mert én is sokat lógok és beszélgetek ott, b@sszatok ki a fórumról, ha baj :D). Ez a "Társalgó-nem-fér-el" duma szörnyen szar, ha nem tetszik, ne nézd, ne beszélgess, vigyázd a szakmai színvonalat, offtopicnál verd magad orrba.

- Nem volt mellébeszélés PPéter megjegyzése arról, hogy a fórumtagok alakítják a színvonalat ugyibár. És nem a sápítozással, ugyibár.

- Egy olyan időszakot kritizálsz nagy bőszen, amikor is emlékeim szerint egy újjáalakuló szabályzat és moderátorgárda felügyelete alatt volt a kb. 15 ezer ember. Jézusom, volt három, vagy négy kirívó szabálytalanság is. Most, hogy belegondoltam, a rémülettől el is kapott a szédülés.

- A házigazdák emberek, hibázhatnak, vagy neadjisten (bár asszem a te képzeletbeli HWSW fórumodban ez főbenjáró bűn) máshogy gondolkodnak, mint te.

- Örülök, hogy visszajöttél, de ha te nem, akkor miért tetted?

#315 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:24

A Társalgóval kapcsolatban annyit még hozzátennék, hogy egyszerűbb lenne létrehozni egy chat-szervert(mirc vagy akármi)..
JóSebesség

#316 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:45

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 19:37

...Ismételten azt mondom Péter, hogy ilyen jellegű mellébeszélésre nincsen szükség. Péter, te komoly, felnőtt ember vagy. Nagyon jól tudod, mit és miért írtam, ahogyan én is, hogy a válaszodban mi miért született.

Bocsáss meg, de a mellébeszélést (egy kis ködösítéssel, terelgetésssel fűszerezve) Te űzöd itt ezerrel.

#317 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:49

Idézet: fram - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 13:12

Döntsd el te magad :)

>>_<<

Én viszonylag türelmes vagyok, 3 "ilyen esetet" gond nélkül kezelek, de 10 fölött (mondjuk 2 héten belül) már nem kezeskedem magamért.

Ugyan már :) csak feladtál egy magas labdát, le kellett kezelni :)
Friczy

#318 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:52

Ha valaki a Más világban moderátor olvassa a topicot, van hozzá egy kérésem.

Ez a fórum: https://forum.hwsw.h...showtopic=72731 Ubuntu, The Warty Warthog. Az újabb stabil ubuntu megjelenésével az alcím egy kicsit outdateddé vált, a topic pedig - hál istennek - most sem süllyedt el. Az alcímet törölni kéne, vagy kiegészíteni a The Hoary Hedgehog névvel. Köszönöm :)
Friczy

#319 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 12. 20:22

Idézet

outdateddé

Fricyy! Ez iszonyú rondán néz így ki! :omg:
Beszélj magyarul, kérlek :) .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#320 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 20:33

Idézet: Friczy - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 19:52

Ha valaki a Más világban moderátor olvassa a topicot, van hozzá egy kérésem.

Ez a fórum: https://forum.hwsw.h...showtopic=72731 Ubuntu, The Warty Warthog. Az újabb stabil ubuntu megjelenésével az alcím egy kicsit outdateddé vált, a topic pedig - hál istennek - most sem süllyedt el. Az alcímet törölni kéne, vagy kiegészíteni a The Hoary Hedgehog névvel. Köszönöm :)

Így jár, aki nem pontosan ír :(

A mondatom vége úgy nézett volna ki, hogy 'The Hoary Hedgehog' névvel. Vagyis a 'névvel' szó már nem kellene az alcím végére. Köszönöm még egyszer, és elnézést, hogy félreérthető voltam.
Friczy

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18