HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 18. 17:04

Idézet: L - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 16:23

Inkább szóvivőt vegyetek fel eme ügy kommunikálására, mert még igazatok is lehet, de nagyon rosszul adjátok elő.
Még milyen gyanúk merültek fel? Javasolnám topik nyitását itt a visszabeszélőben a felmerülő gyanúknak, hogy megfelelő teret biztosítsunk nekik.

Igen, a kommunikációt már én is említettem, hogy nem mindig tökéletes. Most sem lett volna itt egy post sem, ha megjelenik a bejelentőtopicban.

Topicot nyitni egy újraregisztrált user miatt? :think: Ne...

#2142 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 17:11

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 17:04

Igen, a kommunikációt már én is említettem, hogy nem mindig tökéletes. Most sem lett volna itt egy post sem, ha megjelenik a bejelentőtopicban.

Topicot nyitni egy újraregisztrált user miatt? :think: Ne...

A felmerülő gyanúknak, nem a usernek.
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#2143 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 17:37

Anno mondtam, hogy a "kettős regisztráció", és az ezzel kapcsolatos intézkedések miatti korrekt tájékoztatás iránti igény fontos teret fog nyerni a fórumunkon a késöbbiekben, itt a Visszabeszélőben. Gondolom sejtitek mely eset óta van erre ilyen igény....., és azóta kiemelten figyelik a tagtársak is . (Anno majdnem ki lettem, finoman fogalmazva...., röhögve.)

Szerkesztette: Macska 2005. 11. 18. 17:39 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2144 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 17:51

Idézet: L - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 17:11

A felmerülő gyanúknak, nem a usernek.

A felmerülő gyanúk nem tartoznak az egyszerű userekre, csak a házigarázdákra.

#2145 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 17:57

Idézet: L - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 17:11

A felmerülő gyanúknak...

Az mennyiben tartozik rajtunk és az érintett(ek)en kívül, rátok?

Semennyire úgy érzem.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#2146 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 18. 18:02

Mostanaban a Gyorshajtas topikot olvasgatva tudathasadasom van, mert nem emlekszem, hogy hozzaszoltam volna, megis latok magamtol postokat.

#2147 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 18:06

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 17:51

A felmerülő gyanúk nem tartoznak az egyszerű userekre, csak a házigarázdákra.

Manapság felmerülő gyanúk alapján országokat támadnak le, itt meg felhasználókat függesztenek fel... persze ne kérdezz, mert nem tartozik rád... egészen addig, míg nem te vagy a gyanusított...

Ez itt nem is kellene, hogy vita tárgya legyen, hisz ez a javaslatok topicja, ahol a kérdések a nyitott füleket keresik. Egy ilyen bejelentes  megelozte volna ezt az egeszet... 
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#2148 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 18. 18:07

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 18:02

Mostanaban a Gyorshajtas topikot olvasgatva tudathasadasom van, mert nem emlekszem, hogy hozzaszoltam volna, megis latok magamtol postokat.

Változtass jelszót.

#2149 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 18:10

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 18:02

Postokat? :think:

Egy postod van a gyorshajtás topicban, méghozzá a legelején. Ha azt nem te írtad, akkor nézz körbe, ki férhet hozzá a gépedhez, amin esetleg be vagy jelentkezve.
Ha csak az avatarod véled felfedezni, akkor aggodalomra semmi okod, >> Argokk << ugyanezt a képet használja, mint te.

#2150 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 18. 18:12

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 18:10

Ha csak az avatarod véled felfedezni, akkor aggodalomra semmi okod, >> Argokk << ugyanezt a képet használja, mint te.

Ázze. :omg:

#2151 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 11. 18. 18:55

Kedves L!
Építő jelelgű kritikádat köszönöm.

Kedves Merlot!
A "felmerülő gyanúról" csak annyit, hogy mivel egy fórumon vagyunk, a magunk nyilvánvalóan korlátozott eszközeivel, ezért nem tudjuk bíróság színe előtt bebizonyítani, hogy igen, ő az, ő volt megint, s kérjük áldásos beleegyezéseteket az ítélet kihirdetésében. Ehelyett tudunk IP-címeket böngészni, ismerünk bizonyos attitűdöket, melyek jól jellemzik egy régóta, sokat író fórumtársunkat és ezek alapján alapot adunk a felmerülő gyanúnak. Én a magam részéről nem szeretem a kerek perec ferdítést, és a szavak forgatását, ezért leírtam úgy, ahogy van.
Azt az aprócska tényt pedig figyelmen kívül hagyod, hogy a gyanú nem csak a vérengző házigarázdákban merült fel, hanem a többi fórumozóban is.

A kommunikációt illetően egyetértek. Ez nekem is hiányzott annak idején, de amennyire tudom, nincs egységes "szabályzás" arra nézve, hogy kiről és milyen mélységben adunk ki ilyen adatokat.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2152 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 19:28

Idézet: didyman - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 18:55

Kedves L!
Építő jelelgű kritikádat köszönöm.

Kedves Merlot!
A "felmerülő gyanúról" csak annyit, hogy mivel egy fórumon vagyunk, a magunk nyilvánvalóan korlátozott eszközeivel, ezért nem tudjuk bíróság színe előtt bebizonyítani, hogy igen, ő az, ő volt megint, s kérjük áldásos beleegyezéseteket az ítélet kihirdetésében. Ehelyett tudunk IP-címeket böngészni, ismerünk bizonyos attitűdöket, melyek jól jellemzik egy régóta, sokat író fórumtársunkat és ezek alapján alapot adunk a felmerülő gyanúnak. Én a magam részéről nem szeretem a kerek perec ferdítést, és a szavak forgatását, ezért leírtam úgy, ahogy van.
Azt az aprócska tényt pedig figyelmen kívül hagyod, hogy a gyanú nem csak a vérengző házigarázdákban merült fel, hanem a többi fórumozóban is.

A kommunikációt illetően egyetértek. Ez nekem is hiányzott annak idején, de amennyire tudom, nincs egységes "szabályzás" arra nézve, hogy kiről és milyen mélységben adunk ki ilyen adatokat.

Akkor javasolhatom, hogy legyen? Nem szabályozás, csak valami de fakto megállapodás. Mondjuk, hogy minden 1 hétnél hosszabb büntit -- egy egy soros magyarázat kiséretében -- egyúttal postoltok a bejelentős topicban. Ez valóban megnyugtatná a kedélyeket a nagy rivaldafényt kapott esetekben, továbbá a hétköznapi ügyeknél is megspórolna pár privit azokkal, akiket nem érint az ügy közvetlenül, viszont látták, hogy mi történik..

A fél nyócas javaslatot hallottaták, köszönjük megtiszelő figyelmüket... :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2153 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 18. 19:38

Nem tudom, mit stresszeltek ezen!?! :)

Számomra pl. az első 3 hozzászólása után nyilvánvaló volt, hogy Lamex az. De elég volt szvsz megnézni az avatarját, és a felhasználó fotóját, a beállításoknál az aláírást, titulust... egy ember nem tud kibújni a bőréből, megváltoztatni a stílusát. Senki nem lenne képes arra. Meg Lamex nem is akarja szemmel láthatóan.

Én azon csodálom, hogy egyeseknek mindez 1000 post felett tűnt fel. (BTW... egy itt Freeone által elkövetett hozzászólásra reagálva: két hónap alatt 1400 post... ettől még nem lesz valaki rögtön Lamex.  Egyesek ennek lazán a többszörösét generálják a Társalgóban.)

Én pl. kifejezetten örültem, amikor láttam, hogy ismét ír a fórumra. Ráadásul, amit a hozzászólásaiból olvastam... abszolút hasznosan szólt hozzá a fórumhoz. (Igaz, ez bannolása előtt is így volt.)

Szerintem sokan túlzottan felfújják ezt az egészet! Én örülnék, ha ismét írna, és maradna!

(Nem mellesleg, biztosan lesz még regje, szóval a házigazdák részéről szerintem ez egy véget nem érő szélmalomharc lesz.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2154 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 19:42

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 19:38

Nem tudom, mit stresszeltek ezen!?! :)

Számomra pl. az első 3 hozzászólása után nyilvánvaló volt, hogy Lamex az. De elég volt szvsz megnézni az avatarját, és a felhasználó fotóját, a beállításoknál az aláírást, titulust... egy ember nem tud kibújni a bőréből, megváltoztatni a stílusát. Senki nem lenne képes arra. Meg Lamex nem is akarja szemmel láthatóan.

Én azon csodálom, hogy egyeseknek mindez 1000 post felett tűnt fel. (BTW... egy itt Freeone által elkövetett hozzászólásra reagálva: két hónap alatt 1400 post... ettől még nem lesz valaki rögtön Lamex.  Egyesek ennek lazán a többszörösét generálják a Társalgóban.)

Én pl. kifejezetten örültem, amikor láttam, hogy ismét ír a fórumra. Ráadásul, amit a hozzászólásaiból olvastam... abszolút hasznosan szólt hozzá a fórumhoz. (Igaz, ez bannolása előtt is így volt.)

Szerintem sokan túlzottan felfújják ezt az egészet! Én örülnék, ha ismét írna, és maradna!

(Nem mellesleg, biztosan lesz még regje, szóval a házigazdák részéről szerintem ez egy véget nem érő szélmalomharc lesz.)

Maximálisan osztom a véleményed.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2155 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 19:47

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 19:38

Hát ezaz, a többszörösét. Lamex 20-40hsz-t írt egy nap. Nem többet, nem kevesebbet. És jól tippeltem, bár tény, hogy valóban csak tipp volt.

Egyébként a korábbi javaslatot én is jó ötletnek tartom, tehát x időnél hosszabb eltiltás esetén egy egyszerű bejelentés önkéntes alapon.

Szerkesztette: freeone 2005. 11. 18. 19:48 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2156 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 19:49

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 19:47

Hát ezaz, a többszörösét. Lamex 20-40hsz-t írt egy nap. Nem többet, nem kevesebbet.

Ez most a fórummotor által megalapított adat, vagy a tényleges?
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2157 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 23:23

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 19:47

önkéntes alapon.

Na pont ezzel van megint baj.

A többivel egyetértek, Piftukával is.

Szerkesztette: didyman 2005. 11. 18. 23:27 -kor

(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2158 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 10:11

Idézet: didyman - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 23:23

Na pont ezzel van megint baj.

A többivel egyetértek, Piftukával is.

Tőlünk egymás közt le is szabályozhatjátok :omg:
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2159 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 19:57

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 10:11

Tőlünk egymás közt le is szabályozhatjátok :omg:

Jááj! :D Nem így értettem :) .

#2160 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 08:35

Melegített ötlet: talán hasznos lenne létrehozni a bolhán egy külön kiemelt topikot a különféle lopott holmiknak, hasonlóan súlyosan szankcionálva, mint az azonnali intézkedések topikját... Esetleg mellé egy másikat, nem kiemeltet, amiben meg a kesergésnek lenne helye.
Elköltöztem :-)

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.