Huhh de gyorsan válaszoltok,már-már online
Vapochill csoda alatt nem tudom mit értessz.Ha a belinkelt lapos heatpipe-ról van szó,nekem nincs semmi tapasztalatom.Sajnálom kiadni rá a kemény vérrel kiizzadt ösztömdíjamból.
Maradok még a hungarise homemade-nál egy ideig
Kuckó...
Nehéz falat!
Elsőnek a vázszerkezet milyensége volt kérdéses.Olcsón és jól terhelhető vázat tömör/négyszögprofilból lehet csinálni,hogy ne legyen 100kg érdemes alu-ból.Csővel az a baj hogy illesztési pontoknál nehezebb csavarozni,ezért tömör rúd jobb.
Csavarkötésnek egyszerű oka van,heggesztés 1000HUF/cm,nem ecsetelem tovább...

(heggesztéssel marha jó szerkezetet lehet csinálni,csavarkötéssel macerásabb)
Illesztési pontokon mélyített imbuszcsavarok lesznek,összes M4-es.
Elő és hátlap 3mm-es alulemez,méretre kivágva,magasság megegyezik a borda magasságával.Ház mélységét szintén a bordák egymás mellé rakott szzélessége szabja meg.Esetemben 444mm mélység
550mm mgasság és 200mm szélesség.
Érdemes régebbi házkból kibányászni az alaplapi tálcát,mert iszonyat macera ha te magad csinálod.Ugyan ez a meghajtókra is vonatkozik.
Vinyók nálam külön hűtést kapnak és egy spéci felfogatáson keresztül a bordára csatlakoznak majd.
Többi folyamatban mondom mi merre hogyan,mert folyamatosan változik.
Az biztos hogy a házra rákerül egy3.5" LCD is rendszerfigyelő kijelzőnek+bükkfaborítás és takarva lesz az összes meghajtó.DVD tálcája csak akkor bukkan elő ha én is úgy akarom és a gombok érintés érzékenyek lesznek.
Kérek mindenkitől egy szivességet!!
Szeretnék a Modding 2005-ös versenyre benevzni a házammal és a saját készítésű pipe-aimmal.
Ha erős hasonlóságot vélek felfedezni bármelyik kiállított PC-vel... akkor lecsapok
Szóval ne rontsátok el a munkám örőmét.
Ha elfogadják ősszel a benevezésemet,indulok vele TDK-n is mint komplett multimédiás központ ergonómia jegyében.
Hank