Látom megint szidják azt a szerencsétlen kis házi yaginak nevezett antennát.. én már csak nevetek.. amikor az origi yagi belekerül 10enezrekbe és ugyanazt tudja mint az én kis házi antennám, sőt.. a gyári gyengébb is mert a mostani házi antennámmal a 2-3 km távban lévő sectort 67% látom, és feltéve a nagy gyári yagikat ez az értek 3-5% is !csökken! ekkor csak nevetek.. meg amúgy is yopofi.. és nekem nem volt bajom most a -25 fokban sem..
1.: Eladó a saját cucca.. érthető..
2.: Nem tud ilyet csinálni.. ez az ő hibája..
3.: Tele van pénzel.. érthető.. ha lenne minimálbérnél magasabb fizum akkor én sem barkácsolnék..
4.: Márkabu*i..
Nekem egy kis dlink dwl520+ kari van a gépemben és nem akarom azt elhinni, hogy csak nekem yo.. mert yo.. atomstabil, a szolgáltatóm ha yot ad nekem semmi bajom vele.. saját kébelillesztések.. n aljzat az antennában, onnan h1000 le tető alá aztán át h155, és az a gépig.. kb 8-10 méter kábel van az antenna és köztem, és semmi bajom vele.. mint mondtam.. a gyári antennát most vette le haver, mert próbálkoztunk de semmit sem ért.. kb azt tudja amit az enyém is csak gyengébb jelszintel.. akkor meg?! :o
Bodzafa
Szerkesztette: Bodzafa 2005. 03. 20. 20:03 -kor

Súgó
A téma zárva.