HWSW Informatikai Kerekasztal: FREEWEB SUX! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FREEWEB SUX! egyszerűen kidobtak! Értékeld a témát: -----

#221 Guest_Csaba_20__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 29. 02:43

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 15:05

mutassatok kerlek egy warez site-ot ami a freeweben tartja az illegalis warez adatait...

vaktaba ne lovoldozzetek, mert a freeweb epp nem alkalmas warez oldalak mukodtetesere a file meret limit es a letotlesi forgalom figyelese miatt.

Engedj betekintést a tárolt adatokba és megpróbálhatnak ilyet mutatni! Különben lehetetlen és nevetséges bizonyítást kérsz számon másokon.

Sokkal inkább válaszolhatnál arra a nyitva maradt kérdésre, hogy mit lehet azzal az esettel kezdeni, ha más rakja be az adott oldal egy képét egy, vagy több gyakran látogatott fórumba? Ha semmit, akkor ez egy remek kiinduló alap az ingyenes oldalak elleni támadásra. "Nem szereted az illetőt? Rakd be jópár fórumba a honlapjának nagyobb képeit."

#222 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 29. 07:23

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 3:43

Sokkal inkább válaszolhatnál arra a nyitva maradt kérdésre, hogy mit lehet azzal az esettel kezdeni, ha más rakja be az adott oldal egy képét egy, vagy több gyakran látogatott fórumba? Ha semmit, akkor ez egy remek kiinduló alap az ingyenes oldalak elleni támadásra. "Nem szereted az illetőt? Rakd be jópár fórumba a honlapjának nagyobb képeit."

Ezzel a megoldással normál, nem ingyenes szervert is le lehet dönteni. Manapság már nem annyira szokás, de 2-3 ferdeszemű forumra és/vagy newsgruopba belinkelni 1-1 site képeit az felér egy DOS támadással...

#223 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 08:45

Idézet: Csaba_20_ - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 3:43

Engedj betekintést a tárolt adatokba és megpróbálhatnak ilyet mutatni! Különben lehetetlen és nevetséges bizonyítást kérsz számon másokon.

ismet egy 1 hozzaszolasos emberke, akik vegig se gondolja amit mond... Az allitas az volt, hogy a freeweb sok penzt szerez a freeweben levo warez oldalakbol. Ugy nez ki, ezt az allitast nem tudja senki alatamasztani meg egy url-el sem, igy ugye akar ragalomnak is tekintheto...

belinkeles=torles: fentebb mar emlitettem, de akkor leirom ujra. Ha az ellensegednek napi 0 latogatoja van, akkor konnyu dolgod van, le lesz torolve az oldala, ha tenyleg nagy forgalmat tudsz neki csinalni (freeweben ehez kell azert par 10Mbyte legalabb naponta). Ezesetben az ellenseged valoszinuleg csak a te paranoiad volt, mivel senki se latogatta az oldalat, tehat rajtad kivul senkit se erdekelt az ellenseged. Ha volt par100 latogatoja, akkor mar nehez olyan adatforgalmat generalnod neki, ami nagysagrendekkel tulno az O rendes forgalman, igy nem fog sikerulni a torles.

#224 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 11:25

A kérdés szerintem inkább sokkal inkább az volt, hogy az illegális tartalom esetén (warez), miért mondtad, hogy nem ütközik a freeweb szabályzatába? Ez alapján azt a látszatot kelted, hogy míg a normális emberek megszívhatják, addig a warez site-ok nem. És igen: felettébb furcsa, hogy az olyat, mint a warez engedtek az oldalatokon. Vitatkozhatunk, hogy az illegális adathalmaz hol található, de mivel te sem vagy köteles monitorozni, mi pedig még csak jogkörrel sem rendelkezünk ilyen téren, így a kérelmed alapján levonni bármilyen következtetést, hogy mutasson bárki is neked illegális tartalmad eléggé nevetséges. Te vagy abban a helyzetben, hogy bérmit is megtudj, nem mi. Továbbá, az, hogy valamely adathalmazra létezik-e hivatkozás és, hogy ez mennyire illegális, vagy rendszerekbe való bejutást segítő információk (hacker site-ok) mennyire illegálisak (btk 300.§/C) nem hivatott kimondani más, csakis a bíróság. Az, hogy a rendszeretek szerinted mit tesz lehetővé nem jelenti azt, hogy nincs is kiskapu.

Felesleges olyan kijelentésekkel jönni, amik azt taglalják, hogy miért nem teszi lehetővé az illegális adatok tárolását a freeweb, mert a kis fileméret és a letöltési forgalom figyelése nem gátolja azt, hogy illegális adatokat tárolhassanak a tárhelyeiteken. Szakemberként lásd be, hogy pofára estél már te is, így könnyen beláthatod azt is, hogy kiskapu mindig van, ahogy az is meglehet, hogy tároltok illegális tartalmat, csak nincs tudomásod róla.

A kérdés tehát nem az, hogy létezik-e illegális tartalom, hanem, hogy az miért nem ütközik a freeweb szabályzatába. Vagy akkor mégis? Esetleg a warez, mint olyan szerinted akkor nem illegális, ha nem nálatok van az adathalmaz, csak az információ?

A fórumozók véleményével nyugogtan vitatkozhatsz, de érezhetik itt páran, hogy a rendszeretek nem csak olyan célt szolgál, amire ti számítotok, hanem lám azok is szenvedő alanyai, akik egyszerüen csak az ingyenessége miatt mentek, vagy mentek volna hozzátok és nem illegális tevékenységet szerettek volna folytatni.

#225 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 11:36

nem szeretnek filozofiai vitakba keveredni, de a warez <> illegalis! Ahogy a Hacker sem azt jelenti, amire a sajto hasznalja.

Es nem hinnem, hogy olyat irtam, hogy az illegalis tartalom nem utkozik a freeweb szabalyzataba, mar csak azert sem, mert a freeweb szabalyzat tilto listajanak 1. pontja:

"Tilos a hatályos jogszabályokba ütköző tevékenységet végezni, szerzői jogokat sértő tartalmú anyagot a szerveren elhelyezni!"

En csupan azt irhattam, hogy nekem nincs modom ellenorizni a tartalmat.

Idézet

Te vagy abban a helyzetben, hogy bérmit is megtudj, nem mi.

Miert is? Pont ugyanazt latom, mint barmely latogato!

Idézet

egyszerüen csak az ingyenessége miatt mentek, vagy mentek volna hozzátok és nem illegális tevékenységet szerettek volna folytatni.

Szo nincs errol. Ha valoban tuzzel vassal kergetnenk el a felhasznalokat, nem a FreeWeb lenne a legnagyobb ingyenes tarhely szolgaltato, hanem egy masik. Aki torlesre kerul, az nem ok nelkul kerult torlesre! A mi szemszogunkbol pedig az, hogy az illegalis tartalom, vagy a felhasznalas illegalis modja miatt kerul torlesre, lenyegtelen, mindkettot toroljuk, csupan utobbi ellenorzese a mi kezunkben van, elobbie pedig a megfelelo jogi szervezetekeben.

ps.: csak halkan jegyeznem meg nalad is, hogy ilyen messzemeno kovetkeztetesek levonasa eseten illene bemutatkozni es nem a nevtelenseg moge bujva kellene valotlan dolgokat allitani

Szerkesztette: Aga 2005. 12. 29. 11:37 -kor

Elküldve: 2005. 12. 29. 11:53

Csak egy apró megjegyzés :

Amikor FW -n voltam, akkor pont, mire felnyomtam modemmel kb. 30 megát, az utolsó után AZONNAL törölve lettem.
El is lettek küldve a jó kuvva @nyjukba (nem kis idő s pénz).

Viszont a feltört XP -s oldalt hetekig láttam.

Érdekes.

Persze való igaz : a warez nagyobb adatfolyamot generál, s ezáltal nagyobb az FW látogatottsága is.

Persze gondolom nincs összefüggés... :omg:

Egy megjegyzés a végére : :fuck:

#227 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 12:00

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 12:53

Csak egy apró megjegyzés :

Amikor FW -n voltam, akkor pont, mire felnyomtam modemmel kb. 30 megát, az utolsó után AZONNAL törölve lettem.
El is lettek küldve a jó kuvva @nyjukba (nem kis idő s pénz).

Érdekes.

Persze való igaz : a warez nagyobb adatfolyamot generál, s ezáltal nagyobb az FW látogatottsága is.

Persze gondolom nincs összefüggés... :omg:

Egy megjegyzés a végére : :fuck:

Idézet

Lehet, hogy meglepo, de a file-okat, amiket felteszel, realtime azonnal megnezi egy program (nem csak a kiterjeszteset) es ha nem megfelelo a szabalyzat szerint, AZONNAL torli.

Idézet

A szerveren sosem volt XP, nem igazan tudom, mirol beszelsz, de egy weblap/kep tartalmat mint irtuk, nem tudjuk ellenorizni.

Idézet

Persze való igaz : a warez nagyobb adatfolyamot generál

Ezaltal hamarabb eszre is veszi a rendszer es le is torli pont ezert amit irtal.

Elküldve: 2005. 12. 29. 12:02

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 12:00

Lehet, hogy meglepo, de a file-okat, amiket felteszel, realtime azonnal megnezi egy program (nem csak a kiterjeszteset) es ha nem megfelelo a szabalyzat szerint, AZONNAL torli.

A szerveren sosem volt XP, nem igazan tudom, mirol beszelsz, de egy weblap/kep tartalmat mint irtuk, nem tudjuk ellenorizni.

Ezaltal hamarabb eszre is veszi a rendszer es le is torli pont ezert amit irtal.

Vagy nem...

'Vannak az egyenlők, és vannak az egyenlőbbek.'

#229 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 12:05

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 13:02

'Vannak az egyenlők, és vannak az egyenlőbbek.'

Csak szeretned, hogy igy legyen... de nincsenek. Ez megint csak kopkodes. MUTASS 1 oldalt, ami szerinted "egyenlobb"

egyenlo/egyenlobb csak domain nevvel rendelkezo / nem rendelkezok kozott van... elobbinel ha baj van az oldallal, csak a tartalmat, utobbinal a regisztraciot torli a gep, de ez is le van irva a szabalyzatba.

Miert nehez felfognod, hogy fizikai keptelenseg az, amit irsz?

Szerkesztette: Aga 2005. 12. 29. 12:09 -kor

#230 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 13:11

A csak halkan tett megjegyzésed kapcsán kérlek részletezd mely okok miatt kellene nyilvánosságra hoznom, bármilyen személyes adatomat is? Ahogy kérlek írd le mely dolog azok, melyeket valótlanul állítottam!

Szerkesztette: Captain Crash 2005. 12. 29. 13:12 -kor

#231 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 13:22

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 14:11

Ahogy kérlek írd le mely dolog azok, melyeket valótlanul állítottam!

megtettem, olvasd el.

#232 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 13:30

Hol?

És a másik kérdésem? Szóval miért kellene nyilvánosságra hoznom bármilyen személyes adatom?

Szerkesztette: Captain Crash 2005. 12. 29. 13:31 -kor

#233 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 13:48

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 14:30

Hol?

És a másik kérdésem? Szóval miért kellene nyilvánosságra hoznom bármilyen személyes adatom?

Mert messzirol jott ember akkor hazudik, amikor mozog a szaja.

#234 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 13:49

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 13:48

:nevet2:

Elgurult a gyógyszer? :think:

#235 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 13:59

Az ég kék, a fű zöld...mindennek miköze a kérdésemhez? Megpróbálnál a kérdésre válaszolni?

#236 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:09

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 14:59

Az ég kék, a fű zöld...mindennek miköze a kérdésemhez? Megpróbálnál a kérdésre válaszolni?

akkor probalom erzekeltetni az arnyalatnyi kulonbseget:

Dj.Kakukk 
Lófaszjóska
Csoport: Fórumtag
Honlap:  http://djkakukk.hu
Születésnap:  7 június 1973
Érdeklődési kör:  http://djkakukk.hu/Pic/Kylie.gif

Captain Crash 
Új vendég
Csoport: Új vendég
Honlap:  Nincs információ
Születésnap:  Nincs információ
Érdeklődési kör:  Nincs információ

Esetleg ugy, hogy vallalod kiletedet, mar nem merned leirni ugyanazt? Esetleg felsz, hogy masok rajonnek, kozod nincs ahoz, amit irsz, csak vaktaban vagdalozol?

#237 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:18

Idézet

Aga

Honlap:  http://swi.hu
Születésnap:  Nincs információ
Ország/Település:  Nincs információ
Érdeklődési kör:  Nincs információ
A felhasználó galériái:  Galéria
Foglalkozás:  Ügyvezető
Telefonszám:  Nincs információ
Konfiguráció:  Nincs információ
Megjegyzés:  Nincs információ

A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#238 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:19

ebbol ez a 2 : Honlap: http://swi.hu , Foglalkozás:  Ügyvezető mindent elarul.

kisködmön:
Honlap:  Nincs információ
Születésnap: Nincs információ
Ország/Település: Nincs információ
Érdeklődési kör: Nincs információ
Foglalkozás: Nincs információ
Telefonszám: Nincs információ
Konfiguráció: Nincs információ
Megjegyzés: Nincs információ

Szerkesztette: Aga 2005. 12. 29. 14:24 -kor

#239 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:32

Még mindig nem értem miért nem lehet egyenesen válaszolni a feltett kérdésekre.

#240 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:35

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 15:32

Még mindig nem értem miért nem lehet egyenesen válaszolni a feltett kérdésekre.

mely kerdesedre nem kaptal meg valaszt?

Arra, hogy miben nincs igazad, valaszoltam meg a kerdesed elott, arra pedig, hogy miert adj meg magadrol barmit is, az elobbiekben valaszoltam.

Egyeb kerdes, ami nyitott maradt?

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.