HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#1281 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:19

Ezért jó a BTK. Ha rossz szintűt sz@rok és a hatóságnak olyan kedve van, akkor is be lehet érte csukni. :) Akkor a tüntetéseken kint levők mint bűncselekményt követnek el? Miért nincsenek letartóztatásban?

Hogy valósítanád meg a körözést? A felvételekről kikockázva 100 arccal körbeplakátolnád a várost? Amúgy nyugi, összeverbuválódott egy külön nyomozócsoport, akik keresik a csőcseléket.

#1282 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:57

Te tudod azt hogy akik közelről nézték a TV-nél a rombolást bűncselekményt követtek el?

A MTV feljelentest tett ismeretlen tettes ellen a betores miatt... a hely tele volt TV stabokkal a betorok, tolvajok batran nyilatkoztak nekik. Remelem megy bortonbe az osszes...

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 09. 21. 12:21 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1283 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:20

Nem feltétlen, ott is életeket veszélyezetsz nem? Egykbént is vannak polgárőrők akik szerint a gyorshajtók felelőtlen gyilkosok nem?

Felesleges ilyen demagógot visszakérdezned, Te is tudod, hogy más tészta a kettő.

Szerkesztette: Omega 2006. 09. 21. 12:21 -kor

#1284 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:20

A TV-nél történt hogy a rendört hátrafelé lerántották a lépcsőn és a földön fekvő rendőrt elkezdték rugdosni, én úgy láttam beverte a fejét is. Bizony lehetett látni világosan.

Most tettél egyenlőségjelet a rendőrök és a moslék huligánok közé. Gratulálok...  :omg: Amit a rendbontóknak szabad, azt szabad a rendőröknek is? :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1285 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:23

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:21

Hogy valósítanád meg a körözést? A felvételekről kikockázva 100 arccal körbeplakátolnád a várost? Amúgy nyugi, összeverbuválódott egy külön nyomozócsoport, akik keresik a csőcseléket.

Tegnap már annyi rendőr volt, kordonnal le lehetett volna zárni az egészet, amíg a békés tüntetőket BTK cselekmény miatt őrizetbe veszik vagy nem? Amikor Putyin itt volt, fél BP-et le tudták zárni. Egy-két tér csak nem okoz nekik gondot....

#1286 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:23

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:21

Most tettél egyenlőségjelet a rendőrök és a moslék huligánok közé. Gratulálok...  :omg: Amit a rendbontóknak szabad, azt szabad a rendőröknek is? :think:

Nem. A többi rendőrnek el kellett volna dobni a pajzsot, levetni a sisakot és 'az én fejemet is verjétek szét' feliratú plakáttal sorbanállva várniuk a véget. Szerintem bármit csináltak volna, mindenben találnál Te és a rendőrgyűlölők kivetnivalót. Ennek az egész beszélgetésnek nem látom értelmét. :(

#1287 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:24

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:18

En ugy ertettem, hogy a tuntetok kozul valaki ha megfekezte volna a vandalokat, akkor azok elismeresben reszesultek volna. Bocs, asszem felre erthetoen irtam.

Lulu64, ok, mint mondtam csak egy tipp jutott eszembe.

Azt én is elismerem, sőt örülök neki, ha a rendőrök megfékezik a vandálokat. Minden tiszteletem azoké az egyszerű rendőröké, akik harmadik éjszakája próbálnak rendet tartani.

Annak viszont már nem tudok örülni, ha a renitensek kiválogatása után még jól megagyalják őket. (Azt se nézném szívesen ha az addig békés tömeg fogná meg a hőzöngőket, és rugdalná a földön). Azt meg pláne nem, ... [cenzúrázom inkább magam, szorri]
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1288 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:24

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:17

Pedig az is jogos nem? Hátha észhez térsz.

Most egy pelda jut eszembe... gimnaziumban 10ikben 3.5 atlaggal, 3as evvegi zarovizsgaval meghuzott. Orokke koszonni fogom neki... atmentem egy masik iskolaba, ahol 4.6-ra erettsegiztem es 2 felsofokuval vegeztem el a gimnaziumot. Orulok, mert lenyegesen jobban erettsegiztem, ugyanis az a tantargy kellett a felvetelimhez amibol 11ikben es 12ikben osszvissz 1 darab 3asom volt, a tobbi 5os volt... Orulok nagyon, hogy akkor megbuktatott, es en meg emiatt eljottem az iskolabol. Iskolai tanulasaim egyik legjobb dontese volt... egy teljesen uj, es sokkal jobb kozossegbe erkeztem, akkor jottem ossze kedvesemmel (akivel azota egyutt vagyok) es ott kialakult egy olyan osztalykozosseg, ahol nagyon jol ereztem magam... meg diakigazgato is voltam. Ez egy olyan pofon volt, amitol eszhez tertem, es nagyon orulok neki igy visszatekintve.

Ha egy rendor megpofoz, akkor fel oraig ugy fogok anyazni mint a rosseb, majd ha lehiggadtam belatom, hogy esetleg tenyleg igaza volt... majd magamban megkoszonom.

Bocsi az off topicot, csak a jogos pofonrol jutott eszembe.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1289 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:25

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:23

Tegnap már annyi rendőr volt, kordonnal le lehetett volna zárni az egészet, amíg a békés tüntetőket BTK cselekmény miatt őrizetbe veszik vagy nem? Amikor Putyin itt volt, fél BP-et le tudták zárni. Egy-két tér csak nem okoz nekik gondot....

Más lezárni és biztosítani egy útvonalat békeidőben...

#1290 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:21

Felesleges ilyen demagógot visszakérdezned, Te is tudod, hogy más tészta a kettő.

Nekem más, de kérdés, hogy az intézkedő rendőrnek hol a határ. Ezért nem szabad átlépni. Kicsit sem. Erre próbáltam azzal a hülye példával utalni.

#1291 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:19

Ezért jó a BTK. Ha rossz szintűt sz@rok és a hatóságnak olyan kedve van, akkor is be lehet érte csukni. :) Akkor a tüntetéseken kint levők mint bűncselekményt követnek el? Miért nincsenek letartóztatásban?

Te nem érted a világos beszédet és elferdíted amit mondanak? Aki a rombolást, vandalizmust közelről nézi és élvezi az BŰNCSELEKMÉNYT KÖVET EL! Benn van a Büntető Törvénykönyvben!

#1292 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:24

...Annak viszont már nem tudok örülni, ha a renitensek kiválogatása után még jól megagyalják őket. ...

Én meg igen. :)

#1293 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:26

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:24

Most egy pelda jut eszembe... gimnaziumban 10ikben 3.5 atlaggal, 3as evvegi zarovizsgaval meghuzott. Orokke koszonni fogom neki... atmentem egy masik iskolaba, ahol 4.6-ra erettsegiztem es 2 felsofokuval vegeztem el a gimnaziumot. Orulok, mert lenyegesen jobban erettsegiztem, ugyanis az a tantargy kellett a felvetelimhez amibol 11ikben es 12ikben osszvissz 1 darab 3asom volt, a tobbi 5os volt... Orulok nagyon, hogy akkor megbuktatott, es en meg emiatt eljottem az iskolabol. Iskolai tanulasaim egyik legjobb dontese volt... egy teljesen uj, es sokkal jobb kozossegbe erkeztem, akkor jottem ossze kedvesemmel (akivel azota egyutt vagyok) es ott kialakult egy olyan osztalykozosseg, ahol nagyon jol ereztem magam... meg diakigazgato is voltam. Ez egy olyan pofon volt, amitol eszhez tertem, es nagyon orulok neki igy visszatekintve.

Ha egy rendor megpofoz, akkor fel oraig ugy fogok anyazni mint a rosseb, majd ha lehiggadtam belatom, hogy esetleg tenyleg igaza volt... majd magamban megkoszonom.

Bocsi az off topicot, csak a jogos pofonrol jutott eszembe.

:respect: Mondjuk a rendőrnek nem feltétlen tiszte a személyiségformálás azt hiszem :) Mondjuk felnőtt korban már mindegy is. :)

#1294 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:27

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:20

A TV-nél történt hogy a rendört hátrafelé lerántották a lépcsőn és a földön fekvő rendőrt elkezdték rugdosni, én úgy láttam beverte a fejét is. Bizony lehetett látni világosan.

Lehet, ezt vagy nem láttam, vagy nem emlékszem rá. És aki ilyet csinál, azt nyugodtan le lehet csapni, továbbá én leszek az első, aki aláírja, hogy jó sokáig varrják be. De ettől még a rendőr nem rugdosson védekezésképtelen ember.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1295 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:28

A tanarnak kell nevelni... megsem engedik. (tudom... vegzettsegem alapjan egyetemi (najo... rajz es vizualis kommunikacio :D ) tanarnak keszulok)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1296 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:28

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:23

Nem. A többi rendőrnek el kellett volna dobni a pajzsot, levetni a sisakot és 'az én fejemet is verjétek szét' feliratú plakáttal sorbanállva várniuk a véget. Szerintem bármit csináltak volna, mindenben találnál Te és a rendőrgyűlölők kivetnivalót. Ennek az egész beszélgetésnek nem látom értelmét. :(

Ilyet senki nem mondott.

#1297 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:29

A rendőröket fűti a revánsvágy

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1298 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:30

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. Sep. 21., Thursday - 11:54

Érdekes én amit a TV-ben láttam ott nemigen rugdostak földön fekvő embert a rendőrök, de állítom nemigen volt jellemző. Ugyanis erre nemigen volt idő. Te miket láttál?

LOL

az mtvnél még rá is zoomoltak
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1299 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:21

Most tettél egyenlőségjelet a rendőrök és a moslék huligánok közé. Gratulálok...  :omg: Amit a rendbontóknak szabad, azt szabad a rendőröknek is?   :think:

Én egy tényt mondtam de veled normális ember módjára nem lehet beszélni!

#1300 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:25

Te nem érted a világos beszédet és elferdíted amit mondanak? Aki a rombolást, vandalizmust közelről nézi és élvezi az BŰNCSELEKMÉNYT KÖVET EL! Benn van a Büntető Törvénykönyvben!

Ne csak dobálózz már kérlek. Milyen bűncselekményt. Szóval ha reggel állok a villanyra várva,  és valaki mellettem felgyújtja a kukát, akkor én bűnös vagyok? Ez hülyeség. Az élvezni meg nem egy jogi kategória.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.