HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1221 Felhasználó inaktív   VonBraun 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 16:44

Idézet: LouiS - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 16:05

Megdobom. Mázlimra médiamunkás vagyok, és kicsit utánakérdeztem... De nem jutottam semmire! Az ORFK-n nem tudnak semmiről, Nemzeti Nyomozó Iroda szintúgy semmi, kizárásos alapon marad a BRFK - holnap!

Mire jutottál LouiS mester? Sikerült valamit előhalászni a BRFK-s oldalon?
Én nem találtam semmit, bár az is lehet hogy hikomatt vagyok ehez...

Ja és nem hinném hogy kamu az egész, mivel miért áll még mindíg egy pár szerver?
Főleg az egyik "legynagyobb" a római filozófusé (régen S most N).
Anno informáltak minket halandókat. Most meg nuku! Valaki érti ezt? Mint már írtam szerintem End... bár ne így lene!
Cáfoljon meg valaki!!!! Please és mondja hogy nem... a szellem élni fog!!!

Na mindegy, továbbra is maradok  :mad:
"go where no man has gone before"  Wernher Von Braun

#1222 Felhasználó inaktív   Kisbubuska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 16:50

Nos elolvastam a cikket. Szerintem jó nagy hülyeség, úgy ahogy van.
Felnyomják őket, felvesznek másfél milliót, és utána smsweb-et indítanak.
Vicces egy cikk :))

#1223 Felhasználó inaktív   Lacika62 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 16:56

(érdekeség, H.M. nemrég jött ki börtönbõl(sikasztás, okirat hamisitás miatt), nagy tartózásai
miatt elkezdte, akkoriba még jol ismert szálak füzték kenyér tulajához. elkezdte ftpket feldobálni,

Örölök, hogy ilyen kemény rendőrségünk van. Morálból és etikából is jeles. Bűnözőkkel összeállni, velük szövetségre lépni?

Gratulálok.

#1224 Felhasználó inaktív   Kisbubuska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 16:59

Szerintem ez a cikk egy jó nagy átverés.
Ki az a hülye, föleg ha ftp üzemeltetőről van szó, hogy nem veszi komolyan a figyelmeztetést.
Nem hiszem el, ha szóltak nekik előre, akkor továbbra is üzemeltek. Ennyire azért nem hülyék.

#1225 Felhasználó inaktív   Twelvetrees 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 17:09

Mivel hosszu ido utan ez az elso bovebb leirasa a tortenteknek, hajlamos vagyok elhinni. Az meg, hogy szemet hunynak az sms-web szolgaltatasa felett, siman elkepzelhetonek tartom. A nagyobb halozatok felszamolasa erdekeben engedik a kicsit mukodni, ha az segiteni tud. Ez szerintem osregi bunuldozoi modszer. Persze elobb-utobb nekik is eljon a kapuzaras, de addig sok ido telik el.

Szerkesztette: Twelvetrees 2005. 09. 21. 17:10 -kor

#1226 Felhasználó inaktív   Kisbubuska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 17:19

Idézet: Twelvetrees - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 18:09

Mivel hosszu ido utan ez az elso bovebb leirasa a tortenteknek, hajlamos vagyok elhinni. Az meg, hogy szemet hunynak az sms-web szolgaltatasa felett, siman elkepzelhetonek tartom. A nagyobb halozatok felszamolasa erdekeben engedik a kicsit mukodni, ha az segiteni tud. Ez szerintem osregi bunuldozoi modszer. Persze elobb-utobb nekik is eljon a kapuzaras, de addig sok ido telik el.

Ha ugy nézzük, az smsweb ugyanúgy több milliós kárt okoz a "művészeknek". Hiszen elvileg onnan is le lehet tölteni mindent.
És nem hiszem hogy a jogvédök stb. másfél millióért engedik működni, amivel viszont sokkal, de sokkal több kár éri őket mint másfél milla.

#1227 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 17:20

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 16:54

Ugye ezt nem kérdezed komolyan! Jó ismerősök mindehol vannak....

Hogyne. Csak éppen az Interware hostingnál a vezetőtől kezdve (aki most az Axelero Adatparkot igazgatja) az utolsó rendszergazdaáig szinte mindenki megvált az IW-től az elmúlt mondjuk másfél-két évben. Lehet, hogy ismerősök mindenhol vannak, de baromi kíváncsi lennék, hogy kit talált még ott....

Ettől még a sztori lehet igaz. Olyan jó magyaros, tehát lehet. De: egy forrás nem forrás.

Szerkesztette: bean 2005. 09. 21. 17:29 -kor

#1228 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 17:40

Idézet: bean - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 16:20

Hogyne. Csak éppen az Interware hostingnál a vezetőtől kezdve (aki most az Axelero Adatparkot igazgatja) az utolsó rendszergazdaáig szinte mindenki megvált az IW-től az elmúlt mondjuk másfél-két évben. Lehet, hogy ismerősök mindenhol vannak, de baromi kíváncsi lennék, hogy kit talált még ott....

Ettől még a sztori lehet igaz. Olyan jó magyaros, tehát lehet. De: egy forrás nem forrás.

Az IW-tol csak a szerverhotel vezeto ment el, akire kapcsolatkent lehet hivatkozni, de mar annak is van vagy egy eve lassan,
Rendszergazda is talan csak 2-3. Ez kozel sem mindenki :)

Tegyuk fel, van ismeros. Ahhoz, hogy oda bejussal es sniffelgessel, nem egy ember kell, raadasul az IW sem lehet olyan huje, hogy akarkit beenged egy laptoppal, hogy tessek itt egy port, monitorozzal, hiszen a jo hirnevet kockaztatna egy ilyen akcioval.Na meg a kamerafelvetelek is ott vannak am...

En biztos vagyok benne, hogy az IW-nel nem volt semmifele sniffeles, ez a cikk egy becsuletsertessel egyenerteku, nem lepodnek meg, ha feljelentenek az irojat.

Szerkesztette: Laca 2005. 09. 21. 17:44 -kor

#1229 Felhasználó inaktív   eper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 18:10

nem lehet hogy csak a droidot akarják mégjobban lejáratni?
nem ismerem, nem akarom védeni se, de a semmi info közepén jön ez a txt, meg a droidos blog...
hmmm. érdekes...

#1230 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 18:15

Idézet: eper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 19:10

nem lehet hogy csak a droidot akarják mégjobban lejáratni?
nem ismerem, nem akarom védeni se, de a semmi info közepén jön ez a txt, meg a droidos blog...
hmmm. érdekes...

A droidos blogbejegyzes egy eve szuletett, es ugy kerult a topicba, hogy kivancsi lettem ki is lehet ez az urge... googliba beirva ez volt az egyik elso talalat, es mivel jot derultem rajta gondoltam megosztom a topic kozonsegevel is. Nem kell feleslegesen osszeeskuves-elmeletet gyartani... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1231 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 18:28

Idézet: bean - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 18:20

Azt is nézd meg, hogy alá beidézte hogy is kerülhetett oda az illető. Gépei voltak ott.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1232 Felhasználó inaktív   VonBraun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:06

Jakuza mester, lehetne hozzád egy kérdésem?
Mégpedig az hogy nem tudod esetleg hogy 80-90%-os találati aránnyal (de lehet száz is) hogy melyik "elérések" borultak be?
Csak azért kérdeztem meg mert szerintem eléggé jól informált vagy!
Légyszi-légyszi  :D

Mert ebböl a bizonyos txt-s cuccosból legalább is nekem nem nagyon jött le tutira az amit kérdeznék tőled... szóval érted?  ;)

Vagy bárki szolgálhatna infóval.

Egyébként én valamennyire elhiszem ezt az egészet amit ugye abban a doc-siban olvastam.

Please...infóóóó
Tök "pocsék" ez a bizonytalanság, bár a remény hal meg utoljára...
"go where no man has gone before"  Wernher Von Braun

#1233 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:23

semmi :Đ

Szerkesztette: scip 2005. 09. 21. 19:23 -kor

"I have to do this..."

#1234 Felhasználó inaktív   Jano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:34

Ennek az említett Hornyáknak van valami köze a Hornyák PC Trade-hez ?

#1235 Felhasználó inaktív   LouiS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:35

Idézet: VonBraun - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 17:44

Mire jutottál LouiS mester? Sikerült valamit előhalászni a BRFK-s oldalon?
Én nem találtam semmit, bár az is lehet hogy hikomatt vagyok ehez...

Én sem a honlapon fogom keresni. Ehhez azért kicsit több kell  :D Holnap reggel hívom őket, futunk néhány kört. Akkor lesz vidám a történet, ha kiderül, hogy BRFK sem tud semmiről.

#1236 Felhasználó inaktív   LouiS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:38

By the way, szerintem nem sokan tudják a teljes igazságot. Szar, hogy mindenkinek fáj kedvenc ftp-je elvesztése, de az is nyilvánvaló, hogy nem ezen a fórumon fogják hirdetni, hogy igen, mi élünk (mi meg halottak vagyunk). A maradék ftp most nyilvánvalóan meghúzza magát, és ha elült a vihar, szép csendben továbbdöcögnek. Én is hallottam kósza híreket, de ezekre nem alapozhatunk. Az viszont tény, hogy a ma belinkelt cikkecske 1 hét után az első "valamit" is mondó információ. Elég durva ahhoz, hogy igaz legyen. Megkérdeztem egy régi motorost a szakmából, ahogy kimondtam a fickó nevét, csak annyit mondott: juuuuujjjujjj! Úgyhogy a "hírnév" tényleg nem alaptalan.

#1237 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:47

Idézet: Jano - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 20:34

Ennek az említett Hornyáknak van valami köze a Hornyák PC Trade-hez ?

Meg kellene kerdezni croland-ot... ok csinaltak a honlapot a hpctradenek... de remelem ez mellekszal lesz... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1238 Felhasználó inaktív   Jano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:58

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 19:47

Meg kellene kerdezni croland-ot... ok csinaltak a honlapot a hpctradenek... de remelem ez mellekszal lesz... ;)

Samott

Ha ismered rákérdezhetnél, kíváncsiság...

#1239 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 20:23

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 19:28

Azt is nézd meg, hogy alá beidézte hogy is kerülhetett oda az illető. Gépei voltak ott.

Nekem is, na és? Amikor ismertem a fél gárdát, vezetőt, üzletkötőket, rendszergarázdákat, még akkor legfeljebb "hátratett kézzel" léphettem a gépterembe. Ez a sniffelés kizárt, az Interware becsukhatná a boltot, ha ilyen lehetséges lenne.

#1240 Felhasználó inaktív   LouiS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 20:28

Idézet: bean - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 21:23

Nekem is, na és? Amikor ismertem a fél gárdát, vezetőt, üzletkötőket, rendszergarázdákat, még akkor legfeljebb "hátratett kézzel" léphettem a gépterembe. Ez a sniffelés kizárt, az Interware becsukhatná a boltot, ha ilyen lehetséges lenne.

Én is ezen agyalok... Hiszen pl. még fotózni is tilos, nemhogy laptop-pal rohangálni. Bár éjnek évadján, ha tényleg cimbid egy ottani arc... Hát nem tudom. Mondjuk a srác, akinek a honlapján fent figyel a levél (plusz, ahogy láttam, ő az admin-ja annak az oldalnak is, ahová a levél linkelve lett)... Hát nem kispályás ő sem  :D

kis súgó: www.norbertka.hu, olvassatok bele a blog korábbi bejegyzéseibe is, megéri

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.