Half-Life 2 - Episode One (volt Aftermath)
Elküldve: 2006. 06. 16. 22:02
Ezt mondjuk én sem értem. Tényleg nagyon sokat tökölnek vele. Talán van egy titkos projekt, ami elveszi az időt?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 06. 16. 22:10
Idézet: I{ris - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 23:02
Nekem csak ez a "Freeman a szuperhűs világmegmentő időjós neo kettő a mátrixüberlő" nem teccik
Én nekem sokkal jobban teccett az első rész, mert olyan hihető filmes volt a hangulata és a története, bár a végét annak is elcseszték, mert már ottis gyütt a zidegem geo-menm vagy mi a szar...
Én nekem sokkal jobban teccett az első rész, mert olyan hihető filmes volt a hangulata és a története, bár a végét annak is elcseszték, mert már ottis gyütt a zidegem geo-menm vagy mi a szar...
Ezt nem értem, az elején a headcrabek meg a zombik már olyan hihetőek voltak?
Vagy akkor csak az első 10 perc tetszett?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2006. 06. 16. 22:14
Idézet: Lanchadan - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 22:58
Sikerult megoldani, uj jatekot kezdtem, kivalasztottam a legutolso reszt, es szerencsere az pont a Barney-s resz kezdete. Most figyeltem, es lassabban maszkaltam, szerencsere most beult a geppuskahoz:) Thx mindenkinek! Viszont ez nagyon durva, hogy milyen rovid ez a resz is... Lehet elegedetlen vagyok, de az egesz HL2 szeria kesz szegyen az eredeti HL-hez jatekidoben (nomeg nekem kicsit a hangulat is jobban tetszett anno)... Ekkora palyamennyiseget egy kis csapat is megcsinalna fele ennyi ido alatt, miert ulnek ennyit a jatekon?
Hát nemtom, nekem a hl és a hl2 is kb két nap
Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy a 2 jobb az ősistenkirály első résznél, mert nem, inkább más :Đ
Valvevédés: Ebben a topicban is volt már róla szó,de a hl2 készítésekor rengeteg modelt és pályát hajigáltak el, lehet 3 játék kijönne belőle, sokszor sok pályát átdolgoztak, egyszerűen igényesek akarnak lenni, nem egy tömegterméket gyártani. Ha teheted hallgasd meg a commentary-kat, főleg level design
Engem az érdekelne, hogy a Hydra valamelyik episodeban felbukkan-e :Đ
Szerkesztette: BoGab 2006. 06. 16. 22:19 -kor
Elküldve: 2006. 06. 16. 22:17
Az első részben tényleg nincs túl sok "extra".
Ezt a kieget meg a 2. részt azért végig lehet párszor nyomni. Ha nincs épp jobb játék kéznél.
(Mint nekem most a JK3.
)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 06. 16. 22:50
Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 23:14
Hát nemtom, nekem a hl és a hl2 is kb két nap
HL kiegek sem hosszabbak, azokat is le lehet nyomni pár óra alatt. De azért pár észrevétel. HL-t akárhányszor nyomom végig mindig ugyanaz, de a hl2ben még sokadik újrajátszáskor is felfedezek új dolgokat. Bár ez lehet azért van, mert a hlt már vagy 30x toltam végig kiegestől a hl2t meg még csak kb 5x 
Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy a 2 jobb az ősistenkirály első résznél, mert nem, inkább más :Đ
Valvevédés: Ebben a topicban is volt már róla szó,de a hl2 készítésekor rengeteg modelt és pályát hajigáltak el, lehet 3 játék kijönne belőle, sokszor sok pályát átdolgoztak, egyszerűen igényesek akarnak lenni, nem egy tömegterméket gyártani. Ha teheted hallgasd meg a commentary-kat, főleg level design
Lehet igazad van, de asszem nagyobb az a tabor, akik, mint en is, csak 1* jatszak vegig, igy nem tudom ertekelni a HL2 ujrajatszhatosagat... Ezenm gondolatmenet szerint a HL-el nem tokoltek ennyit, nem dobaltak ki reszeket, igy annak elmeletileg minosegileg kicsit rosszabbnak kellene lennie: en nem igy ereztem. Szerintem elvesznek a tulzott reszletekben, pedig az elmeny nem csak abban rejlik...
Lehet szep, ahogy a vegen a foepulet felrobban, de amennyi munkat beleoltek 10-20 masodpercbe...
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500
Elküldve: 2006. 06. 16. 23:01
Idézet: Lanchadan - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 23:50
Lehet igazad van, de asszem nagyobb az a tabor, akik, mint en is, csak 1* jatszak vegig, igy nem tudom ertekelni a HL2 ujrajatszhatosagat... Ezenm gondolatmenet szerint a HL-el nem tokoltek ennyit, nem dobaltak ki reszeket, igy annak elmeletileg minosegileg kicsit rosszabbnak kellene lennie: en nem igy ereztem. Szerintem elvesznek a tulzott reszletekben, pedig az elmeny nem csak abban rejlik...
Lehet szep, ahogy a vegen a foepulet felrobban, de amennyi munkat beleoltek 10-20 masodpercbe...
Nem mondtam, hogy a hl minőségileg rosszabb, ma mások a követelmények egy játékkal szemben ennyi.
Elküldve: 2006. 06. 17. 04:03
Aki túl gyorsan tud végezni a játékmenetet, azt jelenti hogy nem nézte körül az épületeket, egyebeket és nem érezte át a hangulatot, az a banális ember, mert a környezetben rengeteg érzékei vannak. Bárcsak verset készítenék róla, hogy milyen nyomasztós az ilyen igazi világban, azért körbenéztem egy épületet körül és ráültem a lerombolt épület előtt és gondolkoztam hogy mi van ha ott laktam réges-régen kb. 10 évvel ezelőtt, és végre megérkeztem de nem az amire számítottam, és lakásomnak, életemnek annyi stb. Jobb, ha nem sietsz a játékkal. 2. világháború, 56-os forradalomra is nagyjából hasonlít, érdemes átérezni ezt a játékélményeket. Akkor jobban meggyűlölik az ember, hogy elege van az aki lerombolta a társadalmát stb. és nem szívesen új háborúba kezdene. Nem részletezem tovább, de ilyenek az érzéketlen tuskók a mai világban, munkahelyeimben is...
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Elküldve: 2006. 06. 17. 04:22
Idézet: bolic system - Dátum: 2006. jún. 17., szombat - 5:03
Aki túl gyorsan tud végezni a játékmenetet, azt jelenti hogy nem nézte körül az épületeket, egyebeket és nem érezte át a hangulatot, az a banális ember, mert a környezetben rengeteg érzékei vannak. Bárcsak verset készítenék róla, hogy milyen nyomasztós az ilyen igazi világban, azért körbenéztem egy épületet körül és ráültem a lerombolt épület előtt és gondolkoztam hogy mi van ha ott laktam réges-régen kb. 10 évvel ezelőtt, és végre megérkeztem de nem az amire számítottam, és lakásomnak, életemnek annyi stb. Jobb, ha nem sietsz a játékkal. 2. világháború, 56-os forradalomra is nagyjából hasonlít, érdemes átérezni ezt a játékélményeket. Akkor jobban meggyűlölik az ember, hogy elege van az aki lerombolta a társadalmát stb. és nem szívesen új háborúba kezdene. Nem részletezem tovább, de ilyenek az érzéketlen tuskók a mai világban, munkahelyeimben is...
Hja... Nekem a HL2-es szitiszeventíínről egyből a Zongorista c. film ugrott be. Nagyon hangulatos volt
"I have to do this..."
Elküldve: 2006. 06. 17. 11:19
Idézet: scip - Dátum: 2006. jún. 17., szombat - 5:22
Hja... Nekem a HL2-es szitiszeventíínről egyből a Zongorista c. film ugrott be. Nagyon hangulatos volt ![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
jah, de csórónak meg kellett várnia a ruszkikat mert nem volt gravity gunja
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 06. 17. 11:23
Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 22:10
Ezt nem értem, az elején a headcrabek meg a zombik már olyan hihetőek voltak? 

Jahm, az eleje teccett, de a vége tiszta gyökér lett
Elküldve: 2006. 06. 17. 11:37
Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. jún. 17., szombat - 12:19
jah, de csórónak meg kellett várnia a ruszkikat mert nem volt gravity gunja
:Đ
Bezzeg Freeman, bement volna a moddolt gravity gun-nal Berlinbe és az egész német vezérkart, Hitlerrel az élen kivágta volna a bunkerből :Đ
Elküldve: 2006. 06. 17. 20:31
Idézet
Half-Life 2: Episode Two - Mégis idén érkezik?
A tegnapi, Half-Life 2: Episode Two megjelenésére vonatkozó pletykát nem hagyta annyiban a 1UP.com, felkereste hát a fejlesztőcsapatot, hogy ők mondják meg a frankót.
Doug Lombardi, a Valve marketingese nyilatkozta, hogy továbbra is a 2006. karácsonyi időszak van betervezve a második epizód megjelenésére. Persze ezt azért érdemes fenntartásokkal kezelni, főleg egy marketingestől, hiszen könnyen előfordulhat, hogy csak várnunk kell a késés hivatalos bejelentésére...
A tegnapi, Half-Life 2: Episode Two megjelenésére vonatkozó pletykát nem hagyta annyiban a 1UP.com, felkereste hát a fejlesztőcsapatot, hogy ők mondják meg a frankót.
Doug Lombardi, a Valve marketingese nyilatkozta, hogy továbbra is a 2006. karácsonyi időszak van betervezve a második epizód megjelenésére. Persze ezt azért érdemes fenntartásokkal kezelni, főleg egy marketingestől, hiszen könnyen előfordulhat, hogy csak várnunk kell a késés hivatalos bejelentésére...
Elküldve: 2006. 06. 17. 21:40
Elküldve: 2006. 06. 17. 21:51
Jóvvan', beraktam oda is. :o
Elküldve: 2006. 06. 18. 08:22
Erről nem volt szó... Tegnap este leülök a géphez egy kicsit Alyx-el nyomulni, mondom úgyis nehezen küzdöttem le azt a szemét stridert - jó móka volt végülis
-, a runaway train-en biztos vmi szaftos pályára jutok... hát oda jutottam... :Đ stáblista, FIN felirat, oszt vége...
nézhettem egy filmet
Kezdhetem előlről az egészet...
Kezdhetem előlről az egészet...
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W
Elküldve: 2006. 06. 18. 10:33
Idézet: bigsee - Dátum: 2006. jún. 18., vasárnap - 9:22
a runaway train-en biztos vmi szaftos pályára jutok... hát oda jutottam...
oda bizony...majd fél év múlva :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 06. 18. 13:55
Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. jún. 18., vasárnap - 11:33
oda bizony...majd fél év múlva :Đ
Gyors vonat, sebes vonat ...
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W
Elküldve: 2006. 06. 18. 15:46
na kitoltam...
olyan hirtelen lett vége...
olyan hirtelen lett vége...
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2
Elküldve: 2006. 06. 20. 15:00
segitséget szeretnék kérni:elakadtam -Lowlife kapcsolotábla megvan liftet nem tudom üzembe helyezni
mi a megoldás? előre is köszönöm.!
Csatolt képek:
Elküldve: 2006. 06. 20. 15:02
Idézet: nanus - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 16:00
segitséget szeretnék kérni:elakadtam -Lowlife kapcsolotábla megvan liftet nem tudom üzembe helyezni
kövesd a szikrázó kábelt ami jön ki belőle, kapcsold vissza az áramot, menj vissza a lifthet, éld túl a zombikat, huppanj be a lifte és már meg is vagy
Szerkesztette: FragMaster 2006. 06. 20. 15:03 -kor

Súgó
A téma zárva.