HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:31

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 10:12

Huhh, én 230 körül tippeltem volna a végét... :think:

Automata, azert ennyi... Ugyanez a motor manualis valtoval 240-et is visz ora szerint egyeseknek...

Jah es en vagyok a 'haver' :)

#162 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:43

Idézet: Goodman - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 20:31

Automata, azert ennyi... Ugyanez a motor manualis valtoval 240-et is visz ora szerint egyeseknek...

Jah es en vagyok a 'haver' :)

Ja, és biztos ez az a Laguna, amit a bolhán hirdetett BigBen, ugye?

A "Milyen autót érdemes venni?" topikba írhatnál róla egy rövid leírást! Én konkrétan ismerem ezeket a dögöket, de biztos nekem is tudnál újat mondani. Vagy írj egy minitesztet ez alapján, ha van pár perced! Köszi :)

#163 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:47

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 20:20

Ez a szép, a puntós meg a szuzukis igazság bajnokai, 140-nel a belső sávban, az a sok köcsög meg villog rájuk, balkáni seggfejek, dögölne meg a sok tahó villogómutogató. Az ilyenek szarják le a WC ülőkét, a sok bűnöző, gyorshajtó maffiózó.

tolvaly, ne má :) Mindenki ráér még 10 másodpercet. Ha előre nézel, akkor általában egy gázelvétellel meg lehet úszni az ilyesmit. A sok villogó WC mellé szaró balkáni maffiózónak inkább az a legnagyobb baja, hogy már messziről villog idióta módjára, gázelvétel nélkül közelít (egy része még gyorsít is), aztán persze kurva nagyot fékez, és szentségel. Pedig ha villogás helyett elvette volna a gázt, akkor mire utólérte volna a buzukit, addigra a buzuki rég befejezte volna az előzést.

Agresszív faszfejek vagyunk en bloc az úton, az a baj, nem az, hogy kijönnek elénk 140-nel.

#164 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:50

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 20:47

tolvaly, ne má :) Mindenki ráér még 10 másodpercet. Ha előre nézel, akkor általában egy gázelvétellel meg lehet úszni az ilyesmit. A sok villogó WC mellé szaró balkáni maffiózónak inkább az a legnagyobb baja, hogy már messziről villog idióta módjára, gázelvétel nélkül közelít (egy része még gyorsít is), aztán persze kurva nagyot fékez, és szentségel. Pedig ha villogás helyett elvette volna a gázt, akkor mire utólérte volna a buzukit, addigra a buzuki rég befejezte volna az előzést.

Agresszív faszfejek vagyunk en bloc az úton, az a baj, nem az, hogy kijönnek elénk 140-nel.

Ok. Egy pillanartra képzeld magad a mercis helyébe......az igazság bajnokainak sem lehet a belsősávba "beugrani" ha ott akadályozzák a forgalmat.

Egyébként nem ér meg többet, befe ;)  :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#165 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:50

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 20:43

Ja, és biztos ez az a Laguna, amit a bolhán hirdetett BigBen, ugye?

A "Milyen autót érdemes venni?" topikba írhatnál róla egy rövid leírást! Én konkrétan ismerem ezeket a dögöket, de biztos nekem is tudnál újat mondani. Vagy írj egy minitesztet ez alapján, ha van pár perced! Köszi :)

Igen, a bolhapiacos. :)

Nos, ez alatt a bo negy het alatt olyan sok tapasztalat nem gyult ossze, de majd valamit probalok alkotni, ha kicsit osszeszedtem magam. :)

#166 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:53

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 20:50

Ok. Egy pillanartra képzeld magad a mercis helyébe......az igazság bajnokainak sem lehet a belsősávba "beugrani" ha ott akadályozzák a forgalmat.

Pont oda képzeltem magam az előbb ;) Akadályozza a forgalmat a megengedettnél nagyobb sebességgel? Nemá :smoker:

Egyébként tényleg ne ér többet, én is befe ;) :D

#167 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 20:17

Idézet: keton - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 19:51

Igen... amikor 180-190 körül kapcsolja a négyest, onnantól fogva valóban elég lassan mászik már az enyim is... de azért az érdin felfelé is megfutja a két kilót :) (kötözködők kedvéért: nem kétezer :) ) Hiába, a másik topikba is leírtam, hogy lomha :) (de tényleg az)

Jaja, az érdi emelkedőt én is megnéztem 200-al, igaz csak ketten ültünk bent a párommal. Gyorsabban nem mertünk, mert még téli gumi volt :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#168 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 21:03

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 19:50

Ne menjen 180-al. Ennyi.
Különben is, ha az ilyen elé allok, megállunk, kiszállok, akkor vajon miért zárja be hermetikusan a kocsiját, és szeppen meg? Ki nem állhatom az ilyen rózsaszín köcsögöket, ne a kormány mögött legyen nagy pofája.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#169 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 21:10

Idézet: leslie - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 22:03

Ne menjen 180-al. Ennyi.
Különben is, ha az ilyen elé allok, megállunk, kiszállok, akkor vajon miért zárja be hermetikusan a kocsiját, és szeppen meg? Ki nem állhatom az ilyen rózsaszín köcsögöket, ne a kormány mögött legyen nagy pofája.

Teee..igazságbajnoka, kötözködsz? Megetetem veled a sapkámat :cool:

Vaaagy..egyem meg én ???? :respect:  :D

#170 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 21:21

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 20:20

Ez a szép, a puntós meg a szuzukis igazság bajnokai, 140-nel a belső sávban, az a sok köcsög meg villog rájuk, balkáni seggfejek, dögölne meg a sok tahó villogómutogató. Az ilyenek szarják le a WC ülőkét, a sok bűnöző, gyorshajtó maffiózó.

Nos, az a baj, hogy a mercis volt az igazságbajnok, és igen, hamarabb megérdemelheti a megdöglést, mint a puntos...

Egyébként ezt is kiflameltük már legalább 4x, kár újrakezdeni.

#171 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 22:13

Autópálya érdekes....
2-es golfot amúgy is lenézik....
Este meg ha előzném csakazértis nyomja, mert hát körlámpás kocsi kb csak a zsiguli lehet... és azt hiszi a suzuki, hogy 140-ben vége lesz... de aztán neki van vége 150-160-nál. :D

De ilyen BMW-s, Mercis buzigyerek & plázacica kombinációk miatt kell egyszer egy 6 hengeres motort beletenni.
Mennék simán, szokásos 150-es tempómmal... egyszer tuti levillogatna a cicababahordozó 316-os buzigyerek....
Utána én vissza mögé villogtatva.... tuti nyomná neki a végéig.... Élvezettel nézném ahogy besül a cicababája elött képe, mikor ki kell állnia mert nincsen elég kraft az apuci álltal vásárolt bömmösben...

Úgyanezt tenném a "telefonálóüzletemberlustakicsitlassítanimertlekésiatárgyalást" kategóriával is.

Egyébként én mindig előzékeny vagyok, a villogtatós esetek nagy százalékát kilehet szűrni....

De amikor elmegyek a 6 hengeres alfa mellett 150-el egyenesben (ő kb 140-el belső sávban)
Aztán tatabánya fele emelkedőn mikor belsős sávban előzök kamiont, tartom a 150-et.... de ő ilyenkor valamiért jön mögöttem cirka 170-el... és várja, hogy miért nem lövök ki az emelkedőn...
Majd a lejtőn ismét beáll a 140re... na valahogy ezt nem tolerálom.

Mint ahogy azt sem, amikor elhúznak mellettem az 1.2-es csodákkal, kb végét járja a gép...
megyek mondjuk 140-el... ő leelőz 150-160-al..
Aztán jön egy  emelkedő (már átszoktam az emelkedőre... nálam a lejtő ugyanazt jelenti, fizikai szemlélet. :) ) és valamiért a 100!, azaz száz km/h-s sebességet is csak nyöszörögve tartják.
Nem mintha én valami marha nyomatékos gépben űlnék..
De megpróbálok mindig olyan tempót autózni, amit bír a gép tartani. Esetleg lendületesen autózni....
Nagyobb emelkedőnél természetesen megkívánja a gép a 4. fokozatot, főleg ha lejebb esik a fordulat, de ez van....

Na mindegy. Nem untatlak titeket.

De őrült sok balf*sz és szarul közlekedő ember van...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#172 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 22:44

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 19:46

Nem akarlak dezinformációkkal traktálni, utánakeresni meg lusta vagyok, de valamelyik rendőrkapitány (helyettes?) összecsukta a szolgálati verdát. Egyenlőre nagyon odafigyelnek, hogy ne kezeljék tényként az ittas vezetést. Eredmény nem tudom mikorra várható, az eset a hét végén történt. De azt mondom, hogy nagy a hallgatás az ügyben.

Megvan a vérvizsgálat eredmény, a kapitány úr 0,8 ezrelék felett volt kedves alkoholfogyasztani, így bűncselekményt követett el (mint az eleve gyanítható volt), így ugrott a kapitánysági cím, ugrott a rendőri állás, na meg egy kicsit ki kell fizetni az okozott kárt is, mivel magáncélból volt olyan kedves közlekedni arrafelé a szolgálati gépjárművel.

Személy szerint nagyon örülök, hogy nem tussolták el az ügyet.
Gondolkoztál már ma?

#173 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 23:34

tv2-n hiradóba úgy mondták be, hogy az elkövető egyből beismerte hogy fogyasztott alkoholt.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#174 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 00:15

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 0:34

tv2-n hiradóba úgy mondták be, hogy az elkövető egyből beismerte hogy fogyasztott alkoholt.

Nyilvánvaló volt, bevallotta. Csak azt nem lehetett tudni, hogy milyen fokú volt az alkoholos befolyásoltság. (Bevallom, bennem még az is megfordult, hogy - a pár évvel ezelőtti békés megyei példa alapján - eltűnnek véletlenül valahová a vérdobozok)
Ha most egy rendőrkapitányt meg tudnak mázsálni, neki nem tudták elintézni a büntetlenséget, akkor talán ezentúl egy tehetős vállalkozó sem tud a rendőrségénél olyan pártfogóra találni, aki elsimítja a disznóságait.
És ez jó lenne így.
Gondolkoztál már ma?

#175 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 00:20

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 0:15

Ha most egy rendőrkapitányt meg tudnak mázsálni, neki nem tudták elintézni a büntetlenséget, akkor talán ezentúl egy tehetős vállalkozó sem tud a rendőrségénél olyan pártfogóra találni, aki elsimítja a disznóságait.
És ez jó lenne így.

Mese mese mátka.  :(
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#176 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 00:25

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 1:20

Mese mese mátka.  :(

Akkor viszont k-ra igazságtalan a dolog. Hónapok óta csesztetn(tt)ek, hogy így mutassanak példát a zsaruk, meg úgy. Hát most megtették.
Én nem szeretnék addig meghalni, ameddig kis országunk nem lesz a mainál legalább 2x komolyabban gondolkozó, döntéseiért, cselekedeteiért felelősséget vállaló FELNŐTT emberek országa.

Gondolod, hogy igen hosszú életű leszek?
Gondolkoztál már ma?

#177 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 00:51

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 1:25

Akkor viszont k-ra igazságtalan a dolog. Hónapok óta csesztetn(tt)ek, hogy így mutassanak példát a zsaruk, meg úgy. Hát most megtették.
Én nem szeretnék addig meghalni, ameddig kis országunk nem lesz a mainál legalább 2x komolyabban gondolkozó, döntéseiért, cselekedeteiért felelősséget vállaló FELNŐTT emberek országa.

Hozzászólnék én is, bár nem vagyok kompetens.

Szvsz itt amiatt nem tudták eltussolni az ügyet, mert a derék kapitány kiflibehajtotta a szolgálati kocsit.
Ha csak szimplán lemeszelik egy közúti ellenőrzésen, akkor szépen csendben lezajlott volna ez az egész. Egyébként a rádióban azt hallottam, hogy nyugdijazni fogják.

Gonsdolom az egész kocsit nem kell kifizetnie. Általában ezekre a kocsikra van casco, innentől az önrészt kifizeti (10% vagy max 250e ft) és a többit a biztosító állja.

Mellesleg én a piás vezetést sokkal durvábban szankcionálnám. Még ha 30al megy végig a városon egy piás, akkor is sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint egy 50 helyett 60-70 el közlekedő józan rutinos ember. Másrészt valahogy mindíg a tehetősebbek kerülnek előtérbe a pia szempontjából, általában egy pénzzel kevésbé rendelkező ember álatlában kínosan ügyel erre, hiszen nincsen pénze sem új jogsira, sem a büntetésre, ráadásul általában munkaeszköz is a jogsi.
100%

#178 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 01:34

Idézet: LML - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 1:51

Gonsdolom az egész kocsit nem kell kifizetnie. Általában ezekre a kocsikra van casco, innentől az önrészt kifizeti (10% vagy max 250e ft) és a többit a biztosító állja.

Aha, (szerencsére) nem törtél még össze ittasan autót (én sem).

A biztosító nem fizet CASCOra, csak alig. Sőt, felelősségbiztosításnál (ha lett volna másik (vétlen) autó) csak a kár 500.000 Ft feletti részét fizeti, az az alattit az ittas vezetőn hajtják be.

Továbbmegyek.
Ha vétlenként kerülsz bele egy balesetbe, de kiderül rólad, hogy alkoholt fogyasztottál (aminek a baleset bekövetkeztéhez SEMMI köze), akkor nem kapsz egy fillér kártérítést sem.
Gondolkoztál már ma?

#179 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 06:29

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 0:25

Akkor pontosítok én is, egy fecske nem csinál nyarat. Amikor majd azt hallom amit ma csak bulvár szinten hallok/olvasok más országokból, hogy XY politikus balesetet okozott, ittas volt, megbüntetik pénzzel, jogsi bevon és lemond a további politikai szerepéről. Vagy pl. a kis Sumitól Ausztriában simán elvették a jogsiját gyorshajtás miatt, pedig nem hiszem hogy ugyanezt idehaza ne tudta volna "elintézni".
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#180 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 07:04

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 22:21

Nos, az a baj, hogy a mercis volt az igazságbajnok, és igen, hamarabb megérdemelheti a megdöglést, mint a puntos...

Egyébként ezt is kiflameltük már legalább 4x, kár újrakezdeni.

/sze,/sze, hiszen még senki se villogott le itt igazság bajnokát, ami belép 140-nel a belső sávba mert neki joga van annyival menni, úgyis annyi a max...itt mindenki toleráns és betartja a szabályokat, csak nem néz hátra sávváltásnál és akadályoz :D  :D  :D

Csak egyet felejtesz el, HA megtörténne a baj, és hátulról letaposná a nagyobb a kicsit, mert a kicsi éppen sávot váltott...minden helyszínelő 50-50 %-ra hozná ki az okozókat az esetből, a mercist gyorhajtás, a sávváltót meg figyelmetlen sávváltás miatt. Segítene ez a fekete zsákból kilógó kezű puntós, suzukis, unós tetemen? Milyen ezeknek a kocsiknak a hátsó ütközés védelme? Ráfutásos témánál mindig a nagyobb tömegűben élik túl, letarolják a kicsit, rommá törik. Ragaszkodjanak csak a jogukhoz. Mindenáron.

Igaz, kiflameltük már soxor, de hánynom kell a "most betartottam a kreszt a buzimajom meg nem" stílustól, aztán sunyin megjegyezve bezzeg ha a gyorsabb kocsimmal vagyok...stb..hogy beszopatom..
Akkor ki is a segg és melyik kocsiban? Csak erre gondoltam, kár, hogy neked is magyarázni kell.
Nabefe. ;)

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.