Idézet: Kory - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 18:24
El is felejtettem az egészet,..., aztán én lementem az új m7 szakaszra, gondolom az meg ment tovább a Balaton-parton, vagy valahol megállt, ugyanis a Balatonberényi elágazó utáni vasúti átjáróban "ismét" utolért, 99,999%-hogy ugyanaz a szürke Stilo JTD, JGxxxxx rendszámmal, annyi különbséggel, hogy az eleje meg volt frissen törve (motorháztető, kissé gyűrve, egyik lámpa eltörve, stb.), kb. 10 mp-et bírt ki mögöttem (előttem ment még két másik autó), és egy KANYARBAN (!) mindhármunkat megelőzött (kb. 90-el mentünk már ekkor). Egy beláthatatlan kanyar előtt belefogott az előzésbe (na mondom ez durva lesz, ha itt engem megelőz - egy Ferrarival nem előztem volna ott), erre nem hogy engem, de még a másik előttem lévő 2 autót is megelőzte, a másodikat és az elsőt teljesen a jobbos kanyar hosszabb ívében!! Épp nem jött az amúgy forgalmas úton szembe semmi. Aztán eltűnt.
Kíváncsi vagyok most hol van a kocsi.
Hétvégén sajnos az idióták összes válfaja az utakra szabadul, bár egyébként is döbbenetesen és érthetetlenül bénán/veszélyesen előz a többség, de mindközül ez a legveszélyesebb.

Súgó
A téma zárva.