Idézet
GI: ugye tudod, hogy a McLaren F1 már nem a világ leggyorsabb utcai autója, valami "Bugatti" vagy mi komolyan lelépi. Keress új példát
McLaren F1 LM-t írtam. Sosem volt a vilég leggyorsabb autója a simával ellentétben...
Viszont pályán elsőre megnyerték vele a LeManst....
Idézet
Különbségek a Polo és a Jazz között: alapvetően két design-irányzat találkozik. A Jazz egyértelműen fiatalos kocsi, a formák és a színek nekem nagyon tetszenek, csak kemények a műanyagok
Jazz:
Polo:
Na ez az amit én nem látok.
De lehet igazad van.
Idézet
A Polo nem tudom, kinek készült: fiatalosnak semmiképp sem mondanám, ekkora autó pedig kicsi az idősebb korosztály számára. Komor színek, egyhangú formák, borzalmasan kemény műanyagok (utóbbiban nincs sok különbség a Jazzhez képest), ezer éves design, ehhez pedig karakterben egyáltalán nem passzol a modernnek szánt piros-kék háttérvilágítás
A kiemelt részt ugye mindkettőre értetted?
Idézet
Különben nem sok olyan kisautót tudok, ahol nem kemények a műanyagok. A Fabia viszont ilyen... Ránézésre az sem tetszik, de sokkal jobb hozzáértni, mint a Polo műanyagaihoz.
Akkor szerintem te más-más felszereltségűekben űltél.
Nem bántásból írom. Én sem ültem ok fábiában, de szerintem egykaptafa.
Idézet
Azért, mert úgy gondolom, hogy a Golf II óta a VW kínálatában nem találok olyan autót, ami a konkurrenciához hasonlítva szerintem állja a sarat, mindemellett egyik sem tetszik, emellett tartom, hogy annyi pénzért, amennyibe egyes VW modellek kerülnek, jobb autókat is lehet kapni, sőt, ki merem jelenteni, hogy irreálisan idealisztikus a VW-ről alkotott hazai kép, amit még mindig a Golf II legendája tart fenn?
Szerintem igen...
Pl ismerek 2 embert is aki japcsi kocsi után váltott VW-re...
Nemtom, biztos idióták, mint ahogy a sok millió VW vevő.
A válaszod többi részével egyetértek, csak ehhez jobban kellett volna pontosítani.
Idézet
Skoda modellek műszakilag majdnem megegyeznek a VW testvérmodellekkel, csak épp olcsóbbak annál, és - feltehetően annak köszönhetően, hogy pár extrát kifelejtenek belőlük - megbízhatóbbak. Nem tudom, ennek mi köze a formához.
Erre azt mondhatnám, hogy:
VW modellek műszakilag majdnem megegyeznek a Audi testvérmodellekkel, csak épp olcsóbbak annál, és - feltehetően annak köszönhetően, hogy pár extrát kifelejtenek belőlük - megbízhatóbbak.
Abban egyetérthetnénk igazán, hogy nem rossz az audi.
A difi az audi és a vw között pedig éppe az, mint a skoda és a vw között.
Idézet
megmondanád, én milyen formavilágot kedvelek?
Na ez homályos nekem... mert a poló szinei sötétek, a jazzé meg világos.. hát....
Nemtom én ültem több póóban is, de szerintem te valami direkt antisatriani modellben ülhettél, atom fekete belsővel.
Idézet
A Mercedes CLS új, 224 lóerős háromliteres dízele könnyedén hozza a 272 lóerős benzines hathengeres gyorsulási adatait és végsebességét (0-100-ra 7 sec, 246 km/h), rugalmasságban pedig, az 510 Nm-nek köszönhetően esélyt sem hagy. Még az ötliteres V8-assal szerelt CLS 500-asnak sem, miközben átlag 4-5 literrel kevesebbet fogyaszt náluk
Ehhez azért többet kellene tudni.... váltó stb...
Nyomatékgörbe...
Ráadásul feltöltött, tehát bármi lehet...
Gondolok itt olyanra, mint a WRC.. hogy csak 300Le... de elég nagy tartományban 300Le.. és amiröl már sokszor beszéltem, hogy nem a pillanatnyi, hanem a valós teljesítménye viszont nagyobb, mint egy 5-600Le-s motornak...
Nyomatékgörbét és váltóáttételt jó lenne.

Egyébként szép teljesítmény, akár olajkályha akár nem.
...
Peres gumi nekem ne jön be..
Az az igazi, amikor van húsa... és 90°°-os szögben éle is.. ráadásul slick.

Nekem az jönne be
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector