HWSW Informatikai Kerekasztal: Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez Ide írj, ha baj van! Értékeld a témát: -----

#1651 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 25. 13:11

Ha esetleg másnak is kellene, innen gyorsan le lehet tölteni, fájlcserélő nélkül: http://maxt.dk/archi...rens-bootcd-83/

Ha ez wareznek mínősülne akkor elnézést előre is.
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#1652 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 13:25

Idézet: iljicSke - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 8:37

Nincs Win98 bootlemezem, máshogy nem lehet megoldani ? :(

Floppy meghajtód van? Akkor www.bootdisk.com. Ha nincs, akkor mondjuk ott a Hiren's CD, ahogy már írták, több, erre képes program van rajta.

avman:

Idézet

norton disk doktort vagy scandisket futtatam, nemtommár.

Ha hibás blokkot nem kerestettél velük, hiába...

Idézet

kor: a harmadik x után asszony és kölyök nélkül már megengedhetek magamnak egy olyan gépet, amin az a pár játék (semmi új, csilivili szar), amin még eljátszogatok húzás nélkül elfusson jól. és ne kelljen azzal vesződnöm, h utána lövögessem vissza a beállításokat. pont.

Én is megtehetném, de felesleges, ha egyszer (a vásárláskori árakon) kb. a fele összegért (és egy kis hozzáértésért) van egy, az adott családon belüli csúcsmodell sebességénél is fürgébb, és összességében a hardware-ek alapbeállításaitól kb. 1.5x gyorsabb gépem.

Idézet

a +30%-os többlet meg maximum a 3dmark pontszámban kivehető, bár érzésem szerint még ott sem.

Engem hidegen hagy, hogy mennyit ér el gép 3DMark-ban (ami egyébként sem processzorteszt ;) ), viszont az általános reakcióidő (nekem) sokat számít, vagy pl. a konvertálásnál, tömörítésnél is sokat számít a processzor órajelének 30%-os többlete (hogy a többiről ne is beszéljünk, pl. memória).
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#1653 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 14:08

Idézet: iljicSke - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 14:11

Ha ez wareznek mínősülne akkor elnézést előre is.

Igen valósziinűtlen, hogy a késziitő fiatalember az összes programhoz world licence-t vásárolt volna. :D

#1654 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 14:12

Idézet: brd - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 14:08

Igen valósziinűtlen, hogy a késziitő fiatalember az összes programhoz world licence-t vásárolt volna. :D

Akkor alighanem gazdagabb leszek 10-20%-kal  :Đ , szerkeszteni már nem tudom.

Szerk.: elsőre bebootolt a gép ezzel a CD-vel, partiton magic pro-t választottam, azt mondta hogy hiba van a winyón (csak a sérült particiós winyó volt a gépben), ExtendX-re átállítja és akkor jó lesz mert küönben hajjaj. Mondom jó. Ezek után CD-ről sem indul el a gép ha a sérült SATA-s winyó benne van. Mondom nagyszerü, viszont hamár van ilyen CD-m akkor elintézem a bad blokkos PATA winyómat is, particiók törlése, primary kreálása teljes méreten, set active (mindezt Smart FDISK-kel). formatálni nem lehet ezzel, sebaj majd a Partiton Magic. Aszerint BAD az egész, nem tud mit kezdeni vele.
Tehát most ott tartok, hogy a PATA-s winyó nem használható, ha benne van a gépben "hiba a rendszer indításakor" de legalább a sérült particós SATA-s (amúgy bad blokk mentes és teljesen jó) is bootolhatatlanná teszi a gépet, egyedül a 2 napos WD winyóm hajlandó müködni.  :reklamacio:  :mad:

Szerkesztette: iljicSke 2006. 08. 25. 14:37 -kor

I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#1655 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 15:20

Több olyan is van, amellyel teljesen le lehet gyakni az MBR-t. Talán Extended Fdisk az egyiknek a neve? :confused:

#1656 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 15:50

Idézet: Halal - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 19:47

Nekem volt egy ismerosom, aki hasonlo szituban kototte ra az IDE-t valami hasonlo winyora (a szemem lattara)! Neki siman tulelte a winyo, csak nem ismerte fel a bios (es mivel PM volt valami win rendszerrel, ezert tovabb nem is ment) :cool:  Szoval nem eskuszom meg ra, de szerintem nem!  :think:

850 megás WD 486ban. dettó ugyaqnez, winyó kaput. (fejdobálás, másodpercenként ezerszer...)
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#1657 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 15:51

Idézet: brd - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 15:21

DGabor_: így van, rengeteg hibás blokk van rajta, adattárolásra csak korlátozottan alkalmasnak mondanám. A Raw Read Error hibákból pedig gyanítom, hogy a mágneses felülettel, esetleg valamelyik fejjel van probéma.

raw read error közben eltünt, bad nem szaporodik aktív használat alatt. ez egy notiwinyó, döglött winyómat erre vagyok kénytelen cserélni notimban...

esetleg valami dosos programot nem tudna valaki mondani winyó formázásához? lényeg hogy bootolható flopi legyen.

Szerkesztette: DGabor_ 2006. 08. 25. 16:11 -kor

#1658 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 08. 25. 16:21

Idézet: brd - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 14:25

Ha hibás blokkot nem kerestettél velük, hiába...

smartban nem jelzett semmit. csak utána régen nem  használtam már norotn dik doktort, de emlkékeim szerint nincs olyan, h most direkte ilyet keressél. megette a fene az egészet, ha ezt még külön be is kell állítani, h jelezzen hibás blokk esetén...
mondjuk az eset tanulsága, h többet nem állok adattal teli cuccot újraparticionálni.
:offtopic: h az egyik jawa ösmerősömet idézzem: lehet járni trabanttal is 130 km/h-val, csak kérdés meddig. személy szerint az elkövetkező 5-6 évben már nem tervezem ámítógép beújítását (max vmi dualprockó, ha emberi árban lesz, meg slibe rakott vga (öcskösnek is ilyet szereztem, szóval mikor ő cserél, az enyém lesz). max majd visszatérek a tuninghoz, de a far cry óta nem talákoztam olyan játékkal, ami lekötött volna 20 percnél tovább. nemrég pakoltam vissza a mafiát meg a hl1 sorozatot. :Đ.
a jelenlegi írható médiaárak mellett meg tömörgessen akinek két anyja van.

Szerkesztette: avman 2006. 08. 25. 16:27 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1659 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 23:47

Szerintem nem olyan triviális, hogy egy lemezellenőrző program hibás blokkot is ellenőrizzen alapbeállítás szerint, mivel sokáig is eltarthat.
Nem 130-al haladó Trabantról van szó, hanem inkább egy max. 130-ra beállított, 2L-es hengerűrtartalmú, mai technikával készült autóról. Tud az többet is, de a piac miatt készül ilyen (is) belőle. :)
A tömörítés nem csak archiválásnál jön jól, hanem pl. lemezsérülésnél/adatátviteli hibánál is, ugyanis biztosan meg lehet mondani, hogy sérült-e egy adott file, vagy újabban már ki is lehet javítani tökéletesen (recovery record), az ilyen, sérült állományokat (bizonyos sérülés alatt).

#1660 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 00:03

:offtopic:

nővérem kombi trabijával M7esen ~5 éve mentünk 130al. sőt, többel is BP-Zamárdi útvonalon  :Đ

Szerkesztette: DGabor_ 2006. 08. 26. 00:03 -kor

#1661 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 10:34

Idézet: brd - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 0:47

Szerintem nem olyan triviális, hogy egy lemezellenőrző program hibás blokkot is ellenőrizzen alapbeállítás szerint, mivel sokáig is eltarthat.
Nem 130-al haladó Trabantról van szó, hanem inkább egy max. 130-ra beállított, 2L-es hengerűrtartalmú, mai technikával készült autóról. Tud az többet is, de a piac miatt készül ilyen (is) belőle. :)
A tömörítés nem csak archiválásnál jön jól, hanem pl. lemezsérülésnél/adatátviteli hibánál is, ugyanis biztosan meg lehet mondani, hogy sérült-e egy adott file, vagy újabban már ki is lehet javítani tökéletesen (recovery record), az ilyen, sérült állományokat (bizonyos sérülés alatt).

Sztem 2 malomban őröltök Avman kollégával, mert (szvsz) ő a dvd-tömörítésre gondolt... :think:

#1662 Felhasználó inaktív   narpi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 22:44

üdv mindenkinek!

volna egy kis problémám... :eek:
van egy maxtor 6y160po vinyám, ami nem igazán akar működni.
röviden: az ominózus vinyáról történő filmnézés közben épp töltöttem a netről egy másik vinyára. a letöltő program idővel meg állt, hogy tele a merevlemez. ki akartam törölni a lomtárból a cuccokat, majd kiírta, hogy nem törölhető (kiderült, hogy a meghibásodott merevlemez zavart be). ekkor újra indítottam, majd az xp konzisztencia ellenőrzést akart. azt lefuttattam, s kiírta, hogy sérült minden szektor. az érdekesség az, hogy nem az idővel meghibásodott vinyára töltöttem, hanem egy másikra. a hibás vinyáról filmet néztem. más nem is történt vele. :reklamacio:  ettől függetlenül egy-két dolgot meg tudok rajta nyitni, meg leszedni is róla. :confused:
tehát most mi van? végleg behalt? :think:
léci segítsetek!!! :respect: 

#1663 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 23:08

Idézet: narpi - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 23:44

---

Telepítsd fel a SpeedFan progit, és a SMART-fülecskéjén kiválaszod a lenyílóban a hibás vinyót, majd a 'Perform an in-depth online analysis of this hard disk' gombocska megnyomásával elkészülő on-line teszt eredményét szúrd be ide.
Vagy a Hard Disk Sentinel/ AIDA / EVEREST programok közül valamelyik által készítettettet.

Szerk: Vagy ezen hozzászólásban leírtak szerinti linket szúrd be ide.

Szerkesztette: Zolcsi Baba 2006. 08. 26. 23:12 -kor

#1664 Felhasználó inaktív   narpi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 09:58

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 0:08

Telepítsd fel a SpeedFan progit, és a SMART-fülecskéjén kiválaszod a lenyílóban a hibás vinyót, majd a 'Perform an in-depth online analysis of this hard disk' gombocska megnyomásával elkészülő on-line teszt eredményét szúrd be ide.
Vagy a Hard Disk Sentinel/ AIDA / EVEREST programok közül valamelyik által készítettettet.

Szerk: Vagy ezen hozzászólásban leírtak szerinti linket szúrd be ide.

Szia!

Megcsináltam, amit kértél, íme az eredmény:

Almost every EIDE or SATA hard disk includes S.M.A.R.T. data. That information is collected by the drive itself and contains data that the manufacturer considered relevant to check reliability. The data is made up of several attributes that have a current value, a worst one, a threshold, some raw data, and some flags. Basically, when any attribute's current value is below its threshold, the hard disk is considered unreliable and likely to fail. By using several techniques, this report tries to give a wider range of info, basing its analysis on advanced comparisons with normal values based on real hard disks and on expert-like checks. The final results are not to be taken as an absolute truth, but they are a very good approach to what a professional would say about your hard disk status.
Your hard disk is a Maxtor 6Y160P0 with firmware YAR41BW0.
The average temperature for this hard disk is 33C (MIN=19C MAX=47C) and yours is 31C.
Your hard disk's S.M.A.R.T. attributes are now being analyzed and a full report about the reliability, health and status of your hard disk is generated:
Your hard disk is not below any attribute threshold. This is good.
Your hard disk was never below any attribute threshold. This is good.
Your hard disk is now being compared to real data used to define normal values for your specific hard disk model. This way, the analysis can automatically use proper operating ranges. The images give you an idea of how each attribute is within such range. Current and raw values are shown for easier reference for experienced users. There are 1009 hard disk models in the current archive.

Attribute Current Raw Overall
  Spin Up Time  206  17143  Normal
  Start/Stop Count  253  788  Very good
  Reallocated Sector Count  214  401  Normal
  Read Channel Margin  253  0  Very good
  Seek Error Rate  253  0  Very good
  Seek Time Performance  253  40533  Very good
  Power On Hours Count  233  40991  Good
  Spin Retry Count  253  0  Very good
  Calibration Retry Count  253  0  Very good
  Power Cycle Count  251  937  Good
  Power Off Retract Count  253  0  Very good
  Load Cycle Count  253  0  Very good
  Hardware ECC Recovered  253  1391  Very good
  Reallocated Event Count  152  101  Watch
Warning: Reallocated Event Count is below the average limits (248-253).
  Current Pending Sector  214  401  Watch
Warning: Current Pending Sector is below the average limits (250-253).
  Offline Uncorrectable Sector Count  151  102  Watch
Warning: Offline Uncorrectable Sector Count is below the average limits (248-253).
  Ultra DMA CRC Error Rate  198  9  Very good
  Write Error Rate  253  0  Very good
  Soft Read Error Rate  253  7  Very good
  TA Increase Count  253  0  Very good
  Run Out Cancel  253  102  Very good
  Shock Count Write Opern  253  0  Very good
  Shock Rate Write Opern  253  0  Very good
  Spin High Current  253  0  Very good
  Spin Buzz  253  0  Very good
  Offline Seek Performance  194  0  Normal
  Unknown attribute 99  253  0  Very good
  Unknown attribute 100  253  0  Very good
  Unknown attribute 101  253  0  Very good

NOTE: not all warnings are reflected on fitness and performance overall values as relevancy is based upon the settings from the hard disk manufacturer who is the best entity deputed to define such relationships.

NOTE : your hard disk has 401 reallocated sectors (this value is very large and your hard disk should be replaced). Hard disks do have spare sectors (usually from 256 up to 1024) used to replace bad ones. This remapping operation is transparent to the end user. Anyway, this can lead to degradated performances (because remapped sectors are in different places of the disk than the original ones and the head needs additional moving). If reallocated sectors grow over time, you might encounter some serious troubles. A backup of the most important data is suggested anyway.

NOTE : your hard disk has 401 pending sectors (this value is very large and your hard disk should be replaced). Those are sectors that couldn't be properly read and that the hard disk logic is waiting for a write operation to try to remap to a spare sector (if available). According to the Reallocated Sector Count attribute, your hard disk seems to have available spare sectors. A simple disk surface scan won't be enough to force the remap operation. You need a read/write surface scan to remap the sector. The best option should be a tool that knows about what should be read from that sector so that it has some option to apply the best fix to the missing data.

NOTE : your hard disk has 102 offline uncorrectable sectors (this value is very large and your hard disk should be replaced). Those are sectors that an offline scanning found as unreadable. Offline scanning is a process that can be automatically started by the hard disk logic when a long enough idle period is detected or that can be forced by some tool. Those unreadable sectors are identified and the hard disk logic is waiting for a write command that will overwrite them to try to remap them to spare sectors (if available). According to the Reallocated Sector Count attribute, your hard disk seems to have available spare sectors. A simple disk surface scan won't be enough to force the remap operation. You need a read/write surface scan to remap the sector. The best option should be a tool that knows about what should be read from that sector so that it has some option to apply the best fix to the missing data.

The overall fitness for this drive is 18%.
The overall performance for this drive is 95%.

Előre is köszi a választ :)

#1665 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 11:48

Idézet: narpi - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 10:58

Szia!

Megcsináltam, amit kértél, íme az eredmény:

Reallocated Event Count  152  101  Watch
Warning: Reallocated Event Count is below the average limits (248-253).
  Current Pending Sector  214  401  Watch
Warning: Current Pending Sector is below the average limits (250-253).
  Offline Uncorrectable Sector Count  151  102  Watch
Warning: Offline Uncorrectable Sector Count is below the average limits (248-253).

The overall fitness for this drive is 18%.
The overall performance for this drive is 95%.

Előre is köszi a választ :)

Haldoklik, teli van (és ez csak fokozott ütemben szaporodni fog...) felületi hibákkal... :(  :down:
Semmilyen éles adatot ne tegyél rá, ha most lenne is rajta esetleg, akkor sürgősen mentsd le róla. :up:

Ha nem is veszed meg, akkor is érdemes - a többi vinya miatt is - a HDSentinel-t folyamatosan futtatnod; legfeljebb naponta/hetente 1x megnézed, hogy van-e kínja valamelyiknek, illetve csökken-e a fitness...

Szerkesztette: Zolcsi Baba 2006. 08. 27. 11:49 -kor

#1666 Felhasználó inaktív   narpi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 16:30

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 12:48

Haldoklik, teli van (és ez csak fokozott ütemben szaporodni fog...) felületi hibákkal... :(  :down:
Semmilyen éles adatot ne tegyél rá, ha most lenne is rajta esetleg, akkor sürgősen mentsd le róla. :up:

Ha nem is veszed meg, akkor is érdemes - a többi vinya miatt is - a HDSentinel-t folyamatosan futtatnod; legfeljebb naponta/hetente 1x megnézed, hogy van-e kínja valamelyiknek, illetve csökken-e a fitness...

köszi szépen a szakértést! :respect:
szerencsére asszem még van gari a cuccon (feltéve ha kettő évet adtak rá... :confused: ) s viszem vissza kicseréltetni.
a sentinel az milyen progi? mert ugye most már hála Neked, a speedfannal is tudom ellenőrizni a cuccokat... vagy az többet tud? mire kell figyelni? honnan tudom majd, hogy kb. mennyi van neki hátra?
bocsi hogy sokat érdeklődök, de full láma vagyok a dologhoz....  :) s nem szeretném mégegyszer megjárni... :reklamacio:

#1667 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 16:14

Affene az áramingadozásba, most kezdhetem elölről a mondókámat  :reklamacio:

Huhhhh........

Naszóval egy ATA 80GB DiamondMax plus 9 6Y80L0 winyóval történt meg az az eset, hogy egy szép napon a róla törölt adatok gépújraindítás után ismét rajta voltak ill. a rámásolt dolgoknak pedig hűlt helye kelt.

XP-ben teljes formázás végén hibaüzenet jött az arcomba (természetesen nem jegyeztem meg).

DOS alatti partíciótörlés nem hozott eredményt, mert az eredeti partíció valamiért mindig megmarad.

Jelenleg Acronis Disk Director Suit-tal egymenetes biztonságos felülírós partíciótörlést hajtottam végre, ami éppen most végzett. Na nézzük mi lett a vége.

Naszóval ugyanúgy megtalálható rajta az eredeti NTFS partíció.

Valami ötlet? Mert eddig úgy néz ki, hogy megy a villamos alá....

Szerk.:
Természetesen a Maxtor Powermax semmi hibát nem talál a winyóval kapcsolatban advanced teszt esetén se, ill. MHDD-vel végeztem felület ellenőrzést és az sem dobott ki hibát.

HDDregent most futtattam a winyó végén és legelején, de hiba ebben sincs  :confused:

Szerkesztette: sohta 2006. 08. 28. 16:25 -kor

Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

#1668 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 16:50

Nincs bekapcsolva rajta az iirásvédelem? :D
Viccen kiivül, ugyanazzal a géppel, ugyanazon a csatornán lehet törölni másik winyóról?

#1669 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 28. 16:55

Idézet: brd - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 17:50

Nincs bekapcsolva rajta az iirásvédelem? :D
Viccen kiivül, ugyanazzal a géppel, ugyanazon a csatornán lehet törölni másik winyóról?

Ugyanazon a csatornán nem tudom, hogy lehet-e másik winyóról törölni, mivel ez az egy ATA winyóm van már csak. A sata winyókkal semmi problémám nincs.

Egy másik gépen tökugyanezt produkálja.

Milyen törlésvédelmet is említettél?

Szerk.: Ja vagy vicc volt  :D

Szerkesztette: sohta 2006. 08. 28. 16:56 -kor

Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

#1670 Felhasználó inaktív   Halal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 19:27

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 20:16

IDE-kábel csere, 40 eres is jó (sőt !).

Ha nem javul +, akkor: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=4218995 ...

Udv!

Ismet "jovok", mert az osz hajszalaimnak az amugy sem keves szama kezd masodpercenkent triplazodni!

Megprobalkoztam ezzel:

Idézet

Távolítsd el az összes tárolóvezérlőt, és IDE-csatornát egyenként.
Ha kéri, hogy indítsd újra, akkor ne tedd, míg az utolsóval is nem végeztél; csak ezután ribútolj.
Bútolás után az alapértelmezett vezérlőjével kellene indulnia, és UDMA-ban kellene lennie.

Ennek az eredmenye az lett, hogy elkezdett bejonni a windows es jujj de jo, talaltam uj cuccokat!
Aszongya kellene neki hozza nehany file-ra, tegyem be a WXPSP2 CDt (errol egyebkent az atapi.sys-t akarta tolteni)

http://halal.freebase.hu/Image1.jpg

szuttyogott, muttyogott, majd kozolte, hogy nem lehet telepiteni ezt a hardvert

http://halal.freebase.hu/Image2.jpg

Ezt megcsinalja az Elsodleges IDE csatornara es a Masodlagos IDE csatornara is, mindkettonel ugyan az tortenik!

Az eredmeny:

http://halal.freebase.hu/Image0.jpg

Segitsetek konyorgom, mit csinaljak??? (a winistallt nem szeretnem, es a kisbaltat is meg kellene elezni elotte, tehat ...)
ha' ez kesz...

Téma megosztása:

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.