Idézet: iljicSke - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 8:37
Nincs Win98 bootlemezem, máshogy nem lehet megoldani ?

Floppy meghajtód van? Akkor
www.bootdisk.com. Ha nincs, akkor mondjuk ott a Hiren's CD, ahogy már írták, több, erre képes program van rajta.
avman:
Idézet
norton disk doktort vagy scandisket futtatam, nemtommár.
Ha hibás blokkot nem kerestettél velük, hiába...
Idézet
kor: a harmadik x után asszony és kölyök nélkül már megengedhetek magamnak egy olyan gépet, amin az a pár játék (semmi új, csilivili szar), amin még eljátszogatok húzás nélkül elfusson jól. és ne kelljen azzal vesződnöm, h utána lövögessem vissza a beállításokat. pont.
Én is megtehetném, de felesleges, ha egyszer (a vásárláskori árakon) kb. a fele összegért (és egy kis hozzáértésért) van egy, az adott családon belüli csúcsmodell sebességénél is fürgébb, és összességében a hardware-ek alapbeállításaitól kb. 1.5x gyorsabb gépem.
Idézet
a +30%-os többlet meg maximum a 3dmark pontszámban kivehető, bár érzésem szerint még ott sem.
Engem hidegen hagy, hogy mennyit ér el gép 3DMark-ban (ami egyébként sem processzorteszt

), viszont az általános reakcióidő (nekem) sokat számít, vagy pl. a konvertálásnál, tömörítésnél is sokat számít a processzor órajelének 30%-os többlete (hogy a többiről ne is beszéljünk, pl. memória).