HWSW Informatikai Kerekasztal: Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (146 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez Ide írj, ha baj van! Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:55

Idézet: Tozo_ - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:05

Nem lomtár.
egyébként 60Gb-os Maxtor 7200rpm winchesterről van szó. XP op rendszer. ha megnézem a meghajtó tulajdonságait, ott 119MB szabad helyem van de ha kijelölök minden fájlt és megnézem a méretét az 55GB, azaz 4-5GB szabad helynek kéne lenni.
please help me :think: 

System Volume Information mappa saját tulajdonba vétele segít a gondodon (Biztonság fül, Speciális gomb, Tulajdonos fül - altárolókon és objeltumokon is).
Előtte az Explorer Mappa menüjében Nézet pontnál a fájlok egyszerű megosztása elöl a pipát kivenni.
 aláírás
Spoiler

#42 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 20:15

Idézet: Meridabigyó - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:48

Vágd be ide a SMART értékeket, és megpróbálok segíteni...

[ Maxtor 6Y080L0 (Y3HZ6PME) ]

03  Spin Up Time                      63 205  198    19079  Rendben: Az érték normális
    04  Start/Stop Count                  0    253  253      995  Rendben: Mindig rendben
    05  Reallocated Sector Count          63 233  233      207  Rendben: Az érték normális
    06  Read Channel Margin                  100  253  253        0  Rendben: Az érték normális
    07  Seek Error Rate                      0    253  252        0  Rendben: Mindig rendben
    08  Seek Time Performance                187  251  241    36548  Rendben: Az érték normális
    09  Power-On Time Count                  0    235  235    61561  Rendben: Mindig rendben
    0A  Spin Retry Count                  157  253  252        0  Rendben: Az érték normális
    0B  Calibration Retry Count              223  253  252        0  Rendben: Az érték normális
    0C  Power Cycle Count                    0    250  250        1221  Rendben: Mindig rendben
    C0  Power-Off Retract Count              0    253  253        0  Rendben: Mindig rendben
    C1  Load/Unload Cycle Count              0    253  253        0  Rendben: Mindig rendben
    C2  Temperature                          0    253  253          39  Rendben: Mindig rendben
    C3  Hardware ECC Recovered            0    253  252      961  Rendben: Mindig rendben
    C4  Reallocation Event Count          0    253  253        0  Rendben: Mindig rendben
    C5  Current Pending Sector Count      0    253  253        0  Rendben: Mindig rendben
    C6  Off-Line Uncorrectable Sector Count  0    253  253        0  Rendben: Mindig rendben
    C7  Ultra ATA CRC Error Rate          0    1    1          3626  Rendben: Mindig rendben
    C8  Write Error Rate                  0    253  252        0  Rendben: Mindig rendben
    C9  <gyártó-függő>                    0    253  252          19  Rendben: Mindig rendben
    CA  <gyártó-függő>                    0    253  252        0  Rendben: Mindig rendben
    CB  <gyártó-függő>                    180  253  252        0  Rendben: Az érték normális
    CC  <gyártó-függő>                    0    253  252        0  Rendben: Mindig rendben
    CD  <gyártó-függő>                    0    253  252        0  Rendben: Mindig rendben
    CF  <gyártó-függő>                    0    253  252        0  Rendben: Mindig rendben
    D0  <gyártó-függő>                    0    253  252        0  Rendben: Mindig rendben
    D1  <gyártó-függő>                    0    203  203        0  Rendben: Mindig rendben
    63  <gyártó-függő>                    0    253  253        0  Rendben: Mindig rendben
    64  <gyártó-függő>                    0    253  253        0  Rendben: Mindig rendben
    65  <gyártó-függő>                    0    253  253        0  Rendben: Mindig rendben

Hálám örökké üldözni fog.
Egyébként van egy érzésem hogy nagyon "fos" a helyzet, és igazából már faxom kivan a maxtorral.
Céges szinten is rengeteg szart látok belőle, főleg az elmúlt 1-1,5-2 évben gyártottakból, a "vékonyak"-ról nemis beszélve.
Csak az érdekel, hogy bírja ki decemberig adatvesztés nélkül, utána ledobom a harmadikról....
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#43 Felhasználó inaktív   tibric 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 08:11

Sziasztok!
Hátha valakinek van tippje gondomra!
120GB 2Mb maxtor hdd-n elfüstölt az 1ik chip...
Ráraktam egy 80as maxtor nyákját -lehet itt kurtam el de nagyon- és rendesen fel is ismerte 120asnak a hdd-t, meg be is bootolt a gépem, csak baromi lassú volt. Már meg is nyugodtam hogy adatok megmaradtak, de ez az öröm egy restartig tartott, ugyanis onnantól már olvasási hibát írt bootoláskor.
Aztán szereztem egy ugyanilyen 120as nyákot, de azzal sem lát rá a windows, még csak a partíciót sem látja... Egyedül az eszközkezelőben látszik, de semmit nem lehet vele csinálni... Partition magic sem indul el, "bad partition table"-t ír...
A maxtor power diagnostic is azt mondja nem tudja olvasni a partíciót...
Segítségetek előre is köszönöm!!!
Asus A8N-E / A64 3800+/ 2x512 Kingmax HC DDR500/ Gigabyte 7600 GT/ 320GB WD S-ataII/ Pioneer DVR-110/ Creative SB Audigy2 ZS/ Chieftec DT 450 12cm / |Vízhűtésem|

#44 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:55

Reechee: A reallocated secor count és a hardware ecc recovered értékek így együtt valóban aggasztóak. Az UATA mód most éppen milyen? DMA engedélyezett?

Tibric: Próbálkozz még getdataback vagy r-studio ntfs segítségével.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#45 Felhasználó inaktív   Tozo_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 18:44

Idézet: worxland - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:55

System Volume Information mappa saját tulajdonba vétele segít a gondodon (Biztonság fül, Speciális gomb, Tulajdonos fül - altárolókon és objeltumokon is).
Előtte az Explorer Mappa menüjében Nézet pontnál a fájlok egyszerű megosztása elöl a pipát kivenni.

Sajnos nem segített, de azért köszi. Esetleg valami más ötlet?
Dell Inspiron 6400

#46 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 19:21

Idézet: didyman - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:55

Reechee: A reallocated secor count és a hardware ecc recovered értékek így együtt valóban aggasztóak. Az UATA mód most éppen milyen? DMA engedélyezett?

DMA.

A történetben külön érdekes, hogy a maxtor powermax nem hajlandó hozzányúlni, merthogy nem elérhető, vagy valami ilyesmi bugyuta hibaüzi-t dobott....
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#47 Felhasználó inaktív   tibric 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 22:38

Idézet: didyman - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:55

Getdataback megvolt errorozott csak...  r-studiot beszerzem!
Köszi!
Asus A8N-E / A64 3800+/ 2x512 Kingmax HC DDR500/ Gigabyte 7600 GT/ 320GB WD S-ataII/ Pioneer DVR-110/ Creative SB Audigy2 ZS/ Chieftec DT 450 12cm / |Vízhűtésem|

#48 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 05:31

Idézet: tibric - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 21:38

Getdataback megvolt errorozott csak...  r-studiot beszerzem!
Köszi!

Vagy ha fontos és nem boldogulsz akkor szólj.
Bár kár volt hozzányúlnod.
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#49 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 06. 04. 12:14

Idézet: Tozo_ - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 19:44

Sajnos nem segített, de azért köszi. Esetleg valami más ötlet?

nálam a c meghajtó szokott szórakozni,  gigával több lesz rajta és eccerűen sehol nincs az adat (nem vírus), általában a norton systemwork (windoctor), tune up, jv16powertool és regcelaener hatahtós együttműködésével visszaáll a rend. ha esetleg feltennéd a nortont, akkor a lomtárról vedd le a norton protectiont, mert akkor meg az zabálja fel a helyet
szerk: és asszem az sem mindegy, h lomtárnak mekkora hely van meghagyva, ha az rejtett objetum (vagyis nem jelölted be a minden mappa mutatását), akkor azt sem számolja bele

Szerkesztette: avman 2005. 06. 04. 12:29 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#50 Felhasználó inaktív   mgl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 15:55

Idézet: Hegman - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 10:02

Üdv Mindenkinek!

A következő kínom lenne:
A gépem:
MSI KT4 Ultra alaplap asszem a legutolsó bios-al (1.4)...

hey!

nekem is bajom van pont azzal a típussal(samsung, 160GiB), csak egy kicsit más jellegű, de amúgy nagyon hasonló(tuti szériahiba).

szoval: 160GiB szépen beparticionálva, használtam baromi sokáig, jó is volt, csak egyszer újra raktam a winXp-t, párszor bebootolt, majd amikor a legutolsó partícióra akartam másolni, mindég meghalt. megnéztem partition magickel, geometriai hibára hivatkozott. akkor fogtam, kimentettem a legfontosabb adataimat, majd teljesen újraparticionáltam a hdd-t, de amig az alaplap 160GiB-osnak látja, addig az összes program 137esnek!!!!! banyek. na most 2 lehetőúségen gondolkozok: beletörődök a majd 30 giga tárhelyveszteségbe vagy low level format. nem tudom, hogy az mennyire segítene, mert volt olyan, hogy a boot sectort felül kellett írnom(felraktam egys linuxot, úgy sikerült) hogy újra tudjam rakni a winxp-t. so a kérdésem: beletörődés vagy low level format, amit sajna alaplapi szinten nem tudok megtenni :( mgl

#51 Felhasználó inaktív   Napraforgó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:30

Sziasztok!

Én tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, ezért szeretnék segítséget kérni. Egy régi vinyóm (5.1es Quantum LCT) megadta magát. Az egyik ilyen soklábú izé úgy néz ki rajta, mintha megégett volna. :(
Azt tanácsolták nekem, hogy próbáljak ugyanilyen tipusú másik vinyót szerezni, vagy csak az elektronikát.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm! 

#52 Felhasználó inaktív   NearSeer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 09:34

Sziasztok,

nekem tegnap akadt problémám a 40G-s DiamondMax Plus 8 maxtor
("vékony" változat) winyómmal.
Eléggé le volt terhelve mind a winyó, mind a proci is.
Egyszercsak a winyó kattant 1-et, leállt, ezután felpörgött újra,
de ekkor az egész gép megfagyott.

Semmire sem reagált, a gép kikapcsolása után a billentyűzet, meg az egér ledje
még világított !! :confused: :think: . Hát ilyet még nem csinált a gépem.

Táfesz lekapcs. 5perc vár., bekapcs. 20 perc után ugyanez 2-szer.

Azóta nem csinálta.
Már csináltam biztonsági mentést mindenről.

Sajnos nem tudom mi lehet a gond, első tippem a meleg lenne, de a vinyó
megfelelően hűtve van (a vincsi egy 5.25-ös helyen van és 1 8cm-es venti hűti
alulról mert eléggé forrófejű hűtés nélkül) tegnap fullon terhelve is csak 34 fokos
volt, szóval nem tudom.

- chkdsk nem jelzett komolyabb hibát (ez is csak a kikapcs miatt)
- Smart értékek jók,
- a gépen nem lett változtatva semmi mostanában,
- a kábel is jó lehet mert ezen a kábelen van a 120-as Samsung is, azzal nincs gond.

A gép egyébként atomstabilan működik sose volt problémám eddig
(kivéve amikor egyszer (kb. 1.5 éve) bekapcsolás után leégett az egyik chip
a 20G maxtorról :mad: az 1-éves garanciaidő+2NAP után :mad: )

A tápegység egy Codegen 400W-os (sárga cimkés), tudom hogy nem valami minőség,
de stabilak a feszkók, és nincs agyonterhelve szerintem. És mivel a feszt. ugyanarról az
ágról kapja a maxtor mint a samsung gondolom hogy nem a táp a ludas.

A powermax sajna nem indult el, valami debug infót kiírt hexadecimálisan rögtön indítás
után, de régebben se akart elindulni nekem de csak ezzel az alaplappal...

Most letöltöttem egy új verziót majd megnézem azzal.
Gondolom, csak a vizsgált vinyó kell hogy kábelen legyen masterként...

Ha valakinek van valami ötlete hogy miért csinálhatta kérem ossza meg velem.
Előre is kösz mindenkinek.
Msi Wind U100

#53 Felhasználó inaktív   edk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 09:51

Idézet: NearSeer - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 10:34

[...]

Az en tapasztalatom szerint olyan, mintha a tapkabel nem lenne 100%-os (vagy a tap). Probald megmozgatni a hdd-be dugott tapkabelt, vagy probald masik tapkabelre ratenni.

#54 Felhasználó inaktív   NearSeer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 11:11

Idézet: edk - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 8:51

Az en tapasztalatom szerint olyan,
mintha a tapkabel nem lenne 100%-os (vagy a tap). Probald megmozgatni a
hdd-be dugott tapkabelt, vagy probald masik tapkabelre ratenni.

Kösz a hozzászólást,

A gép nincs tuningolva, már kb. 1 hónapja nem volt mozgatva semmi a gépen belül.
A tápkábel sincs elosztva sehova se, egy ág megy a 2 winyóba és kész.
A táp már lehetséges, de a feszültségek alig ingadoznak legalábbis szerintem.

Kép
a 12v 10%-on, a többi 5%-on belül ingadozik csak, én úgy tudom hogy
akkor ez még jó (MBM -be van állítva riasztásra 10%,5% de még sose szólt...)

Szóval nem tudom.

Powermax indítás után ezt írja ki:
Kép

Nem floppyról hanem usb-driveról(A:) bootoltam, sajna floppy meghajtóm
most nincs, és az eredeti boot lemez futtatása se megoldható mert azt
az imagefile-t nem tudom rávarázsolni az usb-drive-ra hogy butuljon is...
(csak win95/98)

Egy sima w98 command prompt van rajta, meg himem.sys betöltve
meg a powermax (meg egyéb dolgok ghost, docmem...)
Winyó egyedül primary oldalon masterként, másik csatornán semmi.
Szóval sajna nem indul el, de azt hiszem régebben se indult
(akko floppyról bootolva eredeti image-el) ezzel a lappal(sis745 chpk.)
Egyébként virtuális gépen elindul w95/98 alatt, persze nem működik
virtuális vinyóval :), de elindul, szóval nem szereti a lapot.
Mind1, majd valamikor megnézem másik lapban, de nekem is úgy tünik hogy
nem a winyóval volt a gond...

Szerencsére tegnap óta nem csinált ilyet pedig meghajtottam rendesen,
remélem nem rosszalkodik többet...

Szerkesztette: NearSeer 2005. 06. 05. 11:25 -kor

Msi Wind U100

#55 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 13:10

Sziasztok!

Kezd megdögleni a fájlrendszer a 20 gigás WD vinyómon, valszeg mert a Chieftec tápom kezdi beadni a kulcsot. Az az igazi probléma, hogy nem tudok GetDataBacket ráereszteni, mert ha problémás részhez ér olvasáskor, akkor lefagy vagy elviselhetetlenül lelassul a rendszer. Gyanitom, hogy egy csomó kereszthivatkozás & tsai lehet az oka. Szal előbb rendbe kéne tenni az MFT-t rajta. Milyen programmal tudnék annyit faragni a vinyón, hogy legalább ami megmaradt rajta adat, az nagyjából lemásolható legyen? Félek, hogy el fog veszni az az adat is, ami fent van (igaz perpill olvashatatlan)...

#56 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 09:09

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 12:10

Sziasztok!

Kezd megdögleni a fájlrendszer a 20 gigás WD vinyómon, valszeg mert a Chieftec tápom kezdi beadni a kulcsot. Az az igazi probléma, hogy nem tudok GetDataBacket ráereszteni, mert ha problémás részhez ér olvasáskor, akkor lefagy vagy elviselhetetlenül lelassul a rendszer. Gyanitom, hogy egy csomó kereszthivatkozás & tsai lehet az oka. Szal előbb rendbe kéne tenni az MFT-t rajta. Milyen programmal tudnék annyit faragni a vinyón, hogy legalább ami megmaradt rajta adat, az nagyjából lemásolható legyen? Félek, hogy el fog veszni az az adat is, ami fent van (igaz perpill olvashatatlan)...

lehet hogy nem csak a fájlrendszer döglődk?! :confused:
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#57 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 09:48

Idézet: XC-biker - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 10:09

lehet hogy nem csak a fájlrendszer döglődk?! :confused:

Akkor szomorú leszek. :(
Lehet, hogy jobb lenne kapásból ráengedni a Powermaxot (vagy a WD-s megfelelőjét?)

#58 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 10:31

Idézet: Tozo_ - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:05

Nem lomtár.
egyébként 60Gb-os Maxtor 7200rpm winchesterről van szó. XP op rendszer. ha megnézem a meghajtó tulajdonságait, ott 119MB szabad helyem van de ha kijelölök minden fájlt és megnézem a méretét az 55GB, azaz 4-5GB szabad helynek kéne lenni.
please help me :think:

Kolléga, amit Te itten leírtál, az teljesen normális és koherens, nincs benne hiba. Az lenne a fura, ha a 60-as hdd-re valóban 60Giga menne, ugyanis a "60G"-s hdd nem 60Gigányi kapacitású, fájlrendszertől függetlenül! Kb. 57 Giga, úgyhogy az értékeid helyesek, semmi gond velük. A 4.7 gigás DVD SEM 4.7 gigányi kapacitású...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#59 Felhasználó inaktív   ib_su 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 16:12

80GB IBM lehalt, bootnal meg se moccan - oke, ez elektronika lesz. nem nagy ugy, havernak van ugyanolyan, panel csere nem nagy tortenet. megcsinaltam, proba, biztato, legalabb moccan... de vegul megsem indul.

megnezem a paneleket, es bazze, megsem _teljesen_ ugyanaz a ket hdd, hiaba azonos szeria, mashol gyartottak oket, es az elektronikajukat is. oke, akkor haver elektronikaja vissza haver vinyojara, persze mar ott sem mukodik  :D  :omg:

ugyhogy most van ket halott 80as IBM-em, a havere ures volt, az enyemrol viszont nagyon jo lenne lementeni az adatokat. a dolgot izgalmasabba teszi, h meg eppen garancias - de mar csak ket hetig (orulni fognak nekem, ha esetleg visszaviszem, muha!) - es abban biztam, h esetleg meg lehet ugy oldani, h az adat is meglegyen meg uj vinyot is kapjak...

nezegettem itt a forumon korabbi topicokat, de nincs most kapacitasom jobban beleasni magam a temaba, vegigolvasni mindent es pl. bolhapiacon vadaszni megfelelo panelt (plusz ezek utan a batorsagom is oda, meg azt se tudom, h a nem megfelelo elektronika bantott-e esetleg mast is, v van-e mas gondja a vinyonak es azert nem ment ilyen egyszeruen a tortenet, nem pedig a nem 100% egyezo panel miatt)
annyit nem biztos, h tudok ra szanni, h komolyabb ceghez vigyem (datasec.hu-t most neztem, 25e alatt ott sem uszom meg ahogy szamoltam), maganzo szakikat lattam hirdetni itt is, aproneten is, na de ki az, aki megbizhato?  :confused:

van otletetek, h milyen iranyba kene elmozdulnom az uggyel, h minel kevesebb anyagi veszteseggel es lehetoleg visszanyert adatokkal jojjek ki a tortenetbol? :rolleyes:

#60 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 09. 21:00

Nearsee: Pedig lehet tápegység is ilyenkor. Mivel két egyforma szervovezérlőt nem találsz két teljesen más vinyón, ezért a ingadozások hatásai sem általánosíthatóak-amit az egyik bír, azt a másik már nem. A program, ami az értékeket mutatja, teljesen hasznavehetetlen az ilyen, vinyókra általában "veszélyes" tüskék, zaj kimutatására. A tápod típusa, kora alapján lehet gyanús.
Kristóf, a Tiéddel is csak az ingadozó-zajongó táp lesz a baj szerintem. Azalapján, amit elmondtál (őőő...Amire még emlékszem :Đ ), ez szinte biztos.

Napraforgó: Ez tipikus LCT-baj. A pontos típus kéne és a panel revíziója is azt hiszem. Egy LCT08 panelem van..

ib_su: Meridabigyó és XC-biker. Az előbbi tóbiás :D mellesleg a Datasec egyik főkolomposa :Đ . Rive-t is kérdezheted elektronikaügyben, de ha ilyesmi eset történt, erősen gyanús, hogy a fejkörnyéki elektronika is sérült. Azt pedig "nem éri meg" cserélni, ha érted, mire gondolok ;) .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (146 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.