Elküldve: 2006. 08. 23. 15:35
Noh akkor ide is:
Udv Mindenki!
Szoval egy eleg erdekes (legalabbis szamomra) problemaval talaltam szemben magam:
Adott egy XP es benne 2 winyo! Egy regi Seagate 4G-as, es egy regi Quantum 6G-as! (a Sea a rendszer/master a Q a slave!) Eddig tokeletesen mukodott, erre tegnap nem latta a gep a Q-ot!
Mindent vegigneztem, de nem jottem ra a problemara! A BIOS szepen felismeri, de az XP alapbol nem! Ha az eszkozkezeloben uj hardvervaltozasokat keresek, akkor szepen megtalalja, es mukodik is rendesen utana, de magatol nem!
Szoval ha win-ban manualisan megkeresem, onnantol szepen kezeli minden, es rajta van minden adat, tokeletesen lehet rajta dolgozni addig, amig ismet ki nem lesz kapcsolva a gep! A kovetkezo bekapcsolaskor ismet nincs winyo! (marmint a win-ban, mert a bios minden korulmenyek kozt latja)
Termeszetesen a geppel nem lett semmi csinalva, sem lett formazva a winyo, nem lett hardver csere, szoval semmi! Csak tegnap elott muszak vegen ki lett kapcsolva, es tegnap reggel be, es kesz!
A gep sem mai, egy 550Mhz-es intel, es valami Abit alaplap, 300Codegen tap de ez a gep a celnak boven megfelel ott, ahol ez van!
Van valakinek otlete?
Koszonom!
ha' ez kesz...