HWSW Informatikai Kerekasztal: Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez Ide írj, ha baj van! Értékeld a témát: -----

#2521 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 01. 06:58

Idézet: zoli92 - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 19:46

Igen de ha meghal az elektronika azt meg lehet javítani?

Egy azonos márkájú és típusú vinyó elektronikájának az átszerelése a tiédra megoldás lehet. Ha fizikailag rendben van (motor, fej, tányérok), akkor ott lesznek az adataid és működőképes lesz a vinyód.

szerk: itt a bolhán is szoktak néha hibás vinyókat árulni, elektronikát eladásra felajánlani (ahol fizikai hiba van és az elektronika ép).

Szerkesztette: sebgutkopf 2007. 08. 01. 06:59 -kor

My photos

#2522 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 07:01

Idézet: koliz - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 20:12

Sziasztok van egy Maxtor 160gb winyom,az utóbbi időben furcsa kattogó hangokat hallat és le fagyasztja a gépet probáltam már mindent vele uj kábel  formázás stb .Nincs valami ötletetek vagy irány a kuka.

A kattogás azt jelenti, hogy a fejet csapkodja össze vissza. Ez enyhébb és szerencsés esetben a vinyó elégtelen tápellátása miatt lehet, míg a valószínűbb és rosszabb verzió hogy maga a fej pozicionálása hibás valami mechanikai okból. Ez esetben az elektronikát még el tudod adni pár ezresért a többi meg papírnehezék.
My photos

#2523 Felhasználó inaktív   PoisonBorz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 01. 13:59

Idézet: koliz - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 18:12

az utóbbi időben furcsa kattogó hangokat hallat é

...ilyen nekem is volt, és nem értem, miért fagyasztja a gépet? SATA elvileg már támogatja a hotswap-et... Akkor miért fagyaszt, és nem csak eltűnik a hdd-listából..?

#2524 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 14:21

Szerintem csak vár a gép a HDD-re, ameddig küzd a hibával (ami valószínűleg hibás sector), emiatt nem tűnne el a HDD-k közül, csak lassabban válaszol, ez nézhet ki úgy is, mintha lefagyasztaná a gépet; a másik lehetőség, hogy a windows (vagy a HDD-vezérlő drivere) éppen olyan műveletet végez, amelynél egy ilyen várakozás nem megengedhető.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2525 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 17:08

Sima atás winyo és raiden van ezek a diagnosztikai progik meg nem tudnak semmit kezdeni vele . Le formáztam  most müxik. A tápcsatlakozóra én is gyanakszom de nincs hőpákám mással pedig  csak taknyolás lenne neki menni a nyáknak.

Szerkesztette: koliz 2007. 08. 01. 17:16 -kor

HD Ready komolyan

#2526 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 17:32

Idézet: koliz - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 16:08

Sima atás winyo és raiden van ezek a diagnosztikai progik meg nem tudnak semmit kezdeni vele . Le formáztam  most müxik. A tápcsatlakozóra én is gyanakszom de nincs hőpákám mással pedig  csak taknyolás lenne neki menni a nyáknak.

nem kell ahhoz forrasztani, hogy egyszerüen összébb nyomkodd a csatlakozókat.
milyen tápot használsz és milyen konfiggal?
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#2527 Felhasználó inaktív   littlestinkykitty 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 17:54

helló!
ha esetleg valaki nem olvasta volna a pár nappal ezelőtti hosszadalmas fejtegetésemet :), annak tömören összefoglalom az említett probléma lényegét, és megoldását!

a probléma röviden tehát: áramszünet miatt megszakadt a legfontosabb adataimat tartalmazó linux /home partícióm áthelyezése. a bajt tetézte, hogy az áthelyezést egy hibásan klónozott XP-ről hajtottam végre, amibe az áramszünet után nem tudtam bebootolni, hogy megnézzem esetleg a Paragon  programban maradt-e vmi információ a helyreállítással kapcsolatban.

a megoldás: szerencsémre egy chroot, és lilo futtatása után elértem a linux rendszeremet, mivel a rendszer-, boot-, swap-particioim jól lettek áthelyezve (a Paragon tehát egy-egy partíció sikeres mozgatása után írja a particios táblát).

hogy ne élesben kísérletezzek a sérült lemezrésszel, teljesen felszabadítottam a másik 80 GB-os lemezemet, és a ddrescue programmal az egész sérült lemezt hibanélkül átmásoltam.

a testdisk programmal egy mélykeresés után két azonos hosszúságú particiot is láttam. a magasabb kezdőszektorszámú partíciót állítottam vissza.

reboot után sikeresen tudtam mountálni az új partíciót, gyorsan írtam egy dvd-t a legfontosabb adataimról.

csak olvashatóként újramountáltam a partíciót, leellenőriztem az mkreiserfsck programmal, ami hibát
nem talált.

üdv, l

#2528 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 07:05

Idézet: littlestinkykitty - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 18:54

helló!
ha esetleg valaki nem olvasta volna a pár nappal ezelőtti hosszadalmas fejtegetésemet :), annak tömören összefoglalom az említett probléma lényegét, és megoldását!

a probléma röviden tehát: áramszünet miatt megszakadt a legfontosabb adataimat tartalmazó linux /home partícióm áthelyezése. a bajt tetézte, hogy az áthelyezést egy hibásan klónozott XP-ről hajtottam végre, amibe az áramszünet után nem tudtam bebootolni, hogy megnézzem esetleg a Paragon  programban maradt-e vmi információ a helyreállítással kapcsolatban.

a megoldás: szerencsémre egy chroot, és lilo futtatása után elértem a linux rendszeremet, mivel a rendszer-, boot-, swap-particioim jól lettek áthelyezve (a Paragon tehát egy-egy partíció sikeres mozgatása után írja a particios táblát).

hogy ne élesben kísérletezzek a sérült lemezrésszel, teljesen felszabadítottam a másik 80 GB-os lemezemet, és a ddrescue programmal az egész sérült lemezt hibanélkül átmásoltam.

a testdisk programmal egy mélykeresés után két azonos hosszúságú particiot is láttam. a magasabb kezdőszektorszámú partíciót állítottam vissza.

reboot után sikeresen tudtam mountálni az új partíciót, gyorsan írtam egy dvd-t a legfontosabb adataimról.

csak olvashatóként újramountáltam a partíciót, leellenőriztem az mkreiserfsck programmal, ami hibát
nem talált.

üdv, l

Azt hiszem pár program nevét felírom ebből a leírásból, mert igencsak tanulságos.  :respect:
My photos

#2529 Felhasználó inaktív   littlestinkykitty 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 11:57

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 7:05

Azt hiszem pár program nevét felírom ebből a leírásból, mert igencsak tanulságos.  :respect:

igen, a ddrescue (nem keverendő a dd_rescue-val)  és a testdisk nagyon hasznos volt. meg kell említeni a gpart nevü programot is, ami megpróbálja kitalálni, hogy miyen partíciók vannak egy merevlemezen. valószínüleg a Paragonnal, v. más windozos eszközökkel is vissza lehetett volna állítani, ha nem bénázom el a klónozást :), mert a Paragon addig meghagyja a pariticiot mig teljesen át nincs másolva. bár ebben nem vagyok 100% biztos, mert ha pl. a rendszer végén lévő pariticot mozgat vki előre oda, ahol kisebb hely van mint maga a mozgatni kivánt particio, akkor nincs elég hely az eredetit végnélkül őrizgetni. ugy képzelem, a baj az volt, h. az áramszünet miatt lett két azonos kezdősorszámú particio. az eredeti, ami nem lett még felülírva, mert még a mozgatás elején jártam, mikor megszakadt. a másik pedig, a félig előretolt/másolt, aminek a mérete azonosnak van jelölve az előbbivel, de a tartalma más. és pont ezt az utóbbit találják meg a rendszerek, mivel ez következik sorban előbb.

#2530 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 04. 20:48

Idézet: XC-biker - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 18:32

nem kell ahhoz forrasztani, hogy egyszerűen összébb nyomkodd a csatlakozókat.
milyen tápot használsz és milyen konfiggal?

Chieftec ház 400 w táp p4 3ghz /szerintem a wiyo nyákján szarakszik a forrasztás/

Szerkesztette: koliz 2007. 08. 04. 20:49 -kor

HD Ready komolyan

#2531 Felhasználó inaktív   gregorio67 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 15:08

Sziasztok!
Lehet, h már volt ilyen, de nem böngésztem végig minden oldalát a fórumnak, előre is bocsi.
Van egy 150GB-os Maxtor HDD-m, amit formázni akartam, és újra felrakni az xp-t. Mikor az xp telepítő a (lassú) formázásnál elért 100%ig, megállt, és áll egy órát. Akkor újraindítottam a gépet, de csak fekete képernyő jött be, villogó kurzorral. Előszedtem egy Windows Millenium indítólemezem, és behoztam az fdisket, h onnan majd formázom, de alul villog egy sáv, ami azt mondja, a partíció nem érhető el. megpróbáltam berakni más gépbe, felismeri háttértárként, de az eszközkezelőben nincs benne, és a tetejébe 3 perc után le is fagyasztja a gépet.  :confused:  Ha valaki tudna segíteni.....
Előre is köszi!

#2532 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 17:27

Idézet: gregorio67 - Dátum: 2007. aug. 5., vasárnap - 14:08

Sziasztok!
Lehet, h már volt ilyen, de nem böngésztem végig minden oldalát a fórumnak, előre is bocsi.
Van egy 150GB-os Maxtor HDD-m, amit formázni akartam, és újra felrakni az xp-t. Mikor az xp telepítő a (lassú) formázásnál elért 100%ig, megállt, és áll egy órát. Akkor újraindítottam a gépet, de csak fekete képernyő jött be, villogó kurzorral. Előszedtem egy Windows Millenium indítólemezem, és behoztam az fdisket, h onnan majd formázom, de alul villog egy sáv, ami azt mondja, a partíció nem érhető el. megpróbáltam berakni más gépbe, felismeri háttértárként, de az eszközkezelőben nincs benne, és a tetejébe 3 perc után le is fagyasztja a gépet.  :confused:  Ha valaki tudna segíteni.....
Előre is köszi!

Valszeg beadta a kulcsot.
Többnyire a fej adja meg magát ezeknél.

Megint leírom: javasolt használni pl a HDSentinel nevű HDD diagnosztikai szoftvert, mert valamilyen szinten képes előre jelezni a meghibásodást.
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#2533 Felhasználó inaktív   zoolio 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:46

Üdv!

Nemrég vettem egy 250GB-os WD-t.
Jelenség: video drivert nem tudom felrakni "hibás lemez vagy fájlrendszer" hibaüzenet kíséretében.
Folyamatos írásnál pedig gondol egyet és vagy reboot, vagy csak leáll a másolás, de a vincsi úgy hazamegy, hogy másik rendszer fel sem ismeri, minden eltűnik róla, formázni kell.
Gariban be lehet cseréltetni egy másik márkára?
Manapság a Seagate-ek milyenek?

Előre is köszönöm

#2534 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 13:18

Idézet: zoolio - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:46

Üdv!

Nemrég vettem egy 250GB-os WD-t.
Jelenség: video drivert nem tudom felrakni "hibás lemez vagy fájlrendszer" hibaüzenet kíséretében.
Folyamatos írásnál pedig gondol egyet és vagy reboot, vagy csak leáll a másolás, de a vincsi úgy hazamegy, hogy másik rendszer fel sem ismeri, minden eltűnik róla, formázni kell.
Gariban be lehet cseréltetni egy másik márkára?
Manapság a Seagate-ek milyenek?

Előre is köszönöm

nálam egy sata2 seagate 320gb-os hdd már több mint egy éve jól megy. ...kopp-kopp! :)

a bolt jóindulatán múlik a csere másra.

Szerkesztette: XC-biker 2007. 08. 08. 13:19 -kor

#2535 Felhasználó inaktív   bajvanasszem 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 08. 16:09

sziasztok
egy gyors panaszkodassal kezdenem; a szitu az, hogy van egy 120as maxtorom (ata) kb 2 eves lehet mar, tehat tobbet teljesitett a vartnal. a napokban kezdett olyanokat produkalni, hogy eleg lassan nyitott meg mappakat, fileokat, szakadozott winampban a lejatszas stb, lefagyas eddig szerencsere nem volt, de masolasnal vinyorol mar crc hibakat vag a fejemhez, leszedtem ezt a HDsentinel nevu progit es egybol leestem a szekrol mert 3%os kondiciot es 3napot josol hatra szegeny vinyora es a jelentesben ez all h
A lemez felületén található 1203 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 4478 hibás szektort.
Az szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak.
A lemez felületén található 1053 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).

a lenyeg, hogy errol meg valami modon hogy menthetnem ki az adatokat, mert eleg fontos dolgok vannak rajta, toredezettsegmentesiteni nem tudok mert 3% szabad hely van, es lementegetni nagyon lassan menne mindent dvdre, egyeb progikat tudnatok ajanlani ilyen SOS akciohoz?

valamint vennek egy vinyot helyette, erre masolnam at az adatokat rola amit meg tudok, szoval ot szemeltem ki
250GB Seagate 7200rpm S-ATA II 16MB cache winchester
errol van valakinek tapasztalata, ajanlata hogy vegyem/ne vegyem? tudom sok kerdes ugyanabba a topikvban, meg olvassak vissza, de a perceim "meg vannak szamlalva" :Đ  :(  bocsassatok meg, ha ezen kerdesek valamelyike mar korabban sokszor meg lett valszolva  :respect:

#2536 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 19:06

Idézet: bajvanasszem - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 15:09

sziasztok
egy gyors panaszkodassal kezdenem; a szitu az, hogy van egy 120as maxtorom (ata) kb 2 eves lehet mar, tehat tobbet teljesitett a vartnal. a napokban kezdett olyanokat produkalni, hogy eleg lassan nyitott meg mappakat, fileokat, szakadozott winampban a lejatszas stb, lefagyas eddig szerencsere nem volt, de masolasnal vinyorol mar crc hibakat vag a fejemhez, leszedtem ezt a HDsentinel nevu progit es egybol leestem a szekrol mert 3%os kondiciot es 3napot josol hatra szegeny vinyora es a jelentesben ez all h
A lemez felületén található 1203 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 4478 hibás szektort.
Az szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak.
A lemez felületén található 1053 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).

a lenyeg, hogy errol meg valami modon hogy menthetnem ki az adatokat, mert eleg fontos dolgok vannak rajta, toredezettsegmentesiteni nem tudok mert 3% szabad hely van, es lementegetni nagyon lassan menne mindent dvdre, egyeb progikat tudnatok ajanlani ilyen SOS akciohoz?

valamint vennek egy vinyot helyette, erre masolnam at az adatokat rola amit meg tudok, szoval ot szemeltem ki
250GB Seagate 7200rpm S-ATA II 16MB cache winchester
    errol van valakinek tapasztalata, ajanlata hogy vegyem/ne vegyem? tudom sok kerdes ugyanabba a topikvban, meg olvassak vissza, de a perceim "meg vannak szamlalva" :Đ  :(  bocsassatok meg, ha ezen kerdesek valamelyike mar korabban sokszor meg lett valszolva  :respect:

a 120-as maxtort semmiképp se nyaggasd feleslegesen!

Vedd meg az új hdd-t tegyél rá egy oprendszert és próbáld menteni ami menthető.
Bár nem sok esélyt látok, hogy sokáig fogsz mentegetni.
Kezd a legfontosabbal és haladj a lényegtelenek felé!

Ha lehet a tápegységen fölösleges alkatrészek ne legyenek és a hdd eredeti vízszintes állapotába mentsd, ne lógjon függőlegesen, vagy hasonlók...

#2537 Felhasználó inaktív   Takarékszem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 21:56

Hi!
Tehát: adott egy seagate barracuda sata 80gb-os vinyó 7200.9-es!
A probléma: menet közben lett lehúzva róla a táp kábel, és miután gép leállít kábel visszadug már nem is indult semmi, proci néhányat forog aztán leáll, vinyóbol "kuplung szag" árad!
Szóval ennyi, ha valaki tudna segíteni az adatok visszaszerzésében az jó lenne, de igazából fogalmam sincs mibe kerül, létfontosságú adatok nem voltak rajta csak szokványos dolgok pl kép, film, zene játék meg néhány sulis cucc!
Előre is kösz ha tudtok valami megoldást!

#2538 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 06:45

Idézet: Takarékszem - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 22:56

Hi!
A probléma: menet közben lett lehúzva róla a táp kábel, és miután gép leállít kábel visszadug már nem is indult semmi, proci néhányat forog aztán leáll, vinyóbol "kuplung szag" árad!
Szóval ennyi, ha valaki tudna segíteni az adatok visszaszerzésében az jó lenne, de igazából fogalmam sincs mibe kerül, létfontosságú adatok nem voltak rajta csak szokványos dolgok pl kép, film, zene játék meg néhány sulis cucc!

Érdekes ez nem gondolnám alapból, hogy ettől kipurcan egy vinyó. Végülis, ha van egy áromszünet és azért leáll attól sem történik semmi, mondjuk az is igaz, hogy olyankor az egész gép leáll itt meg csak a vinyó.
Ha finikai sérülés van akkor, ha nem létfontosságú az adat akkor nem éri meg az anyagi befektetést.
My photos

#2539 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 13. 08:43

Idézet: Takarékszem - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 21:56

Hi!

Hát ezt a vinyót el gonbáztad pedig ezek a vinyók nem szoktak úgy elszálni, nekem is van egy seagate vinyóm 80 -as az elmúlt 5 év során már elég sokat meg élt hideget meleget egyaránt .
(Most is csak azért cseréltem le mert elkezdett csikorogni.)
Nem sikerűlt véletlenűl fordítva rádugni a táp feszt?

Szerkesztette: adax01 2007. 08. 13. 08:45 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#2540 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 12:15

Sziasztok!

Elfüstölt a tápom, és nem egyértelmű, mit rántott magával (a videokártya pl. rendben, azt mivel keves szerelest igenyel, utana rogton kiprobaltam a masik gepemben) Két IDE winchester volt benne, egy 40 gigás maxtor, meg egy kb. 1 éves 200 gigás samsung. Namost külső USB-kapcsolaton keresztül a 40 gigásról le tudtam menteni az adatokat, mondjuk amikor másodszor is próbáltam egy barátommal, akkor már a win nem ismerte fel, hanem adatmentő szoftvet kellett rajta lefuttatnunk, de azzal még továbbra is lehetett file-okat letölteni)
Mechanikai hibája nem lett (legalábbis eddig úgy tűnik), mert utána tudtam formázni, és elvileg működik (azért írom, hogy elvileg, mert csak kipórbáltam de komolyabban még nem használtam)
Namost eddig oké, ezt csak háttér kedvéért írtam, hogy mik a körülmények, hátha ebből valaki már tudja, mire lehet számítani.

A probléma a második, 200 gigás vinyóval van, ez is nomrálisan felpörög, sőt USB-n keresztül a nevét is felismerte, aztán elkezdte telepíteni hozzá a drivert (lévén a win ezt valamiért mindig megcsinálja, még egy winchesternél is), de aztán ezt már nem tudta lefuttatni. Miután átvittem a barátomhoz, ott kipróbáltuk secondary driveként rack-ben betenni, így már a BIOSig sem jutott el a gép, illetve utána linux alatt, de ott is csak magát az eszközt látta (de csak USBn át, lévén különben nem jutottunk el már a BIOSig sem), kommunikálni már nem tudott vele.

Viszont! Utána azt vettük észre, hogy a winchester adatcsatlakozójánál az egyik réz tüske teljesen be van nyomódva. Sajnos nem tudom, ez mikor történhetett, ha egy kis mázlim van, akkor rögtön az elején b*sztam el, és akkor e miatt nem tud kommunikálni a géppel.

Felhívtam egy profi (ex-Kürt-ös) adatmentőt, de hát elég komoly ára van, ezen meg igazából nincsenek szuperfontos adatok, egyszerűen csak nagy macera megint mindent összegyűjteni.

Szóval a kérdésem: van-e valaki / tudtok-e valakit, aki ért a dologhoz és meg tudja oldani ezt a láb-visszanyomódási kérdést, illetve ha utána még mindig komolyabb a probléma (amire persze van esély), akkor helyreállító-szoftverrel megkutatja, mit lehet még vele kezdeni (a láb-helyreállítás a fontosabb, végső soron belenézni mi is bele tudunk, azzal a fél-professzionális szoftverrel, amivel a 40 gigásnál is sikerrel jártunk)

Köszönöm előre is a segítséget/tanácsot/információt!

Téma megosztása:

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.