Rövid briefing a környezetről:
Van két vinyó:
- Maxtor 250 gigás Sata, gépben
-Samsung 250 gigás SATA, külsős, ez most lényegtelen, a Maxtorral van a gond.
Maxtor háromfelé van particionálva, C:, D:, és F meghajtó, C:-n Xp Service Pack 2-es, D:-n Adatok úgy általában, F:-en Vista Business magyar (és legális, meg az xp is mellesleg
Tegnap sikerült rátalálnom egy PARAGON Partition Manager nevű dologra, és úgy megörültem hogy biztonsági mentés nélkül Xp-ben újraméreteztem az F: partíciót (kicsit kicsi volt már, gondoltam adok neki pár gigát a D:-ből, amiben nem is lett semmi kár), aztán mikor a paragon progi sikeresen megcsinálta a dolgot, bootoláskor mikor xp-be léptem volna kiírta hogy a chechdisknek le kell futnia, és le is futott, vesztemre, mivel onnantól kezdve az F: meghajtóm meghalt, ha sajátgépben rákattintok kiírja hogy nincs megformázva, formázzam e meg most, még mit nem! Egyébként meg jobb egérnél RAW formátumú, és látszólag 0 bájtos, ami igen kellemetlen lenne ha igaz volna, mivel mostanában csak Vistában dolgoztam...
Amit próbáltam:
- Easy Recovery
- Recover Data for NTFS & FAT
- Recover My Files
- PTDD Partition Table Doctor 3.5
- PC Inspector File Recovery
- TestDisk
- DiskPatch
- EASEUS Data Recovery Wizard
És talán más progik is, így hirtelen ennyire emléxem. A fájlok amiket néha találtak, nem azok amik a vinyón voltak, vagy nem értelmes fájlok...
Próbáltam Partition Table Doctorból fixboot-ot, semmi, nem képes lemenni...
Ha valakinek van 5lete hogyan mentsem meg az F: tartalmát (akár részlegesen is), azt nagyon szívesen fogadnám, mivel jelenleg a Vista telepítővel a kezemben viaskodom magammal, hogy még ne telepíts, még várj, hátha...
Előre is köszi!
P.s.: Sejtem, hogy a checkdisk cseszte el a meghajtó tartalmát mikor lefutott hogy "javítgasson", elvileg ahogy ovlasgattam külföldi fórumokon arra nincs megoldás... Nem akarok belegondolni...

Súgó
A téma zárva.