Idézet: Zollka - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 13:15

Igazából nekem az tetszik még ,hogy vízzel passzív radi mellett még tuning is belefér és a nyári napokon sem lehet gond ,persze ez már ilyenkor összehasonlíthatatlanul több pénz mint az említett léghűtés...
Szerintem aki passzív rendszert akar és nem akar tuningolni vagy nagyon erős cuccokat ,azoknak való az általad említett rendszer, akinek van pénze (jó sok

Természetesen az egyszerűség is sokszor a léghűtés mellett szól ,de azért a víz az víz

Még mindig sok ember van aki nem meri a gépét vízzel hűteni és nem mer belevágni egy komplett vízhűtés összerakásába ,még ha lépésről lépésre el is mond neki mindent az ember akkor sem...
Szerintem egyébként ezt a vízhűtés dolgot nem lehet annyival lerendezni ,hogy jobban hűt mint a lég, bámit lehűt passzív radival ,de drágább és bomnyolultabb...Ennek feelingje van...Mind az összeszerelésnek, tervezésnek, bővítgetésnek , és az egész rendszerrre ha ránéz az ember az valami kegyetlen jó összeképet nyújt szerintem

az én szememben egyetlen óriási hátránya van a víznek - én pl. állandóan szedem szét-rakom össze, cserélgetem az elemeket, még a házakat is - és ez az ami gyakorlatilag lehetetlen vízzel, az állandó megbontogatás
de mindezek ellenére, most én is összerakok egyet, mert rettenetesen kíváncsi vagyok rá