Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 15:11
Hát képem sok mindenhez van és lesz ezután is.
Pl: leírjam (ha már a képelésnél tartunk), hogy mekkora baromságot irtál. Nem a Windows támogatja a hardverek 99%-át, hanem a meghatjóprogramok 99%-a támogatja a windowst.
Nem hiszem, hogy nekem kell belegondolnom a részletekbe.
Én nem mondtam, hogy mindenki rohanni fog macosX-et meg linuxot venni. Viszont az nehezen fér a fejembe, hogy aki csak szövegszerkesztésre meg táblázatkezelésre vagy netezésre használja a gépét az miért is fizet ki csak szoftverre 100k felett. Egyébként ebben a topicban már le volt irva (a gyengébbek kedvéért) hogy akár az SAP is használható mac alatt. Jé és nem én irtam. Most mi lesz?
Érdekes módon ahol én dolgozom ott is használunk még DOS-os (ha ez mond neked vmit) progit. De a Dos egy Debian (ez biztosan nem mond semmit) Linuxról bootol be hálón keresztül.
Szóval van élet a Windows-on kívül is.
Butasag belekotni abba, hogy a Windows tamogatja-e a hardverek tobbseget, vagy meghajtoprogramok tamogatjak a windowst... Ez kb olyan, mintha en belekotnek a helyesirasi hibaidba. Bar ahogy te irtad, az sem tul szerencses... De ez "csak teged minosit"
Sztem nagyon el vagy tevedve. Az tetszik, hogy igy a 3.-4. reagalasod mar totalisan elkanyarodott attol, amirol eredetileg beszeltunk, es belekevered a linuxot is, viszont ugy beszelsz a mekkrol, mintha azon gazdasagosabb lenne tablazot kezelni meg szoveget szerkni.
Nekem amugy hiaba magyarazod, hogy Windows-on kivul is van elet... Egy rakas mast is hasznalok es probaltam mar eddig eletemben, csak az a kulonbseg koztunk, hogy en nem utasitok el valamit csak azert, mert azt a valamit trendi cikizni. Es utalom bizonygatni az ismereteimet olyasvalakinek, aki elbol lenez mindenkit.