Idézet: HSanyi63 - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 11:05
Üdv!
Sikerült valami megoldást találnod, mert nekem dettó ez van.
Előre is köszi.
Sanyi
Sajnos nem!
A probléma ott kezdődött, hogy a routerre kötött nyomtatóval CD-re akartam nyomtatni. Ez nem sikerült, csak, ha a szgépre volt kötve. Ezután viszont már nem tudtam írni a routerre kötött HDD-re sehogy sem. (pedig előtte nem volt ez gond, lehet hogy nincs összefüggés...?) Ekkor próbáltam az Xwrt-t. Ott az volt a gond, hogy a router bekapcsolásánál nem mountolta fel a HDD-t, de ha már működés közben dugtam rá/kapcsoltam be a HDD-t , akkor nem volt gond és fel is mountolta, de így sem tudtam írni rá (természetesen ext4-re formázva, stb.). Visszatettem a gyári fw-t, de a helyzet ugyanaz.

Nyomtatni tudok a routeren keresztül, a HDD-t látja, de írni nem tudok rá (pedig, mint mondtam előtte simán ment minden). Így még a DownloadMaster sem kapcsolódik a routerre kötött HDD-vel és így még csak a seedelés sem megy, ha már letöltöttem egy torrentet a szgéppel.
Sajna, ami miatt elsősorban ezt a routert választottam, az nem működik és el sem tudom képzelni, hogy miért.

Visszatérve a kérdésedre, már nem emlékszem pontosan, de ha felmountolta a router a HDD-t, akkor lehet, hogy nálad is hasonló miatt adja ezt a hibaüzenetet, mármint hogy nem tud írni a rá? Ha hülyeséget írtam, akkor bocsánat, vannak itt sokkal okosabb emberek, talán tudják a választ. Én is kíváncsi lennék rá!
Sok sikert! Gábor.
Bocs, ha hosszú voltam....