HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle PCTV család új generációja - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Meister 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 01. 21:25

Ja, meg bocs, még egy kérdés.
Honnan tudhatom meg a chipsetet ami a kártyámon van?
Az mondjuk biztos, hogy PCTV Pro-m van, s analóg TV adásokra jó csak. Akkor biztos, hogy nekem a "PCTV 110i"-m van?

#382 Felhasználó inaktív   Meister 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 23:45

Na, találtam a neten serialt. (Nem zavar, hogy leírom, mert a hardvert megvettem, amihez igenis kellene, hogy adjon szoftvert a gyártója), de sajnos nem ismeri fel a PCTV Pro-mat. A driver, ami a csomagban van, az nem megy fel (XP alatt). Ha meg a CD-n hozzá kapott drivert felteszem, akkor sem ismeri fel a TVCenter Pro.
Azt hiszem, nem éri meg ezzel többet szopni, veszek egy nem pinnacle tunerkártyát, s remélem azzal nem lesz ennyi gond.

#383 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 01. 23:59

A chip ha Philips chipes, akkor az új driverek jók lesznek majd. Ha Conexant vagy BT chipes, akkor sajna nem. Tehát ha a klasszikus PCTV Pro-d van, az nem megy Vista alatt. :(
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#384 Felhasználó inaktív   Meister 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 00:21

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 0:59

A chip ha Philips chipes, akkor az új driverek jók lesznek majd. Ha Conexant vagy BT chipes, akkor sajna nem. Tehát ha a klasszikus PCTV Pro-d van, az nem megy Vista alatt. :(

bt csipp van benne, a dscaler annak detektálta.
Akkor ha jól értem, kuka.

#385 Felhasználó inaktív   Meister 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 20:52

Na, vettem egy Philips csipszetes ASUS P7131 Hybrid kártyát.
Maga a cucc jó, s megy is Vista alatt, de a hozzá adott Power Cinema 5 az full gagyi.
ChristTV Pro-val, meg ffdshow-val, vagy mivel nagyon jó a képem, csak azzal meg az a baj, hogy a távirányítóval nem tudok a kétszámjegyes csatornákra váltani. (Meg elég drága. Okosságnak örülnék hozzá. :-)
Ja, meg néha 2 csatornát vált, stb...

A Power Cinema 5-tel meg az a baj, hogy nem egy szimpla TV-tuner progi, hanem időjárásjelentés, meg TV-újság, meg hasonlókat tartalmazó böszmeség.
De a fő gond vele, hogy a képminősége csapnivaló. Kifejezetten rossz, s nem is lehet benne a csatornákat finomhangolni, csak amit default megtalál, az jön be.
Egyszerűen olyan szemcsés a kép, mintha a telkünkön néznék TV-t. S nem a chip a rossz, vagy a kártya, mert a ChrisTV jól behoz mindent.
Olyan a saját cucca, mintha mindent mondjuk negyed MHz-cel melléhangolna. (UPC-s vagyok, minden csatorna .25-re végződik).

#386 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 16. 07:43

Idézet: Meister - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 0:21

bt csipp van benne, a dscaler annak detektálta.
Akkor ha jól értem, kuka.

Ha kétpaneles, ki ne dobd!!! Annak volt a legszebb képe. ;)
A régi PCTV generációkat összegyűjtöttem ezen a weboldalon, válogass melyik! Kidobni nem kell, régi gépbe jó az!

#387 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 16. 07:45

Idézet: Meister - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 20:52

Olyan a saját cucca, mintha mindent mondjuk negyed MHz-cel melléhangolna. (UPC-s vagyok, minden csatorna .25-re végződik).

Ismerős... Neked az Austria beállítás kell akkor, nem a német. ;)

#388 Felhasználó inaktív   Meister 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 21:13

Egyébként az tény, hogy jó képe volt. :-)

Szerintem ilyenem volt (van):
Pinnacle PCTV 5. generáció

#389 Felhasználó inaktív   Meister 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 21:17

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 8:45

Ismerős... Neked az Austria beállítás kell akkor, nem a német. ;)

Lehet.

Őszintén megmondva végigolvastam minden beállítási lehetőséget amit a Microsoft írt a weblapján, össze vissza kutyultam a registryben a frekvencia-táblákat (sajnos 5 sör után), s egyszer kitöröltem mindent, ami beleírtam, s utána csináltam egy scant, s egyszerscsak minden szuper lett.
Most már csak arra kéne rájönni, hogy hogyan lehet direktbe editálni a Cyberlink PowerCinema csatornatáblázatát, hogy sorba tudjam tenni a kedvem szerint, mert a beépített módszerével ez nagyon nehézkes lesz.

#390 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 23. 14:39

Hát a PowerCinema nem tudom hol tárolja, de nekem anno nem sikerült nagyon... Bár az Intervideo programokban drag&drop móddal talán ment volna...
A PCTV kétpanelesnek volt a legszebb képe. Imádtam, ha normális driver lett volna hozzá máig azt használnám, mert a szép kép mellett valósidejű csatornaváltást is tudott... Csak a WDM-es driverét úgy elszúrták... :(
Nosztalgiázom...  :Đ

Szerkesztette: Mykee 2007. 11. 23. 14:41 -kor

#391 Felhasználó inaktív   zogu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 05. 12:03

Kedves "Profik"!

Nem igazán tudok eligazodni a TV tunerek (digitalizálók) között. Segítene valaki abban, hogy mit érdemes venni? NEM az olcsóság az elsődleges, hanem a használhatóság!
A legfontosabb, hogy menjen XP/SP2 alatt, és az USB 2.
Már megfáztam két próbával. 1/MSI DigiWox TV tuner, 2/ASD Instant TV. Egyikhez sincs olyan driver, ami menne XP/SP2 alatt.
Egyébként, ha valakinek kell valamelyik, írjon privit.
A segítséget előre is köszönöm.  ;)

#392 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 16:52

A következő problémával szembesültem pár évnyi többé-kevésbé élvezetes PCTV Stereo használata után.
Alaplapot cseréltem,és azon Realtek HD (ALC888) van. CD bemenetbe dugtam a hangot a kártyáról,ahogy az előző lapon is volt. Most viszont nem működik. Illetve igen,csak a jelszintet nem tudom szabályozni. Se a PCTV Visionban,se a DScalerben. Azon a hangerőn nyomja,amire be volt alapba állítva a bemeneti CD, és csak manuálisan tudom szabályozni. Mindkét progiban megy a hangerőszabályzó,de semmi változás.
Erre tud nekem valami orvosságot?
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#393 Felhasználó inaktív   Calvera 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 19:01

Hy
LEnne egy gondom.
Van egy PCTv Analog USBm s nem akar normálisan müködni.
a rádió van,a bejövő audió s videó van de fekete fehér s a tv müsort nem találja.
Hogy lehetne beálitani?

#394 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 08:17

Idézet: Calvera - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 19:01

Hy
LEnne egy gondom.
Van egy PCTv Analog USBm s nem akar normálisan müködni.
a rádió van,a bejövő audió s videó van de fekete fehér s a tv müsort nem találja.
Hogy lehetne beálitani?

A beállításoknál ne válaszd a Magyarországot, helyette a német, vagy osztrák legyen.
A vasfüggönyön túl még mindig azt hiszik, hogy itt a 60-as évek technikája van.
Remélhetőleg a tunered PAL szabványú.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#395 Felhasználó inaktív   Calvera 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 16:58

Köszi Csozsi az infot. müködik
bá lenne még egy kérdésem.
szar az adás s a vidió bemenet is fekete-fehér.

#396 Felhasználó inaktív   Zootya_86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 19:24

Hellosztok nekem olyan proglémám lenne hogy Van egy 50I pinnacle tvtuner kártyám .
Én digi TV használok és az svideon van bekötve a tunerbe .
Na már most XP alatt igy simán ment .
Átváltotam Vista Ultimate 64Bites op rendszerre és az eredeti softver nem hajlandó fel menni.
Olyan programot keresek ami képes svideon keresztül tvnézésre másra nem is kell .
Remélem van valakinek valami ötlete.

#397 Felhasználó inaktív   zogu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 03. 08:55

Idézet: Zootya_86 - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 19:24

Hellosztok nekem olyan proglémám lenne hogy Van egy 50I pinnacle tvtuner kártyám .
Én digi TV használok és az svideon van bekötve a tunerbe .
Na már most XP alatt igy simán ment .
Átváltotam Vista Ultimate 64Bites op rendszerre és az eredeti softver nem hajlandó fel menni.
Olyan programot keresek ami képes svideon keresztül tvnézésre másra nem is kell .
Remélem van valakinek valami ötlete.

Kár volt váltani. Még szívod majd rendesen.

#398 Felhasználó inaktív   -=ZiCHiE=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 19:54

Egy Dazzle TV USB2 Hybid Stick-em van, ami teljes egészében megegyezik a Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 330e típusú tunerrel. Eddig DVB-T -re használtam, de szeretném kipróbálni a DVB-H -t is. DVB-H -s frekvencia esetén a csatornákat megtalálja, de adatcsatornaként látja őket és nem lehet lejátszani egyik digitális TV progival sem. Az AltDVB-t és a ProgDVB-t és a Pinnacle saját pregiját próbáltam. Végigfuttattam egy pidscannert a DVB-H frekvenciáján, s talált néhány piden (pl.: 512-es, 1024-es... stb) adatforgalmat, amiket le is mentettem Transport Stream és Data módban is, de semmi nem játssza le. Sikerült már valakinek kezdenia valamit a DVB-H -val? Szerintem nem reménytelen, mert ha az adatforgalmat le tudom menteni, akkor már csak szoftver kérdése, hogy lehessen nézni is. Szóval milyen TV-s progival megy? Az analógokat (pl.: Chris TV) nem próbáltam, mert ez eleve digitális.

#399 Felhasználó inaktív   somat 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 06. 12:34

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy PInnacle 50i-s tv tunnerem eddig hibátlanul működött leformáztam a gépet és nem telepítettem újra a tunnert majd kis idő mulva szükségem lett volna rá és nem engedte a feltelepítést. Vagyis elindult a telepítés amikor elméletileg a végére ért akkor újraindítattja a gépet mikor újraindul valamilyen összetevőket kezdd másolni.Na itt kiírja hogy nem sikerült a rendszernek felismerni a hardvert és így használhatatla. Probáltam a neten keresztül hozzá keresni valamilyen új hardwert de semmi.
Ha valaki tud kérem segítsen.
Sűrgös lenne.

Köszi

#400 Felhasználó inaktív   zso79 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 12. 16:24

:o
Sziaszok!

segítséget szeretnék kérni PCTV 330e DVB-T USB-s vevő beállításához.
A digitális adásokat (3-at) befogja, de elég gyengén (gondolom itt is lehet valami árnyékoló tényező, stb, ez a része amúgy nem nagyon érdekel). engem inkább a kábeles vétel érdekelne, azokat a csatornákat meg is találja, amik elérhetők, hangja viszont egyiknek sincs, illetve mind csak sistereg, de legalább térhangzásal. A szoftverében mindenfélét állítgattam, de csak nem akar megszűnni. A házban több aljzatban kipróbáltam, de mindenhol ez a helyzet. Amúgy mindent csinál, txt, minden megy, millió rádiót megtalál, de a Tv hangját nem tudom előcsalogatni.
Vmilyen beállítási probléma ez, vagy "bevásároltam"?

segítségeteket előre is kösz

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.