Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak
Elküldve: 2007. 11. 01. 21:25
Honnan tudhatom meg a chipsetet ami a kártyámon van?
Az mondjuk biztos, hogy PCTV Pro-m van, s analóg TV adásokra jó csak. Akkor biztos, hogy nekem a "PCTV 110i"-m van?
Elküldve: 2007. 11. 01. 23:45
Azt hiszem, nem éri meg ezzel többet szopni, veszek egy nem pinnacle tunerkártyát, s remélem azzal nem lesz ennyi gond.
Elküldve: 2007. 11. 02. 00:21
Idézet: Mykee - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 0:59
bt csipp van benne, a dscaler annak detektálta.
Akkor ha jól értem, kuka.
Elküldve: 2007. 11. 12. 20:52
Maga a cucc jó, s megy is Vista alatt, de a hozzá adott Power Cinema 5 az full gagyi.
ChristTV Pro-val, meg ffdshow-val, vagy mivel nagyon jó a képem, csak azzal meg az a baj, hogy a távirányítóval nem tudok a kétszámjegyes csatornákra váltani. (Meg elég drága. Okosságnak örülnék hozzá.
Ja, meg néha 2 csatornát vált, stb...
A Power Cinema 5-tel meg az a baj, hogy nem egy szimpla TV-tuner progi, hanem időjárásjelentés, meg TV-újság, meg hasonlókat tartalmazó böszmeség.
De a fő gond vele, hogy a képminősége csapnivaló. Kifejezetten rossz, s nem is lehet benne a csatornákat finomhangolni, csak amit default megtalál, az jön be.
Egyszerűen olyan szemcsés a kép, mintha a telkünkön néznék TV-t. S nem a chip a rossz, vagy a kártya, mert a ChrisTV jól behoz mindent.
Olyan a saját cucca, mintha mindent mondjuk negyed MHz-cel melléhangolna. (UPC-s vagyok, minden csatorna .25-re végződik).
Elküldve: 2007. 11. 16. 07:43
Idézet: Meister - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 0:21
Akkor ha jól értem, kuka.
Ha kétpaneles, ki ne dobd!!! Annak volt a legszebb képe.
A régi PCTV generációkat összegyűjtöttem ezen a weboldalon, válogass melyik! Kidobni nem kell, régi gépbe jó az!
Elküldve: 2007. 11. 16. 07:45
Idézet: Meister - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 20:52
Ismerős... Neked az Austria beállítás kell akkor, nem a német.
Elküldve: 2007. 11. 22. 21:13
Szerintem ilyenem volt (van):
Pinnacle PCTV 5. generáció
Elküldve: 2007. 11. 22. 21:17
Idézet: Mykee - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 8:45
Lehet.
Őszintén megmondva végigolvastam minden beállítási lehetőséget amit a Microsoft írt a weblapján, össze vissza kutyultam a registryben a frekvencia-táblákat (sajnos 5 sör után), s egyszer kitöröltem mindent, ami beleírtam, s utána csináltam egy scant, s egyszerscsak minden szuper lett.
Most már csak arra kéne rájönni, hogy hogyan lehet direktbe editálni a Cyberlink PowerCinema csatornatáblázatát, hogy sorba tudjam tenni a kedvem szerint, mert a beépített módszerével ez nagyon nehézkes lesz.
Elküldve: 2007. 11. 23. 14:39
A PCTV kétpanelesnek volt a legszebb képe. Imádtam, ha normális driver lett volna hozzá máig azt használnám, mert a szép kép mellett valósidejű csatornaváltást is tudott... Csak a WDM-es driverét úgy elszúrták...
Nosztalgiázom... :Đ
Szerkesztette: Mykee 2007. 11. 23. 14:41 -kor
Elküldve: 2007. 12. 05. 12:03
Nem igazán tudok eligazodni a TV tunerek (digitalizálók) között. Segítene valaki abban, hogy mit érdemes venni? NEM az olcsóság az elsődleges, hanem a használhatóság!
A legfontosabb, hogy menjen XP/SP2 alatt, és az USB 2.
Már megfáztam két próbával. 1/MSI DigiWox TV tuner, 2/ASD Instant TV. Egyikhez sincs olyan driver, ami menne XP/SP2 alatt.
Egyébként, ha valakinek kell valamelyik, írjon privit.
A segítséget előre is köszönöm.
Elküldve: 2007. 12. 18. 16:52
Alaplapot cseréltem,és azon Realtek HD (ALC888) van. CD bemenetbe dugtam a hangot a kártyáról,ahogy az előző lapon is volt. Most viszont nem működik. Illetve igen,csak a jelszintet nem tudom szabályozni. Se a PCTV Visionban,se a DScalerben. Azon a hangerőn nyomja,amire be volt alapba állítva a bemeneti CD, és csak manuálisan tudom szabályozni. Mindkét progiban megy a hangerőszabályzó,de semmi változás.
Erre tud nekem valami orvosságot?
Elküldve: 2007. 12. 29. 19:01
LEnne egy gondom.
Van egy PCTv Analog USBm s nem akar normálisan müködni.
a rádió van,a bejövő audió s videó van de fekete fehér s a tv müsort nem találja.
Hogy lehetne beálitani?
Elküldve: 2007. 12. 30. 08:17
Idézet: Calvera - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 19:01
LEnne egy gondom.
Van egy PCTv Analog USBm s nem akar normálisan müködni.
a rádió van,a bejövő audió s videó van de fekete fehér s a tv müsort nem találja.
Hogy lehetne beálitani?
A beállításoknál ne válaszd a Magyarországot, helyette a német, vagy osztrák legyen.
A vasfüggönyön túl még mindig azt hiszik, hogy itt a 60-as évek technikája van.
Remélhetőleg a tunered PAL szabványú.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2007. 12. 30. 16:58
bá lenne még egy kérdésem.
szar az adás s a vidió bemenet is fekete-fehér.
Elküldve: 2008. 01. 02. 19:24
Én digi TV használok és az svideon van bekötve a tunerbe .
Na már most XP alatt igy simán ment .
Átváltotam Vista Ultimate 64Bites op rendszerre és az eredeti softver nem hajlandó fel menni.
Olyan programot keresek ami képes svideon keresztül tvnézésre másra nem is kell .
Remélem van valakinek valami ötlete.
Elküldve: 2008. 01. 03. 08:55
Idézet: Zootya_86 - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 19:24
Én digi TV használok és az svideon van bekötve a tunerbe .
Na már most XP alatt igy simán ment .
Átváltotam Vista Ultimate 64Bites op rendszerre és az eredeti softver nem hajlandó fel menni.
Olyan programot keresek ami képes svideon keresztül tvnézésre másra nem is kell .
Remélem van valakinek valami ötlete.
Kár volt váltani. Még szívod majd rendesen.
Elküldve: 2008. 01. 03. 19:54
Elküldve: 2008. 02. 06. 12:34
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy PInnacle 50i-s tv tunnerem eddig hibátlanul működött leformáztam a gépet és nem telepítettem újra a tunnert majd kis idő mulva szükségem lett volna rá és nem engedte a feltelepítést. Vagyis elindult a telepítés amikor elméletileg a végére ért akkor újraindítattja a gépet mikor újraindul valamilyen összetevőket kezdd másolni.Na itt kiírja hogy nem sikerült a rendszernek felismerni a hardvert és így használhatatla. Probáltam a neten keresztül hozzá keresni valamilyen új hardwert de semmi.
Ha valaki tud kérem segítsen.
Sűrgös lenne.
Köszi
Elküldve: 2008. 03. 12. 16:24
Sziaszok!
segítséget szeretnék kérni PCTV 330e DVB-T USB-s vevő beállításához.
A digitális adásokat (3-at) befogja, de elég gyengén (gondolom itt is lehet valami árnyékoló tényező, stb, ez a része amúgy nem nagyon érdekel). engem inkább a kábeles vétel érdekelne, azokat a csatornákat meg is találja, amik elérhetők, hangja viszont egyiknek sincs, illetve mind csak sistereg, de legalább térhangzásal. A szoftverében mindenfélét állítgattam, de csak nem akar megszűnni. A házban több aljzatban kipróbáltam, de mindenhol ez a helyzet. Amúgy mindent csinál, txt, minden megy, millió rádiót megtalál, de a Tv hangját nem tudom előcsalogatni.
Vmilyen beállítási probléma ez, vagy "bevásároltam"?
segítségeteket előre is kösz

Súgó
A téma zárva.