Segítsetek! Inno6600GT vs gari
Elküldve: 2005. 07. 23. 19:44
Elküldve: 2005. 07. 23. 19:48
Idézet: GAI - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 18:31
én ezt tenném!
sőőt...adnám a hülyét és fenyegetőznék a fogyasztó védelemmel!!
Szerkesztette: Shane 54 2005. 07. 23. 19:49 -kor
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 07. 23. 23:03
Tehát hogy amik előjöttek bugok, azok melegedésnek tűntek, leszedtem újrapasztázni, és akkor láttam hogy ilyen. Ez majdnem így is van, csak azt azért nem akarom mondani, hogy blokkot akartam rá rakni. Hogy miért akartam én újrapasztázni? 80km és szabadság kivétel + utiktg remélem elég indok... meg már máskor is küldtek vissz boltból, hogy "Na és,működik!" a gyárilag trehanyul felapplikált hűtéshibás karival
Tök mind1 mit mondok, akkor is azt mondják, hogy én sarkaztam le szerintem
Apronet nem marad, mert a kártya huzamosabb nyúzás után beadja a derekát. Én csak 1-1 markot, és 3 perc farcry 5 perc nfsut játszottam, és közel órát kellett 05tel nyúznom , hogy előjöjjön a bugűés ott már le is fagyott nemsoká.
Ha ennél jobb ötletetek van, akkor az várom
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2005. 07. 24. 09:48
Amúgy nekem (2-ből egyszer) sikerált azonnali cserét elérnem. Monnyuk az TÁP volt... Jött a szokásos szöveg, hogy akkor most 2 hét, bevizsgálják stb. Mondom, necsináljátokmá, melóznom kell a géppel, nincs pénzem most másik tápra addig...
Erre: nem, nem adnak másikat, be kell vizsgálni...
Kicsit emeltebb hangon én: nevicceljetekmá, multkor is itt volt nálatok 3 hétig a VGA-m, legyetek már légyszi rugalmasabbak stbstb.
Főnök kiszól: adjatok neki egy újat.
Szal normálkis hangon, normális de határozott hozzáállással mindent meg lehet oldani. Mujáskodni vagy asztaltverni nem szabad, mert akkor elhajtanak.
Sztem vidd, és gariztasd....
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik
Elküldve: 2005. 07. 24. 11:21
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 23:03
Tehát hogy amik előjöttek bugok, azok melegedésnek tűntek, leszedtem újrapasztázni, és akkor láttam hogy ilyen. Ez majdnem így is van, csak azt azért nem akarom mondani, hogy blokkot akartam rá rakni. Hogy miért akartam én újrapasztázni? 80km és szabadság kivétel + utiktg remélem elég indok... meg már máskor is küldtek vissz boltból, hogy "Na és,működik!" a gyárilag trehanyul felapplikált hűtéshibás karival
Apronet nem marad, mert a kártya huzamosabb nyúzás után beadja a derekát. Én csak 1-1 markot, és 3 perc farcry 5 perc nfsut játszottam, és közel órát kellett 05tel nyúznom , hogy előjöjjön a bugűés ott már le is fagyott nemsoká.
Ha biztos vagy benne, hogy nem te sarkaztad le, és a rágógumi szerű szutyok még a magon van, akkor hűtő vissza, és garanciális ügyintézés. (Egyébként nem tudom elképzelni, hogyan lehet lesarkazni egy 6600GT-t, mert olyan kicsi a leszorítóereje a két kis pöcöknek, hogy szerintem fizikai képtelenség)
Elküldve: 2005. 07. 24. 11:50
Az a baj, hogy elég sokat van dolgom sztech boltokkal, és ritkábban azért mert vásárolok vmit, ált segítek gariztatni a cuccokat, mert állandóan át akarják vágni az embereket; ill nagyon sok kizáró tényező van.
//Most is másfél hónap után jött vissza az enermax tápom, azt mondták rá hibátlan. Persze;azért küldtem fel. Megcsináltattam saját lóvém, és a srác közölte, hogy hozzányúltak a szervízben, de még azzal sem tökéletes. És van pofájuk visszaküldeni hogy tökéletes. Persze ehhez le kellett cserélnem az atx csatit, mert a 3,3v lába megsárgult, és a boltba vissza se vették volna, hiába a táp volt a ludas
Csak még az a kérdés, hogy csináljam a hülyét, hogy bugos, vagy 1×űne mondjam meg, hogy sarkazottat kaptam :confused: . Mert utólag hiába mondom már...
Elküldve: 2005. 07. 24. 12:17
Elküldve: 2005. 07. 24. 12:40
Elküldve: 2005. 07. 24. 13:19
Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 11:40
Sztem is..Azt meg hogy te babráltad volna(!) meg nem tudja bizonyítani..No Para
Elküldve: 2005. 07. 25. 17:15
Holnap reggel megyek fel pestre és viszem vissza, ha vkinek van inno gyári hűtése, és a pöckök tökéletesek, akkor cseréljük már ki az enyémmel, meghívom egy sörre. Persze olyanokrqa vonatkozik,akik már lekapták a hűtést. Ha vki benne van, légyszi csörgessen meg, viszahívom! Számom az adataimnál...
Elküldve: 2005. 07. 25. 17:49
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 0:03
háááát... kétesélyes a dolog!
lehet Te próbálsz fair lenni aztán bekapod a harcif@szt :confused:
én azt tenném, hogy visszavinni, és mondni 3Dmark alatt hibázik, fagy, amit csinál, megmondod, nem jó, cseréljé ki! lényeg a határozott fellépés!
ha kérdezik nem vetted le a bordát, ennyi! nem tudják rádfogni, hogy mégis!
nem kell bunkónak lenni, csak erélyesnek!
valsz bekérik vizsgálatra, náluk is szarakodni fog, és majd ŐK leveszik a hűtőt és látják mi van, akkor majd mondják, hogy ja igazad volt, és mivel INNO, mondhatod is joggal, hogy sajnos azokból sok szar pédány futott ki (sokat adtak el, nagy számok törvénye, tudjuk, hogy -Turbo- ne sípoljon
ennyi.
u.i.: most látom, lefogo pöckök kicsit karistosak lettek. nem gáz, azt mondod, beszerelés közben ott fogtad meg VGA-t, amikor álló házba beillesztetted AGP slotba a cuccot, vagy PCI-E-be, nem tom de szvsz ott is arccal lefelé néz a kari, szal megmondod ott fogtad amíg becsavaroztad. ettől nem srakzódhat le 3 helyen is.
Szerkesztette: laragirl83 2005. 07. 25. 17:51 -kor
Elküldve: 2005. 07. 25. 20:24
Elküldve: 2005. 07. 25. 20:45
Hogy őszinte legyek, ha boltos lennék én se cserélnék ki egy olyan kártyát, amin valaki megpróbált hűtőt cseréni és a mag le van sarkazva.
Egyszerűen mond azt, hogy egy idő után kifagy.
Elküldve: 2005. 07. 25. 23:48
Elküldve: 2005. 07. 26. 16:07
Meg ne emlitsd, hogy megprobaltad leszedni a hutest!!!
Elküldve: 2005. 07. 26. 17:07
Idézet: laragirl83 - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 18:49
mivel INNO, mondhatod is joggal, hogy sajnos azokból sok szar pédány futott ki (sokat adtak el, nagy számok törvénye, tudjuk, hogy -Turbo- ne sípoljon
...
Elküldve: 2005. 07. 27. 00:19
Sajna azért is nagy az esélye, hogy leszedik, mert ha rossz a kari, akkor rossz hűtéses kártyákra rakják át a hűtést. Nem én voltam ma az egyetlen az aqua szervízben, aki inno 6600os dobozt szorongatott...
Elküldve: 2005. 07. 27. 10:44
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 23:19
ajajajajajjj
Elküldve: 2005. 07. 27. 12:44
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 1:19
IJ, aki parezer forintert kepes utazni fel orszagon at.
Elküldve: 2005. 07. 27. 13:13

Súgó
A téma zárva.