HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítsetek! Inno6600GT vs gari - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítsetek! Inno6600GT vs gari Értékeld a témát: -----

#31 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 13:44

Szerintem nem kene b@xtatni azert mert nem kezbol vettte a kartyat, hanem boltbol... Alapvetoen (ha csak nem jo ismerosom az elado) az emberek (sztem en is) nagyobb bizalommal van a bolti, zsir uj, celofanos cuccok irant...

Amugy ha a aq...rol van szo, anno amit vettem naluk tbird procit, tesztelt volt (marmint nem ugy tesztlet, mint a silver -nel, hogy garantalnak tuningot ra), hanem maguknak vallogatott... meg rajta volt a szilikonzsir maradvanya, szoval nem "zsir uj", ami ugyebar nem tul sok bizalmat ebreszt az emberben, visoznt amiket ott vettem/vettunk VGA -kat, azokkal meg nem volt gondom (pedig mind inno volt)...

Mondjuk en elobb gyanakodnek a magyar kiskerek "sz@raruk" visszacsomagolasara (lattam mar ilyen celzatbol tartott foliahegesztot boltban), minthogy a gyarbol eleve sarkazva jott volna ki...

#32 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:04

1,Írd le légszi ha vidéki vagy(nem vidéki város), hogy Asus A8V-E Deluxeot (eredetileg abból is az NW-t kerstem), 3000+os Venicet és PCIEes 6600GT-t mennyiért tudnának nálatok. Ebből Nyergesen csak 6600Gt-t tudtak volna 54E Ftért. Ami nincs egészen 38 az Aquában. Kivételesen +kérdeztem min3 boltot, egyikben 60ért volt asszem leadtek, másikban pcie-es 6600Gt egyáltalán nem tudtak-ill nem akart a nő,mert szerintem nem tudta, mi az a pcie;nekik a Thermaltake márka is ismeretlen volt...10000es kisváros... :rolleyes: Inkább nem jellemzem - mindenben ilyen.99%ban pesten,vagy évközben pesten vásárolok-korrektek,van kínálat(!),(jóval)olcsóbb. Ha lett is volna minden, akkor is 130-140ezerbe került volna, ami így 97be.

2, Ez a csere (754+agp->939+pcie) arról szólt, hogy minél kevesebbet bukjak a cuccomon, nem arról hogy minél drágábban vásároljak/szopassam magam.

3,Mért hogy jártam volna ha helyben veszem-azt leszámítva hogy a gar intézés 1 helyett 3-4 hét?
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#33 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:15

Mondjuk ilyen új hw gyártó eszközöket, és fóliázót én is láttam, de azt pl berényi boltban csinálták nagyüzemben.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#34 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 07:33

Én mindenkit eltanácsolok az inno termékeitől. Jópárszor lehurrogtak, hogy hulye vagyok... és nem ez az első ilyen topic(valsz nem is az utolsó).
Hamár pesten vásárolsz, akkor miért nem néztél szét jobban, minden sarkon van egy számtech üzlet. 2000-el drágábban már kaptál vona márkásabbat. Ha visszakapod a pénzt semmiképp ne vegyél inno-t.

#35 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 20:07

Utánajárogattam, azt mondták tuningra mindenre dettó, hűtés és hozzáadott swben van a különbség;meg 1-2 gyártónál a
hőmérsékletkijelzéshez tweakelni kell.

Fejlemény: felhívom őket; közlik, a kártya tökéletes!
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá...
:( :( :(
Kértem még 1 tesztet...

#36 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 20:19

Nem biztos, hogy órákon át futták a 3dmárkot mint Te.

#37 Felhasználó inaktív   Manitou 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 23:18

Vagy csak lekapták a bordát és ők is megilyedtek, aztán próbálják eltusolni a dolgot.

#38 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 10:22

Idézet: Manitou 2 - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 23:18

Vagy csak lekapták a bordát és ők is megilyedtek, aztán próbálják eltusolni a dolgot.

Esetleg ők is olvasnak HWSW-t :D

Egyébként épp 6600GT vásárlásnál vagyok, de az Inno-tól sikerült eltántorítani ;)

#39 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 12:05

Sajat nevre vetted a kartyat? Vagy ceges szamlara AFA visszaigenyles miatt?

#40 Felhasználó inaktív   ScatMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:33

Mi van máááááár MC Pite? Kicserélték?
No ABS. What FEAR?
most nem tudok olcsóbb alkatrészeket :(

#41 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 21:44

Saját névre. Nyaraltam, holnap hívom őket.

#42 Felhasználó inaktív   Hauzman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 08:06

Hasonló esetem volt, ExpertVision 6600gt-vel. Megvettem, 2 hétig ment, aztán fagyogatás. Fasza mondom, vettem egy zalman akármit mondom átcserélem. Nögyógyász módszerrel veszem le a gyári coolert, és vigyorgó fejjel ám könnyes szemmel konstatálom hogy a gpu 2 helyen sarkos. Ekkor oldalrapillantottam az ablakra és hirtelen el akartam dönteni hogy kihajitsam a kareszt, vagy én magam vessem ki magam rajta. Aztán lehiggadtam, gyári módon visszaaplikáltam a coolert és go vissza a boltba (3 napon tul volt az eset). Azt elfelejtettem, hogy nemcsakhogy fagyogatott, hanem sokszor már el se indult vele a gép, sipolt videokártyáért. Mondom nekik nem jó. Az kizárt, jön a válasz. Ok, teszt, spiol nekik is. Eladó hulye fejet vág és megjegyzi tényleg nem jó. Erre rávágja, hogy a tápom vágta ki, mondom neki hogy 1 hetes 400w macron táp, náluk vettem ha kell akkor azt is visszahozom garba, hogy megnyugodjon a lelkiismerete. Erre elhallgatott. Feltételesen beveszik, visszaviszik a nagykerbe és majd jön a döntés. Bele kellett mennem, mert nem akartam ugrálni nehogy levegyék a coolert. A történet vége az lett, hogy 1 hét után megkaptam ugyanazt a tipust, ami azóta is (3 honapja) szépen megy, a gyári coolerrel, amit le se veszek már nehogy meglássam megint azt, amiről nem akarok tudni, Jobb ez igy mindenkinek. Tanulság: nem mindig a juzer a láma, néha tényleg patt helyzet áll elő a gyári lesarkazások miatt.

szerk: legkozelebb ha nagy értéku videokártyát vesztek, a boltban meg kell(ene) győződni magjának épségéről. Láthatjátok, az ördög nem alszik.

Szerkesztette: Hauzman 2005. 08. 08. 08:08 -kor

Q6600/Giga p35/4*1gb Kingstion 4*1gb ddr2800/HD4850/Hitachi500GB/Maxtor200GB/Pioneer 16xDVDRW/Plextor DVD/Thermaltake 430W/LG 19" LCD/Samsung 82cm LCD

#43 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 18:27

Úgy néz ki,hogy -10%kal levásárolhatom, holnap meglátjuk. Sapphire X700Pro a kiválasztott.35ért.

Le is lőnének még a boltban, ha ott leszedem! Azt tudod, hogy onnantól a gar ugrik!

Szerkesztette: MC Pite 2005. 08. 08. 18:35 -kor

#44 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 19:11

Idézet: Hauzman - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 9:06

...

szerk: legkozelebb ha nagy értéku videokártyát vesztek, a boltban meg kell(ene) győződni magjának épségéről. Láthatjátok, az ördög nem alszik.

Köszönöm szépen... 250km-re lakom a fővárostól. :)

Sajnos azt hittem, én is beszoptam ezt a dolgot, de szerencsére nem a videokártyám volt a hibás... Leadtek A400GT, szép érzékenyfestékes fekete hűtőcsavarokkal... leszedni képtelenség úgy, hogy a festék ne kopjon picit sem... ráadásul az egyik bordán -nem tudom szigetelés vagy rezgéscsillapítás miatt- van vagy 6-8 db. ilyen gyurma-gumi szerű szar anyag... az egyik rá volt ragadva a nyákra, szal' bordalevételkor rajta maradt a kártyán. Azt is képtelenség volt eltávolítani roncsolás nélékül, még alkohollal is alig győztem letisztítani.

Szal' hűtőcserét gariidőn belül csak a bolttal szabad csináltatni, az egyszer már biztos. Vagy velük sem? :think:  Vagy hogy is van ez? :think:

#45 Felhasználó inaktív   Hauzman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 19:24

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 18:11

Köszönöm szépen... 250km-re lakom a fővárostól. :)

Sajnos azt hittem, én is beszoptam ezt a dolgot, de szerencsére nem a videokártyám volt a hibás... Leadtek A400GT, szép érzékenyfestékes fekete hűtőcsavarokkal... leszedni képtelenség úgy, hogy a festék ne kopjon picit sem... ráadásul az egyik bordán -nem tudom szigetelés vagy rezgéscsillapítás miatt- van vagy 6-8 db. ilyen gyurma-gumi szerű szar anyag... az egyik rá volt ragadva a nyákra, szal' bordalevételkor rajta maradt a kártyán. Azt is képtelenség volt eltávolítani roncsolás nélékül, még alkohollal is alig győztem letisztítani.

Szal' hűtőcserét gariidőn belül csak a bolttal szabad csináltatni, az egyszer már biztos. Vagy velük sem? :think:  Vagy hogy is van ez? :think:

És ha a boltban cserélteted, és ott a sarkos gpu, (látod, megtörtént, megtörténhet) szépen rádmosolyognak és már kaparásszák is le a garcimkét a kártyáról, mondván, már ezt te ba*tattad. Omega: én is 200 km-re lakom a fövárostól. Csak nem értem, hogy jön ez ide.
Q6600/Giga p35/4*1gb Kingstion 4*1gb ddr2800/HD4850/Hitachi500GB/Maxtor200GB/Pioneer 16xDVDRW/Plextor DVD/Thermaltake 430W/LG 19" LCD/Samsung 82cm LCD

#46 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:49

Naaa, sikerült. Pfü.
Megvan az utód. És nem is sima X700 Pro, hanem Fireblade Edition! Br 35ért nem rossz, és egész Sprinter cell és Prince of persia is jár hozzá, meg dvi-vga, rgb kábel, stb.

Kép

Kép

Kép

Kép

Az új jövevényt nyúzom, még 3 napon bellül ezalkalommal!

#47 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:51

Én 80km, és NEM FOGNAK 1 BOLTBAM SEM HŰTŐT CSERÉLNI VGAN senkinek sem!

#48 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:56

Idézet: Lala9 - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 8:33

Én mindenkit eltanácsolok az inno termékeitől. Jópárszor lehurrogtak, hogy hulye vagyok... és nem ez az első ilyen topic(valsz nem is az utolsó).

Kicsit regi hozzaszolas, es kozben a problema is megoldodott, de azert idefirkalnam, h szinte kizartnak tartom a gyari hibat. Barmennyire is low-end kartyakat gyart az Inno (egyebkent 2 ev garival), nem lehet akkora idiota, h a lesarkazott gpu-kat is piacra dobja. Ezeket ugyis hamar visszahozzak, ugyis ki kell oket cserelni, az ilyennek ki kell esnie az ellenorzesen. Valszeg utolag b@sztatta vki a hutest vagy egyszeruen egy masnak mar eladott kartyat probaltak elsozni.

#49 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 21:01

Vagy acskósként jön be, és itt kap dobozt, a zacskósnál meg, köszönhetően az überfos inno hűtőbordának, nem művészet lesarkazni a magot. A megoldás: ingorálni kell az ilyen kalap sz*r gyártók termékeit, és kiböjtölni azt a plusz +k-t, amibe egy márkás kártya kerül, de ez valahogy mindennel igy van. Tudom hogy sokaknak az 500 forint is számit, de mikor nem 1 év hanem 3 év gari van a serpenyő másik oldalán, meg egy neves gyártó, akkor érdemesebb böjtölni még egy kicsit.

#50 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:43

Idézet: Hauzman - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 20:24

És ha a boltban cserélteted, és ott a sarkos gpu, (látod, megtörtént, megtörténhet) szépen rádmosolyognak és már kaparásszák is le a garcimkét a kártyáról, mondván, már ezt te ba*tattad.

Ha cserélTETEM? A bolttal, a szerelőjükkel? Ott a boltban? :bolond:

Idézet

Omega: én is 200 km-re lakom a fövárostól. Csak nem értem, hogy jön ez ide.

Úgy, hogy személyesen nem tudok felvonatozni Budapestre egy videokártyáért és egyáltalán semmiért, tehát a boltban nem tudok meggyőződni az épségéről.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó