HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítsetek! Inno6600GT vs gari - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítsetek! Inno6600GT vs gari Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:48

Nem izgat. 95%,hogy átbasztak->paszta. Szerintük jó, engem tovább nem érdekel. Valszínű nem jött elő nekik 3×i tesztelésre se, és állítólag utóljára egész éjszakát ment :rolleyes: ...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#62 Felhasználó inaktív   arty 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:55

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 18:27

Úgy néz ki,hogy -10%kal levásárolhatom, holnap meglátjuk. Sapphire X700Pro a kiválasztott.35ért.

Le is lőnének még a boltban, ha ott leszedem! Azt tudod, hogy onnantól a gar ugrik!

mi az h -10% ??????? most akkor rossz volt vagy nem ???
Gigabyte P31-DS3L[fsb375] / E6400[3000mhz] / GyáriHűtő[1400rpm] / Sapphire4850DualSlot[625/1000] / samsung640g[7200rpm] / 2x2048 KingMax667[cl5/750mhz] / Samsung 32A656[60hz] / Audigy2[48khz] / XBOX360

#63 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 21:06

:rolleyes:

#64 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 21:18

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 21:48

Nem izgat. 95%,hogy átbasztak->paszta. Szerintük jó, engem tovább nem érdekel. Valszínű nem jött elő nekik 3×i tesztelésre se, és állítólag utóljára egész éjszakát ment :rolleyes: ...

Te arról az X700Pro-ról csinálj már nekem egy képet pls.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#65 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 21:36

Idézet: arty - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 21:55

mi az h -10% ??????? most akkor rossz volt vagy nem ???

Ezt sok kisker eljátsza, mivel a nagyker aktuális áron (vagy az utolsó áron) számolja be, de ezt a nagyker megteheti, a kisker nem tehetné!
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#66 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 21:57

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 22:36

Ezt sok kisker eljátsza, mivel a nagyker aktuális áron (vagy az utolsó áron) számolja be, de ezt a nagyker megteheti, a kisker nem tehetné!

Szia! :)
Átfogalmaznád a mondatot összetettebre/érthetőbbre? :respect:

Közben sikerült egy Chieftec LCX01-SL-SL-B házat szereznem, amit már féligmeddig moddingoltam a kívánt típusra. :=)

Szerkesztette: Omega 2005. 08. 10. 21:58 -kor

#67 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 22:31

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 22:57

Szia! :)
Átfogalmaznád a mondatot összetettebre/érthetőbbre? :respect:

Közben sikerült egy Chieftec LCX01-SL-SL-B házat szereznem, amit már féligmeddig moddingoltam a kívánt típusra. :=)

Ha a kiskeres bevisz a nagykerbe egy garis cuccot, és kiderül, hogy szar, de ez a típus már nem kapható, akkor a nagyker ad másik cuccot (általában kb. abban a kategóriában). Viszont nem annyiért számolja be, amennyiért a kisker vette, hanem amennyiért az ő rendszerében szerepel (gyakorlatilag az utolsó ár). Ez szinte mindig alacsonyabb, mint amennyiért a kisker vette.
Ezt a veszteséget próbálja a kisker a végfelhasználóra áthárítani. (-10%)
Persze a törvény nem így rendelkezik. Csak ezt tudnia kell (érvényesíteni) a végfelhasználónak, mert átverik!

Örülök neki! A nagyker azóta sem lépett érdemit! :( Pedig fogadkoztak, hogy ha megrendelek valamit, akkor beszerzik. Viszont most még azt sem mondták, hogy 'fapapucs'. Azért majd képeket tegyél fel (vagy csak még nem láttam?)!
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#68 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 22:47

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 23:31

Ha a kiskeres bevisz a nagykerbe egy garis cuccot, és kiderül, hogy szar, de ez a típus már nem kapható, akkor a nagyker ad másik cuccot (általában kb. abban a kategóriában). Viszont nem annyiért számolja be, amennyiért a kisker vette, hanem amennyiért az ő rendszerében szerepel (gyakorlatilag az utolsó ár). Ez szinte mindig alacsonyabb, mint amennyiért a kisker vette.
Ezt a veszteséget próbálja a kisker a végfelhasználóra áthárítani. (-10%)
Persze a törvény nem így rendelkezik. Csak ezt tudnia kell (érvényesíteni) a végfelhasználónak, mert átverik!

Örülök neki! A nagyker azóta sem lépett érdemit! :( Pedig fogadkoztak, hogy ha megrendelek valamit, akkor beszerzik. Viszont most még azt sem mondták, hogy 'fapapucs'. Azért majd képeket tegyél fel (vagy csak még nem láttam?)!

ebben az esetben szvsz az történt, hogy visszavették, mint jó termék, de 10% csökkentett áron, mivel 3napon túli vásárlásról volt szó
firefox+foobar+mplayerc

#69 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 23:11

Aztan valakinek meg eladjak ujrafoliazva, mint uj termek. :down:

#70 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 07:37

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 0:11

Aztan valakinek meg eladjak ujrafoliazva, mint uj termek. :down:

nem fóliázzák újra  :up:
firefox+foobar+mplayerc

#71 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 07:47

Akkor megis hogyan magyarazod, hogy a topiknyito foliazott dobozban kapott egy buheralt hutos _uj_ kartyat?

Szerkesztette: nyunyu 2005. 08. 11. 07:48 -kor

#72 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 07:49

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 8:47

Akkor megis hogyan magyarazod, hogy a topiknyito foliazott dobozban kapott egy buheralt hutos _uj_ kartyat?

nakker vs importőr vs kisker
esetleg innoék hibás sorozata (elfogyott a ragacs)

Szerkesztette: happy_harry 2005. 08. 11. 07:49 -kor

firefox+foobar+mplayerc

#73 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:08

Miért csomagolnák újra a 66gt-t, letört procival, agyondzsunkázva, mikor megadják a 3nap cseregarit?
Aki törött csippel játszik 2órát, annál kijön a problem, visszaviszi, nemsok értelme lenne ujracsomizni. Hogy nálad 3napon túlig mi tartott, azt else tom képzelni, én biztos játszanék egy pár órát egyből a vadi új karimmal, főleg hogyha szar akkor 3napon belül cserélik azonnal és nem kezdeném egyből műteni (főleg hogy fos inno, ezeknél az innoknál/connecteknél a meo vs durability teszt az első szvsz)... :bolond:

Szerkesztette: happy_harry 2005. 08. 11. 08:09 -kor

firefox+foobar+mplayerc

#74 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:25

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 20:56

Mikor vittem a karit az aquába, akkor enyémmel 1ütt 3 inno 6600os (tulaj) volt épp ott,mikor hoztam 4.

vganfo még kicsit várni, fog, majd lesz.Meg ez 1 sapphire, úgyhogy antituningosről a a stock collerrel nem volt stabil, a mem vahol433@525-533 között lesz a gyári rambordákkal. Még a gép darabokban, ttstől várok pár alaktrészt.

Erre nem is gondoltam, hogy gyárilag nem is fehér fain pasztát használnak, :think: igaz! :respect:
A qrw@ @nyjukat!

Nono..

Innonak ket fele 6600GT-je van... Van az elso szerias, Cooler Master hutos, azon ragogumi van.

Van a masodik, ami mar sajat (Inno3D, talan rajottek, hogy a cooler master csoda egy nagy kalap sz%r) hutovel keszul, arra hutopaszta kerul...
Es nekem ezzel van a bajom, az en PCI-E-s kartyam is kapottt egy picit...

Szerencsere (koppkopp) semmi baja, lazan megy 580/580-ban.. :)

#75 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:26

Idézet: happy_harry - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 9:08

Miért csomagolnák újra a 66gt-t, letört procival, agyondzsunkázva, mikor megadják a 3nap cseregarit?
Aki törött csippel játszik 2órát, annál kijön a problem, visszaviszi, nemsok értelme lenne ujracsomizni. Hogy nálad 3napon túlig mi tartott, azt else tom képzelni, én biztos játszanék egy pár órát egyből a vadi új karimmal, főleg hogyha szar akkor 3napon belül cserélik azonnal és nem kezdeném egyből műteni (főleg hogy fos inno, ezeknél az innoknál/connecteknél a meo vs durability teszt az első szvsz)... :bolond:

Nem biztos, hogy 3 napon belül belekerül a gépbe a vga. Lehet, hogy a boltban olyan időszak volt (pollen, globális felmelegedés, nemtudommi), hogy nem került vissza 3 naposgaros cucc, nosza, fóliázó leporol, zsákolás! Így már megéri a boltnak, hogy a garanciális csere alatt, mikroszkópos vizsgálat után szépen széttárt kezekkel ne vegye vissza a cuccot.

De mé' gondolok én ilyen csúnyákat egy boltról is...? :o  Így tisztelet a kivételnek... :respect:
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#76 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:27

Mindenesetre jo belegondolni, hogy az Inno3D foglalkoztat hatranyos helyzetueket.. :)

Mert aki igy rak fel egy hutest, az minimum massziv alkoholista, vagy legalabbis parkinson-koros...  :reklamacio: :(

#77 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:31

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 9:26

Nem biztos, hogy 3 napon belül belekerül a gépbe a vga. Lehet, hogy a boltban olyan időszak volt (pollen, globális felmelegedés, nemtudommi), hogy nem került vissza 3 naposgaros cucc, nosza, fóliázó leporol, zsákolás! Így már megéri a boltnak, hogy a garanciális csere alatt, mikroszkópos vizsgálat után szépen széttárt kezekkel ne vegye vissza a cuccot.

De mé' gondolok én ilyen csúnyákat egy boltról is...? :o  Így tisztelet a kivételnek... :respect:

Kerüljön bele a gépbe az a kari 3napon belül, azért adjuk  ;) a 3nap garit!
Nem fóliázzák újra. :up:
firefox+foobar+mplayerc

#78 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:35

Idézet: happy_harry - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 9:31

Kerüljön bele a gépbe az a kari 3napon belül, azért adjuk  ;) a 3nap garit!
Nem fóliázzák újra. :up:

Elhiszem! Bíznunk kell egymásban, különben nem megy a bót! :respect:
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#79 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:36

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 9:35

Elhiszem! Bíznunk kell egymásban, különben nem megy a bót! :respect:

:up:
firefox+foobar+mplayerc

#80 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 17:03

ha mar idekeveredtem, elmondom fantasztikus tapasztalataimat ezzel a gyonyoruseggel... ha minden igaz, nekem most 3. vagy 4. inno geforce 6600GT van a gepemben... folyamatosan behalnak... ok, nem mondom, h nem lehetne jobb hutes a gepemen, de akkor is..

a legjobb tulajdonság, amit nem tudott eddig senki kitalalni, h mitol van az, h csikozik a kepernyom... :D

a multkor narancssarga csikjaim voltak, aztan valtott szivarvanyosra, most meg epp piros v narancssarga... irigyeljetek :D

aki nem latja, a bal also sarok a lenyeg :D

Kép
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó