HWSW Informatikai Kerekasztal: PayPal - Már Magyarországon is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PayPal - Már Magyarországon is De hogy is kell? Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 02. 10:55

Idézet: Orgi - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 0:57

Innét hogy működik a dolog, látom accom nulla forintos, gondolom vhogy fel kell rá töltenem annyit, amennyiért venni akarok. Vagy olvassak vissza, majd holnap reggel :)

Fölösleges, közvetlenül a kártyádhoz tartozó bankszámláról is le tudja emelni a pénzt.

#82 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 23:36

"Mert ha nem, akkor licitálás előtt mindenkit meg kell kérdeznem, hogy az ő PayPalja alkalmas-e az enyémről pénzt fogadni. Gratula."

Nem kell, ott van a kis PayPal logo a fizetési módoknál, ha ezt látod:
Kép
Akkor elfogad mindenféle kártyás fizetést, ha nincs benne a MasterCard, Visa, Visa Electron stb logo, akkor csak PayPal balanszról tudsz fizetni neki, amit szerintem nemtudsz feltölteni, én legalábbis hiába nyomok az add funds gombra, azt írja, nincs támogatva nálam a bankszámláról való pénzfeltöltés.

#83 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 09:46

Idézet: Aramir - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 23:36

Akkor elfogad mindenféle kártyás fizetést, ha nincs benne a MasterCard, Visa, Visa Electron stb logo, akkor csak PayPal balanszról tudsz fizetni neki, amit szerintem nemtudsz feltölteni, én legalábbis hiába nyomok az add funds gombra, azt írja, nincs támogatva nálam a bankszámláról való pénzfeltöltés.

Igen, sajnos a PayPal egyenlegeden csak akkor lehet pénz, ha fizetnek neked, és akkor legközelebb ha te fizetsz valakinek, akkor először onnan emelik le a szükséges mennyiséget. Ha többet fizetsz, mint amennyi az egyenlegeden van, akkor megterhelik a bankkártyád is.

#84 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 11:52

Idézet: melon - Dátum: 2007. márc. 13., kedd - 9:46

Igen, sajnos a PayPal egyenlegeden csak akkor lehet pénz, ha fizetnek neked, és akkor legközelebb ha te fizetsz valakinek, akkor először onnan emelik le a szükséges mennyiséget. Ha többet fizetsz, mint amennyi az egyenlegeden van, akkor megterhelik a bankkártyád is.

Ez is csak akkor van, ha pl euró van a PayPal számlámon és eurót fizetek valakinek. Ha már pl angol fontot kell fizetnem, akkor egyből a kártyámat terhelik meg. Elötte érdemes átváltogatni a PayPalon a pénzt, ha ezt elakarja kerülni az ember.

#85 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 05. 08:48

Hogyan tudom a lakcímemet verifikálni?  :think: Mert jelenleg unverified és egy olyan cuccot akarok megvenni, amit csak verified címre küldenek el. :(

#86 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 00:44

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 8:48

Hogyan tudom a lakcímemet verifikálni?  :think: Mert jelenleg unverified és egy olyan cuccot akarok megvenni, amit csak verified címre küldenek el. :(

Sehogy, asszem csak az angolok és az usa lakosai képessek erre. Írj az eladónak, hogy nálunk ez impossible blablabla, hátha elfogadja így is. Nekem egyszer rábolintott egy eladó, akinek ilyen kikötése volt.

#87 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 13:38

Ne keverjük a confirmed address és a verified account fogalmait. Confirmed címe csak angolok és usa lakosoknak lehet, de az accountod simán lehet verified.

#88 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 13:56

Ezt ti hogy értelmeznétek, mit írnátok?

Idézet

Payment:

PAYPAL (www.paypal.com): We Only Ship To Confirmed addresses! Please contact Paypal help center to confirm your address

Ezt találtam: http://pages.ebay.com/help/pay/questions/c...rm-address.html

Szerkesztette: FakeJack 2007. 04. 07. 13:59 -kor

#89 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 21. 12:58

meglepődtem: erste netes számlám van (online átutalgatás, ilyesmi, hozzá fapados nem dombornyomott visa electron kártya), viszont nézegettem, hogy milyen webes kártyájuk van. az egyik oldalon viszont kiderült, hogy visa electronnal is lehet neten fizetni, ki is próbáltam, paypalre simán tudtam vele regisztrálni :) szóval most  :up: az erstének.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#90 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 21. 14:50

Visa Electronnal mar lassan egy eve lehet neten fizetni. Szoval ez nem Erste feature. Viszont ovatosan fizetgetnek vele mashol a neten, ha nem lehet a limitet rugalmasan (online) modositani es a kartya kozvetlenul a folyoszamladhoz van kapcsolva (nincs kulon kartyaszamlad).

#91 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 22. 00:18

ezen a számlán elvétve van pénz :)  ( :( ), meg főleg paypalhez használnám, pont a biztonság miatt. aztán ha másra is kell, akkor webkártya, alkalmanként állítható limittel.

viszont marketingből gyengék, igazán népszerűsíthették volna, hogy lehet neten használni jól.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#92 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 22. 09:41

Akkor kevesebben kérnének dombornyomott/webkártyát. :)

#93 Felhasználó inaktív   o-o 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 19. 14:30

Hello,
nekem lenne egy olyan problémám hogy 10$-nál többet nem tudok küldeni.
10$-t naponta tudok küldeni, de többet nem enged.
Valaki tudja mi lehet a probléma? A kártya napi limitje többre van beállitva, szóval fogalmam sincs mit kellene beállitani a paypal-nél hogy 10$-nál többet tudjak küldeni :(
(Visa kártyám van, de szerintem nem ezzel lesz a gond hanem a paypal-el)
Ha többet akarok fizetni 10$-nál ezt irja ki:
"This payment cannot be funded with a credit card at this time."

Elöre is köszönöm a válaszokat: o-o

Szerkesztette: o-o 2007. 06. 19. 14:35 -kor

#94 Felhasználó inaktív   LGLuke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 22:39

Sziasztok!

Most regeltem paypalon, még várom a 4 jegyű kódot, amit majd a havi elszámoláskor küldenek ki.
Regisztráltam ebayen is. Megadtam a paypal linket. Licitáltam és most úgy néz ki, hogy enyém lesz a tárgy.

Kérdéseim:
- ha megnyerem, akkor kapok mailt, de hogyan kell majd fizetnem paypalon?
- mi tortenik, ha nyerek, honna tudom, hogy mennyit kell fizetnem, mert Németországból jönne, és van postaköltség?
- én fizetek, vagy a másik fél vonja le a számlámról...
Lécci segítsetek, mert ez lesz az első fizetésem, és nem akarom, h meglopjanak!
Mire fizetnem kell, addigra kell a kártya verifikációja, vagy kis összeget levonnak akkor is, ha nincs meg még a verifikáció?

Üdv!

#95 Felhasználó inaktív   Silco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 22:58

Idézet: o-o - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 15:30

Hello,
nekem lenne egy olyan problémám hogy 10$-nál többet nem tudok küldeni.
10$-t naponta tudok küldeni, de többet nem enged.
Valaki tudja mi lehet a probléma? A kártya napi limitje többre van beállitva, szóval fogalmam sincs mit kellene beállitani a paypal-nél hogy 10$-nál többet tudjak küldeni :(
(Visa kártyám van, de szerintem nem ezzel lesz a gond hanem a paypal-el)
Ha többet akarok fizetni 10$-nál ezt irja ki:
"This payment cannot be funded with a credit card at this time."

Elöre is köszönöm a válaszokat: o-o

Szerintem neked Personal account-od van és ott limitálva vannak a credit/debit kártyákkal végezhető tranzakciók. Az, hogy ez a limitálás mit is jelent, azt nem találtam meg, de lehet azt, amit te tapasztalsz. Próbálj meg létrehozni egy Premier account-ot vagy upgrade-eld a mostanit Premier-re. A Premier-nél azonban vigyázni kell, mert a pénzfogadásnál 1.9-3.4%-ot + 90 Ft-ot levonnak szemben az ingyenes Personal-lal. A Personal viszont korlátozva van a pénzfogadást illetően meg bizonyos fogadott összeg után átraknak Premier-be.

#96 Felhasználó inaktív   Silco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 23:11

Idézet: LGLuke - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 23:39

Sziasztok!

Most regeltem paypalon, még várom a 4 jegyű kódot, amit majd a havi elszámoláskor küldenek ki.
Regisztráltam ebayen is. Megadtam a paypal linket. Licitáltam és most úgy néz ki, hogy enyém lesz a tárgy.

Kérdéseim:
- mi tortenik, ha nyerek, honna tudom, hogy mennyit kell fizetnem, mert Németországból jönne, és van postaköltség?
Mire fizetnem kell, addigra kell a kártya verifikációja, vagy kis összeget levonnak akkor is, ha nincs meg még a verifikáció?

Üdv!

Gondolom a verify-olást végezted el és erre várod a kódot. Ha a számlához csatolt bankkártyádon volt legalább 1 €, akkor azt már le is vonták és a számlatörténetben rögtön látható a kód (OTP-nél legalábbis így volt). Ha a terhelésekkor kapsz SMS-t, akkor abban is benne lehet a kód, ha nem akkor a bankod web-es felületén keresztül a számlatörténetben is megnézheted, így nem kell megvárni, amíg kiküldik a papír kivonatot.

- Fizetéskor közvetlenül a bankkártyádat terhelik meg, pénzt nem tudsz feltölteni az account-odra.

- Ha nyertél, akkor gondolom felveszitek a kapcsolatot és megállapodtok, hogy milyen módon jut el hozzád a tárgy. Utána talán küld neked egy request money-t, amiben benne lesz az összeg és te ezt elfogadva kvázi kifizeted. (Nem csináltam még ilyet, így csak találgatok. :-)) Szóval ezügyben lehet az eBay topic-ot kellene felkeresned.

#97 Felhasználó inaktív   o-o 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 20. 08:07

Idézet: Silco - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 22:58

Szerintem neked Personal account-od van és ott limitálva vannak a credit/debit kártyákkal végezhető tranzakciók. Az, hogy ez a limitálás mit is jelent, azt nem találtam meg, de lehet azt, amit te tapasztalsz. Próbálj meg létrehozni egy Premier account-ot vagy upgrade-eld a mostanit Premier-re. A Premier-nél azonban vigyázni kell, mert a pénzfogadásnál 1.9-3.4%-ot + 90 Ft-ot levonnak szemben az ingyenes Personal-lal. A Personal viszont korlátozva van a pénzfogadást illetően meg bizonyos fogadott összeg után átraknak Premier-be.

Silco: sajnos az accountom Premier-re van állítva már egy jóideje :s
Tudok 10$ felett is küldeni de valamiért csak 20$ alatt.

Üdv: o-o

#98 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 08:51

Idézet: o-o - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 9:07

Silco: sajnos az accountom Premier-re van állítva már egy jóideje :s
Tudok 10$ felett is küldeni de valamiért csak 20$ alatt.

Üdv: o-o

Ha belepsz a Paypal oldalra, akkor az accountodnal valoszinuleg "non verified" statuszban leszel, emiatt nem tudsz tobb penzt kuldeni. Verifikalnod kell az accountodat...ha jol tudom, akkor vagy ebben vagy az Ebay-es topicban korabban mar leirtak, hogy mi az eljaras menete. Kerulj verified statuszba, s akkor nem lesz ilyen problemad.

#99 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 09:22

Idézet: LGLuke - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 23:39

Sziasztok!

Kérdéseim:

Üdv!

Silco jol irta...amikor verifyoltad ac accountodat, akkor kellett kapnod egy sms-es ertesitot, valamint a bankod webes feluleten nezd meg a levonashoz tartozo informaciot, ott kell lennie a kodnak, ne vard meg a havi ertesitot.
Elso dolog...mielott licitalnal egy termekre, illene megkerdezned az eladot, hogy kuldi-e a termeket Mo-ra, s ha igen, akkor mennyiert. Ebbol mar azt is tudod, hogy mennyi a max tet, amit megtehetsz...lehet megnyered most a termeket, aztan annyi lesz a szallitasi koltseged, hogy rosszabbul jarsz, mintha itt vetted volna meg. Miutan ezt megbeszeltetek, s megnyerted a az aukciot, irj neki egy mailt, hogy paypallal szeretnel fizetni, s kuldjon egy fizetesi kerest. Ez a Silco altal is emlitett "paypal request". Amikor ezt o megcsinalja, akkor a Paypal kuld neked egy levelet, amiben kozvetlenul a "pay" gombra klikkelve atvisz a paypal oldalra, ahol te belepve, tudsz is fizetni. Amikor sikeres, akkor azonnal erkezik egy sms, hogy ennyi meg annyi penzt vontak le toled...pontosabban csak zaroltak. Az a lenyeg, hogy verified statuszban legyel, mielott inditanad a fizetest, masik esetben szerintem nem fogsz tudni fizetni.

#100 Felhasználó inaktív   o-o 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 20. 10:04

Idézet: foxyr - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 8:51

Ha belepsz a Paypal oldalra, akkor az accountodnal valoszinuleg "non verified" statuszban leszel, emiatt nem tudsz tobb penzt kuldeni. Verifikalnod kell az accountodat...ha jol tudom, akkor vagy ebben vagy az Ebay-es topicban korabban mar leirtak, hogy mi az eljaras menete. Kerulj verified statuszba, s akkor nem lesz ilyen problemad.

Ugye erről lenne szó:

Idézet

Step 1:
Authorize PayPal to charge a €1.50 EUR Expanded Use Fee to your card. (You will receive a €1.50 EUR bonus in your PayPal account after you complete enrollment.)

Step 2:
On your next credit card statement (monthly transaction history), find the 4-digit Expanded Use Number that will be printed in the item description section of the charge. It may take 3-4 business days for the number to appear on your statement.

Step 3:
Log in to your PayPal account, click the Complete Expanded Use Enrollment link on your Account Overview, and enter your Expanded Use Number.

When you enter your Expanded Use Number, your enrollment will be complete. You'll have access to unlimited sending and withdrawals, and you will become a Verified Member of PayPal!

Click Get Number to authorize PayPal to charge €1.50 EUR to your credit card ending in 2002.

Ezt már megcsináltam. Beírtam a 4 számot, elfogadta meg minden, de azóta sem tudok küldeni 19$-nál többet :(

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.