HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások IV. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#2501 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 06. 07:53

Idézet: nord^ - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 11:45

KATT

a többi már egyértelmű ;)

Nov. 1 óta azt írja nálam, h' Nincs adat. Kérem próbálja késobb!'
Ezt most miért?  :think: Pedig van letöltés...
Semper Fi

#2502 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 08:34

Idézet: joshua7 - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 7:53

Nov. 1 óta azt írja nálam, h' Nincs adat. Kérem próbálja késobb!'
Ezt most miért?  :think: Pedig van letöltés...

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 21:50

Forgalommérő para hollandiába eszkalálva, szóval mostantól ésszelk a töltéssel, nehogy meglepetések legyenek.

Ezért. Azaz pontosabban ez nem ok, csak figyelemfelhívás, hogy tudnak róla! ;)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#2503 Felhasználó inaktív   rollingrock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 09:10

Hi!

Jövőre várható hogy új eddig még nem "Chello"-sított UPC területeken elindul a net? Felröppent pár új terület neve és nem tudom igaz-e. Most harcolok a T-Com-mal ADSL ügyben, de ha itt is beindulna a net kábelen akkor változna a hozzáállásom ezzel kapcsolatban.

thx.

:confused:
Gigabyte GA-K8N51GMF-9 * AMD Athlon64 3000+ Venice * 768 MB DDR-400 * 120 GB 8MB Maxtor SATA HDD * 400W ATX táp * LG-GSA4165B DVD-RW

#2504 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 09:31

Idézet: rollingrock - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 9:10

Hi!

Jövőre várható hogy új eddig még nem "Chello"-sított UPC területeken elindul a net? Felröppent pár új terület neve és nem tudom igaz-e. Most harcolok a T-Com-mal ADSL ügyben, de ha itt is beindulna a net kábelen akkor változna a hozzáállásom ezzel kapcsolatban.

thx.

:confused:

Igen.

#2505 Felhasználó inaktív   rollingrock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 11:25

Bővebben lehetne tudni hogy mely területek lesznek ezek? Nagyon hálás lennék érte.
Gigabyte GA-K8N51GMF-9 * AMD Athlon64 3000+ Venice * 768 MB DDR-400 * 120 GB 8MB Maxtor SATA HDD * 400W ATX táp * LG-GSA4165B DVD-RW

#2506 Felhasználó inaktív   webberke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 06. 13:23

Na most ha én nem tudom azt  hogy mennyit forgalmaztam meg hasonlók, és letiltotok az mennyire aranyos dolog? :D

#2507 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 14:02

Idézet: webberke - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 13:23

Na most ha én nem tudom azt  hogy mennyit forgalmaztam meg hasonlók, és letiltotok az mennyire aranyos dolog? :D

80 és 90%-nál is kap emailt a juser.

#2508 Felhasználó inaktív   webberke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 16:24

Idézet: andrej - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 14:02

80 és 90%-nál is kap emailt a juser.

Igaz, én még nem kaptam :)

#2509 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 16:39

Idézet: webberke - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 16:24

Igaz, én még nem kaptam :)

Hídv fel a 1221-et és reklamáld meg.  Egyébként pedig a BWMmeterhez itt még leírást is találsz. Ennek a használata nagymértékben segíti, hogy tudd, hol tartasz.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#2510 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 16:41

Idézet: webberke - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 13:23

Aranyos, nem aranyos: ez van.
Mondok egy példát: a kocsidban elromlik a sebességmérő, és nem mutat többet 20nál soha. Te száguldozol 150-nel -és megállít a rendőr. Kérdés: hívatkozhatsz arra, hogy dehát csak 20-szal mentem? Még ha fényképet tudsz róla mutatni -mert ugye azt tudsz, hiszen annyit mutat az óra mindig- akkor is megbüntetnek. Vagy valaki máshogy tudja? :D
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#2511 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 16:48

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 9:13

Sajnos késik a megrendelt bérelt vonali bővítés a szolgáltatónktól (illetve nem késik, hanem másfél hónapos határidőre vállalták és még van belőle úgy 3 hét), és a nem várt hatalmas forgalomemelkedés amit itt emlegettem, most több vidéki városban is odab*szott... többek között Miskolcon is. Lassan elkezdenek lekorlátozódni a letöltőgépek, utána valamennyire fellélegezhetsz, aztán megbővítjük a vonalakat, jövő hónapban pedig nem fog bedugulni.

Tom, hogy ez nem vigasztal, csak gondoltam jobb, ha tudod, mire számíts, mint a hitegetés. :(

Tényleg nem vigasztal.
Sok mindent megértek, tudomásul veszek, de hogy böngészni se lehessen.... :reklamacio:
Szerintem a UPC szerződést kötött vendéglátó egységekkel, hogy....... :confused:
Ha sok pénzem lenne akkor mennék  :cool:
De nincs ezért  :reklamacio:
Azt a szolgáltatót miért nem lehet sürgetni :think:  :confused:
esetleg támogatni :D  :D  :D

#2512 Felhasználó inaktív   ssl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 17:22

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 10:13

Sajnos késik a megrendelt bérelt vonali bővítés a szolgáltatónktól (illetve nem késik, hanem másfél hónapos határidőre vállalták és még van belőle úgy 3 hét), és a nem várt hatalmas forgalomemelkedés amit itt emlegettem, most több vidéki városban is odab*szott... többek között Miskolcon is. Lassan elkezdenek lekorlátozódni a letöltőgépek, utána valamennyire fellélegezhetsz, aztán megbővítjük a vonalakat, jövő hónapban pedig nem fog bedugulni.

Tom, hogy ez nem vigasztal, csak gondoltam jobb, ha tudod, mire számíts, mint a hitegetés. :(

Steve Balmer üzenenete  a UPC-nek.

#2513 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 18:52

Idézet: webberke - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 14:23

Talán kérdezd meg NHH-t, FVM-et, stb. Szerintem nem korlátozhat, mivel nem biztosította a lehetőségét, hogy ellenőrizd hol tartasz. Arra meg nem hivatkozhat, hogy miért nem raksz fel BWMeter-t, DuMeter-t, stb. A szolgáltató kötelessége a forgalmat mérni és az alapján korlátozni, + lehetővé tenni a user számára, hogy bármikor megnézze hol tart.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2514 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 19:01

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 10:31

Igen.

Kár, hogy a Monortel területén nem lesz chello. :(
Vagy lesz?
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2515 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 19:03

Idézet: mozesapo - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 18:52

+ lehetővé tenni a user számára, hogy bármikor megnézze hol tart.

Ez miért kötelessége? Most komolyan nem látom, hol lenne ez leírva. Direkt letöltöttem ÁSZFet, és megnéztem: az van benne, hogy az adatforgalom 80%-át elérve a szolgáltató emailben értesít. Ez elég jó figyelmeztetés. Én nem láttam olyat, hogy az előfizetőnek joga lenne tudni, hogy hol tart éppen.
(90%os értesítő levélről szó sincs: most az olyan mint a 23.06-os metró: van, csak nincs ledokumentálva, vagy télleg nincs?)

#2516 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 19:57

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 20:03

Ez miért kötelessége? Most komolyan nem látom, hol lenne ez leírva. Direkt letöltöttem ÁSZFet, és megnéztem: az van benne, hogy az adatforgalom 80%-át elérve a szolgáltató emailben értesít. Ez elég jó figyelmeztetés. Én nem láttam olyat, hogy az előfizetőnek joga lenne tudni, hogy hol tart éppen.
(90%os értesítő levélről szó sincs: most az olyan mint a 23.06-os metró: van, csak nincs ledokumentálva, vagy télleg nincs?)

2. számú melléklet.
"Az adatforgalom összesítése naponta történik, és a Chello szolgáltatás weblapjának forgalom
információs oldalán az Előfizető által ellenőrizhető az azt követő napon, ahogyan az rögzítésre kerül."
"A Szolgáltató az Előfizető, vagy Igénylő számára – annak kérésére - az adatforgalom mérésének
részletes szabályairól minden szükséges felvilágosítást megad."
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2517 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:15

Idézet: mozesapo - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 19:57

2. számú melléklet.
"Az adatforgalom összesítése naponta történik, és a Chello szolgáltatás weblapjának forgalom
információs oldalán az Előfizető által ellenőrizhető az azt követő napon, ahogyan az rögzítésre kerül."

Így van. Sőt, vitás esetben is a UPC által mért forgalom lesz a mérvadó és nem a BWMeter. De nem hiszem, ha valaki akarja, akkor nem tudja egy hónap 6. napján, hogy mennyi volt a forgalma. Nyilván nem bitre pontosan, de kb.

#2518 Felhasználó inaktív   webberke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:34

Fennt van BWMeter, nyugi ;) És az alapján már sok sok emilt kellett volna kapnom. De nem jött :)

#2519 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:42

Idézet: webberke - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 20:34

Fennt van BWMeter, nyugi ;) És az alapján már sok sok emilt kellett volna kapnom. De nem jött :)

Akkor? Mit szeretnél? Küldjenek e-mailt? Hívd fel őket. Vagy add meg a MAC-címedet NSD-nek, majd elintézi.
Esetleg csendben tovább örülni?    :confused:

#2520 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:57

Idézet: mozesapo - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 19:57

2. számú melléklet.
"A Szolgáltató az Előfizető, vagy Igénylő számára – annak kérésére - az adatforgalom mérésének
részletes szabályairól minden szükséges felvilágosítást megad."

Pofon egyszerű a helyzet.  Hívod a 1221-et és lekéred a forgalmadat minden nap. Boldogan felvilágosítanak! És te is  örülhetsz. :D Még mindig olyan fontos?  :D  :p

Szerkesztette: K75 2005. 11. 06. 21:00 -kor

Téma megosztása:

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.