HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:36

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 13:17

Ez is tévedés. Ha megsérül a felnid egy kátyú miatt rendőrt kell hívni, felveszi a jegyzőkönyvet, amivel bebattyogsz a biztosítóhoz, bejelented az önkormányzatnak, a biztosítósok felmérik a kárt, megcsináltatod és az említett papírokkal beslattyogsz az önkormányzatba és kapod a casht.

Ez igy szep es jo, de mi van ha az adott delikvens mondjuk 10K-s oraberben dolgozik valahol, es ez miatt elmegy egy napja? Azt ki teriti meg?
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#422 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:57

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 19:59

Szerintem szánalmas, amikor egy dagatt és/vagy elhízott és/vagy lusta és/vagy dohányos és/vagy kávé nélkül megnemtudnilevő, netántán alkohizáló állandóan a TV-előtt ülő emberke fújol a strandon egy "kigyúrt" testű emberre, vagy egy doppingteszten megbukott emberre (akármilyen sportban).

Szánalmasnak tartom ezt azért, mert nem néz magába az illető (milyen is ő maga), egy "kigyúrt" test több év kitartó, küzdelemmel teli, 100%-os önfegyelmet, a háttérben hatalmas akaraterőt feltételező, rohadt nagy lemondásokkal járó étkezés/edzés kombinációjának eredménye (ezt hívják testépítésnek), amire csak a legelszántabbak képesek (egy fentebb felsorolt tulajdonságokkal bíró egyáltalán nem), másrészt mert az élsportban mindenki doppingol, csak vannak bénák, akik lebuknak (de ezt az átlagember nem tudja, mert erről már nem beszél a híradó) .

Természetesen fentebb nem a "hobby strandgyúrósokra" gondolok.

Magánvélemény, kéretik nem megkövezni!

Nem akarok beleesni az általánosítás hibájába, de aki gyúróst eddig én _személyesen_ ismertem (tán tucatnyian lehetnek) azok 2 csoportra voltak oszthatók.

1. Masszív egoisták, _semmi más_ nem érdekelte őket, csak a _saját_ kinézetük, saját külsejük. Az összes _emberi értéket_ ez képviselte náluk. És másokat is ez alapján ítéltek meg. A 140 kilómmal és a nagy hasammal eleve nem jöhettem még csak emberszámba sem náluk.
2. A másik felük, akik se nem kitartóak, se nem türelmesek, viszont van pénzük és meg akarják venni kilóra az 'izomalakot'. Csak egy fokkal rosszabbak, mint az 1. pont-beliek.

Szintén _saját_ vélemény.
Gondolkoztál már ma?

#423 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:14

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:57

A 140 kilómmal és a nagy hasammal...

Akkor le kellene menni, es gyurni egy kicsit... en ket osztalytarsam miatt csoppentem bele abba a vilagba egy idore, az egyik egy eleg vekony, a masik meg egy "macis" nagydarab srac volt... es ahogy az kell a vekony megerosodott, a testes meg "legyurta" a zsirt... picit tartottam az edzoterem kozossegetol, de abszolute pozitiv iranyban csalodtam mindenkiben... azert mert torodik a testevel es megmozgatja meg nem lesz 1.0-as barom. Segitokesz, jo tarsasagot ismertem meg ott... talan ha megprobalnad te is megvaltozna a velemenyed.

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 09. 23. 14:14 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#424 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:17

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:14

Akkor le kellene menni, es gyurni egy kicsit... en ket osztalytarsam miatt csoppentem bele abba a vilagba egy idore, az egyik egy eleg vekony, a masik meg egy "macis" nagydarab srac volt... es ahogy az kell a vekony megerosodott, a testes meg "legyurta" a zsirt... picit tartottam az edzoterem kozossegetol, de abszolute pozitiv iranyban csalodtam mindenkiben... azert mert torodik a testevel es megmozgatja meg nem lesz 1.0-as barom. Segitokesz, jo tarsasagot ismertem meg ott... talan ha megprobalnad te is megvaltozna a velemenyed.

Samott

Pontosan, a konditerembe kb 5% az izomagyú barom, a legtöbben tényleg jó alakért, erősödni mennek munka vagy iskola után és teljesen "normális" emberek. Én legalábbis ezt tapasztaltam.

#425 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:33

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:17

Pontosan, a konditerembe kb 5% az izomagyú barom, a legtöbben tényleg jó alakért, erősödni mennek munka vagy iskola után és teljesen "normális" emberek. Én legalábbis ezt tapasztaltam.

Ti se az alexandrába jártok... :D
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#426 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:35

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:57

Nem akarok beleesni az általánosítás hibájába, de aki gyúróst eddig én _személyesen_ ismertem (tán tucatnyian lehetnek) azok 2 csoportra voltak oszthatók.

1. Masszív egoisták, _semmi más_ nem érdekelte őket, csak a _saját_ kinézetük, saját külsejük. Az összes _emberi értéket_ ez képviselte náluk. És másokat is ez alapján ítéltek meg. A 140 kilómmal és a nagy hasammal eleve nem jöhettem még csak emberszámba sem náluk.
2. A másik felük, akik se nem kitartóak, se nem türelmesek, viszont van pénzük és meg akarják venni kilóra az 'izomalakot'. Csak egy fokkal rosszabbak, mint az 1. pont-beliek.

Szintén _saját_ vélemény.

A több éves kitartó küzdelmet azért tisztelhetjük, de a szteroidos állatok nem épp a több éves kitartó küzdelemről híresek.
www.radioQ.hu

#427 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:04

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:54

De az rám van bízva, h mikor ítélem úgy meg, hogy kell. Látási viszonyoktól függ, namost mezei lámpánál nem látom reakció időn belül a kátyukat, és nem tudom kikerülni őket.
Haver is azóta jár ködlámpával, mióta tönkretett egy alufelnit, és egy peres gumit.

A 'látási viszonyok' le vagyon definiálva a KRESZ-ben.
Az, hogy Te hogyan értelmezed, az a Te dolgod.

Nem kell száguldozni. Ha tartod az előírt max. sebességet, akkor nagy valószínűséggel észre fogod venni a lyukakat az aszfalton. Tapasztalatból írom, mindig ki tudom kerülni őket. Természetesen kivéve, ha eső van. Mert akkor reménytelen meglátni, oroszrulett jellegű a dolog, nem tudhatod, hogy a tócsa, amibe belemész, az 5 centi vagy 40 centi mély. De az ellen nincs lámpa, ami megvéd.

Szóval ez rossz indok.

Arról nem is beszélve, hogy FEL KÉNE FOGNI, hogy a közlekedés TÁRSASjáték. Vannak szembejövők, akiket elvakíthatsz. Ezáltal veszélyezteted őket. Mi jogon teszed ezt?
Gondolkoztál már ma?

#428 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:05

Samott

Asztaszentségit, hogy megfogtad a hsz-em lényegét!!!
Gratulálok...
Gondolkoztál már ma?

#429 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:09

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:35

A több éves kitartó küzdelmet azért tisztelhetjük, de a szteroidos állatok nem épp a több éves kitartó küzdelemről híresek.

...mint azt én is írtam.

Komolyan, életemben 2x volt az az érzésem, hogy hapsi is tud ugyanolyan hiú lenni mint a szép, csinos és buta nők, csak a külső kinézetére gyúrni, és csak azt figyelni a másik emberben.
Mindkét esetben testépítővel (a becsületes, valóban megdolgozós fajtából) volt dolgom.
Nekem EZ visszataszító.

Ismét _magán_vélemény volt.

Magát a kitartást - bármiben - igen tisztelem. Mert egyre ritkább kishazánkban, lassan már a fogalom is ismeretlen lesz, sajnos.
Gondolkoztál már ma?

#430 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:32

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 16:05

Asztaszentségit, hogy megfogtad a hsz-em lényegét!!!
Gratulálok...

Jartal huzamosabb ideig edzoterembe? Az elso benyomas lehet hogy negativ, de ha megismered oket akkor valszeg gyorsan megvaltozna a velemenyed... ha latjak, hogy azert jarsz oda, hogy a 140-bol mondjuk 80-90-et csinalj, hidd el mindenben segitenenek. Eloitelet, ez a baj (mindket fel reszerol), de ez csak megismeressel valtoztathato meg... arra pedig neked kell eselyt adni, az edzoterem latogatassal.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#431 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:40

Samott

:respect:  Maximálisan igazad van.

#432 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 16:11

Szerintem ezen a gyúrásos dolgon túl kéne lendülni már. :rolleyes:

#433 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 17:18

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 16:32

Jartal huzamosabb ideig edzoterembe? Az elso benyomas lehet hogy negativ, de ha megismered oket akkor valszeg gyorsan megvaltozna a velemenyed... ha latjak, hogy azert jarsz oda, hogy a 140-bol mondjuk 80-90-et csinalj, hidd el mindenben segitenenek. Eloitelet, ez a baj (mindket fel reszerol), de ez csak megismeressel valtoztathato meg... arra pedig neked kell eselyt adni, az edzoterem latogatassal.

Samott

Nem jártam.
De ahhoz, hogy egy autóról el tudjam dönteni, hogy jó-e, megbízható-e, ahhoz nem kell autószerelőnek tanuljak. Elég, ha vezetem azt az autót pár napig/hétig.
Ahhoz, hogy egy kenyérről el tudjam dönteni, hogy finom-e, nem kell péknek menjek. Elég, ha megkóstolom.
Ahhoz, hogy egy kigyúrt fickó jelleméről el tudjam dönteni, hogy van-e érték számára a SAJÁT EGÓ-ján kívül, ahhoz nem kell lemenjek a gyúróterembe. Elég, ha beszélgetek vele pár percet.
Gondolkoztál már ma?

#434 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 17:33

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 17:11

Szerintem ezen a gyúrásos dolgon túl kéne lendülni már. :rolleyes:

:up:
Szerintem is, mert ez a topic a ciki dolgokról szól és nem a kigyort emberekről. Annak meg van a maga helye: Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok
Üdv: schonik.

#435 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:16

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 18:18

Nem jártam.
De ahhoz, hogy egy autóról el tudjam dönteni, hogy jó-e, megbízható-e, ahhoz nem kell autószerelőnek tanuljak. Elég, ha vezetem azt az autót pár napig/hétig.
Ahhoz, hogy egy kenyérről el tudjam dönteni, hogy finom-e, nem kell péknek menjek. Elég, ha megkóstolom.
Ahhoz, hogy egy kigyúrt fickó jelleméről el tudjam dönteni, hogy van-e érték számára a SAJÁT EGÓ-ján kívül, ahhoz nem kell lemenjek a gyúróterembe. Elég, ha beszélgetek vele pár percet.

Persze és két gyúrós emberrel való beszélgetés bőven elég ahhoz, hogy mindenkit leócskázz aki kondizik. (Ráadásul 140 kilósan)

Muhaha no comment.

Szerkesztette: Mikeee 2005. 09. 26. 12:19 -kor

#436 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 13:25

Egy utolso kondizosat... szerintem az ciki, ha valaki annyit nem ad magara, hogy nem figyel a testere. Gimibol tudom mekkora hurkak vannak, es ami idegesit, kozben meg eloadjak a menocsavot a szunetekben de amikor lekene futni 3 kilometernel tobbet, akkor osszeesnek. (10 ev versenyszeru uszas, 3 ev vizilabdazas... most csak naponta jarok nem edzesre uszni, es heti 2-3szor konditerembe... koca konditermes vagyok :D  de a karnak kell.) Azt is elismerem, hogy hiusagbol edzem (azon kivul, hogy tok szeretek uszni... egeszseges, es szeretem is.), mivel nem vagyok elegedett magammal. Jelenleg 185 centivel vagyok 90 kilo, es kevesnek erzem.

Masik ciki... csajjal eloszor ultem kocsiban, kb 2 perc vezetes utan 2esben hagytam a kocsit piros lampanal, en meg leugrottam a kuplungrol. Nagyon szepen lefulladtam en meg vorosodtem mint a diszno... (nem, meg en sem nottem ki a vorosodesbol :mad: ) Szerencsere a forgalmat nem tartottam fel (piros lampa), es a csaj sem vette fel kulonosebben... (Igaz, bekell ismerjem nem olyan regota vezetek... kb masfel, 2 eve csak.)

plussz a raadas: ciki (vagy inkabb divat???) depresszios, feketebe oltozott, vilagfajdalommal magukban jarkalo embernek lenni. Televan ilyen csajokkal a volt sulim... Reggelente szidjak a sminkelt plaza cicakat, majd Ok maguk kifestuk a szemuk, feher porral az arcuk, felveszik a fekete fatyol ruhakat, a depis zenekarok poloit, es szidnak pl engem, mer kepes vagyok egy Diesel Poloban megjelenni vagy hasonlo...

Szerkesztette: Boba 2005. 09. 26. 13:27 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#437 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 14:11

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:04

A 'látási viszonyok' le vagyon definiálva a KRESZ-ben.
Az, hogy Te hogyan értelmezed, az a Te dolgod.

Nem kell száguldozni. Ha tartod az előírt max. sebességet, akkor nagy valószínűséggel észre fogod venni a lyukakat az aszfalton. Tapasztalatból írom, mindig ki tudom kerülni őket. Természetesen kivéve, ha eső van. Mert akkor reménytelen meglátni, oroszrulett jellegű a dolog, nem tudhatod, hogy a tócsa, amibe belemész, az 5 centi vagy 40 centi mély. De az ellen nincs lámpa, ami megvéd.

Szóval ez rossz indok.

Arról nem is beszélve, hogy FEL KÉNE FOGNI, hogy a közlekedés TÁRSASjáték. Vannak szembejövők, akiket elvakíthatsz. Ezáltal veszélyezteted őket. Mi jogon teszed ezt?

Idézd be légyszíves, h mikor használhatom pontosan a ködlámpát. Én úgy tom, h látási viszonyoktól függően. Ha úgy ítélem meg, h világos nappal, nyáron, déli 12 órakor kell a ködlámpa, akkor kell. Saját belátásomra van bízva...

Ha már itt vagyunk, megkérdem, h mi balesetveszélyes van abban, ha egy jól beállított lámpájú autóval közlekedek?
Lehet számolni, 2x55W tompított, mondjuk ugyanennyi a ködlámpa. Ugyanoda világít, tehát nem vakít.
Akkor most nézz körbe, h egy újabb kocsiban esetleg kapásból 110-es lámpák vannak, a tényleg vakító xenon izzókról ne is beszéljünk.
És akkor gondolj bele, hogy ha jobban látok (közben nem vakítok senkit), akkor nem a gödröket lesen gúvadó szemekkel, hanem esetleg jut időm a környezetet is figyelni.

Akkor meg sem emlíem, h még 50-el sem tudok minden gödröt kikerülni, csak olyan úton, amit rutinból ismerek, mert arra járok minden nap.

A másik, h lehet, h kifizetik a tönkrement gumit/felnit. Sokra megyek vele. Ha olyan gumit már nem kapni, és párban kell cserélnem, akkor cserélhetem a másikat is. Ha esetleg olyan a felni, h javíthatatlan, akkor vehetek 4 újat. Plusz egy nagy gödörtöl kapott ütés deformálhatja a kasztnit is, ad a rugóknak, a felfüggesztésnek, gátlóknak... Sok kicsi sokra megy, és azt nem fizetik, h egy 10 éves kocsin futőmű javítás saccra 150e, mert kb. 30e egy használható gátló.

Ennyit erről. Világítok, ahogy csak tudok, mert vigyázok másokra, magamra, és a kocsimra. Ha már a főváros leszarja, h mi van velem. Mert ugye nekem mindent be kell tartanom, vigyázzba kell pisilnem, de jó utat, azt basznak adni...

Szerk.: Nem akarlak cikizni, de 140 kilósan nem savaznám azokat, akik próbálnak tenni az alakjuk érdekében vmit. Nem akarok személyeskedni, bocs, ha sértő... Alapvetően mindenki egoista, aki próbál csiszolni magán vmit. És attól még nem biztos, h a másikban csak a testet látja az ember. Egy teremben max 5% olyan van, akit írtál...

Szerkesztette: leslie 2005. 09. 26. 14:15 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#438 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 14:24

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 15:11

Idézd be légyszíves, h mikor használhatom pontosan a ködlámpát. Én úgy tom, h látási viszonyoktól függően. Ha úgy ítélem meg, h világos nappal, nyáron, déli 12 órakor kell a ködlámpa, akkor kell. Saját belátásomra van bízva...

Ha már itt vagyunk, megkérdem, h mi balesetveszélyes van abban, ha egy jól beállított lámpájú autóval közlekedek?
Lehet számolni, 2x55W tompított, mondjuk ugyanennyi a ködlámpa. Ugyanoda világít, tehát nem vakít.
Akkor most nézz körbe, h egy újabb kocsiban esetleg kapásból 110-es lámpák vannak, a tényleg vakító xenon izzókról ne is beszéljünk.
És akkor gondolj bele, hogy ha jobban látok (közben nem vakítok senkit), akkor nem a gödröket lesen gúvadó szemekkel, hanem esetleg jut időm a környezetet is figyelni.

Akkor meg sem emlíem, h még 50-el sem tudok minden gödröt kikerülni, csak olyan úton, amit rutinból ismerek, mert arra járok minden nap.

A másik, h lehet, h kifizetik a tönkrement gumit/felnit. Sokra megyek vele. Ha olyan gumit már nem kapni, és párban kell cserélnem, akkor cserélhetem a másikat is. Ha esetleg olyan a felni, h javíthatatlan, akkor vehetek 4 újat. Plusz egy nagy gödörtöl kapott ütés deformálhatja a kasztnit is, ad a rugóknak, a felfüggesztésnek, gátlóknak... Sok kicsi sokra megy, és azt nem fizetik, h egy 10 éves kocsin futőmű javítás saccra 150e, mert kb. 30e egy használható gátló.

Ennyit erről. Világítok, ahogy csak tudok, mert vigyázok másokra, magamra, és a kocsimra. Ha már a főváros leszarja, h mi van velem. Mert ugye nekem mindent be kell tartanom, vigyázzba kell pisilnem, de jó utat, azt basznak adni...

Szerk.: Nem akarlak cikizni, de 140 kilósan nem savaznám azokat, akik próbálnak tenni az alakjuk érdekében vmit. Nem akarok személyeskedni, bocs, ha sértő... Alapvetően mindenki egoista, aki próbál csiszolni magán vmit. És attól még nem biztos, h a másikban csak a testet látja az ember. Egy teremben max 5% olyan van, akit írtál...

:offtopic:
www.radioQ.hu

#439 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 14:25

Idézet

KRESZ 44. § (4) Tompított vagy távolsági fényszóró helyett vagy mellett ködfényszórót, továbbá hátsó helyzetjelző ködlámpát abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják.

Idézet

Azt, hogy az adott helyzetben a használat indokolt-e vagy sem, a helyszínen a rendőr ítéli meg, s ő dönt az intézkedés mibenlétéről is: helyszíni bírságot szabhat ki (ennek maximuma 10.000,- Ft), vagy szabálysértési feljelentést tesz (az itt alkalmazható legmagasabb bírságtétel 30.000,- Ft).

Szerkesztette: Indy 2005. 09. 26. 14:27 -kor

"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#440 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 14:53

Olyan jó kis topic ez, ha szét :offtopic: -oljátok akkor árulkodni fogok...  Aztán jön a 2 hét pihi szerintem...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.